Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Aν και δεν εχω παει ποτε Παταγια, θα την προτεινα για οποιον πρωταρη παει για μεχρι 10-15 ημερες Ταυλανδη. Η, βεβαια και Πουκετ. Η Μπανγκοκ ειναι λιγο πιο δυσκολη για πρωτη φορα, και θες τουλαχιστον 3-4 ημερες για να προσαρμοστεις και πολυ-πολυ περπατημα.
Αν πηγαινεις ομως για πανω απο 15 ημερες, τοτε αξιζει τον κοπο να αφιερωσεις και 4-5 ημερες στην Μπανγκοκ.
Ενα καλο ξενοδοχειο- σερβισες απαρτμεντς, που μπορω να προτεινω σε εναν πρωταρη στην Μπανγκοκ, ειναι το S.M. Grande residence, στο σοι 4 της Σουκχουμβιτ, που μπορεις να το βρεις και με 27 ευρω, αναλογα την σεζον.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Αρχιζω και διαμορφωνω αποψη, ευχαριστω για τις πληροφοριες..

Σαφως και ειναι προτιμοτερο μια πιο ολοκληρωμενη εμπειρια και οχι μονο σεξοτουρισμο οπως λετε..
Η επίσκεψη στην Ασία είναι εμπειρία από μόνη της.
Πάντα είναι καλύτερα να μείνεις σε διαφορετικές περιοχές για να δεις πιο πολλά πράγματα.
Γκόμενες θα βρεις παντού, αλλά να δεις και λίγο φύση και άλλα μέρη που θα σου μείνουν .

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.354
Πόντοι
2.036

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Να φανταστώ δεν υπάρχει πρόβλημα αν μπαινοβγαίνουν πορνίδια σε αυτό το κατάλυμα έτσι ?

Υ.Γ. Δείχνει τούμπανο για τα λεφτά που ζητάνε, ωραίος.
Στο σοι 4 και να υπαρχει προβλημα; Εχω μεινει 2 φορες εκει, προ κορονοιου, κανενα προβλημα, εχει και ωραια πισινα και παροδοξως ενω ειναι μεσα στο επικεντρο της δρασης ειναι πολυ ησυχο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Να φανταστώ δεν υπάρχει πρόβλημα αν μπαινοβγαίνουν πορνίδια σε αυτό το κατάλυμα έτσι ?

Υ.Γ. Δείχνει τούμπανο για τα λεφτά που ζητάνε, ωραίος.
Βασικες πληροφοριες για πρωταρηδες. Τα περισσοτερα, αν ισως οχι ολα, ξενοδοχεια 3 αστερων και πανω, περιξ της Σουκχουμβιτ, ειναι γκεστ φριεντλυ, που σημαινει οτι μππορεις να πας κοπελα χωρις επιπλεον χρεωση. Εννοειται βεβαια οτι εχουμε κανει κρατηση για δικλινο και οχι για μονοκλινο (ιδια τιμη πληρωνεις) αλλα για να ειμαστε 100% σιγουροι επιβεβαιωνουμε με μειλ στο ξενοδοχειο αν το ξενοδοχειο ειναι γκεστ φριεντλι η, τζοινερς φι, φρι.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Περί ξενοδοχείων, τα τελευταία χρόνια πριν και μετά covid, στη Πατάγια πηγαίνω στο Vogue, είναι ξενοδοχείο 4*, με πισίνα, γυμναστήριο, 30+τμ, guest friendly. Δίπλα στη buakhao & tree town, 7-8` απο την παραλία με τα πόδια και 15` απο walking street. παρότι μέσα στον χαμό, είναι σε ήσυχο στενάκι. Τιμές απο 600-850 μπατ (17 ώς 22 ευρώ)/νύχτα. Δεν συμφέρει το πρωινό γιατί στη γύρω περιοχή έχει 10δες μαγαζιά που σερβίρουν πρωινό με 100 μπατ (2.7€)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Εχει ανοιξει στη Σουκχουμβιτ 23 καινουργια πιατσα, τυπου Νανα Πλαζα; Κανενας Ταυλανδοβιος συναγωνιστης τωρα, στην Μπανγκοκ να ενημερωσει;
1687804345408.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Εγώ τώρα που σκέφτομαι να πάω κοιτάω να νοικιάσω airbnb ,να μην δίνω αναφορά σε κανένα ξενοδοχείο τι βάζω τι βγάζω,τώρα θέλω να μου πείτε οποίος ξέρει σε ποια περιοχή να ψάξω,να είναι δηλαδή κοντά στα σεξοκοριτσια αλλά να είναι και κοντά στο μεγάλο εμπορικό που λενε

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.619
Πόντοι
456
Εγώ τώρα που σκέφτομαι να πάω κοιτάω να νοικιάσω airbnb ,να μην δίνω αναφορά σε κανένα ξενοδοχείο τι βάζω τι βγάζω,τώρα θέλω να μου πείτε οποίος ξέρει σε ποια περιοχή να ψάξω,να είναι δηλαδή κοντά στα σεξοκοριτσια αλλά να είναι και κοντά στο μεγάλο εμπορικό που λενε
εγω στο Πουκετ νοικιαζω με το μηνα διαμμερισμα μου ερχεται παμφθηνα και περναβ και φινα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Έχει Airbnb στην Ταϋλάνδη;
Στην Ινδονησία δεν έχει και το ίδιο ισχύει και για άλλες ασιατικές χώρες.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Χεστηκανε τα χοτελια τι βαζεις και τι βγαζεις,

magpawacar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
102
Πόντοι
0
Where in AThens can you find a good Asian whore. The small, spinner type?

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπερα.Ενδιαφερομαι να παω για ενα 3μηνο στην ταιλανδη φαση νοεμβριο-φλεβαρη
Μπορει να μου πει καποιος τι παιζει για ενοικιαση διαμερισματος,ποσο παει τον μηνα και που μπορω να ψαξω
Ενδιαφερομαι να ναι οσο πιο κοντα γινεται σε παραλιες,κανα γυμναστηριο και φυσικα στη νυχτερινη ζωη,περιοχη δεν με ενδιαφερει αν και κλεινω προς pukhet h pattaya
Aν εχει μινει κανεις ταιλανδη για πανω απο μηνα θα με ενδιεφερε μια γνωμη για το πως πηγε ολη η φαση οικονιμικα κ γενικα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Καλησπερα.Ενδιαφερομαι να παω για ενα 3μηνο στην ταιλανδη φαση νοεμβριο-φλεβαρη
Μπορει να μου πει καποιος τι παιζει για ενοικιαση διαμερισματος,ποσο παει τον μηνα και που μπορω να ψαξω
Ενδιαφερομαι να ναι οσο πιο κοντα γινεται σε παραλιες,κανα γυμναστηριο και φυσικα στη νυχτερινη ζωη,περιοχη δεν με ενδιαφερει αν και κλεινω προς pukhet h pattaya
Aν εχει μινει κανεις ταιλανδη για πανω απο μηνα θα με ενδιεφερε μια γνωμη για το πως πηγε ολη η φαση οικονιμικα κ γενικα
Μηνα μενω εγω, Μπανγκοκ ομως. Τα τελευταια 4 χρονια νοικιαζω σε airbnb. Κυριως Σουκχουμβιτ, κοντα στο σταθμο Νανα. Απαραιτητη προυποθεση να εχει μεγαλη πισινα. Τιμες γυρω στα 600-650 το μηνα.

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Μηνα μενω εγω, Μπανγκοκ ομως. Τα τελευταια 4 χρονια νοικιαζω σε airbnb. Κυριως Σουκχουμβιτ, κοντα στο σταθμο Νανα. Απαραιτητη προυποθεση να εχει μεγαλη πισινα. Τιμες γυρω στα 600-650 το μηνα.
εχεις καποιο website που βλεπεις τις τιμες γιατι εμενα με πεταει συνεχεια σε ξενοδοχεια το google
Επισης σαν ελληνας τι φαγητα προτινεις?Αξιζει το μαγειρεμα η εχουν χαλια προιοντα?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.536
Πόντοι
506
εχεις καποιο website που βλεπεις τις τιμες γιατι εμενα με πεταει συνεχεια σε ξενοδοχεια το google
Επισης σαν ελληνας τι φαγητα προτινεις?Αξιζει το μαγειρεμα η εχουν χαλια προιοντα?
Ψαξε λιγο, στην Ασια υπαρχουν και σάιτ που κλείνεις απ ευθειας χωρις προμηθειες 20%, ακομα και απο αγγελίες πχ locando

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Πηγαινε κατευθειαν στο airbnb. Φαγητο βρισκεις και φθηνες επιλογες σε μεγαλα μολ που εχουν εστιατορια αλλα και σε στριτ φουντ, αν εχεις σχετικα καλο στομαχι. Επισης τα περισσοτερα ερμπιενμπι διαμερισματα εχουν κουζινα. Εγω τα τελευταια 4 χρονια "συζουσα" με μια κοπελα απο εκει και μαγειρευε αυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom