ενταξει παιδια μποιρει να ειμαστε οντως αλλα ε ας πουμε και κατι ,σιγουρα θα ψαξεις καιε συ πιστευω .Λοιπον για ολη τη Ταιλανδη 14 ημερες ειναι πολυ μα πολυ λιγες.Εγω πηγαινω στομ Πουκετ απο το 2003.Σκοπος μου ξεκαθαρα να κανω το χειμβμα καλοκαιρι , λατρης της θαλασσας κολυμπω 2 ωρες τουλαχιστον 2 φορες την ημερς.πηγαινω απο 15 δΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩς 15 ιΑΝΟΥΑΡΊΟΥ .νΥΚΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗ πΑΤΟΓΚ , λιγο εξω απο εκει μενω για να εχω ησυχια το βραδυ σε διαμερισμα με το μηνα.Ειναι ομως 2χλμ απο το κεντρο ,μπαγκλα , και θελει να οδηγας μηχανακι.Παραλιες πολλες ολη η δυτικη πλευρα μεχρι το νοτο η μια καλυτερη απο την αλλη .Προσοχη στην εποχη για το θεμα των οποιων τελος παντων μουσωνων η δυνατων αερηδων ,και βροχων .Οταν παω εγω ειναι περιοδος χωρις βροχες σκετικα και χωρις μεγαλα κυμματα και αλλα τετοια.Πολυ ωραια εμπειρι ειναι το street foof, και to thai barbeque.ekei παω σχεδον καθε βράδυ και βγαζω το αποθημενο μου σε ψαρια και γαρίδες.Εχει και mall gia bolta xzema kai cvnia alla kai masaz , ekei που εχει κατι ποκυθρονες και γενικα βλεπ[εις μεσα γιατι πολλα απο αυτα δεν ειναι σοβαρα ειναι περισοτερο για σεξ.Εκδρομες ημερησιες πολλες, phi phi islands crabi οπου μπορεις να πας και κανα δυο ημερες δεν λεει για περισοτερες.