kokkoras alaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Μια χαρα και η θεα και ο ανθρωπος!Παντα τετοια!Η θέα ενος δωματίου μπορεί ποικιλοτρόπως να ''εμπλουτισθεί !!
Μια χαρα και η θεα και ο ανθρωπος!Παντα τετοια!Η θέα ενος δωματίου μπορεί ποικιλοτρόπως να ''εμπλουτισθεί !!
Μια χαρα και η θεα και ο ανθρωπος!Παντα τετοια!
καλησπέρα,πήγα μια φορά Πουκέτ με αεροφλοτ.Μια κλάση κάτω από Κατάρ και 2 από εμιρειτς.Αν δεν έχει εξαντλητική αναμονή στην επιστροφη στη Μόσχα και είναι πάνω από 100 ευρώ πιο φτηνή,πήγαινε.Δε σερβίρουν καθόλου αλκοόλ στην πτήση.Οι χρόνοι που λες σε κάθε πόλη είναι καλοί,απλά εγώ επειδή είναι λίγες οι μέρες θα εμένα σε μια από τις 2 σε συνδυασμό με την Μπανγκόγκ.Θα πας στην άλλη την αλλη φορά.καλημερα παιδες θελω τη γνωμη σας για μερικες απορειες.εχω διαβασει ολο το θρεντ κ σημερα παρασκευη θελω να αγορασω τα εισητηρια για σουβαρναμπουμι.
α}ποια ειναι η γνωμη σας για αεροφλοτ?
β}θα μηνω 17 μερες εχω υπολογισει εκτος του ξενοδοχειου κ τον εισητηριων να εχω 2000 μαζι μου.κ οι δραστιριοτιτες μου θα ειναι συγουρα ενα δυο μασαζακια την ημερα(χρειαζομαι ξεκουραση) αντε κ κανα σεξακι.θα ειμαι κομπλε?
γ}θα μηνω μια εβδομαδα πατταγια κ μετα αλλη μια μαλων πουκετ....εχετε καμια αλλη προταση για να διαχειριστω το χρονο?
5-23 νοεμβριου αυτα ολα
το πρωτο μου ταξιδι εκτος ελλαδας
Μάιντ, κορυφη πάλι.
Ευχαριστώ φίλε !!
Εντάξει καθένας με τα γούστα του !! Εγώ δεν πάω στην ΝΑ Ασία για να γαμήσω !!
Και στην Αθήνα έχω το τρόπο μου και μια χαρά περνάω με μια ''σύνθεση'' απο Σλάβες.
Πάω στη ΝΑ Ασία για να κάνω διακοπές και μέσα στις διακοπές υπάρχει και το θέμα γυναίκα βέβαια.
Δεν θα κάτσω να κυνηγάω 'ομως πουτάνες με το τουφέκι !! Το να μείνω και μια δυό μέρες χωρίς να γαμήσω δεν με απασχολεί. Και όταν βρώ γυναίκα θα είναι όπως εγώ τη θέλω, η απλά δεν θα είναι, και θα αράξω μόνος.
Αν δεν είσαι αγχωμένος και το ψάχνεις έξυπνα και υπομονετικά βρίσκεις όμορφες γυναίκες.
ΠΑΝΤΟΥ !! Οχι μόνο Ταιλάνδη. 25 χρόνια το κάνω αυτό σε ένα σωρό χώρες. Τους αγάμητους και κυρίως τους μουνόδουλους κακομοίρηδες τους μυρίζονται οι γυναίκες μια ώρα δρόμο !! Σε όλες τις χώρες !!
Και οι μέν μη επαγγελματίες τους αποφευγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, οι δε επαγγελματίες απλά τους μαδάνε ποικιλοτρόπως !!
Αυτά στα γρήγορα !!
Το sex είναι νομιμο στην ταυλάνδη. Η πορνία δεν είναι! :S :S :SΡε παιδιά εχώ μια ερωητση είδα σε προηγουμένες σελιδές δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβως σε ποιές κάτι βίντεο που ανεβάζατε που έκανε ντου η αστυνομία σε ξενοδοχειό οργιών και σε ένα αλλο bar που 2 άγγλοι γαμαγανε μια τυππισα.Και εροτωμαι τωρα εγω σαν πρωταρής γιατι εγινε κατι τετοιο αφου εκει το sex ειναι νομιμο???
Παντως ειναι κάποια μερη στα οποία πας αποκλειστικά για να γαμησεις αμα πας πανω απο μια δυο φορες διότι τουριστικα εχουν ελάχιστο ενδιαφέρον πχ πατταγια, μανιλα.Ακριβως , οποιος παει μονο για να γαμησει(σε οποιαδηποτε χωρα)ειναι αξιος λυπησης.
την Ταυλανδη την απολαυσα πραγματικα αν και εκατσα μονο στο παγκοσμιο πουτανοχωρι Πουκετ ομως θα ηθελα να παω με χιλια ... μια αλλη φορα σιγουρα.
Ακριβως αυτο φιλε Mindreader , ετσι σκεφτομαι και εγω. Κατα την γνωμη μου ετσι θα πρεπει αν σκεφτονται και οι περισοτεροι απο το να μαλωνουν ποιος εχει τα περισσοτερα χρηματα και ποιος εχει τις περισσοτερες πληρωμενες. Ταξιδευουμε απο τα ποστ σου.. ρεσπεκτ
Καλημέρα φίλε Τάσο !!Ακριβως , οποιος παει μονο για να γαμησει(σε οποιαδηποτε χωρα)ειναι αξιος λυπησης.
την Ταυλανδη την απολαυσα πραγματικα αν και εκατσα μονο στο παγκοσμιο πουτανοχωρι Πουκετ ομως θα ηθελα να παω με χιλια ... μια αλλη φορα σιγουρα.
Ναί βέβαια φίλε !!ρε μινρεαδερ..εισαι καθηγητης!!!!