Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.960
Πόντοι
19.795
Καλησπέρα. Δεν ξέρω σε πόσους έχει τύχει αλλά νομίζω ότι θα είναι αρκετοί αυτοί που θα έχουν κλείσει ραντεβού με Ταιλανδή και να φτύσαν αίμα μέχρι την συνάντηση. Είναι απίστευτο τελικά το πόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθείς για να συναντηθείς, πιο ευκολα πηδάς παρά κλείνεις ραντεβού. Δεν είναι θέμα  γλώσσας, δεν είναι θέμα αντίληψης, παιδείας,προσανατολισμού και δεν ξέρω γω τι. Ίσως όλα μαζί και άλλα τόσα. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη των expats.
Για παραδειγμα λες σε μια γκόμενα ραντεβού στους τσολιάδες στο Σύνταγμα . Η γκόμενα θα βγεί από το μετρό στο Συνταγμα θα περάσει από τους τσολιάδες που θα κοντεύουν να την πατήσουν και είτε ανηφορίζοντας θα φτάσει Χίλτον είτε θα πάρει την κατηφόρα για Μοναστηράκι...... Εκεί θα ανακαλύψει ότι χάθηκε και θα πάρει τηλέφωνο να τα ψάλλει γιατί δεν υπάρχει Σύνταγμα και τσολιάδες. Την πάτησα άπειρες φορές με αποκορύφωμα πέρσι που περίμενα μία από Bkk στο Central mall στην Παττάγια.Δύο ώρες μέσα στο λιοπίρι ψήθηκαν και τα αρχίδια μου δύο ώρες στο περίμενε με πάνω από 20 τηλέφωνα από την γκόμενα σε δέκα λεπτά έρχομαι. Τα ίδια και χειρότερα φέτος αλλά είχα πάρει το μήνυμα. Ραντεβου στο ξενοδοχείο μου, δροσιές, καφεδάκι και tv εγώ και όποτε τις φωτίσει ο Βούδας ας έλθουν.......
Με την πρώτη που είχα ραντεβού, στο ξενοδοχείο φυσικά, είχαμε πει στις έξι το απόγευμα και έφτασε καταιδρωμένη εννιά παρά τέταρτο. Αυτή είχε και αυτοκίνητο τρομάρα της. " Darling I'm near near.Ten minutes" είπε στις έπτά παρα και έστειλε το ίδιο μήνυμα άλλες δέκα φορές μέχρι να δεήσει να έρθει. Βέβαια εμένα στ' αρχίδια μου ήμουνα ξάπλα στο κρεββάτι με το κλιματισικό στο φουλ και φρεντάκι  στο χέρι.
  Αντε να την ψάχνεις στα σόγια της Sukhumvit που τα περισσότερα καταλήγουν σε αδιέξοδο. "Τριάντα μέτρα από την  Sukhumvit στο σοι11 της λέω η ταμπέλα με το όνομα του ξενοδοχείου ήταν 20 τετραγωνικά και έβγαζε μάτια πως χάθηκες;" Παιρνει το γνωστό ηλίθιο βλέμμα και χαμογελώντας λέει "Νοt see". Μπορεί και να πέρασε 10 φορές από μπροστά. αλλά not see.
Η δεύτερη παρα λίγο να κάνει την έκπληξη αλλά κατέληξε σε χειρότερο φιάσκο. Αφού της έστειλα την πλήρη διεύθυνση , φωτογραφία της ταμπέλας μέχρι και φωτογραφίες με τα μαγαζιά του δρόμου λαμβάνω το συνηθες μήνυμα " Don't worry baby. Me many times there. I know everything"  Ε  λέω αφού τα ξέρει όλα δεν θα αργήσει πάνω από ώρα. Και τελικά είχα δίκιο. Δέκα λεπτά μετά τις οκτώ που είχαμε ραντεβού η κλίση στο line χτυπάει και με κόβει στα δύο από ένα αυτοκρατορικό χέσιμο. Βλέπω τη φάτσα της μέσα στην τρελή χαρά και μου λέει" Darling I'm outside hotel. Coming. What's your room number?" Με το axe ανα χείρας να αδειάζει για να κόψει τη βρώμα της απαντάω " My room number is 607. Waiting baby" . Περνάνε  πέντε λεπτά και ακόμα να φανεί. Αρχίζω και ανησυχώ. Κακώς όμως. Βιντεοκλήση ξανά στο line               " Baby I'm outside the door. Room 607." Μαζευόντας τα τελευταία πεταμένα ρούχα προχωράω και ανοίγω την πόρτα. Κανένας απ' έξω..... Δεν προλαβαίνω να συνέλθω και βιντεοκλήση ξανά. " Baby room 607 is a black man. You are not black.!!!!!!" Τι να της απαντήσω ; Η ηλίθια είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο παρακάτω. Το όνομα του ήταν GRAND BUSSINES και το δικό μου λεγόταν GRAND SWISS.  Πήρε και άνετη το ασανσέρ και ανέβηκε στο 607.Καλά της λέω αφού τελικά βρεθήκαμε με το ζόρι δεν σου έγραψα  πέντε φορές Grand Swiss ; "Sorry baby taxi driver stop at the other hotel and told me Grand is here"  Σήκωσα ψηλά τα χέρια. Ευτυχώς  τελικά γιατι παραπάνω υπηρχε και ένα Grand President και μια πινακίδα για ένα Grand Palace. Αν τα είχε πάρει χαμπάρι θα είχα πάρει τα βουνά για να την βρω........ Ετσι και αλλιώς για άλλη δουλειά είχε έρθει και ευτυχώς ήταν αρκετά καλή.Την τρίτη και τελευταία την άφησα εντελώς στη μοίρα της αφού της έστειλα όλο το πακέτο με διευθύνσεις και φωτογραφίες.. Μια ώρα και ένα τέταρτο μετά τις οκτώ που ήταν το ραντεβού με ξύπνησε  το τηλεφώνημα από την ρεσεψιόν . Δεν ρώτησα και δεν ήθελα να μάθω πως και γιατί.
Σήμερα το πρωί λίγο πριν την κάνω για το χωριό έπεινα το καφεδάκι μου στην πισίνα και τσεκάρω ένα καλό μωρο στο thaifriendly . Της στέλνω μήνυμα και απαντάω Πήγαμε line και αρχίσαμε τις ερωταπαντήσεις για τις συστάσεις. Με ρωτάει που μένω. Της απαντάω σοι 11 ."Soi 11 is my job. I'm working massage there" μου απαντάει γεμάτη χαρά και έκπληξη. " Where is your hotel? " συνεχίζει και της απαντάω με το όνομα του ξενοδοχείου. " No hotel with this name here" ανταπαντάει και της στέλνω τις φωτογραφίες με το δρόμο και τις τεράστιες φωτιζόμενες ταμπέλες "Never see this" μου λέει γεμάτη εμπιστοσύνη για την μαλακία της. Την ρωτάω για ένα restaurant με το όνομα Zanzibar που ήταν ακριβώς απέναντι." Darling this restaurant is 20 meters from my job" μου είπε και με έστειλε αδιάβαστο. Πιθανό στις φωτογραφίες του δρόμου που της έστειλα να είχε και το μαγαζί της......
Την χαιρέτησα βιαστηκα και την έστειλα.... Όταν επιστρέψω στην Bangkok θα μείνω 500 μέτρα παραπάνω στο Asoke station. Αν της κλείσω κανα ραντεβού θα έχουμε καμιά τρελή Οδύσσεια. Να λείπει το βύσσινο........
Λυστ μετα τις 15 θα ειμαι Σουκχουμβιτ.Αν εισαι πρωτευουσα παμε για μπυρα στο γνωστο, του σοι 7.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
ποιά είναι η καλύτερη εποχή να κανεις τουρισμο ?( για να γαμησεις αβερτα φυσικα!)ποιό μερος καταλληλότερο για διαμονή? Ευχαριστώ τους παλαιοτερους εκ των προτερων :hi: :hi: :hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.960
Πόντοι
19.795
ποιά είναι η καλύτερη εποχή να κανεις τουρισμο ?( για να γαμησεις αβερτα φυσικα!)ποιό μερος καταλληλότερο για διαμονή? Ευχαριστώ τους παλαιοτερους εκ των προτερων :hi: :hi: :hi:
Μπανγκοκ, δεν νομιζω να υπαρχει εποχη που να μην μπορεις να πηδας αβερτα κουβερτα. Πρεπει να προσπαθησεις παρα πολυ. :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
H ημισεληνος στη σημαια της δεν ειναι για αστρονομικους σκοπους. Ο νομος του μαστιγωματος σε περιπτωση διαμονης περαν της βιζας ειναι ακομα σε ισχυ, εστω θεωρητικα. Το πρωτο πραγμα που βλεπεις στο αεροδρομιο ειναι η ταμπελα "Η διακινηση ναρκωτικων τιμωρειται με θανατο". Με συνοπτικες διαδικασιες θα συμπληρωνα εγω.

μαλλον το λεει για πλακα οτι κ καλα δεν ειναι φανατικοι μουσουλμανοι αλλα οσο κ  cool να ειναι παντα θα ειναι μουσουλμανοι που ειναι παντα πιο θανατικοι απο βουδδιστες κ χριστιανους

Για  να μην δημιουργούνται  η να μην μένουν εσφαλμένες  γνώσεις και εντυπώσεις  για την πόλη  και την χώρα .
Την Σιγκαπούρη  Μόνο  μουσουλμανική δεν την λες.
Το  Βουδιστικό (33%) και Χριστιανικό στοιχείο (19%) κυριαρχούν    μαζί με  Ταοιστές,  ινδουιστές  και μόλις  ένα 15% ισλαμιστές.
Όσο για την σημαία  της,  μάλλον παραγνωρίζεται τα αστέρια που υπάρχουν δίπλα  της ημισελήνου και την σημασία τους.
Για την ύπαρξη της  ημισελήνου  δεν είναι χώρος  για μαθήματα εδώ  οι ενδιαφερόμενοι ας  διαβάσουν  να μάθουν. 
Να μάθουν  για  να  μπορούν  έπειτα  να  γράφουν.
Η ημιμάθεια  είναι  χειρότερη της  αμάθειας

Για το  δικαστικό σύστημα.

Βασίζεται και εφαρμόζεται  το  παλαιό βρετανικό σύστημα,  όντας βρετανική αποικία στο παρελθόν.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.158
Πόντοι
216
Βρε Newfan ασε την Σιγκαπούρη και δώσε καμια εξηγηση για τις γκόμενες που δεν πιάνουν μπάλα με τίποτσ όταν τους δίνεις ραντεβου....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Βρε Newfan ασε την Σιγκαπούρη και δώσε καμια εξηγηση για τις γκόμενες που δεν πιάνουν μπάλα με τίποτσ όταν τους δίνεις ραντεβου....
τι να πιασουν τα ταγαροταγαρα που μεχρι να δουν μπαγκλα και γουοκιν και σοι6 εβλεπαν το μπουφαλο και τα ρυζια απο το ξημερωμα μεχρι τη δυση

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Για  να μην δημιουργούνται  η να μην μένουν εσφαλμένες  γνώσεις και εντυπώσεις  για την πόλη  και την χώρα .
Την Σιγκαπούρη  Μόνο  μουσουλμανική δεν την λες.
Το  Βουδιστικό (33%) και Χριστιανικό στοιχείο (19%) κυριαρχούν    μαζί με  Ταοιστές,  ινδουιστές  και μόλις  ένα 15% ισλαμιστές.
Όσο για την σημαία  της,  μάλλον παραγνωρίζεται τα αστέρια που υπάρχουν δίπλα  της ημισελήνου και την σημασία τους.
Για την ύπαρξη της  ημισελήνου  δεν είναι χώρος  για μαθήματα εδώ  οι ενδιαφερόμενοι ας  διαβάσουν  να μάθουν. 
Να μάθουν  για  να  μπορούν  έπειτα  να  γράφουν.
Η ημιμάθεια  είναι  χειρότερη της  αμάθειας

Για το  δικαστικό σύστημα.

Βασίζεται και εφαρμόζεται  το  παλαιό βρετανικό σύστημα,  όντας βρετανική αποικία στο παρελθόν.
ουτε για πλακα μουσουλμανοι

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Η Ελλαδα παει να γινει μουσουλμανικη χωρα ηδη ειμαστε στο 50%  :zombie: :zombie: :zombie:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.503
Πόντοι
26.141
Για  να μην δημιουργούνται  η να μην μένουν εσφαλμένες  γνώσεις και εντυπώσεις  για την πόλη  και την χώρα .
Την Σιγκαπούρη  Μόνο  μουσουλμανική δεν την λες.
Το  Βουδιστικό (33%) και Χριστιανικό στοιχείο (19%) κυριαρχούν    μαζί με  Ταοιστές,  ινδουιστές  και μόλις  ένα 15% ισλαμιστές.
Όσο για την σημαία  της,  μάλλον παραγνωρίζεται τα αστέρια που υπάρχουν δίπλα  της ημισελήνου και την σημασία τους.
Για την ύπαρξη της  ημισελήνου  δεν είναι χώρος  για μαθήματα εδώ  οι ενδιαφερόμενοι ας  διαβάσουν  να μάθουν.  
Να μάθουν  για  να  μπορούν   έπειτα  να  γράφουν.
Η ημιμάθεια  είναι  χειρότερη της  αμάθειας

Για το  δικαστικό σύστημα.

Βασίζεται και εφαρμόζεται  το  παλαιό βρετανικό σύστημα,  όντας βρετανική αποικία στο παρελθόν.
οφείλω να ομολογησω οτι δεν το ηξερα αυτο οτι μπορει να  εχουν την ημισεληνο δεν ειναι στην πλειονοτητα μουσουλμανοι αλλα η οψη κ μονο της σημαιας βλεποντας την ημισεληνο προσωπικα μου ειναι αντικρουστικο...βεβαια το ιδιο θα λεει κ ο μουσουλμανος για το χριστιανικο σταυρο στις ευρωπαικες σημαιες ......θυμαμαι τον ψευτοιμαμη της θρακης που πριν 3-4 χρονια  ειχε δημιουργηθει προβλημμα με τον αντιστοιχο της σιγκαπουρης οταν τον αποκαλεσε ιμαμη μουσουλμανικης μειονοτητας αλλα δεν ειχα καταλαει το λογο !!!σας αφηνω τωρα  φευγω για κενυα να σας δωσω ενημερωση κ απο εκει μερια--εκει ειναι παντως οι περισσοτεροι χριστιανοι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6

Δεν είσαι καινούργιος  το ξέρεις ότι με  τον χρόνο   έχουν ένα πρόβλημα.
Η περισσότερες  από αυτές  ειδικά αυτές  προέρχονται από την επαρχία   κινούνται  σε  ένα συγκεκριμένο  χώρο  γύρω από την κατοικία τους  άντε  και λίγο στο κέντρο.
Που  θες να  ξέρουν από ξενοδοχεία  η  από   άλλα  σημεία  συνάντησης.  
Άλλωστε  και  η πόλη   τόσο το μέγεθος της  όσο  και η ρυμοτομία της  δεν βοηθά.
Τα  μόνα σίγουρα σημεία συνάντησης  είναι η σταθμοί του BTS και του MRT

Τα κορίτσια του επαγγέλματος  είναι διαφορετικά.
Άλλωστε έχουν κωλύσει ένσημα στο κάθε  ξενοδοχείο για  να μην πω στο κάθε δωμάτιο.
Για  αυτές  όταν λες στο τάδε ξενοδοχείο  τάδε δωμάτιο.
Συνειρμικά    από μέσα  τους  λένε εκεί που  πηδήχτηκα με το  ΑΓΓΛΟ τον ΙΤΑΛΟ  η εκείνο τον ΙΡΛΑΝΔΟ.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.260
Πόντοι
1.106
οντως η Μπανγκοκ ειναι μεγαλο μπαχαλο και πολυ δυσκολο να προσανατολιστεις. Ετσι μου φανηκε εμενα τουλαχιστον.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.960
Πόντοι
19.795
Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κινητο. Σημερα κινηθηκα απο την απεναντι μερια του ποταμιου. Να γραψω μονο οτι απεναντι απο την Τσαινα ταουν, στην αλλη πλευρα του ποταμιου υπαρχουν 3 βουδιστικοι ναοι, που μαζευουν πολλες γυναικοπαρεες απο Κινεζες κυριως, και Γιαπωνεζες μονες τους χωρις ανδρες. Δεν μπορεσα να κανω παιχνιδι, επειδη ημπυν με καποιον αλλον, αλλα αυτα τα μερη θα τα ξαναεπισκευθω.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
τι να πιασουν τα ταγαροταγαρα που μεχρι να δουν μπαγκλα και γουοκιν και σοι6 εβλεπαν το μπουφαλο και τα ρυζια απο το ξημερωμα μεχρι τη δυση

Αγαπητέ φίλε αφού τις έχεις τόσο σε εκτίμηση τι πας  και κάνεις  εκεί με τα ταγαροτάγαρα;

Μην ανησυχείς και  εκεί  στην Bangla  και την   Walking Street  βλέπουν πολλά βουβάλια - βόδια αλλά άλλες  ώρες από την Δύση μέχρι το ξημέρωμα.
Να σέρνουν τα βήματα  τους  πέρα δώθε και  να ξεροσταλιάζουν με  μια μπίρα στο  χέρι ψάχνοντας να  βρουν την πιο κατάλληλη και οικονομική για να κορέσουν την σεξουαλική τους πείνα  κάτι που δεν μπορούν να κάνουν στην πατρίδα.

Ο Πατέρας μου έλεγε:
Πότε  μην φτύνεις εκεί που γλύφεις........

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Το  ψάχνω το αστείο αλλά δεν το βρίσκω να γελάσω και εγώ ρε sex volcano.
Γιατί δεν απαντάς εσύ που έχεις και τόσες  γνώσεις.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Αγαπητέ φίλε αφού τις έχεις τόσο σε εκτίμηση τι πας  και κάνεις  εκεί με τα ταγαροτάγαρα;

Μην ανησυχείς και  εκεί  στην Bangla  και την  Walking Street  βλέπουν πολλά βουβάλια - βόδια αλλά άλλες  ώρες από την Δύση μέχρι το ξημέρωμα.
Να σέρνουν τα βήματα  τους  πέρα δώθε και  να ξεροσταλιάζουν με  μια μπίρα στο  χέρι ψάχνοντας να  βρουν την πιο κατάλληλη και οικονομική για να κορέσουν την σεξουαλική τους πείνα  κάτι που δεν μπορούν να κάνουν στην πατρίδα.

Ο Πατέρας μου έλεγε:
Πότε  μην φτύνεις εκεί που γλύφεις........
τι κανω ? αγοραζω αυτα που θελω

Laidback

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
20
Πόντοι
0
[size=10pt]The Lady and the Trump[/size]

Συνημμένα

• trumping.jpg