Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.207
Πόντοι
2.646
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Ερωτημα.Εχω κάνει κράτηση μέσω του σάιτ της ετζιαν με μίλια στο πήγαινε με ται και στην επιστροφή με turkish.H tai μου έστειλε μέιλ επιβεβαίωσης και με αφήνει να κάνω manage my booking και να διαλέξω θέση.Αντιθετα η turkish δεν έχει στείλει μέιλ,δεν με αφήνει να κάνω manage my booking ή να διαλέξω θέση.Επισης δεν αναγνωρίζει τον κωδικό της κράτησης ούτε το e ticket που μου δίνει η ετζιαν.Πηρα τηλ Στην ετζιαν και μου είπαν ότι Όλα είναι οκ και θα με αφήσει στο αεροδρόμιο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.207
Πόντοι
2.646
Πηρα και στην turkish και δεν το σηκωναν.Εχει κανένας εμπειρία? Το εισιτήριο είναι μπίζνες.Θα ρωτήσω το Σάββατο στο αεροδρόμιο που θα είμαι ούτως ή άλλως αλλά μου έκανε περισσότερο εντύπωση που δεν σήκωναν το τηλέφωνο καν.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.207
Πόντοι
2.646
Γιαννη
Η τουρκις εχει γραφειο στην ποσειδωνος στον Αλιμο.
ΠΑρε τηλεφωνο αυριο πρωι.
Στο αεροδρομιο ειναι δυσκολο να πετυχεις υπαλληλο
εκει πηρα,στις 24 το πρωι.Θα δουμε αυριο παλι αν και στην ετζιαν ειπαν απολυτα σιγουροι οτι δεν υπαρχει θεμα.Θενκς

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
Ευχαριστουμε κωλογερε.
Την χρειαζομασταν την thai αγιοβασιλινα μας
Νασαι καλα Κωστα, και εσυ και ολα τα παιδια που γραψανε ειδικα τις πρωτες 1000 σελιδες, και πηραμε τις πληροφοριες για να αρχισουμε ενα ταξιδι, που για μενα κραταει εδω και 11 χρονια.

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
Αύγουστος του 2010 ηταν οταν απολύθηκα απο τον στρατό εφυγα για παταγια! Ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτε, μιας και δεν κατάφερα να ξανα παω, για διάφορους λόγους!
Τωρα που λέτε για τιμές ρε παιδια, εγω τοτε θυμάμαι το Μπατ ειχε πάτο και με 20-25€ περιπου δικα μας οπως τα υπολογίζαμε περνάνε long τωρα αυτο εχει αλλαξει; Επισης η μαγαζαρα λουσιφερ, και ινσομνια υπάρχουν ακομη;; Αχχχχχχχ,

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Αύγουστος του 2010 ηταν οταν απολύθηκα απο τον στρατό εφυγα για παταγια! Ημέρα που δεν θα ξεχάσω ποτε, μιας και δεν κατάφερα να ξανα παω, για διάφορους λόγους!
Τωρα που λέτε για τιμές ρε παιδια, εγω τοτε θυμάμαι το Μπατ ειχε πάτο και με 20-25€ περιπου δικα μας οπως τα υπολογίζαμε περνάνε long τωρα αυτο εχει αλλαξει; Επισης η μαγαζαρα λουσιφερ, και ινσομνια υπάρχουν ακομη;; Αχχχχχχχ,

Τώρα έχει το λονγκ 2000 μπατ(δλδ 50€ περιπου) και το Σορτ 1000 μπατ (δλδ 25€ περιπου)τα 2 μαγαζιά που αναφέρεις είναι από τα τοπ κλαμπακια αυτή τη στιγμή

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.104
Πόντοι
22.266
αν ρψτησω για ινδονησια θα ειμαι οφ τοπικ αλλα ολο και καποιος απο εδω θα εχει παει μπαλι πενιντα νουσα ουμπουντ

τι λεν εκει τα πραμματ διοτι φευγω δελχι και μπαλι τον γεναρη

οφτοπικ ειμια αλλα πανβ κατω πιστευω θα βρω κανεναν να εχει παει μπαλι προσφατα

κουτα ή νουσα ντουα για διαμονη?τιμες μαγαζια lafabela sky garden alla magazia?

helpppppppppppppppppppppppppppppp

george36n

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
129
Πόντοι
0
Που χάθηκε ρε παιδιά ο LYST και μας άφησε στην μέση με το αριστούργημα του;

tsourekas002

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2014
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
0
Ενδιαφερεται κανεις σε διασημα 3-4 μηνες απο τωρα για ταξιδι?Θελω πολυ να παω αλλα μιας που δεν εχω ταξιδεψει καν ευρωπη δε θα ηθελα να παω μονος!Αν θελει κανεις ας μ στειλει ινμποξ να κανονισουμε!!!

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Ενδιαφερεται κανεις σε διασημα 3-4 μηνες απο τωρα για ταξιδι?Θελω πολυ να παω αλλα μιας που δεν εχω ταξιδεψει καν ευρωπη δε θα ηθελα να παω μονος!Αν θελει κανεις ας μ στειλει ινμποξ να κανονισουμε!!!

Βαλαντη σου εχω στειλει pm στο inbox

Singhas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Like
64
Πόντοι
0
και περασαμε ομορφα ομορφα και τουτη τη φορά....... και τώρα πως αντιμετωπίζεται η κατάθλιψη???

ακούω προτάσεις..... Αν και τρίτη συνεχόμενη χρονια , παρόλα αυτα όταν επιστρέφεις τα πράγματα είναι ζόρικα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.783
Πόντοι
19.795
και περασαμε ομορφα ομορφα και τουτη τη φορά....... και τώρα πως αντιμετωπίζεται η κατάθλιψη???

ακούω προτάσεις..... Αν και τρίτη συνεχόμενη χρονια , παρόλα αυτα όταν επιστρέφεις τα πράγματα είναι ζόρικα.
Το ταξιδι της επιστροφης ειναι οτι χειροτερο. Γυρναει το σωμα πισω, αλλα η καρδια μενει εκει κατω. Δεν υπαρχει γιατρισ.

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Όταν κλείνεις με μίλια και επειδή είναι με διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες δυστυχώς ο κωδικός δεν αναγνωρίζεται αλλά το εισιτήριο ισχύει κανονικά, οπότε μην ανησυχείς. Απλά δεν θα μπορέσεις να κάνεις on line check in αλλά αφού είσαι business δεν σε πολύ-απασχολεί.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Ερωτημα.Εχω κάνει κράτηση μέσω του σάιτ της ετζιαν με μίλια στο πήγαινε με ται και στην επιστροφή με turkish.H tai μου έστειλε μέιλ επιβεβαίωσης και με αφήνει να κάνω manage my booking και να διαλέξω θέση.Αντιθετα η turkish δεν έχει στείλει μέιλ,δεν με αφήνει να κάνω manage my booking ή να διαλέξω θέση.Επισης δεν αναγνωρίζει τον κωδικό της κράτησης ούτε το e ticket που μου δίνει η ετζιαν.Πηρα τηλ Στην ετζιαν και μου είπαν ότι Όλα είναι οκ και θα με αφήσει στο αεροδρόμιο.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.207
Πόντοι
2.646
Όταν κλείνεις με μίλια και επειδή είναι με διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες δυστυχώς ο κωδικός δεν αναγνωρίζεται αλλά το εισιτήριο ισχύει κανονικά, οπότε μην ανησυχείς. Απλά δεν θα μπορέσεις να κάνεις on line check in αλλά αφού είσαι business δεν σε πολύ-απασχολεί.
Στην ται με άφησε κανονικά στο πήγαινε.Ρωτησα στο Βενιζέλος αφού πετούσα ούτως ή άλλως για αλλού και το έφτιαξε ο υπάλληλος εκει.Τηλεφωνο που έπαιρνα 2 μέρες δεν το σήκωσε κάνεις.Θενκς

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.007
Πόντοι
6.256

Mindreader

Τιμημένος