Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
Ελβετικό ρολόι το κορίτσι του Αχιλλέα κάθε πρωί στις 7.30 μόλις ξυπνούσε θα μιλούσε με τον αγαπημένο της
που θα την περίμενε στις 2,30 την νύχτα στραβωμένος από την νύστα για να ανταλλάξουν ξανά όρκους αιώνιας αγάπης.
Τα σορόπια πηγαίνανε και ερχόντουσαν αλλά κανένας δεν έκανε το επόμενο βήμα. Χρειάστηκε πάλι ο Μάκης σε ένα
από τους απογευματινούς καφέδες να τσιγκλίσει το ερωτευμένο αγόρι. “ Τι έγινε ρε φίλε; Που θα πάει η ιστορία
με το κορίτσι; Γιατί δεν το φέρνεις κανά μήνα εδώ να την πας στο εξοχικό σου στο Αλεποχώρι να περάσετε στα μέλια ; “
Σαν γέρικο τρένο ξεφύσηξε ο Αχιλλέας και απάντησε ξεψυχισμένα : “ Ξέρεις το κορίτσι δεν είναι από πλούσια
οικογένεια για να βγάζει τα έξοδα της δουλεύει και κάποιες μέρες γκαρσόνα σε ένα μπαράκι όπως μου είπε.
Άρα το σενάριο να έρθει αυτή εδώ δεν παίζει. Εγώ θα είμαι αυτός που πρέπει να πάει. Αλλά πως; ” Βαριά και
ασήκωτη σιωπή έπεσε ανάμεσα στους δύο φίλους και όταν η κουβέντα ξανάρχισε το θέμα ήταν η Βιβή η καριόλα που
πηδιέται με ένα τριανταπεντάρη επειδή την πάει βόλτες με το καινούργιο focus.
Ο καιρός περνούσε το καυλάντισμα με το κορίτσι συνεχιζόταν και το αγόρι άρχισε να παίρνει σοβαρά την ιδέα ότι
θα έπρεπε να κάνει το μεγάλο ταξίδι. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα είχε αρχίσει να κάνει και οικονομία αλλά
τα 110 ευρώ που είχε μαζέψει τόσο από το χαρτζιλίκι του όσο και από τα ρέστα που κράταγε από σούπερ μάρκετ,
φούρνο κτλ δεν φτάνανε ούτε για τα μικροέξοδα του ταξιδιού. Άρχισε να κοιτάζει εισιτήρια και ξενοδοχεία αλλά
περισσότερο στεναχωριόταν πάρα φτιαχνόταν για το πιθανό ταξίδι. Και απ’ την άλλη ήταν και το κορίτσι. Μουνάρα ήταν,
κι αν της την έπεφτε κανένας μάγκας συμφοιτητής τι θα γινόταν; Αυτή την ήττα δεν θα την δεχόταν με τίποτα.
Το κορίτσι όμως δεν ήταν σαν τα άλλα, κάθε φορά που φούντωνε η ζήλεια του καψουράκου Αχιλλέα φρόντιζε με
γλυκόλογα και άλλα να τον καθησυχάζει και να ξανανάβει τον πόθο του για αυτή. Τόσο που μια από τις επόμενες
νυχτερινές τους συνομιλίες της ζήτησε μια γυμνή φωτογραφία. Το κορίτσι αναψοκοκκίνησε και του απάντησε. “ This
is not good for a thai lady” ξεκόβοντας κάθε επιπλέον κουβέντα αλλά ο μάγκας δεν κώλωσε και της απάντησε “My
friend Makis has girlfriend from other country, They send sexy pics to each other every day. They have sex
online sometimes too” To κορίτσι κοκκίνησε από ντροπή και ψέλλισε “ I’m not same lady teelak.” Προσποιήθηκε
ότι είχε να πάει για μάθημα νωρίς και έκλεισε στα γρήγορα το skype αφήνοντας το ερωτευμένο αγόρι με πολλές
απορίες αλλά και ενοχές για την πρόστυχη επιθυμία του.
“ Θα σου πω εγώ τι παίχτηκε “ είπε ο Μάκης στο μπαράκι της Νέας Σμύρνης που είχαν ανηφορίσει την επόμενη μέρα
λόγω Σαββάτου. Ο ερωτευμένος Αχιλλέας τον κοίταξε γεμάτος απορία και τέντωσε τα αυτιά του. “ Το ποιο πιθανό
είναι το κορίτσι να είχε το μουνάκι του απεριποίητο, να κατέβαζε το βρακάκι και να έβλεπες κανα δάσος που ίσως
νόμιζε ότι δεν γούσταρεις. Είναι τρελές οι γυναίκες με αυτά. Μου είχε τύχει και εμένα με μια σαραντάρα Γερμανίδα
που μίλαγα στο Skype πέρσι.” Και συνέχισε : “ Μην κωλώνεις δικέ μου. Πήρε το μήνυμα το κορίτσι και θα έχει
σενιάρει το άλσος. Ξαναχώσου και θα δεις ότι θα τα κατεβάσει όλα” και ένα ξεδιάντροπο γέλιο γέμισε το μαγαζί .
Η ανάλυση του κολλητού θεωρήθηκε άψογη και έτσι το αγόρι θα έψαχνε σύντομα να βρεί μια καινούργια ευκαιρία για να
δει τις χάρες του πανέμορφου κοριτσιού του. Και όντως σε δύο τρία βράδια ανάμεσα στα love you, want you , miss you
και άλλα τέτοια σαλιάρικα που ανταλλάξανε ο μάγκας από το Φάληρο χώθηκε ξανά. “ Baby I want you so much, I want
to see you naked” είπε χαμογελώντας κάνοντας το κορίτσι να αναψοκοκκινίσει για μια ακόμα φορά σκύβοντας το κεφάλι.
Ήξερε ότι μίλαγε με το αγόρι της και δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί για πολύ. Πέταξε μερικά μισόλογα ότι δεν είναι
κορίτσι που γδύνεται στην κάμερα, ότι είναι thai lady και άλλα τέτοια αλλά σύντομα κατάλαβε ότι ο άντρας των ονείρων
της δεν θα την συγχωρούσε ξανά αν δεν πραγματοποιούσε την αμαρτωλή του επιθυμία. Αλλά είχε και αυτή το μικρό της
μυστικό που δεν ήθελε μαρτυρήσει στον αγαπημένο της προτού τον προετοιμάσει και η ίδια για αυτό. Αποφάσισε να
προχωρήσει αλλά μέχρι εκεί που έπρεπε. “ Teelak give me a minute. I want to wear sexy underwear before I show you everything” και χάθηκε αμέσως από την κάμερα. “Α ρε Μάκη πόσα ξέρεις. Πάλι με εφτιαξες” αναφώνησε το καυλωμένο πια
αγόρι και τα δύο λεπτά που έκανε το κορίτσι να επιστρέψει του φάνηκαν ώρες. To κορίτσι ξαναεμφανίστηκε στην οθόνη
και ήταν μια οπτασία, αφήνοντας τον καυλωμένο Αχιλλέα άφωνο. Ένα μακρόσυρτο Wowwwwwww πρόλαβε να ψελίσει βλέποντας
το κορίτσι του μόνο με ένα απίστευτο σέξυ βρακάκι να χαϊδεύει αισθησιακά τις τουμπανιασμένες βυζάρες του. “Τι κάβλα
είσαι μωρό μου” αναφώνισε ενώ στην άκρη της πόρτας του δωματίου εμφανίστηκε αναμαλλιασμένη η κυρά Ανδριάνα που είχε
σηκωθεί για το συνηθισμένο πρωινό της κατούρημα. “ Να χαρώ εγώ τον γιόκα μου που σκοτώνεται στο διάβασμα μέχρι
τα χαράματα” είπε νευρικά και έκλεισε την πόρτα για να προχωρήσει στον διάδρομο για την τουαλέτα………….
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………………….