Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Οι Κινέζοι όταν πας να κλείσεις στα ψιλά γράμματα λένε ότι θέλουν βίζα κ διαβατήριο. Μίλησα με τα γραφεία τους στη Φρανκφούρτη κ μ είπαν ότι χρειάζεται κ στα τρανζιτ αλλά καλύτερα να μιλήσω με πρεσβεία.... Μπλεξιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις πετάξει με Gulf?
Πες αποψη
Ειχε πεταξει παλιοτερα ενας γνωστος μου, ειχε πολυ καλη εντυπωση, μαλλιστα σε αναμονη 7 ωρων τον ειχαν παει σε ξενοδοχειο, δεν ξερω αν ισχυει αυτο τωρα.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
Ο λογος που οι τιμες εχουν ανεβει ειναι και τα γκρουπ ιαπωνων και κινεζων τουριστών .
Σκανε πολύ χρημα 3000-4000 για πλάκα στα γκομενακια. Οι Ευρωπαιοι εχουν μεινει πισω ποσο μαλλον οι Ελληνες

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Ο λογος που οι τιμες εχουν ανεβει ειναι και τα γκρουπ ιαπωνων και κινεζων τουριστών .
Σκανε πολύ χρημα 3000-4000 για πλάκα στα γκομενακια. Οι Ευρωπαιοι εχουν μεινει πισω ποσο μαλλον οι Ελληνες
οντως και οι βρωμοαραβες καταρ κλπ εδειναν οτι ναναι , τρεχαν οι πετρελαιοπηγες στα παπαρια τους..Βασικα πλέον μονο με το μηνα ,εχω μια καλη περιπτωση που γνωρισα το 2009 , και ειχαμε σχεση τωρα ειναι 37 χρονων ερχεται απο το που κιαο ,περιπου 80 χλμ απο,το κον καεν , με 20 χιλιαρικα μπατ για ενα μηνα τρεχοντας ..ε συγνωμην αεροπορικως ηθελα να πω.Που να βρουμε τοσα λεφτα για σορτ και αλλα τετοια και ηταν και σε μασαζ ,εχω τσαμπα μασαζ , καιολα τα κομφορ ,μου καθαριζε ρτις γαριδες στα ρται μπαρμεκοιυ να φαει ο ανδρας χα χ α χα εμεις οι πιομεγαλοι σε ηληκια τα γουσταρουμε αυτα, να μοιαζει σαν σχεση ,και αυτα που λετε για το μη καλο σεξ , ναι εχετε δικιο ,αλλα αφου φας τις φολες σου ,βρισκεις τα αστερια και τα κρατας για παντα .Και εβρισκα με scoot μονο με 365 ,ενω για το 2019 βρηκα προσφορα μονο για 283 ,αθηνα ,Σγκαπουρη Πουκετ ,αλλα μονο μκε 10 κιλα χειραποσκευη ,ολα τα αλλα τα πληρωνεις ολα ομως ακομη και το νερο ,τωρα το φθηνοτερο ηταν στα 480 , μιλαμαε για 12 Δεεκμβριου με 12 Ιανουαριου , αυτη τη στιγμη εχει εκτοξευτει στο θεο ,αλλα συνηθως εκει στον Οκτωβριο θα ξαναβγαλουν παλι προσφορες..Σε 5 περιπου χρονια θα βγω στη συνταξη και θα πηγαινω Πουκετ για 3 μηνες ισως και τρισημιση να ξεχειμωνιαζω, να γλιτωνω και το αγχος της καμενης Ελλαδας

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο τωρα μετα τον κορονοιο
Μου άνοιξες τα μάτια. Ευχαριστω
Απ ότι βλέπω ισχύει από το 2013 και τώρα ξανά μετά κοβιντ από το Φεβρουάριο του 23. Θα το επιβεβαιώσω με πρεσβείες κ όλα καλα

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο τωρα μετα τον κορονοιο

Και για του λόγου το αληθές ισχύει ξανά μετά από 3 χρόνια λόγω κορονοιου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795

Και για του λόγου το αληθές ισχύει ξανά μετά από 3 χρόνια λόγω κορονοιου
Για να είσαι και 100% σίγουρος κάνε και ένα τηλέφωνο στην πρεσβεία, η, στην αεροπορική εταιρεία.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
Ρώτησα μια φίλη Κινέζα που μένει shenzen και μου είπε δεν ισχύει αυτό με την 72 ώρα βίζα . Θέλει κανονική βίζα για να μπεις Κίνα . Μακάρι να ήταν τόσο απλό .

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
το πρωτο πραγμα που θα κανω το πρωι
πες μου κατι,,,,,ποια ειναι η γνωμη σου για airbnb ?
Τα τελευταια 3 χρονια μονο airbnb παω. Βεβαια καθομαι 1 μηνα Μπανγκοκ, οποτε εχω πολυ περισσοτερες επιλογες γιατι αρκετα απο τα airbnb οταν ειναι λιγοτερο απο μηνα δεν σου εμφανιζονται στον καταλογο, η, εστω και αν ειναι μια ημερα λιγοτερο απο μηνα εμφανιζονται με πολυ πιο ακριβες τιμες. 2 μειονεκτηματα του airbnb ειναι οτι δεν εχουν safebox τα περισσοτερα απο αυτα, και δεν εχουν ρεσεψιον που θα κρατησει τα στοιχεια της κοπελας που θα βαλεις στο διαμερισμα σου. Απο την αλλη ομως εχουν τετοιο συστημα ασφαλειας εισοδου-εξοδου πελατων που κανεις δεν μπορει να μπει η, να βγει αν δεν εχει ειδικη καρτα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Τα τελευταια 3 χρονια μονο airbnb παω. Βεβαια καθομαι 1 μηνα Μπανγκοκ, οποτε εχω πολυ περισσοτερες επιλογες γιατι αρκετα απο τα airbnb οταν ειναι λιγοτερο απο μηνα δεν σου εμφανιζονται στον καταλογο, η, εστω και αν ειναι μια ημερα λιγοτερο απο μηνα εμφανιζονται με πολυ πιο ακριβες τιμες. 2 μειονεκτηματα του airbnb ειναι οτι δεν εχουν safebox τα περισσοτερα απο αυτα, και δεν εχουν ρεσεψιον που θα κρατησει τα στοιχεια της κοπελας που θα βαλεις στο διαμερισμα σου. Απο την αλλη ομως εχουν τετοιο συστημα ασφαλειας εισοδου-εξοδου πελατων που κανεις δεν μπορει να μπει η, να βγει αν δεν εχει ειδικη καρτα.
Αν σε σφάξω πρώτα όμως αφού σε βασανίσει για να σου πάρει τον κωδικό εξόδου τότε είναι επικίνδυνα:confused:

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Ρώτησα μια φίλη Κινέζα που μένει shenzen και μου είπε δεν ισχύει αυτό με την 72 ώρα βίζα . Θέλει κανονική βίζα για να μπεις Κίνα . Μακάρι να ήταν τόσο απλό .
Μόλις μίλησα με air China στην Αθήνα στο γραφείο. Μου είπε με το εισητηριο που αποδεικνύει ότι ταξιδεύουμε αλλού, δεν χρειαζόμαστε βίζα για 144 ωρες

victoriatus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
714
Πόντοι
81
Δημάδη έχει πτήση Αθήνα -Πεκίνο -Bangkok . Εγώ θα πάω τέλος Αυγούστου παταγια με qatar air και το έχω κλείσει από Φλεβάρη με 780 ευρώ .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Τύπε μου από Ιράν μέχρι Μπανγκλαντές όλοι Πακιστανοί είναι για μένα
Ιράν;;; Εδώ θα γίνουμε μπίλιες
Πλέον το νέο μου αμόρε είμαι Πέρσα οπότε ουδεμία σχέση οι Ιρανοί με τα πακιστανοινδομπαγκλαντεσιανοσριλανκακια....

Ρε σε σαρμαδες με αμπελόφυλλο έχει βάλει κανείς κανέλα;; Τι θα βγει;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom