Φίλε η Αθήνα το έχασε λόγω υψηλής φορολογίας, πριν φτιαχτεί το καινούριο της Πόλης.Από Πολη ακόμα πηγαίνεις bkk με 600 -620 ευρώ
Βέβαια από Αθήνα δεν ξέρω τι γίνεται διότι η Ελλάδα ενώ μπορούσε να είμαι κόμβος δυστυχώς μάς πρόλαβαν άλλοι ...
Υπερατλαντικές πτήσεις του Βενιζέλος λίγες καλοκαιρινές για Καναδά κ Αμερική ..και Σιγκαπούρη με την σκούτερ όμως ....
Αν βρίσκετε πτήση φθηνή για Πόλη αξίζει να παιρνεται από εκεί πτήσεις αφού είναι κ αεροδρόμιο one terminal airport
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.898
- Πόντοι
- 3.506
Αντί Προλόγου:
Χτυπημένος από τοξικές καργιολες τόσο στο εργασιακό όσο και στο προσωπικό περιβαλλον ,σκεφτόμουν από το Δεκέμβριο ότι πρέπει να αλλάξω παραστάσεις. Είτε δουλειά , ειτε κάτι άλλο.
Η αλλάζουμε η βουλιάζουμε φάση.
Δεν είμαι ο τύπος που θα πάει σε ένα ντιβάνι να πει τι σκέφτεται σε ενα τύπο η μια τυπισα που απλά θα ακούει και θα χρεώνει.
Όποτε σκέφτηκα πως το καλύτερο αγχολυτικό είναι οι εκκρίσεις μουνοζουμιων κατά τη διάρκεια γλειφομουνιου.
Δεδομένου ότι στο προσωπικό μέτωπο τα πράγματα δεν βαιναν καλώς ,έκανα μια λίστα προορισμών ,καταλήγοντας στην άγνωστη Κολομβια η τη σχετικά γνώριμη Ταυλανδη.
Αν και είμαι της περιπέτειας,βλέποντας τις τεράστιες αυξήσεις στα αεροπορικά αποφάσισα να πάω σε πιο γνώριμα μονοπάτια. Η φάση είναι δύσκολη και δε θέλω να ρισκάρω να χάσω κανα νεφρό η οι σχετικά άγνωστες λατινες να είναι ακατάδεχτες να μοιραστούν τους χυμούς τους.
Χρέωσα την πιστωτική (αχ), έγραψα στα αρχιδια την τοξική πενηνταρα γεροντοκόρη που σχολιάζει ακόμα και τα τριήμερα που παίρνει ο γλειφομουνιξ (βαχ)και αποφάσισα πως φέτος θα κάνω λιγες διακοπές αλλά σε μέρη που προσφέρονται για τις χαρες του Μπαλκαν πέους και όπου βγει. Σήμερα είμαστε ,αύριο δεν είμαστε (έμαθα πως παλιός γνωστός μου με τον οποίο όταν μέναμε στην ίδια πόλη πηγαίναμε για σουβλάκια, πέθανε πρόσφατα απο καρδιά ,40 χρονων και έκανε και γυμναστική….)
Με αυτά και αυτά ετοιμάζω βαλίτσες και ξεκινώ ειδική γαμηστικη επιχείρηση ,στα μέσα της εβδομάδας στη χώρα του χαμόγελου. Ενδεχομένως να έχουμε και σπιλοβερ σε Καμποτζη/Λαος. Έτσι για να μείνει και λίγη περιπέτεια.
Βλέποντας στις ειδήσεις πάντως ,υπάρχει έξαρση δαγγειου πυρετού στην περιοχή. Ειδικά καμποτζη. Οποτε μια ασφάλιση ταξιδιού την έκανα ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις
Χτυπημένος από τοξικές καργιολες τόσο στο εργασιακό όσο και στο προσωπικό περιβαλλον ,σκεφτόμουν από το Δεκέμβριο ότι πρέπει να αλλάξω παραστάσεις. Είτε δουλειά , ειτε κάτι άλλο.
Δεν είμαι ο τύπος που θα πάει σε ένα ντιβάνι να πει τι σκέφτεται σε ενα τύπο η μια τυπισα που απλά θα ακούει και θα χρεώνει.
Όποτε σκέφτηκα πως το καλύτερο αγχολυτικό είναι οι εκκρίσεις μουνοζουμιων κατά τη διάρκεια γλειφομουνιου.
Δεδομένου ότι στο προσωπικό μέτωπο τα πράγματα δεν βαιναν καλώς ,έκανα μια λίστα προορισμών ,καταλήγοντας στην άγνωστη Κολομβια η τη σχετικά γνώριμη Ταυλανδη.
Αν και είμαι της περιπέτειας,βλέποντας τις τεράστιες αυξήσεις στα αεροπορικά αποφάσισα να πάω σε πιο γνώριμα μονοπάτια. Η φάση είναι δύσκολη και δε θέλω να ρισκάρω να χάσω κανα νεφρό η οι σχετικά άγνωστες λατινες να είναι ακατάδεχτες να μοιραστούν τους χυμούς τους.
Χρέωσα την πιστωτική (αχ), έγραψα στα αρχιδια την τοξική πενηνταρα γεροντοκόρη που σχολιάζει ακόμα και τα τριήμερα που παίρνει ο γλειφομουνιξ (βαχ)και αποφάσισα πως φέτος θα κάνω λιγες διακοπές αλλά σε μέρη που προσφέρονται για τις χαρες του Μπαλκαν πέους και όπου βγει. Σήμερα είμαστε ,αύριο δεν είμαστε (έμαθα πως παλιός γνωστός μου με τον οποίο όταν μέναμε στην ίδια πόλη πηγαίναμε για σουβλάκια, πέθανε πρόσφατα απο καρδιά ,40 χρονων και έκανε και γυμναστική….)
Με αυτά και αυτά ετοιμάζω βαλίτσες και ξεκινώ ειδική γαμηστικη επιχείρηση ,στα μέσα της εβδομάδας στη χώρα του χαμόγελου. Ενδεχομένως να έχουμε και σπιλοβερ σε Καμποτζη/Λαος. Έτσι για να μείνει και λίγη περιπέτεια.
Βλέποντας στις ειδήσεις πάντως ,υπάρχει έξαρση δαγγειου πυρετού στην περιοχή. Ειδικά καμποτζη. Οποτε μια ασφάλιση ταξιδιού την έκανα ,γιατί ποτέ δεν ξέρεις
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.737
- Πόντοι
- 19.795
Tο εχω γραψει πολλες φορες. Μετα τα 45, το πολυ, η ασφαλεια ταξιδιου ειναι απαραιτητη.Αντί Προλόγου:
Καλα να περασεις τυπε και να μας γραφεις κανενα νεο, ειδικα αν πας στην Μπανγκοκ.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.898
- Πόντοι
- 3.506
Θα κρατήσω ημερολόγιο φίλε ,ξεκινάω από Μπανγκοκ και όπου βγάλει. Μακαρι να καθυστερήσω να ποστάρω γιατί θα περνάω καλάTο εχω γραψει πολλες φορες. Μετα τα 45, το πολυ, η ασφαλεια ταξιδιου ειναι απαραιτητη.
Καλα να περασεις τυπε και να μας γραφεις κανενα νεο, ειδικα αν πας στην Μπανγκοκ.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.737
- Πόντοι
- 19.795
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.619
- Πόντοι
- 456
τελειο ακριβώς ότι έχω ζήσει στο αγαπημενο Πουκετ.Τη καλύτερη σχέση τη καλυτερη συντροφια ,και πριποιηση παντου την ειχα με μια μολις 3 χρονια νεοτυερη μου ,και καθε φορα που πήγαινα κανονιζαμε και ηταν εκει για εμενα ,ωστε να ειμαστε μαζι ενα μηνα, για 6 χρονια συνεχόμενα ..Το καθαρα σκληρο επαγγελματικο προσωπο της καθε σλαβοκαταστασης δεν ειναι για εμενα πλεον στα 57 , και να σκεφτει κανεις οπως σαν προπονητης τενις ,σε νεότερη βεβαιως ηληκια ειχα κατι Ρωσιδες που παιζει να κερδιζαν χαλαρα διαγωνισμο ομορφιας .και μ ως δεν υπαρχει συγκριση Ταιλανδη δαγκωτο.και για να μη στεναχωρησω και τους λατινους της παρεας και οι λατινες ειναι ζορικες ,αλλα καλυτερες σρτην περιποιηση , οι Ταιλανδες, παντα υποκειμανικα ,αφου μιολαμε για τα δικα μου γούσταΕγώ σαν παλιός (είμαι 53 πια) θα πω οτι καταστάσεις σαν αυτές που περιγράφει ο "Κωλό-γερος" είναι αυτές που τελικά μένουν να θυμάσαι.
Σαν ναυτικός, έχω ταξιδέψει παντού. Παλιά, στην Νότια Αμερική υπήρχαν απειράριθμες τέτοιες περιπτώσεις, όπου η διανυκτέρευση με μια κορασίδα κατέληγε να έχει κάτι παραπάνω από μια εφήμερη σχέση της ώρας. Σε πήγαιναν σπίτι, σε έβγαζαν για φαγητό και σε πρόσεχαν σαν φυλακτό για όλο το διάστημα που έμενες εκεί. Και συ πλήρωνες κατά βούληση, "ότι είχες ευχαρίστηση".
Κάποτε, ήξερα μια Κολομπιάνα στην Βενεζουέλα και όπου πηγαίναμε, της πλήρωνα το εισιτήριο και ερχόταν να με βρει. Δεν ήθελε χρήματα για εκείνη. Ότι και να της έδινα, είτε 50 είτε 100 δολάρια, για 2-3 μέρες, πάντα ήταν ευχαριστημένη, περισσότερο που ήμουν πρόθυμος να της δώσω την ευκαιρία να ΄ρθει εκεί που είμαι, αντί να βγω να βρω κάποια άλλη.
Φυσικά, όταν είσαι νέος εστιάζεις στο να χτυπάς όσο το δυνατό καλύτερες και περισσότερες, αλλά είμαι σίγουρος πως πολλοί από εσάς, θα έχετε καταλάβει πως μεγαλώνοντας, μαθαίνεις να εκτιμάς περισσότερα και μερικές φορές, διαφορετικά πράγματα. Ένα απ αυτά, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις.
Ναι, η σχέση με μια κορασίδα της δουλειάς, είναι πάντα δουλειά για εκείνη. Το να μπορείς όμως να κερδίσεις αλλά και να δώσεις στον άλλο τον σεβασμό που αξίζει ως άνθρωπος, είναι και αυτό ένα στοίχημα που για πολλούς από εμάς, είναι αρκετά σημαντικό. Ίσως και μερικές φορές, σημαντικότερο και απ αυτή την ίδια την επαφή, αφού στο τέλος της ημέρας, είναι και μια απ τις βασικές προϋποθέσεις για να σου μείνουν καλές αναμνήσεις.
Νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε πως δεν αποτελεί κάποιου είδους "κατόρθωμα", το να μπεις σε ένα κλαμπ γεμάτο γυναίκες και να φύγεις από κει με την καλύτερη.
Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις το κατάλληλο αντίτιμο, αυτό είναι κάτι που μπορείς να το κατορθώσεις ΠΑΝΤΑ, χωρίς πολλή προσπάθεια.
Το να πάρεις όμως μια κατάσταση GFE από μια κοπέλα της δουλειάς, θέλει κάτι παραπάνω από χρήματα. Πρέπει να σεβαστείς τον άνθρωπο και αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο ή απλό για να το πετύχεις με οποιαδήποτε. Θα πρέπει να βρεις και την κατάλληλη. Και η αναζήτηση της κατάλληλης, έχει και αυτή μια μαγεία από μόνη της.
Στην Ταϋλάνδη δεν έχει τύχει να πάω μόνος για σεξοτουρισμό, έχω πάει όμως τον Αύγουστο του 2019 με μια Κινέζα γκόμενα που είχα και σκόπευα να παντρευτώ, πριν αλλάξω γνώμη. Μείναμε 10 μέρες στην Μπαγκόνγκ και μετά 14 μέρες στο Κο Λαντά σε ένα ρεσόρτ. Στο τέλος, άλλες 5 μέρες στην Μπαγκόνγκ αναμένοντας την αναχώρηση μας.
Καταλαβαίνω όμως απόλυτα τον "Κωλό-γερο" και το τι ακριβώς ψάχνει στην Ταϋλάνδη, δηλώνοντας ευθαρσώς πως και γω αν είχα τώρα την δυνατότητα, εκεί θα πήγαινα, για να βρω ακριβώς το ίδιο.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.898
- Πόντοι
- 3.506
αυτό το μεσημέρι με βρίσκει σε γερμανικό αεροδρόμιο περιμένοντας την ανταπόκριση η οποία είναι σε αρκετές ώρες.
Με όλα τα έξοδα ξενοδοχείων/πτήσεων και κάποιων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων πληρωμένα , έβγαλα το πρωί το μεγαλύτερο μασούρι που έχω βγάλει ποτέ από ΑΤΜ έτσι ώστε να είμαι πλήρως εξοπλισμένος με βαλκανικούς ευρώ πυραύλους εδάφους αέρος.
Αν πω το ποσό βέβαια θα γελάσετε ,αλλά για την πτωχική τσέπη του Γλειφομουνιξ είναι πολύ μαρούλι
Άντε ξεκινάμε καλό μας ταξιδι και καλά γαμησια
Με όλα τα έξοδα ξενοδοχείων/πτήσεων και κάποιων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων πληρωμένα , έβγαλα το πρωί το μεγαλύτερο μασούρι που έχω βγάλει ποτέ από ΑΤΜ έτσι ώστε να είμαι πλήρως εξοπλισμένος με βαλκανικούς ευρώ πυραύλους εδάφους αέρος.
Αν πω το ποσό βέβαια θα γελάσετε ,αλλά για την πτωχική τσέπη του Γλειφομουνιξ είναι πολύ μαρούλι
Καλησπερα και απο μενα.
Λεμε με 3 φιλους να παμε μπανγκοκ μεσα Μαιου. Εχω χαζες ερωτησεις για καποιους αλλα χρησιμες σε εμενα.
1) σε πιανει τζετλαγκ?
2) Για να πω οτι θα δω αξιοθεατα και θα εξερευνησω ΤΑΙ γυναικες χωρις πολυ βιασυνη ποσες μερες χρειαζομαι?
3) ποσα χρηματα περιπου να υπολογιζω την μερα αν πηγαινω για μασαζ, σεξ, αξιοθεατα, φαγητο, μετακινηση?
4) Ο καιρος μεσα Μαιου παλευεται ?
Λεμε με 3 φιλους να παμε μπανγκοκ μεσα Μαιου. Εχω χαζες ερωτησεις για καποιους αλλα χρησιμες σε εμενα.
1) σε πιανει τζετλαγκ?
2) Για να πω οτι θα δω αξιοθεατα και θα εξερευνησω ΤΑΙ γυναικες χωρις πολυ βιασυνη ποσες μερες χρειαζομαι?
3) ποσα χρηματα περιπου να υπολογιζω την μερα αν πηγαινω για μασαζ, σεξ, αξιοθεατα, φαγητο, μετακινηση?
4) Ο καιρος μεσα Μαιου παλευεται ?
Τελευταία τροποποίηση:
CaptainNemo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 280
- Πόντοι
- 0
Χαχαχα...τι μου θύμησες. Το 2019 που πήγαινα Ταϋλάνδη, έχασα το πορτοφόλι στο αεροδρόμιο. Με 950 ευρώ και την χρεωστική μου μέσα....αυτό το μεσημέρι με βρίσκει σε γερμανικό αεροδρόμιο περιμένοντας την ανταπόκριση η οποία είναι σε αρκετές ώρες.
Μάλλον έπεσε την ώρα που εβγαινα απ το ταξί και κάποιος το μάζεψε.
Το ανακάλυψα την ώρα που πήγαινα να κάνω τσεκ ιν την βαλίτσα, όταν μου είπαν απ την Scoot πως έπρεπε να την πληρώσω εξτρά.
Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έφυγα τρέχοντας να βρω το πορτοφόλι, ματαίως. Πήγα στην Alpha του αερολιμένα και με το διαβατήριο, μια πολύ εξυπηρετική κυρία, μου έδωσε μετρητά 3000 ευρώ.
Με πληρωμένο ξενοδοχείο σε Μπανγκοκ και Κο Λαντά, 28 μέρες την έβγαλα με τα 3000 και τις πληρωμές όπου περνούσε η πληρωμή με κινητό, που με έκπληξή μου ανακάλυψα πως ήταν αρκετά μέρη.
Κυρίως σε όλα τα εμπορικά. Ευτυχώς, πέρασα ανυπέρβλητα καλά και το ξέχασα.
Πολλές φορές αναρωτήθηκα τι θα έκανα, αν δεν μου έδινε τα μετρητά η ευγενική αυτή κυρία...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.043
- Πόντοι
- 22.266
Στέλνεις με western union paid link από e banking Alpha bank λεφτά στον εαυτό σου στο λεπτό είτε στο αεροδρόμιο Αθήνας είτε αεροδρόμιο bkk είτε οπουδήποτε στον κοσμοΧαχαχα...τι μου θύμησες. Το 2019 που πήγαινα Ταϋλάνδη, έχασα το πορτοφόλι στο αεροδρόμιο. Με 950 ευρώ και την χρεωστική μου μέσα....
Το ανακάλυψα την ώρα που πήγαινα να κάνω τσεκ ιν την βαλίτσα, όταν μου είπαν απ την Scoot πως έπρεπε να την πληρώσω εξτρά.
Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έφυγα τρέχοντας να βρω το πορτοφόλι, ματαίως. Πήγα στην Alpha του αερολιμένα και με το διαβατήριο, μια πολύ εξυπηρετική κυρία, μου έδωσε μετρητά 3000 ευρώ.
Με πληρωμένο ξενοδοχείο σε Μπανγκοκ και Κο Λαντά, 28 μέρες την έβγαλα με τα 3000 και τις πληρωμές όπου περνούσε η πληρωμή με κινητό, που με έκπληξή μου ανακάλυψα πως ήταν αρκετά μέρη.
Πολλές φορές αναρωτήθηκα τι θα έκανα, αν δεν μου έδινε τα μετρητά η ευγενική αυτή κυρία...
Τελευταία τροποποίηση:
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.898
- Πόντοι
- 3.506
Μαν εσυ είσαι πλούσιος. Νιώθω πιο παρακατιανος και από κάτι μετανάστες που έχουν ένα παλιό Φολκσβάγκεν ,μένουν σε χρεπι,γαμάνε μογγολες και φεύγουν με τα πόδια νύχτα να γλιτώσουν επιστράτευση.Χαχαχα...τι μου θύμησες. Το 2019 που πήγαινα Ταϋλάνδη, έχασα το πορτοφόλι στο αεροδρόμιο. Με 950 ευρώ και την χρεωστική μου μέσα....
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.862
- Πόντοι
- 3.846
Πόσα να είναι;αυτό το μεσημέρι με βρίσκει σε γερμανικό αεροδρόμιο περιμένοντας την ανταπόκριση η οποία είναι σε αρκετές ώρες.
2000€ το πολύ φαντάζομαι
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.898
- Πόντοι
- 3.506
500 ευρώ τύπε μου ,ανάληψη πιστωτικης. Φτωχος τύπε μου. Δεν είμαστε εμείς για εξωτικά ταξίδια, γλυκιά ζωή και γκόμενεςΠόσα να είναι;
2000€ το πολύ φαντάζομαι
Θα μετράω τα κερματα για μασάζ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.737
- Πόντοι
- 19.795
Για πόσες ημέρες;
Πάντως φτηνά δεν είναι στην Ταϊλάνδη πλέον αν πούμε ένα χιλιάρικο το πηγενε έλα και κάνα 40 ντάρι τι μέρα το ξενοδοχείο. Τουλάχιστον εσείς π πήγατε Ταϊλάνδη αξίζει τον κόπο; Είναι καλές στο κρεβάτι η μόνο τα βασικά ;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.043
- Πόντοι
- 22.266
Έχω πάει bkk δύο φορές από δύο μέρες ....θα σέβεστεΓια πόσες ημέρες;
Τη μια μάλιστα ήταν για μια νύχτα .. .το όνειρο μου είναι να πάω κάπου κοντά κάτσω κανένα μήνα αρακτος δίχως κινητό ......
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.043
- Πόντοι
- 22.266
Είναι ο τοπ προορισμός εκτός Ευρώπης για μέναΠάντως φτηνά δεν είναι στην Ταϊλάνδη πλέον αν πούμε ένα χιλιάρικο το πηγενε έλα και κάνα 40 ντάρι τι μέρα το ξενοδοχείο. Τουλάχιστον εσείς π πήγατε Ταϊλάνδη αξίζει τον κόπο; Είναι καλές στο κρεβάτι η μόνο τα βασικά ;
Μπορεί να μην είναι ο κορυφαίος σε όλες τις κατηγορίες όπως γυναίκες υπηρεσίες θάλασσα ασφάλεια φαγητό διαμονή ΑΛΛΑ είναι σε μέσο όρο ο κορυφαίος σε όλες αυτές δλδ σε όλες τις κατηγορίες συνολικά μαζεύει την υψηλότερη βαθμολογία..
.
Κακά τα ψέματα είναι ο κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως σε αυτό που ζητάμε δλδ γυναίκες σεξ μασάζ θάλασσα ασφάλεια φαγητό διαμονή κ επικοινωνία διασκέδαση
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.737
- Πόντοι
- 19.795
Και πως θα ανοίγεις καινούργια ταξιδιωτικά νήματα χωρίς κινητό;Έχω πάει bkk δύο φορές από δύο μέρες ....θα σέβεστε
Τη μια μάλιστα ήταν για μια νύχτα .. .το όνειρο μου είναι να πάω κάπου κοντά κάτσω κανένα μήνα αρακτος δίχως κινητό ......
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.043
- Πόντοι
- 22.266
Έχω τη γυναίκα μου..Και πως θα ανοίγεις καινούργια ταξιδιωτικά νήματα χωρίς κινητό;
εχει τους κωδικούς μου στο μπου και τής στέλνω ταχυδρομικό γράμμα τι θα γράψει στο μπου