diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.646
- Πόντοι
- 456
για ασθενειες οχι σεξουαλικα μεταδιδομενες εννοω γιατι σε καποιες τριτες χωρες ειναι αναγκαια
[/quo
Οχι δεν χρειάζεται
για ασθενειες οχι σεξουαλικα μεταδιδομενες εννοω γιατι σε καποιες τριτες χωρες ειναι αναγκαια
[/quo
Οχι δεν χρειάζεται
Κατεβα ομόνοια το ιδιο είναι.Mindreader: το σκεφτομαι για Ουγκαντα αλλα φοβαμαι το AIDS ακομα και σε φοιτητριες / non pro
Ευχαριστω εκ τον προτερων
παιδες αν και πολλες φορες στην Τhai, ποτε δεν εχω μεινει εστω ενα βραδυ μπανγκοκ,
θελω την βοηθεια σας
που να μεινω ωστε να ειμαι στο κεντρο τον εξελιξεων για 3 μερες (οδο ή ξενοδοχειο / airbnb),
Mindreader: το σκεφτομαι για Ουγκαντα αλλα φοβαμαι το AIDS ακομα και σε φοιτητριες / non pro
Μπανγκοκ, Σουκχουμβιτ, απο σοι 4 εως σοι 24.παιδες αν και πολλες φορες στην Τhai, ποτε δεν εχω μεινει εστω ενα βραδυ μπανγκοκ,
θελω την βοηθεια σας
που να μεινω ωστε να ειμαι στο κεντρο τον εξελιξεων για 3 μερες (οδο ή ξενοδοχειο / airbnb),
Mindreader: το σκεφτομαι για Ουγκαντα αλλα φοβαμαι το AIDS ακομα και σε φοιτητριες / non pro
Τρίτη χώρα είμαστε εμείς φίλε, όχι η Ταυλάνδη.
Σωστός , πρέπει να τελειώσει το λογοτεχνικό πόνημα αν και υποψιάζομαι ότι αυτό δεν θα έχει αίσιο τέλος! :'(Περασε το Σ/Κ και ο Λυστ κανει το κοροιδο.
Υπάρχουν μέρη στη πατονγκ που πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός
Περισσότερο ασφαλής αισθάνομαι εκεί από ότι όταν κατεβαίνω βράδυ Αθήνα
Υπάρχουν μέρη στη πατονγκ που πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός
Περισσότερο ασφαλής αισθάνομαι εκεί από ότι όταν κατεβαίνω βράδυ Αθήνα
εγινες κατανοητος....ευχαριστω. Εχω ακουσει απο φιλο οτι απο ασφαλεια ειναι τοπ το πουκετ, απλα ρωταω και απο εδω να μαθω αποψεις
Γι αυτους που μπορουν και αντεχουν.Τα σεβη μου!Μπανγκοκ, Σουκχουμβιτ, απο σοι 4 εως σοι 24.
Ελπιζω να τα πουμε κατω.Γι αυτους που μπορουν και αντεχουν.Τα σεβη μου!
Αν ταξιδεψω φετος (ειμαι ακομα υπο σκεψη) θα τα πουμε σιγουρα!Ελπιζω να τα πουμε κατω.
Καρπουζι, ανανα και μανγκο, κυριως, για μερικη αναπληρωση σεξουαλικων δυναμεων, και με μετρο το αλκοολ.Καλησπέρα σε ολους τους συναγωνηστες. Οπως ολοι γνωριζουμε, στα ταξίδια μας στη "Land of Smiles" , το καθημερινο ξενυχτι , αλκοολ , σεξ , και γενικα το ατελειωτο παρτάρισμα συχνα οδηγει σε εξαντληση του οργανισμου και αναγκαστικο ρεπο απο τις διακοπες μας λογω καποιου κρυωματος που αποκομιζουμε.
Θα ηθελα να ακουσω προτασεις οσον αφορα συμπληρωματα διατροφης,πολυβιταμινες η ακομα και τροπους που χρησιμοποιει ο καθενας ωστε να διατηρειτε σε φορμα καθ' ολη τη διαρκεια των διακοπων του...
Καρπουζι, ανανα και μανγκο, κυριως, για μερικη αναπληρωση σεξουαλικων δυναμεων, και με μετρο το αλκοολ.
[/quote Με μέτρο μτο αλκόλ αυτή είναι πολύ σωστή συμβουλή και επίσης ψάρια και μαλάκια εκεί άλωστε είναι και πολύ φθηνά ....
Χαθηκε, καπου στις ζουγκλες της ΤαυλανδηςΡε παιδια ο τυπος φαντομας που μας ταξιδευε γιατι χαθηκε?