Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.620
Πόντοι
506
Εγώ μένω συνήθως στο Vogue, είναι soi Lengee δίπλα στη Buakhao, πάρα πολύ κεντρικό, 5` περπάτημα απο παραλία και 10-12` απο walking street. Το κλείνω συνήθως απο 17-22 ευρώ. 4* με 2 πισίνες αλλά δεν τις τίμησα ιδιαίτερα. Πολύ καθαρό, μοντέρνο ντιζάιν και guest friendly. Αν θέλεις και 2η κοπέλα μαζί πληρώνει +500 baht. Θα είμαι εκεί την άλλη εβδομάδα κλεισμένο με 17ευρώ. Τώρα όμως έχει πάει στα 21 νομίζω.
Aυτο μπορει να το εξηγησει καποιος
Αν κλεισεις ενα δωματιο για δυο, σου ζητανε να πληρωσεις εξτρα στη ρέσεψιον?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
Ρωτάς πριν το κλείσεις αν είναι guest friendly δλδ δέχεται κοπέλες για short ή long

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.771
Πόντοι
19.795
Κλείνεις δίκλινο και δεν έχεις πρόβλημα, η τιμή είναι ίδια με μονοκλινο. Φυσικά και θα ρωτήσεις αν το ξενοδοχείο είναι γκεστ φρεντλι, η, τζοινερς φι, φρι.
Ο φίλος παραπάνω είπε για δεύτερη κοπέλα αν. βάλεις στο δωμάτιο, δηλ. για τρίο.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.642
Πόντοι
456
Κλείνεις δίκλινο και δεν έχεις πρόβλημα, η τιμή είναι ίδια με μονοκλινο. Φυσικά και θα ρωτήσεις αν το ξενοδοχείο είναι γκεστ φρεντλι, η, τζοινερς φι, φρι.
Ο φίλος παραπάνω είπε για δεύτερη κοπέλα αν. βάλεις στο δωμάτιο, δηλ. για τρίο.
τριο ..μια φορα που δοκιμασα και δεν ελεγεμ το θεμα ,δεν ειναι καλες σε αυτα ο Ταιλανδες, τιποτα εκει ειναι ωραια για γουτσου γουτσου κατασταση με το μηνα σαν σχεση κλπ ,για εμας τοθυς μεγαλυτερους και που δεν εχουμε και πολλα να ξοσεψουμε γενικα, ε το να δινεις 2-3 χιλιαρικα για μια φορα .και να μπορεις με 20 χιλιχρικα μπατ να την εχεια ολο το μηνα ε ειναι μεγαλη οικονομια ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.771
Πόντοι
19.795
τριο ..μια φορα που δοκιμασα και δεν ελεγεμ το θεμα ,δεν ειναι καλες σε αυτα ο Ταιλανδες, τιποτα εκει ειναι ωραια για γουτσου γουτσου κατασταση με το μηνα σαν σχεση κλπ ,για εμας τοθυς μεγαλυτερους και που δεν εχουμε και πολλα να ξοσεψουμε γενικα, ε το να δινεις 2-3 χιλιαρικα για μια φορα .και να μπορεις με 20 χιλιχρικα μπατ να την εχεια ολο το μηνα ε ειναι μεγαλη οικονομια ...
Μια φορά έκανα τρίο σε σοαπι μέσα σε τζακουζι στο Anies την πρώτη φορά που πήγα πριν 15 χρόνια. Γενικά δεν το έχουν οι Ταυλανδεζες .

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.155
Πόντοι
201
Αν είναι guest friendly για 1 guest φυσικά δεν ζητάνε τίποτα, μόνο ταυτότητα, αν όμως πας 2+ guests (για παρτούζα) σου ζητάνε όπως είναι λογικό. Βέβαια κάποιες φορές δεν λένε τίποτα αλλά αυτό δεν είναι καλό, δηλαδή υπάρχει θέμα ασφάλειας!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.771
Πόντοι
19.795
Αν είναι guest friendly για 1 guest φυσικά δεν ζητάνε τίποτα, μόνο ταυτότητα, αν όμως πας 2+ guests (για παρτούζα) σου ζητάνε όπως είναι λογικό. Βέβαια κάποιες φορές δεν λένε τίποτα αλλά αυτό δεν είναι καλό, δηλαδή υπάρχει θέμα ασφάλειας!
Eιδικα αν πας με 2 πρεπει να υπαρχει ασφαλεια. Αλλα ακομα και με μια οπωσδηποτε ταυτοτητα στη ρεσεψιον. Για να επιβεβαιωθει η ηλικια της και να μην εχεις μπλεξιματα με τιποτα ανηλικα, δεδομενου οτι στην Ταυλανδη ολες μικροδειχνουν.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.705
Πόντοι
1.446
Οι ασσιατισες νομίζω ότι είναι πιο κοντά από όλες στην ψυχολογία του ανδρα

Χωρίς να είναι εμφανισιακα στο επίπεδο Ρωσίδας, Ρουμάνας, Βραζιλιανας
θέλεις πραγματικα να τους δώσεις το μουνι στο χέρι ...

Να σημειώσω ότι έχουν από τις πιο σφικτες κωλοτρυπιδες που θα συναντήσετε ... οπότε για τους χοντροπουτσους είναι σκέτη καυλα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.771
Πόντοι
19.795
Οι ασσιατισες νομίζω ότι είναι πιο κοντά από όλες στην ψυχολογία του ανδρα

Χωρίς να είναι εμφανισιακα στο επίπεδο Ρωσίδας, Ρουμάνας, Βραζιλιανας
θέλεις πραγματικα να τους δώσεις το μουνι στο χέρι ...

Να σημειώσω ότι έχουν από τις πιο σφικτες κωλοτρυπιδες που θα συναντήσετε ... οπότε για τους χοντροπουτσους είναι σκέτη καυλα
Ρε τυπε, εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε ασιατικό κωλο εμείς οι μικροτσουτσουνοι. Οι χοντροπουτσοι θα πάρουν;:confused:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.705
Πόντοι
1.446

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.155
Πόντοι
201
Eιδικα αν πας με 2 πρεπει να υπαρχει ασφαλεια. Αλλα ακομα και με μια οπωσδηποτε ταυτοτητα στη ρεσεψιον. Για να επιβεβαιωθει η ηλικια της και να μην εχεις μπλεξιματα με τιποτα ανηλικα, δεδομενου οτι στην Ταυλανδη ολες μικροδειχνουν.
Μου είχε τύχει στο diamond Place στη South Road στη Pattaya, έκλεινε η ρεσεψιον στις 1 η ώρα και μετά έμπαινες με την κάρτα του δωματίου χωρίς κανέναν έλεγχο, υποτίθεται πως υπήρχαν κάμερες στις εισόδους. 3-3 τις βάζαμε ο καθένας μας, ευτυχώς δεν πάθαμε καμιά νίλα, ήταν και πολύ πιό φτηνά τότε....Δεν θα το έκανα πάντως τώρα....

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Δε μου λέτε, Tinder ή Bumble φέρνει πιο πολύ μουνι στην Ταϋλάνδη;
Ας απαντήσει μόνο όποιος γνωρίζει από προσωπική σύγκριση των 2 εφαρμογών.

Επειδή θα πάω σύντομα για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν θα έχω χρόνο να τρέχω σε μπαρ για παζάρια με γυναίκες κλπ και σκέφτομαι να πληρώσω για 1-2 βδομάδες και να δω τι μπορώ να χτυπήσω (και δωρεάν αν τύχει) μέσα από αυτές τις εφαρμογές.
Έχει κανείς εμπειρία στα μέρη αυτά;
Δεν με πειράζει αν βγούνε και τίποτα κορίτσια που θέλουν σπονσορα. Θα τα βρούμε, αρκεί να γλυτώσω χρόνο και να κλειστούν ραντεβού πιο εύκολα.

dreamer21

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Δε μου λέτε, Tinder ή Bumble φέρνει πιο πολύ μουνι στην Ταϋλάνδη;
Ας απαντήσει μόνο όποιος γνωρίζει από προσωπική σύγκριση των 2 εφαρμογών.

Επειδή θα πάω σύντομα για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν θα έχω χρόνο να τρέχω σε μπαρ για παζάρια με γυναίκες κλπ και σκέφτομαι να πληρώσω για 1-2 βδομάδες και να δω τι μπορώ να χτυπήσω (και δωρεάν αν τύχει) μέσα από αυτές τις εφαρμογές.
Έχει κανείς εμπειρία στα μέρη αυτά;
Δεν με πειράζει αν βγούνε και τίποτα κορίτσια που θέλουν σπονσορα. Θα τα βρούμε, αρκεί να γλυτώσω χρόνο και να κλειστούν ραντεβού πιο εύκολα.
γεια σου φιλε. υπαρχει ενα σαιτ που λεγεται thai friendly. απο εκει ειχα γνωρισει αρκετες,οι οποιες μετα μου εδωσαν το facebook τους και γνωριστηκαμε. δεν εχω ουτε ινσταγκραμ ουτε τιντερ ουτε τιποτα. πιστεψε με δεν χρειαζεσαι τιποτα απο ολα αυτα. οπου πας θα σε βρουν αυτες!!! πηγενε σε μασατζιδικα που εχει παντου,διαλεξε οποια θες και εκει κανε παιχνιδι. το 2019 ειχα παει στο πουκετ και περασα αξεχαστα.πολυ ωραιο μερος, νησια πιπι ,και στο περιφημο νησι του τζειμς μποντ. καλο ταξιδι, καλα να περασεις και προσοχη στο κατω κεφαλι μη καψει φλατζα απο το πολυ μπουμ μπουμ !!!!!:grin::grin::grin::grin:

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
γεια σου φιλε. υπαρχει ενα σαιτ που λεγεται thai friendly. απο εκει ειχα γνωρισει αρκετες,οι οποιες μετα μου εδωσαν το facebook τους και γνωριστηκαμε. δεν εχω ουτε ινσταγκραμ ουτε τιντερ ουτε τιποτα. πιστεψε με δεν χρειαζεσαι τιποτα απο ολα αυτα. οπου πας θα σε βρουν αυτες!!! πηγενε σε μασατζιδικα που εχει παντου,διαλεξε οποια θες και εκει κανε παιχνιδι. το 2019 ειχα παει στο πουκετ και περασα αξεχαστα.πολυ ωραιο μερος, νησια πιπι ,και στο περιφημο νησι του τζειμς μποντ. καλο ταξιδι, καλα να περασεις και προσοχη στο κατω κεφαλι μη καψει φλατζα απο το πολυ μπουμ μπουμ !!!!!:grin::grin::grin::grin:
to thai friendly ζηταει συνδρομη αγαπητε?

dreamer21

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2019
Like
44
Πόντοι
0
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
εχεις καποια μηνυματα δωρεαν,οποτε βρισκεις ποια σε ενδιαφερει και της ζητας φβ η οτοιδηποτε αλλο θες και μιλατε απο εκει μετα
σ ευχαριστω μπορω να σου στειλω πμ παρακαλω?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.771
Πόντοι
19.795
to thai friendly ζηταει συνδρομη αγαπητε?
Ανα δεκαλεπτο αν δεν εισαι συνδρομητης μπορεις να στειλεις μυνημα σε κοπελες που δεν τις εχει χαρακτηρισμενες σαν πρεμιουμ. Αν δε, εμφανιστεις με καινουριο προφιλ και σε καταλαβουν οτι εισαι πρωταρης δεν θα προλαβαινεις να απαντας σε μυνηματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom