Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που έχει μείνει και Μπαλί τα τελευταία χρόνια για κάποιο διάστημα και να μπορεί να μας δώσει εικόνα όχι μόνο για το σεξ, αλλά και γενικά που τα χρήματα έχουν μεγαλύτερη αξία σε δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για Βιετνάμ, έχει μείνει κάποιος εκεί;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος που έχει μείνει και Μπαλί τα τελευταία χρόνια για κάποιο διάστημα και να μπορεί να μας δώσει εικόνα όχι μόνο για το σεξ, αλλά και γενικά που τα χρήματα έχουν μεγαλύτερη αξία σε δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις. Επίσης έχω ακούσει καλά λόγια για Βιετνάμ, έχει μείνει κάποιος εκεί;
Μονο για Βιετυναμεζες μπορω να σου πω, που εχω γνωρισει στην Μπανγκοκ, οι πιο ομορφες Ασιατισες, οι Γαλλοι εχουν αφησει πολυ σπερμα εκει και εχουν κανει καλες προσμιξεις, αλλα τα μεγαλυτερα κομοδινα στο κρεβατι μετα τις Τουρκαλες.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Υπάρχει άλλο νήμα για Μπαλι

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Μονο για Βιετυναμεζες μπορω να σου πω, που εχω γνωρισει στην Μπανγκοκ, οι πιο ομορφες Ασιατισες, οι Γαλλοι εχουν αφησει πολυ σπερμα εκει και εχουν κανει καλες προσμιξεις, αλλα τα μεγαλυτερα κομοδινα στο κρεβατι μετα τις Τουρκαλες.
Ευχαριστώ, γιατί και το σεξ με ενδιαφέρει, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχει καλούς ανθρώπους και καλό τρόπο ζωής, θέλω να δω και τις χώρες και να μην ασχοληθώ μόνο με σεξ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.738
Πόντοι
19.795
Μπαλι πηγε προσφατα ο Ξενιτεμενος στειλτου πμ να σου δωσει πληροφοριες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Ρε φίλε σοβαρά λες ότι έψαξες για Μπαλί και βρήκες μόνο από παλιά σχόλια;
Πώς γίνεται αφού πήγα πριν ένα μήνα και έχω βάλει πρόσφατα σχόλια;
Προφανώς και δεν ασχολήθηκες να διαβάσεις τίποτα.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
105
Πόντοι
1
Ρε φίλε σοβαρά λες ότι έψαξες για Μπαλί και βρήκες μόνο από παλιά σχόλια;
Πώς γίνεται αφού πήγα πριν ένα μήνα και έχω βάλει πρόσφατα σχόλια;
Προφανώς και δεν ασχολήθηκες να διαβάσεις τίποτα.
Τα δικά σου τα είδα, απλά είπα ότι οι πληροφορίες είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με το θέμα εδώ, που γράφουν πολλά άτομα και με λεπτομέρειες πολύ συχνά και έχουμε μια καλή εικόνα

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Καλησπερα.Ενδιαφερομαι να παω για ενα 3μηνο στην ταιλανδη φαση νοεμβριο-φλεβαρη
Μπορει να μου πει καποιος τι παιζει για ενοικιαση διαμερισματος,ποσο παει τον μηνα και που μπορω να ψαξω
Ενδιαφερομαι να ναι οσο πιο κοντα γινεται σε παραλιες,κανα γυμναστηριο και φυσικα στη νυχτερινη ζωη,περιοχη δεν με ενδιαφερει αν και κλεινω προς pukhet h pattaya
Aν εχει μινει κανεις ταιλανδη για πανω απο μηνα θα με ενδιεφερε μια γνωμη για το πως πηγε ολη η φαση οικονιμικα κ γενικα
Για 3μηνο θα σου έλεγα ψάξε ένα condo στη Παττάγια, αν οδηγάς μηχανάκι μπορείς να βρεις κάτι εκτός κέντρου, προς Jomtien, για θάλασσα κάθε μέρα στο koh larn νησάκι απέναντι απο τη Παττάγια, Μπορείς να κάνεις και 2-3 3ήμερα Μπανγκοκ, 1,5 με 2 ώρες απόσταση είναι. Οικονομικά δεν μπορώ να σου πω γιατί είναι αναλόγως αν θα το ζήσεις σαν τουρίστας ή σαν ντόπιος, τεράστιες διαφορές. Έχω έναν γνωστό που μένει εκεί 6μηνο και τρώει ενα δεκαχιλιαρο ευρώ, δεν τρώει πολλά λεφτά για σεξ γιατί έχει μόνιμη εκεί αλλά εκδρομές-ποτά-μασάζ-φαγητά τα κάνει.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Τα δικά σου τα είδα, απλά είπα ότι οι πληροφορίες είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με το θέμα εδώ, που γράφουν πολλά άτομα και με λεπτομέρειες πολύ συχνά και έχουμε μια καλή εικόνα
Χαίρω πολύ, το Μπαλί είναι πιο μακριά να πας και με πιο ακριβές πτήσεις, σε σχέση με Ταϋλάνδη.
Λογικό να έχει λιγότερα σχόλια.
Άσε που όπως έγραψα και στο θέμα εκεί, έχουν να δουν Έλληνες από την κρίση του 2008. Στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι πολύ πιο διάσημο από ότι στην Ελλάδα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Μπορει καποιος να συνδυασει ταξιδι σε ασιατικη χωρα μαζι με remote δουλεια;
Σκεφτομαι να παω ενα διμηνο το χειμωνα Ταυλανδη η/και Φιλιππινες αλλα μαζι με δουλεια (3-4 ωρες τη μερα, με εντελως ευελικτο ωραριο, δηλαδη οτι ωρα θελησω και επισης ρεπο οποια μερα θελησω, αν χρειαστει για ταξιδια, κλπ)
Πως θα το στηνατε το σκηνικο; Καλυτερα μεγαλουπολη η καμια παραλια; Ταυλανδη η Φιλιππινες η μοιρασμα; Εχει καλο ιντερνετ; Υπαρχει ρισκο να κλεψει πχ καμια κορασιδα το λαπτοπ απ το δωματιο την ωρα που κοιμασαι και να μεινουμε στα κρυα του λουτρου;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.619
Πόντοι
456
Κατσε και διαβαζε εδω, αν εχεις υπομονη:confused:
αν εχει υπομονη ..το 2005 που πηγα για πρώτη φορα στο αγαπημενο μου ΠΟΥΚΕΤ πηγα με πακετο 10 μονο διανυκτερευσεις ,αφου ιντερνετ γρηγορο γιοκ//Να ειχα τοτε τεοια βοηθεια και θα βαριομουν να διαβασω ..τυχεροι οι σημερινοι που πρωτοπανε και εχουν τοσεςσ βοηθειες και τοσα να μαθουν απομ πριν ..εγω παω 15-Δεκμβριου - 15 Ιανιουαριου μονο τοτε μπορω ,οταν καποτε παρω συνταξη θα αραζω το χειμωνα για 3-4 μηνες.Νοικιαζω σσε εναν Ελληνα επειδη δεν θελω το βραδυ φασαρια λιγο εξω απο το κεντρο της Πατογκ 2,4χλμ απο Μπαγκλα ,αλλα βεβαια νοικιαζω μηχανακι .Εχει στο ιντερνετ διαμμερισματα με το μηνα με κουζινα τα παντα μεσα με 300 και πανω ευρω ...Ψαξε και θα βρεις ,στο Πουκετ εχει τα παντα απο φθηνο φαγητο του δρομου ,καλα ειναι μια τυπισα που φτιαχνει μια σουπα που ειναι και βεντζετεριαν τοσο νοστιμη που τριτη μερα να μην παρω δεν γινιονταν ,και ται μπαρμπεκοιυ με 6-7 ευρω εισοδο να τρως ωαρι και αλλα βεβαια οσο θες ,και βεβαια και ευρωπαικη κουζινα πιτσες και αλλα τετοια που ουτε να τα δω δεν θελω ,με μια κερυδα και εναν ανανα στη παραλια ,μπανιο ολη μερα και το βραδυ τσαρκα στα εμπορικα στα μασαζ για κουβεντουλα και ευρεση γκομενας και ετσι φαση παρδεισος ...

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.619
Πόντοι
456
Σκεφτομαι να παω ενα διμηνο το χειμωνα Ταυλανδη η/και Φιλιππινες αλλα μαζι με δουλεια (3-4 ωρες τη μερα, με εντελως ευελικτο ωραριο, δηλαδη οτι ωρα θελησω και επισης ρεπο οποια μερα θελησω, αν χρειαστει για ταξιδια, κλπ)
Πως θα το στηνατε το σκηνικο; Καλυτερα μεγαλουπολη η καμια παραλια; Ταυλανδη η Φιλιππινες η μοιρασμα; Εχει καλο ιντερνετ; Υπαρχει ρισκο να κλεψει πχ καμια κορασιδα το λαπτοπ απ το δωματιο την ωρα που κοιμασαι και να μεινουμε στα κρυα του λουτρου;
σετο Πουκετ στο διαμμερισμα ειχε το 2016 60-70 ταχυτητα και εστελνα με το ταμπλετ σκρεεν σοτ και εσπαγα πλακα που ηταν χαμηλοτερη στην Ελλαδα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.862
Πόντοι
3.846
Τώρα σοβαρά το ρώτησες αυτό;;
Ρώτησες εσύ που έχεις και καλά επιχειρηματικό φόρουμ και το παίζεις και γνώστης remote εργασίας, αν σε μία από τις πιο διάσημες χώρες για remote work παγκοσμίως, μπορεί να συνδυαστεί ταξίδι και remote εργασία;;

Εντάξει, γελάνε και οι πέτρες..

zorlak13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Κριτικές
24
Like
942
Πόντοι
990
Καλησπερα γυρισα πριν μια βδομαδα απο πουκετ και δεν νπορω να πω οτι περασα καλα !!εχουνε αλλαξει πολυ τα πραγματα με τις γυναικες ,δεν κοιτανε τοσο εχουνε ανεβασει τις τιμες παρα πολυ και δεν παρακαλανε κιολας και σκεφτομαι να παω παταγια για 10 μερες ξερετε τι παιζει παταγια με τις γκομενες;;στο πουκετ μου ζητουσανε εξωπραγνατικες τιμες σχεση με το παρελθον και ειχανε και τουπε ,προς το παρον χαλασε αυτο το κομματι του πουκετ και εχει γεμισει ολο coffee shop οπου πινουνε μαυρο με στον δρομο!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
αν εχει υπομονη ..το 2005 που πηγα για πρώτη φορα στο αγαπημενο μου ΠΟΥΚΕΤ πηγα με πακετο 10 μονο διανυκτερευσεις ,αφου ιντερνετ γρηγορο γιοκ//Να ειχα τοτε τεοια βοηθεια και θα βαριομουν να διαβασω ..τυχεροι οι σημερινοι που πρωτοπανε και εχουν τοσεςσ βοηθειες και τοσα να μαθουν απομ πριν ..εγω παω 15-Δεκμβριου - 15 Ιανιουαριου μονο τοτε μπορω ,οταν καποτε παρω συνταξη θα αραζω το χειμωνα για 3-4 μηνες.Νοικιαζω σσε εναν Ελληνα επειδη δεν θελω το βραδυ φασαρια λιγο εξω απο το κεντρο της Πατογκ 2,4χλμ απο Μπαγκλα ,αλλα βεβαια νοικιαζω μηχανακι .Εχει στο ιντερνετ διαμμερισματα με το μηνα με κουζινα τα παντα μεσα με 300 και πανω ευρω ...Ψαξε και θα βρεις ,στο Πουκετ εχει τα παντα απο φθηνο φαγητο του δρομου ,καλα ειναι μια τυπισα που φτιαχνει μια σουπα που ειναι και βεντζετεριαν τοσο νοστιμη που τριτη μερα να μην παρω δεν γινιονταν ,και ται μπαρμπεκοιυ με 6-7 ευρω εισοδο να τρως ωαρι και αλλα βεβαια οσο θες ,και βεβαια και ευρωπαικη κουζινα πιτσες και αλλα τετοια που ουτε να τα δω δεν θελω ,με μια κερυδα και εναν ανανα στη παραλια ,μπανιο ολη μερα και το βραδυ τσαρκα στα εμπορικα στα μασαζ για κουβεντουλα και ευρεση γκομενας και ετσι φαση παρδεισος ...
Φίλε ,σήμερα είναι πιο εύκολα λόγω Ίντερνετ κλπ , αλλά όσοι κάνανε τέτοιου είδους ταξίδια πριν 15-20 χρόνια , ζούσαν μια διαφορετική περιπέτεια.

Ήταν άγρια Δύση , ταξίδι στο άγνωστο ,όχι τόσο μεηνστριμ και νομίζω και οι γκόμενες ήταν καλύτερες, μας έβλεπαν ακόμα πιο εξωτικούς. Τουλάχιστον στο μπλοκ έτσι ήταν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Καλησπερα γυρισα πριν μια βδομαδα απο πουκετ και δεν νπορω να πω οτι περασα καλα !!εχουνε αλλαξει πολυ τα πραγματα με τις γυναικες ,δεν κοιτανε τοσο εχουνε ανεβασει τις τιμες παρα πολυ και δεν παρακαλανε κιολας και σκεφτομαι να παω παταγια για 10 μερες ξερετε τι παιζει παταγια με τις γκομενες;;στο πουκετ μου ζητουσανε εξωπραγνατικες τιμες σχεση με το παρελθον και ειχανε και τουπε ,προς το παρον χαλασε αυτο το κομματι του πουκετ και εχει γεμισει ολο coffee shop οπου πινουνε μαυρο με στον δρομο!!
Μαν μου , μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Τον Απρίλιο ήμουν και τολμώ να πω πέρασα παρά πολύ καλά. Αλλά αυτό με το coffee shop ισχύει και πολύ φοβάμαι μην γίνει η ταυλανδη κάποια στιγμή όπως είναι το μπλοκ σήμερα.
μαν ,τα μισά ξενοδοχεία έχουν safe που κλειδώνεις μέσα λαπτοπ, λεφτά διαβατήρια , και ρίχνεις τους μπικους σου σαν άρχοντας. Εγώ πριν βγω πάντα τα κλειδώνω όλα και κρατάω το μίνιμουμ στο χέρι.

Και αν θες να είσαι σύμφωνα με τους τύπους μπορείς να πληρώσεις και για ντιτζιταλ νομαντ βίζα η να ζητήσεις από εταιρία να στο κάνει. Αν και είναι περιττό έξοδο ,καθώς κανεις δεν πρόκειται να σε ελέγξει εκεί (εκτός αν έχεις θέματα με εφορία εδώ)

Το να πας να δουλέψεις από μεγαλούπολη το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Εκτός αν θες να δεις την πόλη φυσικά.

Αν πας για δίμηνο και το σηκώνει η τσέπη σου ,θα πρότεινα να κανεις ένα τουρ. Ξεκινάς από ταυλανδη ,πας μαλαισια, Μπαλί, καταλήγεις φιλιππινες. Το Ίντερνετ είναι ρίσκο ανάλογα με την ταχύτητα που θες.

Μου έχει τύχει να έχω θέμα σε τετραστερο ξενοδοχείο με θέα θάλασσα και μετά να πηγαίνω σε δωμάτιο που είχε γιαπι από πίσω και να έχω και γαμω τη σύνδεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom