Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Ιουλ 2018
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει παιδια μποιρει να ειμαστε οντως αλλα ε ας πουμε και κατι ,σιγουρα θα ψαξεις καιε συ πιστευω .Λοιπον για ολη τη Ταιλανδη 14 ημερες ειναι πολυ μα πολυ λιγες.Εγω πηγαινω στομ Πουκετ απο το 2003.Σκοπος μου ξεκαθαρα να κανω το χειμβμα καλοκαιρι , λατρης της θαλασσας κολυμπω 2 ωρες τουλαχιστον 2 φορες την ημερς.πηγαινω απο 15 δΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩς 15 ιΑΝΟΥΑΡΊΟΥ .νΥΚΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗ πΑΤΟΓΚ , λιγο εξω απο εκει μενω για να εχω ησυχια το βραδυ σε διαμερισμα με το μηνα.Ειναι ομως 2χλμ απο το κεντρο ,μπαγκλα , και θελει να οδηγας μηχανακι.Παραλιες πολλες ολη η δυτικη πλευρα μεχρι το νοτο η μια καλυτερη απο την αλλη .Προσοχη στην εποχη για το θεμα των οποιων τελος παντων μουσωνων η δυνατων αερηδων ,και βροχων .Οταν παω εγω ειναι περιοδος χωρις βροχες σκετικα και χωρις μεγαλα κυμματα και αλλα τετοια.Πολυ ωραια εμπειρι ειναι το street foof, και to thai barbeque.ekei παω σχεδον καθε βράδυ και βγαζω το αποθημενο μου σε ψαρια και γαρίδες.Εχει και mall gia bolta xzema kai cvnia alla kai masaz , ekei που εχει κατι ποκυθρονες και γενικα βλεπ[εις μεσα γιατι πολλα απο αυτα δεν ειναι σοβαρα ειναι περισοτερο για σεξ.Εκδρομες ημερησιες πολλες, phi phi islands crabi οπου μπορεις να πας και κανα δυο ημερες δεν λεει για περισοτερες.
Θα αναζητήσω σίγουρα πληροφορίες σε αμιγώς ταξιδιωτικά φόρουμς γιατί με ενδιαφέρουν οι ναοί, τα αξιοθέατα, η κουλτούρα, η ταιλανδεζικη παράδοση και φυσικά η ταιλανδέζικη κουζίνα! Όπως και να 'χει σας ευχαριστώ πολύ για την εκτενή ενημέρωση-περιγραφή.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Θα αναζητήσω σίγουρα πληροφορίες σε αμιγώς ταξιδιωτικά φόρουμς γιατί με ενδιαφέρουν οι ναοί, τα αξιοθέατα, η κουλτούρα, η ταιλανδεζικη παράδοση και φυσικά η ταιλανδέζικη κουζίνα! Όπως και να 'χει σας ευχαριστώ πολύ για την εκτενή ενημέρωση-περιγραφή.
Στα κορυφαία μέρη που μου άρεσαν για ναούς και κουλτούρα θα προτείνω:
CHIANG MAI, CHIANG RAI, BANGKOK, PHI PHI ISLANDS, KOH TAO, PATTAYA.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.816
Πόντοι
456
Στα κορυφαία μέρη που μου άρεσαν για ναούς και κουλτούρα θα προτείνω:
CHIANG MAI, CHIANG RAI, BANGKOK, PHI PHI ISLANDS, KOH TAO, PATTAYA.
και το αγαλμα του Βουδα στο Πουκετ με θεα ολου του νησιου σε συνδιασμο με μπανιο και στη Ναι χαρν πολυ ωραια παραλια

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81
Ρε συ τύπισσα γιατί μας πέρασες για τίποτα δουσηδες;

Ρωτά να σου πουν πόσο έχει σορτ και Λονγκ ταιμ ή την νέα μόδα στους ναούς του έρωτα στην εξωτική Ταϊλάνδη και θα σε απαντήσουν οι εξειδικευμένοι πορνοπρακτορες του μπου σε αυτή τη γωνιά της ανατολής...
Άκου που έχει ναούς και άλλα τέτοια...:confused::confused::confused:

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Ρε συ τύπισσα γιατί μας πέρασες για τίποτα δουσηδες;

Ρωτά να σου πουν πόσο έχει σορτ και Λονγκ ταιμ ή την νέα μόδα στους ναούς του έρωτα στην εξωτική Ταϊλάνδη και θα σε απαντήσουν οι εξειδικευμένοι πορνοπρακτορες του μπου σε αυτή τη γωνιά της ανατολής...
Άκου που έχει ναούς και άλλα τέτοια...:confused::confused::confused:
ποια ειναι η νεα μοδα ρε αρχοντα????σε 2 μηνες παω μετα παο 4 χρονια κ εχω χασει εξελιξεις
για πες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
ποια ειναι η νεα μοδα ρε αρχοντα????σε 2 μηνες παω μετα παο 4 χρονια κ εχω χασει εξελιξεις
για πες
Η μόνη εξέλιξη ειναι η άνοδος των τιμών
Ευτυχώς τις τελευταίες ημέρες βλέπω και μια μικρή άνοδο του ευρώ.
Που πας;;

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
14 μέρες ούτε πολλές αλλά ούτε και λίγες. Γνώμη μου: Πήγαινε Πουκετ, για κανένα 10ημερο να συνδυάσεις τοπία και νησάκια - θάλασσα και μνημεία, και αν σου περισσεύουν 2-3 ημέρες Μπανγκόκ, μείνε κοντά στο ποτάμι, και ειδικά κοντά στην γέφυρα Σαφράν Τάξιν, που είναι και το τρένο, ώστε να μπορεις να επισκεφθείς και αξιοθέατα αλλά και το κέντρο με τις αγορές που ενδιαφέρουν κάθε γυναίκα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
Μεγάλη αύξηση ,για πες σε 2-3 πράγματα;
Μεγάλη δεν ξέρω, τα κορίτσια του χιλιαρικου έχουν λιγοστέψει, μόνο αν σε πάρουν αποκλειστικότητα για όλες τις διακοπές σου, παίζει πλεον αυτή η τιμή και αυτή από μιλφακια, οι πιτσιρίκες Μπανγκοκ- Πουκετ παίζουν από διχιλιαρο και πάνω.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Μεγάλη δεν ξέρω, τα κορίτσια του χιλιαρικου έχουν λιγοστέψει, μόνο αν σε πάρουν αποκλειστικότητα για όλες τις διακοπές σου, παίζει πλεον αυτή η τιμή και αυτή από μιλφακια, οι πιτσιρίκες Μπανγκοκ- Πουκετ παίζουν από διχιλιαρο και πάνω.
Δεν εννοούσα τα κορίτσια αλλά σε φαγητά και καθημερινά πράγματα αν έχει ακρίβεια?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.129
Πόντοι
3.656
Εγώ δυο φορές πήγα ταυλανδη και τις δυο με χειραποσκευή 8κιλη. Τα κορίτσια εκεί μου πλύνανε τα σώβρακα για 100 μπατ το κιλο. Αλλά είμαι τσιπης
κι εγώ το ίδιο έκανα τύπε. Για λόγους ασφαλείας, και περιορισμένου χρόνου αλλαγής πτήσεων. Οι άλλοι καρδιοχτυπούσανε περιμένοντας τις βαλίτσες τους, εγώ με τη χειραποσκευή πήγαινα κανονικά. Υπήρχε πλυντήριο κοντά στο ξενοδοχείο, πάμφθηνο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
Δεν εννοούσα τα κορίτσια αλλά σε φαγητά και καθημερινά πράγματα αν έχει ακρίβεια?
Φαι ξέρεις ότι στην Ταυλανδη μπορείς να βρεις πολύ φθηνό, όχι απαραίτητα σε στριτ-φουντ, αλλά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα. Τα ξενοδοχεία έχουν τσιμπήσει λίγο, προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα της κοβιντ περιόδου, αλλά και εδώ σν το ψάξεις βρίσκεις αρκετές προσφορές αρκεί να μην περιμένεις τελευταία στιγμή.

• Like
Αντιδράσεις: shadow

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Φαι ξέρεις ότι στην Ταυλανδη μπορείς να βρεις πολύ φθηνό, όχι απαραίτητα σε στριτ-φουντ, αλλά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα. Τα ξενοδοχεία έχουν τσιμπήσει λίγο, προσπαθούν να βγάλουν τα σπασμένα της κοβιντ περιόδου, αλλά και εδώ σν το ψάξεις βρίσκεις αρκετές προσφορές αρκεί να μην περιμένεις τελευταία στιγμή.
2013-2014-2015 ήταν η χρονιές που πήγα 3 φορές σύνολο μια την κάθε χρονιά μάλιστα την μια πήγα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
2013-2014-2015 ήταν η χρονιές που πήγα 3 φορές σύνολο μια την κάθε χρονιά μάλιστα την μια πήγα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Εγώ πήγα το 2009 πρώτη φορά. Είχα προλάβει το ευρώ στα 52 Μπατ. Το μπουμ μπουμ στα 1000 σορτ 1500-2000 λονγκ. Μετά σιγά σιγά το Μπατ άρχισε να ανεβαίνει. Από τότε πάω κάθε χρόνο ένα μήνα, εκτός του 2021 λόγω κοβιντ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
κι εγώ το ίδιο έκανα τύπε. Για λόγους ασφαλείας, και περιορισμένου χρόνου αλλαγής πτήσεων. Οι άλλοι καρδιοχτυπούσανε περιμένοντας τις βαλίτσες τους, εγώ με τη χειραποσκευή πήγαινα κανονικά. Υπήρχε πλυντήριο κοντά στο ξενοδοχείο, πάμφθηνο
Ε ναι φίλε. Άσε που κάποιες φορές πας και εντός Ταϋλάνδης η και γύρω με αεροπλάνο ,δε λέει να πληρώνεις βαλίτσα.

Βέβαια εγώ το είπα ,είμαι λίγο φτηνιαρης σε όλα εκτός από τα γούστα

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Η μόνη εξέλιξη ειναι η άνοδος των τιμών
Ευτυχώς τις τελευταίες ημέρες βλέπω και μια μικρή άνοδο του ευρώ.
Που πας;;
pattaya θα ξηγηθω γερο μου,αν κ βλεπω οτι εκτος απο air china που ειναι επιφοβη για την βιζα που ζηταει .ολες οι αλλες ειναι φαρμακειο κ δεν το γλιτωνω το χιλιαρικακι

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
pattaya θα ξηγηθω γερο μου,αν κ βλεπω οτι εκτος απο air china που ειναι επιφοβη για την βιζα που ζηταει .ολες οι αλλες ειναι φαρμακειο κ δεν το γλιτωνω το χιλιαρικακι
Εδώ πιο πάνω έλεγαν οι άλλοι για 500€ πτήσεις...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.866
Πόντοι
19.795
Air china γιατι να ειναι επιφοβη; Θα κατσεις καθολου Κινα; Παλιοτερα ειχε μεχρι και 72 ωρες παραμονη χωρις βιζα. Εχει αλλαξει τωρα; Δοκιμασε με τους Τουρκους μεσω Skyscaner, η, κοιτα την Gulf που δεν την εχει το Skyscaner.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Air china γιατι να ειναι επιφοβη; Θα κατσεις καθολου Κινα; Παλιοτερα ειχε μεχρι και 72 ωρες παραμονη χωρις βιζα. Εχει αλλαξει τωρα; Δοκιμασε με τους Τουρκους μεσω Skyscaner, η, κοιτα την Gulf που δεν την εχει το Skyscaner.
Οι Κινέζοι όταν πας να κλείσεις στα ψιλά γράμματα λένε ότι θέλουν βίζα κ διαβατήριο. Μίλησα με τα γραφεία τους στη Φρανκφούρτη κ μ είπαν ότι χρειάζεται κ στα τρανζιτ αλλά καλύτερα να μιλήσω με πρεσβεία.... Μπλεξιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχεις πετάξει με Gulf?
Πες αποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom