Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
μαθανε και απο Αμερικανικες εκλογες τα πουτανακια ελεος..!!!εχουν αρχισει τα ποστ με τον τραμπ...
αν ηταν να καθαριζε την χωρα μας απο τους πακιστανους,αφγανους και οτι αλλο τετοιο κατακαθι ναι ειμαι με Τραμπ...man φοβουνται το ρατσιστη τραμπ αλλα τι σοι ρατσιστης ειναι οταν εχει παντρευτει μια τσεχα κ μετα μια σλοβενα
ωραιος ο παιχτης..!!!!!!Αντε να μην σε αφήσω παραπονεμένο και εσένα !!
Ξέρω τι θέλεις !!
ωραιος ο παιχτης..!!!!!!
Τυπε, τωρα τη ξαποστελνει κανονικα στη μαμα της, και ουτε διαζυγια ουτε διατροφεςman φοβουνται το ρατσιστη τραμπ αλλα τι σοι ρατσιστης ειναι οταν εχει παντρευτει μια τσεχα κ μετα μια σλοβενα
απορω μαν τι στο διαολο ρατσιστης ειναι?? η μια τσεχα η αλλη σλοβενα συζηγος!!φαινεται ειναι ρατσιστης μονο για τους αλλουςΤυπε, τωρα τη ξαποστελνει κανονικα στη μαμα της, και ουτε διαζυγια ουτε διατροφες
παντα ετσι γινεται φιλεαπορω μαν τι στο διαολο ρατσιστης ειναι?? η μια τσεχα η αλλη σλοβενα συζηγος!!φαινεται ειναι ρατσιστης μονο για τους αλλους
ΔΙΚΕ ΜΟΥ!! ΝΑΙ!αν ηταν να καθαριζε την χωρα μας απο τους πακιστανους,αφγανους και οτι αλλο τετοιο κατακαθι ναι ειμαι με Τραμπ...
ΔΙΚΕ ΜΟΥ!! ΝΑΙ!
κανενα προβλημαΣυναγωνιστές συγνώμη για το offtopic.
Έχει πάρει κανείς iphone από την χώρα της αμαρτίας;
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά στα Ελληνικά δίκτυα;
κανενα προβλημα
δεν εχεις προβλημα λεμεΈχεις πάρει ή το έχεις ακούσει; Ενδιαφέρομαι και λέω να κάνω υπομονή να το πάρω από κει σε λίγες μέρες...