Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1

marine

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
παιδες αν και πολλες φορες στην Τhai, ποτε δεν εχω μεινει εστω ενα βραδυ μπανγκοκ,
θελω την βοηθεια σας
που να μεινω ωστε να ειμαι στο κεντρο τον εξελιξεων για 3 μερες (οδο ή ξενοδοχειο / airbnb),

Mindreader: το σκεφτομαι για Ουγκαντα αλλα φοβαμαι το AIDS ακομα και σε φοιτητριες / non pro

Ευχαριστω εκ τον προτερων

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
παιδες αν και πολλες φορες στην Τhai, ποτε δεν εχω μεινει εστω ενα βραδυ μπανγκοκ,
θελω την βοηθεια σας
που να μεινω ωστε να ειμαι στο κεντρο τον εξελιξεων για 3 μερες (οδο ή ξενοδοχειο / airbnb),

Mindreader: το σκεφτομαι για Ουγκαντα αλλα φοβαμαι το AIDS ακομα και σε φοιτητριες / non pro

Η kempala είναι την ημέρα σχετικά ασφαλής αλλά θέλει προσοχή σε μέρη με συνωστισμό. Σε ξαλαφρώνουν χωρίς να πάρεις πρέφα.

Η νύχτα θέλει προσοχή. Μόνο με ταξί μετακίνηση μόνος σου.
Τα boda boda ( μοτοσυκλέτες ταξί ) ούτε για αστείο, είναι κλέφτες.

Η επαρχία τους είναι τραγική από όλες τις απόψεις. Τροχαία ατυχήματα παντού. Από τα λίγα μέρη που πραγματικά τρόμαξα και το μετάνοιωσα που ταξίδεψα.

Θα σου συνιστούσα να βρείς 2-3 εναλλακτικές σε τοπικές "ξεναγούς" πριν πας εκεί. Είναι η καλύτερη ασφάλεια για να αποφύγεις κακοτοπιές.Δοκιμασμένα πράγματα !! :grin:

Εχει μεγάλα ποσοστά aids, οπότε λάστιχα πάντα και παντού.

Κάποιες γυναίκες τους είναι πραγματικά αστέρια !!

Σταματάω γιατί είμαστε off topic. :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
θελω την βοηθεια σας

Μπανγκοκ, Σουκχουμβιτ, απο σοι 4 εως σοι 24.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Υπάρχουν μέρη στη πατονγκ που πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Περασε το Σ/Κ και ο Λυστ κανει το κοροιδο. :grin:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.646
Πόντοι
456

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Υπάρχουν μέρη στη πατονγκ που πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός
Περισσότερο ασφαλής αισθάνομαι εκεί από ότι όταν κατεβαίνω βράδυ Αθήνα

εγινες κατανοητος....ευχαριστω. Εχω ακουσει απο φιλο οτι απο ασφαλεια ειναι τοπ το πουκετ, απλα ρωταω και απο εδω να μαθω αποψεις

Singhas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Like
64
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε ολους τους συναγωνηστες. Οπως ολοι γνωριζουμε, στα ταξίδια μας στη "Land of Smiles" , το καθημερινο ξενυχτι , αλκοολ , σεξ , και γενικα το ατελειωτο παρτάρισμα συχνα οδηγει σε εξαντληση του οργανισμου και αναγκαστικο ρεπο απο τις διακοπες μας λογω καποιου κρυωματος που αποκομιζουμε.

Θα ηθελα να ακουσω προτασεις οσον αφορα συμπληρωματα διατροφης,πολυβιταμινες η ακομα και τροπους που χρησιμοποιει ο καθενας ωστε να διατηρειτε σε φορμα καθ' ολη τη διαρκεια των διακοπων του...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Καλησπέρα σε ολους τους συναγωνηστες. Οπως ολοι γνωριζουμε, στα ταξίδια μας στη "Land of Smiles" , το καθημερινο ξενυχτι , αλκοολ , σεξ , και γενικα το ατελειωτο παρτάρισμα συχνα οδηγει σε εξαντληση του οργανισμου και αναγκαστικο ρεπο απο τις διακοπες μας λογω καποιου κρυωματος που αποκομιζουμε.

Θα ηθελα να ακουσω προτασεις οσον αφορα συμπληρωματα διατροφης,πολυβιταμινες η ακομα και τροπους που χρησιμοποιει ο καθενας ωστε να διατηρειτε σε φορμα καθ' ολη τη διαρκεια των διακοπων του...
Καρπουζι, ανανα και μανγκο, κυριως, για μερικη αναπληρωση σεξουαλικων δυναμεων, και με μετρο το αλκοολ.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.646
Πόντοι
456
Καρπουζι, ανανα και μανγκο, κυριως, για μερικη αναπληρωση σεξουαλικων δυναμεων, και με μετρο το αλκοολ.
[/quote Με μέτρο μτο αλκόλ αυτή είναι πολύ σωστή συμβουλή και επίσης ψάρια και μαλάκια εκεί άλωστε είναι και πολύ φθηνά ....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Ρε παιδια ο τυπος φαντομας που μας ταξιδευε γιατι χαθηκε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom