Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Από Δευτέρα θα ισχύουν τα παρακάτω για τα capital controls

Η δεύτερη και τρίτη παράγραφος αφορά τους ταξιδιώτες.

Επιτρέπονται πλέον από 1η Οκτωβρίου χωρίς περιορισμό οι κάθε μορφής αναλήψεις μετρητών από τα ιδρύματα στην Ελλάδα.

Επιτρέπονται από 1η Οκτωβρίου οι κάθε μορφής αναλήψεις μετρητών από τα ιδρύματα στο εξωτερικό έως του ποσού των 5.000 ευρώ μηνιαίως.

Αυξάνεται με την δημοσίευση της απόφασης το ποσό μεταφοράς ευρώ ή ξένου νομίσματος στο εξωτερικό από 3.000 ευρώ σε 10.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, επιτρέπεται η μεταφορά χαρτονομισμάτων σε ευρώ ή/ και σε ξένο νόμισμα ανά φυσικό πρόσωπο και ανά ταξίδι στο εξωτερικό.

straveller

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές, ετοιμάζουμε εξόρμηση με συναγωνιστή στο εξωτικό πουκετ τον Νοέμβριο για δέκα ημέρες. Σαν πρωτάρηδες έχουμε μερικές απορίες. Καταρχας σαν καρακαυλωμενοι 22αρηδες θα ήθελα να σας ρωτήσω περίπου πόσα βαλαντια θα χρειαστούμε περίπου με συνουσία κάθε δεύτερη μέρα περίπου. επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να μείνεις 2 βραδιά στα πιπι ή αξίζει να μείνεις όλες τις μέρες πατονγκ και να κάνεις της περιβόητες μονοήμερες. Ευχαριστώ

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Από Δευτέρα θα ισχύουν τα παρακάτω για τα capital controls

Η δεύτερη και τρίτη παράγραφος αφορά τους ταξιδιώτες.

Επιτρέπονται από 1η Οκτωβρίου οι κάθε μορφής αναλήψεις μετρητών από τα ιδρύματα στο εξωτερικό έως του ποσού των 5.000 ευρώ μηνιαίως.

Αυξάνεται με την δημοσίευση της απόφασης το ποσό μεταφοράς ευρώ ή ξένου νομίσματος στο εξωτερικό από 3.000 ευρώ σε 10.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, επιτρέπεται η μεταφορά χαρτονομισμάτων σε ευρώ ή/ και σε ξένο νόμισμα ανά φυσικό πρόσωπο και ανά ταξίδι στο εξωτερικό.

Ευτυχώς γιατί όλοι κατεβαίνουν μινιμουμ με ένα δεκαχίλιαρο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.207
Πόντοι
2.646
Καλησπέρα συναγωνιστές, ετοιμάζουμε εξόρμηση με συναγωνιστή στο εξωτικό πουκετ τον Νοέμβριο για δέκα ημέρες. Σαν πρωτάρηδες έχουμε μερικές απορίες. Καταρχας σαν καρακαυλωμενοι 22αρηδες θα ήθελα να σας ρωτήσω περίπου πόσα βαλαντια θα χρειαστούμε περίπου με συνουσία κάθε δεύτερη μέρα περίπου. επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να μείνεις 2 βραδιά στα πιπι ή αξίζει να μείνεις όλες τις μέρες πατονγκ και να κάνεις της περιβόητες μονοήμερες. Ευχαριστώ
1 μέρα μείνε πιπι,πάρε το πρωινό καράβι,με το που φτάσεις κλείσε εκδρομή μάγια μπευ κάτσε πιες και τα ποτά σου το βράδυ να δεις πως είναι και φεύγεις το επόμενο μεσημέρι.

straveller

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
1 μέρα μείνε πιπι,πάρε το πρωινό καράβι,με το που φτάσεις κλείσε εκδρομή μάγια μπευ κάτσε πιες και τα ποτά σου το βράδυ να δεις πως είναι και φεύγεις το επόμενο μεσημέρι.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Μια μέρα έλεγα και εγώ. Από το ζήτημα των χρημάτων πόσο να υπολογίζω περίπου; αυτό που με ενδιαφέρει είναι φαγητό κάνα ποτέ και μασαζακι ή πηδηματακι.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
Ελβετικό ρολόι το κορίτσι του Αχιλλέα κάθε πρωί στις  7.30 μόλις ξυπνούσε θα μιλούσε με τον αγαπημένο της
που θα την περίμενε στις 2,30 την νύχτα στραβωμένος από την νύστα για να ανταλλάξουν ξανά όρκους αιώνιας αγάπης.
Τα σορόπια πηγαίνανε και ερχόντουσαν αλλά κανένας δεν έκανε το επόμενο βήμα. Χρειάστηκε πάλι ο Μάκης σε ένα
από τους απογευματινούς καφέδες να τσιγκλίσει το ερωτευμένο αγόρι.  “ Τι έγινε ρε φίλε; Που θα πάει η ιστορία
με το κορίτσι; Γιατί δεν το φέρνεις κανά μήνα εδώ να την πας στο εξοχικό σου στο Αλεποχώρι να περάσετε στα μέλια ; “ 
Σαν γέρικο τρένο ξεφύσηξε ο Αχιλλέας και απάντησε ξεψυχισμένα : “ Ξέρεις το κορίτσι δεν είναι από πλούσια
οικογένεια για να βγάζει τα έξοδα της δουλεύει και κάποιες μέρες γκαρσόνα σε ένα μπαράκι όπως μου είπε.
Άρα το σενάριο να έρθει αυτή εδώ δεν παίζει. Εγώ θα είμαι αυτός που πρέπει να πάει. Αλλά πως; ” Βαριά και
ασήκωτη σιωπή έπεσε ανάμεσα στους δύο φίλους και όταν η κουβέντα ξανάρχισε το θέμα ήταν η Βιβή η καριόλα που
πηδιέται με ένα τριανταπεντάρη επειδή την πάει βόλτες με το καινούργιο focus.
Ο καιρός περνούσε το καυλάντισμα με το κορίτσι συνεχιζόταν και το αγόρι άρχισε να παίρνει σοβαρά την ιδέα ότι
θα έπρεπε να κάνει το μεγάλο ταξίδι. Τον τελευταίο μήνα μάλιστα είχε αρχίσει να κάνει και οικονομία αλλά
τα 110 ευρώ που είχε μαζέψει τόσο από το χαρτζιλίκι του όσο και από τα ρέστα που κράταγε από σούπερ μάρκετ,
φούρνο κτλ δεν φτάνανε ούτε για τα μικροέξοδα του ταξιδιού. Άρχισε να κοιτάζει εισιτήρια και ξενοδοχεία αλλά
περισσότερο στεναχωριόταν πάρα φτιαχνόταν για το πιθανό ταξίδι. Και απ’ την άλλη ήταν και το κορίτσι. Μουνάρα ήταν,
κι αν της την έπεφτε κανένας μάγκας συμφοιτητής τι θα γινόταν; Αυτή την ήττα δεν θα την δεχόταν με τίποτα.
Το κορίτσι όμως δεν ήταν σαν τα άλλα, κάθε φορά που φούντωνε η ζήλεια του καψουράκου Αχιλλέα φρόντιζε με
γλυκόλογα και άλλα να τον καθησυχάζει και να ξανανάβει τον πόθο του για αυτή. Τόσο που μια από τις επόμενες
νυχτερινές τους συνομιλίες της ζήτησε μια γυμνή φωτογραφία. Το κορίτσι αναψοκοκκίνησε και του απάντησε. “ This
is not good for a thai lady” ξεκόβοντας κάθε επιπλέον κουβέντα αλλά ο μάγκας δεν κώλωσε και της  απάντησε “My
friend Makis has girlfriend from other country, They send sexy pics to each other every day. They have sex
online sometimes too” To  κορίτσι  κοκκίνησε από ντροπή και ψέλλισε  “  I’m not same lady teelak.” Προσποιήθηκε
ότι είχε να πάει για μάθημα νωρίς και έκλεισε στα γρήγορα το skype αφήνοντας το ερωτευμένο αγόρι με πολλές
απορίες αλλά και ενοχές για την πρόστυχη επιθυμία του.
“ Θα σου πω εγώ τι παίχτηκε “  είπε ο Μάκης στο μπαράκι της Νέας Σμύρνης που είχαν ανηφορίσει την επόμενη μέρα
λόγω Σαββάτου.  Ο ερωτευμένος Αχιλλέας τον κοίταξε γεμάτος απορία και τέντωσε τα αυτιά του.  “ Το ποιο πιθανό
είναι το κορίτσι να είχε το μουνάκι του απεριποίητο, να κατέβαζε το βρακάκι και να έβλεπες κανα δάσος που ίσως
νόμιζε ότι δεν γούσταρεις. Είναι τρελές οι γυναίκες με αυτά. Μου είχε τύχει και εμένα με μια σαραντάρα Γερμανίδα
που μίλαγα στο Skype πέρσι.”  Και συνέχισε : “ Μην κωλώνεις  δικέ μου. Πήρε το μήνυμα το κορίτσι και θα έχει
σενιάρει το άλσος. Ξαναχώσου και θα δεις ότι θα τα κατεβάσει όλα” και ένα ξεδιάντροπο γέλιο γέμισε το μαγαζί .
Η ανάλυση του κολλητού θεωρήθηκε άψογη και έτσι το αγόρι θα έψαχνε σύντομα να βρεί μια καινούργια ευκαιρία για να
δει τις χάρες του πανέμορφου  κοριτσιού του. Και όντως σε δύο τρία βράδια ανάμεσα στα love you, want you , miss you
και άλλα τέτοια σαλιάρικα που ανταλλάξανε ο μάγκας από το Φάληρο χώθηκε ξανά. “ Baby I want you so much, I want
to see you naked” είπε χαμογελώντας κάνοντας το κορίτσι να αναψοκοκκινίσει για μια ακόμα φορά σκύβοντας το κεφάλι.
Ήξερε ότι μίλαγε με το αγόρι της και δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί για πολύ. Πέταξε μερικά μισόλογα ότι δεν είναι
κορίτσι που γδύνεται στην κάμερα, ότι είναι thai lady και άλλα τέτοια αλλά σύντομα κατάλαβε ότι ο άντρας των ονείρων
της δεν θα την συγχωρούσε ξανά αν δεν πραγματοποιούσε την αμαρτωλή του επιθυμία. Αλλά είχε και αυτή το μικρό της
μυστικό που δεν ήθελε μαρτυρήσει στον αγαπημένο της προτού τον προετοιμάσει και η ίδια για αυτό. Αποφάσισε να
προχωρήσει αλλά μέχρι εκεί που έπρεπε. “ Teelak  give me a minute. I want to wear sexy underwear before I show you everything” και χάθηκε αμέσως από την κάμερα. “Α ρε Μάκη πόσα ξέρεις. Πάλι με εφτιαξες” αναφώνησε το καυλωμένο πια
αγόρι και τα δύο λεπτά που έκανε το κορίτσι να επιστρέψει του φάνηκαν ώρες. To κορίτσι ξαναεμφανίστηκε στην οθόνη
και ήταν μια οπτασία, αφήνοντας τον καυλωμένο Αχιλλέα άφωνο. Ένα μακρόσυρτο Wowwwwwww πρόλαβε να ψελίσει βλέποντας
το κορίτσι του μόνο με ένα απίστευτο σέξυ βρακάκι να χαϊδεύει αισθησιακά τις τουμπανιασμένες βυζάρες του. “Τι κάβλα
είσαι μωρό μου” αναφώνισε ενώ στην άκρη της πόρτας του δωματίου εμφανίστηκε αναμαλλιασμένη η κυρά Ανδριάνα που είχε
σηκωθεί για το συνηθισμένο πρωινό της  κατούρημα. “ Να χαρώ εγώ τον γιόκα μου που σκοτώνεται στο διάβασμα μέχρι
τα χαράματα” είπε νευρικά και έκλεισε την πόρτα για να προχωρήσει στον διάδρομο για την τουαλέτα………….

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………………….

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
Ελβετικό ρολόι το κορίτσι του Αχιλλέα κάθε πρωί στις  7.30 μόλις ξυπνούσε ...........
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………………….

Κανονισε (σαν τον ποδηλατη) την συνεχεια να την γραψεις εστω πριν τα Χριστουγεννα......

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.752
Πόντοι
3.656
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
To κορίτσι ξαναεμφανίστηκε στην οθόνη
και ήταν μια οπτασία, αφήνοντας τον καυλωμένο Αχιλλέα άφωνο. Ένα μακρόσυρτο Wowwwwwww πρόλαβε να ψελίσει βλέποντας
το κορίτσι του μόνο με ένα απίστευτο σέξυ βρακάκι να χαϊδεύει αισθησιακά τις τουμπανιασμένες βυζάρες του. “Τι κάβλα
είσαι μωρό μου” αναφώνισε ενώ στην άκρη της πόρτας του δωματίου εμφανίστηκε αναμαλλιασμένη η κυρά Ανδριάνα που είχε
σηκωθεί για το συνηθισμένο πρωινό της  κατούρημα. “ Να χαρώ εγώ τον γιόκα μου που σκοτώνεται στο διάβασμα μέχρι
τα χαράματα” είπε νευρικά και έκλεισε την πόρτα για να προχωρήσει στον διάδρομο για την τουαλέτα………….
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………………….

ΤΕΛΕΙΟΣ!!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια και το άρμεγμα του δύστυχου Αχιλλέα 

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.646
Πόντοι
456
  Πολύ σωστά ακριβώς έτυσι να κάνεισ  δεν αξίζει με τίποτα για παραπάνω,Τώρα στο οικονομικό τα τιλακ κοστίζουν σχετικά φθηνά με το κατάληλο παζάρι μπάγκλα παίρνεις με 1000 μπάτ βέβαια αρχίχουν με υψηλότερα ποσά  έχουν αγριέψει.Τα μασάζ κοστίζουν 200-300 μπατ την ώρα 7-8 ευρώ κιαι αν θέλεισ  χάπυ έντ πάει 1.000 μπάτ.Δεν αξίζει μέσα στο μικροσκοπικό δωματιάκι πάνω σε στρώμα γυμναστικής όταν με το ίδιο ποσό μπορείς να τη έχεις στο δωμάτιό σου.Εγώ  κάνω οικονομία αφου πάω Χριστο΄θγεννα όπου οι τιμές στα δωμάτια είναι πολύ ψηυλά  νοικιάζοντας διαμμέρισμα πολύ φθηνότερα

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
860
Πόντοι
96

francisbacon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μία ερώτηση σύντροφοι:

Για μπάτσελορ στην Πατόνγκ προσφέρεται η φάση ή τσαμπα δώσαμε τα 600αρια στην Turkish και θα είμαστε μαζι με οικογένειες;
Επίσης ο γαμβρός μας κλείνει δωμάτια σε κατι holiday inn express κατι λουσάτα, θα ειναι guest friendly αυτα; ή θα την βγάλουμε στα μασατζίδικα;

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Μία ερώτηση σύντροφοι:

Για μπάτσελορ στην Πατόνγκ προσφέρεται η φάση ή τσαμπα δώσαμε τα 600αρια στην Turkish και θα είμαστε μαζι με οικογένειες;
Επίσης ο γαμβρός μας κλείνει δωμάτια σε κατι holiday inn express κατι λουσάτα, θα ειναι guest friendly αυτα; ή θα την βγάλουμε στα μασατζίδικα;
Αλήθεια τώρα, εσύ τύπε γράφτηκες στο σάιτ για να ρωτήσεις αυτά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom