Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Περιμένοντας να κόψει μια μπόρα για να παω να φάω χωρίς να γίνω λούτσα με το μηχανάκι και μια και ζητάς πόνο !!
Πού μένεις στην ΒΚΚ αγόρι?
Περιμένοντας να κόψει μια μπόρα για να παω να φάω χωρίς να γίνω λούτσα με το μηχανάκι και μια και ζητάς πόνο !!
Πού μένεις στην ΒΚΚ αγόρι?
Πατάγια είμαι τώρα lyst !!
Μπανγκοκ στο renaissance.
Soi 11 όπως τα είπαμε.
Kαλά να περνάς
Αντε να περνουμε σειρα
Φίλε borgia21 !!@Mindreader,
Εξαιρετικες οι φωτο.
Παρατηρώ ότι ύστερα απο 25 χρόνια βρήκες τον "τέλειο" συνδυασμό σε νεαρή γυναίκα. Φαινεται οτι εχει σώμα και χείλη σλάβας και πρόσωπο ασιάτισας!!
Δύο σε ένα!
Το κυριοτερο χαρακτηριστικο των τραβελων στην ταυλανδη, εκτος απο παλαμες και πατουσες, ειναι το κουνημα τους.Φίλε borgia21 !!
Η παλινδρόμηση μου ανάμεσα σε Σλάβες και Ασιατισες βρήκε την συνισταμένη της !!
Οι συνδυασμοί φυλών δίνουν ( με βαση την δική μου εμπειρία ) ακραία αποτελέσματα.
Ειτε δηλαδή εξαιρετικά είτε γάμησε τα.
Η συγκεκριμένη περίπτωση ανήκει στα πρώτα.
Το έχω δεί και σε άλλες χώρες ιδίως στη Νότια Αμερική.
Αν δεις στη φωτογραφία που σου έστειλα εχει γκρί χρώμα μάτια αλλά ταυτόχρονα σχιστά. Εξαιρετικά αδύνατος σωματότυπος ( ταιλανδέζικος ) αλλά δυομισάρι ισως και τριάρι φυσικό στήθος !!
Στην αρχή φοβήθηκα για τράβελο αλλά οταν μίλησα στο line μαζί της η φωνή ηταν 200% γυναικεία φυσική. Και βέβαια προχώρησα.
Εχω κολλήσει ο μαλάκας μαζί της. Ευτυχώς γυρίζω την άλλη εβδομάδα.
Το κυριοτερο χαρακτηριστικο των τραβελων στην ταυλανδη, εκτος απο παλαμες και πατουσες, ειναι το κουνημα τους.
Με ολο τον σεβασμο να περνας καλα φιλε.
τυπε μονο με μουνακια πας ή και ladyboys?Σωστός φίλε !!
Αν εχεις ομως "μουσικό αυτί" καταλαβαίνεις και απο φωνή !!
Επίσης το μήλο του αδάμ και οι υπερβολικές καμπύλες ( κώλος βυζιά ).
Και πολλοι φοράνε φακούς επαφής που αλλάζουν χρώμα στα μάτια.
Καλά να περνάς και εσύ !!!
τυπε μονο με μουνακια πας ή και ladyboys?
ωραιος, οπως παντα ο ΜιντΠεριμένοντας να κόψει μια μπόρα για να παω να φάω χωρίς να γίνω λούτσα με το μηχανάκι και μια και ζητάς πόνο !!
Αφιερωμένο για σένα φίλε !!!
Κορμί αψεγάδιαστο, χείλη ποίημα !!
Από τις πιο καλές περιπτώσεις φέτος μέσω tinder !!
Οχι επαγγελματίας !! αν και παίζουν πολλές επαγγελματίες και πολλά Ladyboys στο tinder, άρα θέλει προσοχή !!
Αφιερωμένο για σένα φίλε !!!
Κορμί αψεγάδιαστο, χείλη ποίημα !!
Από τις πιο καλές περιπτώσεις φέτος μέσω tinder !!
Οχι επαγγελματίας !! αν και παίζουν πολλές επαγγελματίες και πολλά Ladyboys στο tinder, άρα θέλει προσοχή !!
ωραιος, οπως παντα ο Μιντ
++++++
Πρεπει να εισαι απο τους λιγους στο forum Mindreader που νοιαζοντε για την ποιοτητα παρα για την ποσοτητα.
Φιλε, εκει που την παταμε ολοι την πρωτη φορα, ειναι στην διαχειρηση των χρηματων τις πρωτες 2-3 μερες. Αν μπορεσεις να συγκρατηθεις και να διαχειριστεις σωστα τα χρηματα τις πρωτες μερες, τοτε οριακα σου φτανουν.καλημερα παιδες θελω τη γνωμη σας για μερικες απορειες.εχω διαβασει ολο το θρεντ κ σημερα παρασκευη θελω να αγορασω τα εισητηρια για σουβαρναμπουμι.
α}ποια ειναι η γνωμη σας για αεροφλοτ?
β}θα μηνω 17 μερες εχω υπολογισει εκτος του ξενοδοχειου κ τον εισητηριων να εχω 2000 μαζι μου.κ οι δραστιριοτιτες μου θα ειναι συγουρα ενα δυο μασαζακια την ημερα(χρειαζομαι ξεκουραση) αντε κ κανα σεξακι.θα ειμαι κομπλε?
γ}θα μηνω μια εβδομαδα πατταγια κ μετα αλλη μια μαλων πουκετ....εχετε καμια αλλη προταση για να διαχειριστω το χρονο?
5-23 νοεμβριου αυτα ολα
το πρωτο μου ταξιδι εκτος ελλαδας
Mind,
δῶσε ἀκόμα καμιᾶ φωτογραφία γιὰ τὸν λαό. ;)
Σωστός φίλε !!Φιλε, εκει που την παταμε ολοι την πρωτη φορα, ειναι στην διαχειρηση των χρηματων τις πρωτες 2-3 μερες. Αν μπορεσεις να συγκρατηθεις και να διαχειριστεις σωστα τα χρηματα τις πρωτες μερες, τοτε οριακα σου φτανουν.
Φυσικα εχε και μια πιστωτικη καβατζα, μην για καθε ενδεχομενο.