ασε εχεις περασει και συ σαν καλος ελληναρας απο ενασχοληση με συνταξιουχες...αλλο τωρα που επιτελους βρηκες το σωστο δρομο και ψωνισες επιτελους φρεσκο.....μεχρι τωρα ληγμενα και αλιωμενα σαπια κρεατα ...μου ειχες μαθει και ολα τα χωρια απελπισμενων νοικοκυρων στα ορια νευρικης κρισης χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα φιλαρακιιιι μουυυΟκ ισως να σε μοιαζουν σαν μαιμουδες...Σκεψου ομως και εμεις καλα παμε απο ζωικο βασιλειο..
Για αναρωτησου και πεσμου η πλειοψηφια ελληνιδων γυναικων αν πατησουν τα 30 για να μην μιλησω πιο νεαρες γινονται Αρκουδες,τοφαλοι και ασχημαινουν...Στα 40 δυσκολα βλεπεις ωραιες γυναικες,τουλαχιστον η ταυλανδεζα ακομη και στα 30-40 θα εχει το σωματακι 20χρονης.
Και εγω μπορει να προτιμω ελληνιδες αλλα ειναι εως μια ορισμενη ηλικια,μετα ειναι για αποσυρση..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Μια ζωη πιπινια ειχα βρε παληκαρακι μου..ειπα να δοκιμαζα σε πιο μιλφ για την εμπειρια.Σιγαασε εχεις περασει και συ σαν καλος ελληναρας απο ενασχοληση με συνταξιουχες...αλλο τωρα που επιτελους βρηκες το σωστο δρομο και ψωνισες επιτελους φρεσκο.....μεχρι τωρα ληγμενα και αλιωμενα σαπια κρεατα ...μου ειχες μαθει και ολα τα χωρια απελπισμενων νοικοκυρων στα ορια νευρικης κρισης χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα φιλαρακιιιι μουυυ
ωραια μωρα , αλλα μην υπερβαλεις βρισκεις και στο ινσομνια τετοια , απλα τη βιτρινα την πληρωνειςΈχεις τεράστιο δίκιο ρε φίλε πραγματικά εμπάθεια.
Ενώ έχεις κάνει ένα δυο ταξίδια και τα ξέρεις όλα ( δεν μιλάω προσωπικά για σένα).
Αφού δεν σου γουστάρει το μέρος και οι γυναίκες.
Αφού έχει ποιο κοντά καλύτερες.
Τι διάολο αναλώνεσαι με τους υπόλοιπους μονόφθαλμους η σχεδόν τυφλούς.
Αυτούς που βλέπουν κάτι καλό και ωραίο σε μια ράτσα που κατά κάποιους μόλις κατέβηκε από το δένδρο κρατώντας ακόμα την μπανάνα .
Εκτός λέω, εκτός και πάλι αν την πάτησε κάποιος την μπανανόφλουδα, τον τρύγησαν και βγάζει απωθημένα.
Ακόμη και για το insomnia έχεις δίκιο τεράστιο.
Αφού εκεί τελειώνει την τσάρκα του ο κατιμάς από όλα τα μαγαζιά που δεν έχει στρατολογηθεί.
Είναι σαν τις γριές που είδα στην Αθήνα σε τελευταία επίσκεψη, που πηγαίναν στην λαϊκή κατά τις 12 + το μεσημέρι.
Φυσικά εκείνη την ώρα δεν ψώνιζαν τον αφρό αλλά το κατακάθι.
Για να βρεις αφρό θέλει πορτοφόλι και γνωριμίες.
Δεν θα σου πω την γνώμη μου για την Ουκρανία μιας και η τελευταία επίσκεψη εκεί είναι χρόνια πίσω.
Βλέπεις δεν τα ξέρω όλα αλλά όσα ξέρω τα ξέρω καλά.
Σίγουρα αυτά δεν θα τα βρείς σε μαγαζιά στύλ insomnia
τη δικαιολογια στο στομα ετοιμηΜια ζωη πιπινια ειχα βρε παληκαρακι μου..ειπα να δοκιμαζα σε πιο μιλφ για την εμπειρια.Σιγα
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
τη δικαιολογια στο στομα ετοιμη
τασο οταν θα ερθω μολδαβια και παμε και ουκρανια (δεν εχω παει σε καμια απο τις δυο) τοτε θα σου πω με ειλικρινια στα ματια μου που γερνει η ζυγαρια , και ειμαι και δυσκολος δεν χαριζομαι ουτε σε ασιατισες ουτε σε δυτικες η κριτικη , κριτικη
οχι μονο στο insomnia αλλα και σε ολοκληρη την πολη δεν ειδα πολλες.
μια απο την παραλια που ειχα παρει την πρωτη μερα ηταν αρκετα καλη και την εκθειασα τοτε στο θρεντ αμεσως
τα καλα πρεπει να λεγονται οπως και το αναποδο φυσικα.
αν εννοεις το μερος θεσσαλονικη,,,τωρα μαγαζι καπου στην προξενου κορομηλα τον(την) πετυχαΑπο που πηρες τραβελι πριν 30 χρονια ?
στεφαν,οποτε θελεις μετα χαραςτασο οταν θα ερθω μολδαβια και παμε και ουκρανια (δεν εχω παει σε καμια απο τις δυο) τοτε θα σου πω με ειλικρινια στα ματια μου που γερνει η ζυγαρια , και ειμαι και δυσκολος δεν χαριζομαι ουτε σε ασιατισες ουτε σε δυτικες η κριτικη , κριτικη
κισιναου - οδησσος ειναι καλος συνδυασμος για αρχη,και κοντα μεταξυ τους.
τοτε ηταν το γνωστο τραβελαδικο πουστραδικο ''ενταση'' στην κορομηλα...το θυμαμε γιατι ηταν το μοναδικο και περνουσαμε πιτσιρικια τοτε απο απενατη γιατι μας λεγαν οτι θαμας βιασουναν εννοεις το μερος θεσσαλονικη,,,τωρα μαγαζι καπου στην προξενου κορομηλα τον(την) πετυχα
κανουμε απο καιρο το σχεδιο επι χαρτου , με βαγγελη νικο κλπ , μαλλον καλοκαιρι θα ανεβω με το αμαξιστεφαν,οποτε θελεις μετα χαρας
κισιναου - οδησσος ειναι καλος συνδυασμος για αρχη,και κοντα μεταξυ τους.
χαχα ναι αυτο πρεπει να ηταντοτε ηταν το γνωστο τραβελαδικο πουστραδικο ''ενταση'' στην κορομηλα...το θυμαμε γιατι ηταν το μοναδικο και περνουσαμε πιτσιρικια τοτε απο απενατη γιατι μας λεγαν οτι θαμας βιασουν
οκ καταλαβα,,,καλοκαιρι λεει πιο πολυ πανω γιατι ο χειμωνας ειναι πολυ βαρυς.κανουμε απο καιρο το σχεδιο επι χαρτου , με βαγγελη νικο κλπ , μαλλον καλοκαιρι θα ανεβω με το αμαξι
τα λεμε ;)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
αν εννοεις το μερος θεσσαλονικη,,,τωρα μαγαζι καπου στην προξενου κορομηλα τον(την) πετυχα
Χαχα καλα συγκρινεις ταιλανδεζικο με ελληνικο αποτυχημενο τραβελι 30 χρονια πριν...εδω ελλαντα ολα αηδια ειναι..κακο τραυμα περασες...
χαχα ειτε ταυλανδεζικο ειτε ελληνικο την ιδια αηδια μου προκαλουνΧαχα καλα συγκρινεις ταιλανδεζικο με ελληνικο αποτυχημενο τραβελι 30 χρονια πριν...εδω ελλαντα ολα αηδια ειναι..κακο τραυμα περασες...
οχι ρε τι τραυμα? τον χαβαλε μας καναμε τοτε και περιεργοι φυσικα για ολα καθοτι εικοσαρηδες και το αιμα εβραζε
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
τοτε ηταν το γνωστο τραβελαδικο πουστραδικο ''ενταση'' στην κορομηλα...το θυμαμε γιατι ηταν το μοναδικο και περνουσαμε πιτσιρικια τοτε απο απενατη γιατι μας λεγαν οτι θαμας βιασουν
Μαλλον αλλος εχει τραυμα χαχαχααχαχ
τραυμα ρε μαλακα....απεχθεια απο τοτε , και τωρα οταν με μιλανε τα αγορακοΜαλλον αλλος εχει τραυμα χαχαχααχαχ
δεσποινα χριστοπαναγιες ακουνε (στα ελληνικα)
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
τραυμα ρε μαλακα....απεχθεια απο τοτε , και τωρα οταν με μιλανε τα αγορακο
Τις καταλαβαινουν τις χριστοπαναγίες ??
Στη Ταιλανδη δεν μου εχει τυχει !!
Πιο πιτσιρικας στην Ιαπωνια 2-3 φορες που τα ειχα παρει και τα "εριχνα" βριζοντας ελληνικα με κοιτουσαν περιεργα.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
τραυμα ρε μαλακα....απεχθεια απο τοτε , και τωρα οταν με μιλανε τα αγορακο
Ενα πουλακι με ειπε αρχισες να τα γλυκοκοιτας....
thailand lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012