Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Τι ηλικια εισαι μαν?εγω στις διακοπες λιωνω στο περπατημα και στην αϋπνια.
Γλυκια κουραση...
Τι ηλικια εισαι μαν?εγω στις διακοπες λιωνω στο περπατημα και στην αϋπνια.
Γλυκια κουραση...
Αγαπητε φιλε Μαιντ. Μπανγκοκ φυσικα, πιθανον να μη φτανει ουτε εναςμηνας, για να παρεις μια γευση. Μετραω λιγες ωρες για την αναχωρηση μου, θα κατσω 26 μερες στη πρωτευουσα, και παροτι εχω μεινει πανω απο 200 μερες συνολικα εκει, κατι θα εχω να ανακαλυψω ακομη.Δεν κατααλαβαίνω για πιο πραγμα διαφωνείτε !!!
Ο καθένας απο τη μεριά του δίκιο έχει !!
Η σινγκαπούρη είναι ένα μικρό αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον μέρος για να επισκεφτεί κάποιος.
Το πόσο χρόνος απαιτείται για να ''το δείς'' εξαρτάται απο το σε τι βάθος θέλεις να το δεις.
Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση της χώρας 5 μέρες που γράφει ο Στεφαν παραπάνω είναι αρκετή.
Αν θέλεις να δείς όλα τα αξιοθέατα με την άνεσή σου διαβάζοντας για αυτά πρώτα και αφιερώνοντας πολύ χρόνο στο καθένα απο αυτά τότε σίγουρα θέλεις 2-3 εβδομάδες που γράφει ο φίλος Newfan.
Για να το θέσω αλλοιώς πόσο χρόνο θέλει κάποιος για να δεί τη Μπανγκόκ ??
Εγώ κάθησα 4 μέρες αλλά δούλευα τη μέρα οποτε μόνο επιφανειακά πήρα μια γεύση
Αντε να θυμηθούμε καμμιά φωτογραφία απο εκεί !!
Αγαπητε φιλε Μαιντ. Μπανγκοκ φυσικα, πιθανον να μη φτανει ουτε εναςμηνας, για να παρεις μια γευση. Μετραω λιγες ωρες για την αναχωρηση μου, θα κατσω 26 μερες στη πρωτευουσα, και παροτι εχω μεινει πανω απο 200 μερες συνολικα εκει, κατι θα εχω να ανακαλυψω ακομη.
Επειδη φετος εχω ενα καλυτερο κινητο, ελπιζω να ποσταρω καποιες φωτογραφιες.Είμαι απολύτα βέβαιος ότι θα ανακαλύψεις πολλά νέα ''ομορφα πράγματα'' φίλε !!
Καλό ταξίδι να έχεις και καλά να περάσεις !!
Πόσταρε όποτε έχεις χρόνο για ότι καινούργιο δείς !!
Μακάρι να μπορούσα να ''δραπετεύσω'' από τη δουλειά και να σε ακολουθούσα !!!
40 και λιαν φιτ. Οσο αντεχω (και η τσεπη μου) θα ταξιδευωΤι ηλικια εισαι μαν?
καμια σχεση με μουσουλμανικη χωρα. Οι τυποι ειναι πουκαμισατοι, μακρομυτο παπουτσακι δερματινο, iphone και γυαλακι μυωπιας. Golden boys κι ετσι. Aκομα και οι πορτιερηδες στις τραπεζες ειναι ρολεξατοι. Τυχον μαντηλομουσουλμανες ειναι απο Ινδονησια - Μαλαισίαδεν εχω παει αλλα προσπαθει να με πεισει σαλονικιος φιλος για σιγκαπουρη- πουκετ!!!!αλλα δεν μπορω αλλο μουσουλμανικες μεγαλουπολεις πλεον αν και εκει δεν ειναι φανατικοι απο οσο ξερω!!!!!νομιζω ομως λογω οτι ειναι νησι θα ειναι σιγουρα η πιο ωραια μουσουλμανικη μεγαλουπολη στο κοσμο μετα φυσικα την ομορφοτερη ολων- μεγαλουπολη -Πολην
δεν εχω παει αλλλα κ νισαντασι κ μπεηογλου ετσι ειναι!!!.μηπως ειναι στο κεντρο μονο ετσι στη σιγκαπουρη ή σε ολη τη πολη?καμια σχεση με μουσουλμανικη χωρα. Οι τυποι ειναι πουκαμισατοι, μακρομυτο παπουτσακι δερματινο, iphone και γυαλακι μυωπιας. Golden boys κι ετσι. Aκομα και οι πορτιερηδες στις τραπεζες ειναι ρολεξατοι. Τυχον μαντηλομουσουλμανες ειναι απο Ινδονησια - Μαλαισία
μιλαμε για το πριγκιπατο του μονακο η το λουξεμβουργο της ασιας , οχι μονο εμεις αλλα και οι περισσοτεροι ευρωπαιοι φανταζουν σομαλοι λαθρομεταναστες μπροστα τους σε οικονομικο επιπεδο . εβγαλα φουσκαλες στο περπατημα σχεδον σε ολους τους παραδρομους εκτος της κεντρικης οδου της πολης και εναν ζητιανο η εστω περιθωριακο δεν ειδα , ξυπολητος να περπατας δε χρειαζετε να πλενεις ποδια μετα απο καθαριοτηταδεν εχω παει αλλλα κ νισαντασι κ μπεηογλου ετσι ειναι!!!.μηπως ειναι στο κεντρο μονο ετσι στη σιγκαπουρη ή σε ολη τη πολη?
.....................σε ολους τους παραδρομους εκτος της κεντρικης οδου της πολης και εναν ζητιανο η εστω περιθωριακο δεν ειδα , ξυπολητος να περπατας δε χρειαζετε να πλενεις ποδια μετα απο καθαριοτητα
δεν εχω παει αλλα προσπαθει να με πεισει σαλονικιος φιλος για σιγκαπουρη- πουκετ!!!!αλλα δεν μπορω αλλο μουσουλμανικες μεγαλουπολεις πλεον αν και εκει δεν ειναι φανατικοι απο οσο ξερω!!!!!νομιζω ομως λογω οτι ειναι νησι θα ειναι σιγουρα η πιο ωραια μουσουλμανικη μεγαλουπολη στο κοσμο μετα φυσικα την ομορφοτερη ολων- μεγαλουπολη -Πολην
Καλησπέρα από την πόλη των αγγέλων.
Το ευρώ σ.ημερα αλλάζει στα 37.15. Ε ρε κατάντια...
Οι τιμές εννοείται ανηφόρα. Ένα καφέ στην πισίνα του ξενοδοχείου το πρωί τον πλήρωσα 175 μπατ. Ακριβότερα από Ελλάδα.
Τέλος πάντων για να μην γκρινιάζω στο φαι η κατάσταση ειναι παραμένει σχετικά καλή. Μετά από κάτι τριχίλιαρα που πλήρωσα 2 μέρες στα κυριλέ με τις γκομενίτσες σήμερα στο terminal 21 σε ένα εστιατόριο πουλέγεται Santa Fe (ειναι αλυσίδα και έχει σε πολλά μέρη) ια δύο άτομα κάτω από 500 μπατ.
Κρατησα και την απόδειξη για να την βάλω στο κώλο αυτών που μας γαμάνε τόσα χρόνια....