Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Αντε να μην σε αφήσω παραπονεμένο και εσένα !!
Ξέρω τι θέλεις !!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!
ο μιντ ειναι φαση "ο τσε γκεβαρα συναντα τον τσε-γκις χαν"!!!!Αντε να μην σε αφήσω παραπονεμε΄νο και εσένα !!
Ξέρω τι θέλεις !!
μ εφτιαξες τυπε μιντ...
ισπανικα γραπτα καταλαβαινω το 60-70% οποτε με λιγο πρακτισ σε 2-3 μηνες τα μιλαω κιολας τα καμαμκερο,εδω ρωσσικα τσατρα πατρα μαθαμε για να γαμισουμε ,στα ισπανικα θα κολησουμε τωρα??
αστο βρηκαμε τοπο ν αραξουμε
ησυχια πιστευω εχουμε κει,αλλα μαδαγασκαρη ειναι η φαση,μαζευονται σε ντισκο οι γουαναμπι σεμι προς??
βιβα λα ρομανα της καραιβικης λοιπον
δομινικο,πανε κ κατι κοπροι ελληνοαμερικλανοι φιλοι που κ που...δε μιλαν τιποτα,μονο αμερικαν ηνγκλις αλλα κατι ψιλογαμανεΗ Μαδαγασκάρη είναι πολύ πιο φτωχή χώρα. Και πιο επικίνδυνη αμα δε θέλεις να κλειστείς σε ξενοδοχεία και να γυρίσεις το μέρος !!
Στο Santo Domingo ( στη πρωτεύουσα ) της Δομινικανής Δημοξρατίας νοιώθεις πιο ασφαλής αρκεί να ξέρεις που πας βέβαια.
Οι μικρότερες πόλεις τους στα νότια ανατολικά της Εσπανιόλα ( έτσι λέγεται όλο το νησί ) είναι πιο γραφικές και πιο ήσυχες !!
Η Εσπανιόλα είναι ένα μεγάλο νησί χωρισμένο σε δυο κράτη το ένα τρίτο είναι η Haiti, το υπόλοιπο η Δομινικάνή Δημοκρατία.
Το παλευεις, δε λεω..Αντε να μην σε αφήσω παραπονεμένο και εσένα !!
Ξέρω τι θέλεις !!
Την βαζω και σε μια πιο φυσικη της φωτο γιατι οσο νανε στις επαγγελματικες φωτο φαινονται πιο ομορφες.
Γυναικαρα με στυλ για μενα.
man σταματα να εισαι ο καραγκιοζης κ να γαμας το θρεντ σου ειπα στειλε πμ..... και το ποσο ανανδρος εισαι φαινεται διοτι πρωτα εστειλες ποσταρισμα και μετα πμ τι πρωτα για να προκαλεσεις κ γαμησεις το θρεντακιπες στο ρε συ οτι επειδη εισαι κοντοχοντρος σαν ιπποποταμος
εχεις τοσα κομπλεξ με τους περισσοτερους λαους του πλανητη
δε σου φταναν οι ταυλανδοι βριζεις και τους λιθουανους
κομπλεξαρα κοιτα τα χαλια σου
ωρε γελιο και σημερα, ετσι εξηγειτε η εμπαθεια του κομπλεξικου
Στο Santorini Park στο Cha-am την έβγαλε την φωτό; Άρα ξέρει κι από Ελλαδα
Εννοείται πως είναι κούκλα.
Για την άλλη από το χωριουδάκι που γράφεις πρόσεχε μην σου ζητάει αιώνιες αγάπες και γάμους
Πρόσφατα όχι δεν έχω παει. Εχω πάει αρκετά χρόνια πρίν.
Και ξέρεις κάτι. Το αεροδρόμιο τους λέγεται La Romana !!!
Αυτό θα πεί διαίσθηση !!
Βρίσκεις από ολους τους σωματότυπους εκεί. Κάτι ανάμεσα σε Κουβανες και Τζαμαικανές είναι οι γυναίκες τους. Αν δεν ξέρεις ισπανικά δύσκολα νταραβερίζεσαι εκεί. Ιδίως με γυναίκες !!
Το μέρος είναι πραγματικά παράδεισος. Απίστευτες παραλίες και πολύ ευχάριστη αίσθηση.Οταν εγώ πήγα πριν 12 χρόνια ήταν πολύ φτωχό αλλά τη τελευταία δεκαετία έχει αναπτυχθεί αρκετά.
Να κάπως έτσι είναι οι γυναίκες τους !! Αυτό που λένε Κρεόλ οι ίδιες !! Και για όσους ξέρουν δεν έχουν σχέση με τις μαύρες !!
γεια σου λορδε
ουυ ρε να καεις στη κολασηTωρα ο πες σωστα..Τα εχω πει και γω αυτα πολλες φορες..
Μονο εγω ειχα ταρχιδια να πω οτι εχω δωσει πιπα και θα ξαναδινα ανετα.
ασε...τα ειδαμε και λαιβ εδω ασε ασε μακριαΑν θελει αγαπες την δεχομαι σπιτι μου χωρις χορηγιες στην οικογενεια της και στην ιδια και οποτε βαρεθει ας φυγει αλλα αυτα δε γινονται χωρις παντρεια αρα τιποτα...χαχα
γεια σου λορδε
αν τοβαλες για να δουμε τα μουνια καλως επραξες
αν,που δεν πιστευω τοβαλες για να ψαξουμε ντειτ μεσω γραφειου...
ρωταω.....
[move]φαινομαστε για μαλακες?? [/move]
γεια σου λορδε
αν τοβαλες για να δουμε τα μουνια καλως επραξες
αν,που δεν πιστευω τοβαλες για να ψαξουμε ντειτ μεσω γραφειου...
ρωταω.....
[move]φαινομαστε για μαλακες?? [/move]
Μα γιατί το λες αυτό ??
Το site διαθέτει μια πλειάδα από "πολλά υποσχομενους" γαμπρούς !!!
Ενα 40% παει ται για το αγαπητιλικι.Το site διαθέτει μια πλειάδα από "πολλά υποσχομενους" γαμπρούς !!!
Ενα 40% παει ται για το αγαπητιλικι.
Βεβαια καποιοι ταιζουν και τιγρακια.
60% αγαπητηλικι 35% να καθαριζει το συστημα απο στεκουμενα φλοκια 5% ναους βαρκαδες τιγρειςΕνα 40% παει ται για το αγαπητιλικι.
Βεβαια καποιοι ταιζουν και τιγρακια.