Singhas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2017
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
Η βαλιτσα νομιζω, σε ολη την Ασια ειναι 30 κιλα.
Κατηγορία special (οικονομικοτερη) της Εmirates
Η βαλιτσα νομιζω, σε ολη την Ασια ειναι 30 κιλα.
Και τι νόμιζες ότι είναι η Patong,Άγιος Παντελεήμονας?Δυστυχώς οι τιμές στην Τhai έχουν ανέβει πολύ!Παιδιά απαράδεκτες οι τιμές στην πατονγ. 1500 Μπατ για πηδησι δέκα λεπτών μετά από εξοντωντικο παζάρι. Τιμές για να πάρεις στο δωμάτιο τα ίδια αλλά θέλουν κεράσματα πρωτα οι πόρνες. Συγκεκριμένα ηθελε η μια εκδρομή σε τίγρεις. Ελπίζω μέσα στις μέρες να βρούμε περισσότερο ψαχνο. Τραβελια παντου έρχονται σε αρπάζουν και σε φέρνουν σε δύσκολες στιγμές. Στο tiger γίνεται κακός χαμός. Τα τελευταία δύο βράδια έρχονται κάτι ρωσσοι με κάτι μουναρες χορεύτριες από ανατολικό μπλοκ. Μάλιστα ένας που είχε μεθύσει πάρα πολύ ανέβηκε στον πάνω όροφο και πέταγε χαρτονομίσματα από κάτω
πράγματι κάθε χρόνο και ακριβότερα εδώ και 4 χρόνια μόνο σε διαμμέρισμα με το μήνα ο΄λα και τα ξενοδοχεία συνεχώς ανεβαίνουν και τώρα με τη βίζα για άνω των 50 ετών για πολλαπλές εισόδουσ και πενταετή διάρκεια θα γεμίσει με ευρωπαίουσ και όχι μόνο συνταξιούχουςΟι τιμες καθε χρονο στο Πουκετ παιρνουν την ανιουσα.Παω τρα χρονια σερι.Καθε χρονο πληρωνω το ιδιο ξενοδοχειο ακριβοτερα κατα μερικα ευρω την βραδια, παροτι το baht την τελευταια τριετια ειναι στα ιδια επιπεδα.Ποτα σε Taipan και Illuzion επισης.
Το πουκετ, καθως και η χωρα γενικοτερα αναπτυσονται ταχυτατα.Ξενοδοχειακες μοναδες και βιλες κανουν συνεχως την εμφανιση τους στο νησι.
ετσι κι αλλιως μονο για συνταξιουχους ειναι το μέροςπράγματι κάθε χρόνο και ακριβότερα εδώ και 4 χρόνια μόνο σε διαμμέρισμα με το μήνα ο΄λα και τα ξενοδοχεία συνεχώς ανεβαίνουν και τώρα με τη βίζα για άνω των 50 ετών για πολλαπλές εισόδουσ και πενταετή διάρκεια θα γεμίσει με ευρωπαίουσ και όχι μόνο συνταξιούχους
Για το Πουκετ μιλας;ετσι κι αλλιως μονο για συνταξιουχους ειναι το μέρος
Φετος θα παω και εγω για πρωτη φορα Πουκετ. Παρολο που δεν ειμαι συνταξιουχος ακομη .Παραλια Κατα.
Για ολη την καμένη φάση που λέγεται ταυλανδηΓια το Πουκετ μιλας;
Σαν τουριστικος σκετο οπως λες, πρεπει να εισαι συνταξιουχος για να πας δηλαδη?Για ολη την καμένη φάση που λέγεται ταυλανδη
Σαν προορισμό σεξοτουρισμου
Σαν τουριστικός σκέτο, καλα ειναι
μία και καμμία απο μεθαύριο θα είμαι στην αγαπημένη μου Ταιλάνδη τίλακ
Εντάξει αλλά αυτά είναι τα χαριτωμένα. Εγώ ας πούμε ειμαι τι-σερτ και όχι τιτσερ και βέβαια από γκλις και όχι από γκρις. Έτσι όπως τα προφέρουν "με φτιαχνουν"και να το χαλάσω με το να τις διορθώσω.Tirak όχι tilak
είναι όχι room και όχι loom.
Ευχαριστουμε κωλογερε.Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια που εχουνε γραψει σε αυτο το νημα.