Ο λογος που οι τιμες εχουν ανεβει ειναι και τα γκρουπ ιαπωνων και κινεζων τουριστών .
Σκανε πολύ χρημα 3000-4000 για πλάκα στα γκομενακια. Οι Ευρωπαιοι εχουν μεινει πισω ποσο μαλλον οι Ελληνες
οντως και οι βρωμοαραβες καταρ κλπ εδειναν οτι ναναι , τρεχαν οι πετρελαιοπηγες στα παπαρια τους..Βασικα πλέον μονο με το μηνα ,εχω μια καλη περιπτωση που γνωρισα το 2009 , και ειχαμε σχεση τωρα ειναι 37 χρονων ερχεται απο το που κιαο ,περιπου 80 χλμ απο,το κον καεν , με 20 χιλιαρικα μπατ για ενα μηνα τρεχοντας ..ε συγνωμην αεροπορικως ηθελα να πω.Που να βρουμε τοσα λεφτα για σορτ και αλλα τετοια και ηταν και σε μασαζ ,εχω τσαμπα μασαζ , καιολα τα κομφορ ,μου καθαριζε ρτις γαριδες στα ρται μπαρμεκοιυ να φαει ο ανδρας χα χ α χα εμεις οι πιομεγαλοι σε ηληκια τα γουσταρουμε αυτα, να μοιαζει σαν σχεση ,και αυτα που λετε για το μη καλο σεξ , ναι εχετε δικιο ,αλλα αφου φας τις φολες σου ,βρισκεις τα αστερια και τα κρατας για παντα .Και εβρισκα με scoot μονο με 365 ,ενω για το 2019 βρηκα προσφορα μονο για 283 ,αθηνα ,Σγκαπουρη Πουκετ ,αλλα μονο μκε 10 κιλα χειραποσκευη ,ολα τα αλλα τα πληρωνεις ολα ομως ακομη και το νερο ,τωρα το φθηνοτερο ηταν στα 480 , μιλαμαε για 12 Δεεκμβριου με 12 Ιανουαριου , αυτη τη στιγμη εχει εκτοξευτει στο θεο ,αλλα συνηθως εκει στον Οκτωβριο θα ξαναβγαλουν παλι προσφορες..Σε 5 περιπου χρονια θα βγω στη συνταξη και θα πηγαινω Πουκετ για 3 μηνες ισως και τρισημιση να ξεχειμωνιαζω, να γλιτωνω και το αγχος της καμενης Ελλαδας