Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Νασαι καλα ρε Μαιντ, και να περνας καλα.
Mονο Φλεβαρη, δυστυχως, για την ωρα.Ευχαριστώ φίλε. Το ιδιο και εσύ !!
Θα χαιρομουν πραγματικά να πιναμε μια μπυρα στο thermae αν μας φερει μαζί η τυχη στη Μπανγκοκ !
η (στρατιωτικη) κυβερνηση εχει αγριεψει, συντομα θα κλεισουν τα μαζατζιδικα-στουντιο της ρατσανταπισεκ
και σκεφτονται να κυνηγησουν και οσες κανουν πιατσα σουκουμβιτ και περιξ
οι δηλωσεις κυβερνητικων στελεχων δινουν και παιρνουν
σε λιγα χρονια η μπανγκοκ (τουλαχιστον) δεν θα ειναι ιδια
οσο αναφορα τον αγοραιο
Λιγο δυσκολο να γινει αυτο ,μιας και η οικονομια της ταιλανδης βασιζεται στον τουρισμο και σεξοτουρισμο,αν κλεισουν στουντιο και τετοια,θα ψοφησουν απο την πεινα χιλιαδες ανθρωποι ,μαλλον φραγκα θελουν απο τους επαγγελματιες του τουρισμου
Συγνώμη αλλά είσαι λαθος φίλε !!
Περίπου 10% του ΑΕΠ τους είναι ο τουρισμός. Και απο αυτο το 10% του τουρισμού το μεγαλυτερο κομματι αφορά κινεζους που δεν ασχολούνται σχεδον καθόλου με πορνεία.
Δεν είναι πλούσια χώρα, αλλά είναι αναπτυσομενη.
Αρα τους παιρνει τους στρατηγους να περιορισουν τον πορνοτουρισμό.
Και βεβαια αν το κανουν θα το κανουν για να ενισχυσουν το "εθνικο" τους προφίλ, και οχι γιατι κοπτονται για την διεθνή εικόνα της χώρας.
Οχι φίλε προφανώς δεν κόβουν οπως δεν κοβουν και οπουδηποτε αλλού στο κόσμο.Η πορνεία εχει τη δικη της νομοτελεια που απο αυτά που εγώ βλεπω ταξιδευοντας ειναι λιγο πολυ διεθνής.
Επειδή έχω ξαναδεί να γράφεται αυτό, εσύ δηλαδή φίλε Mindreader εννοείς πως κόβουν απόδειξη τα μασαντζήδικα και οι free-lancers;
καμαγκρα αδερφεΕνατη ημερα σημερα στη LOS και οι αντοχες μου αρχιζουν να μειωνονται.
Αραγμα λοιπον στη πισινα και ξεκουραση απο το ανελεητο περπατημα στο οποιο ως συνηθως αρεσκομαι.Επιπλεον σεξουαλικη αποχη για να μην "καψουμε το εργαλείο".
Ευκαιρια λοιπον να ποσταρω και καποια αλλα πραγματα που σε καποιους μπορεί να φανουν χρησιμα.
καμαγκρα αδερφε
σιγουρακι και χωρις παρενεργειες
Tρωγε οσο πιο πολυ καρπουζι μπορεις και θα με θυμηθεις
Tρωγε οσο πιο πολυ καρπουζι μπορεις και θα με θυμηθεις
Γειά σου φίλε Mindreader με τα ωραία σου! Καλά να περνάς!
μακα ειναι καλο δοκιμασα σε ψιλοφτιαχνει γενικαΠροσπαθω να τα αποφύγω οσο μπορώ αυτα τα χημικά ρε φίλε.
Παιρνω μακα αν τη ξερεις. Ειναι σκονη απο τριμενο βολβό ενος φυτού που φυεται στις Ανδεις Το εμαθα απο τη "θητεία" μου στη Νοτια Αμερική.
Ειναι απολυτως φυσικό και προσωπικά με βοηθαει αρκετά.
Αλλα σιγουρα σαν τα φαρμακα οπως το καμαγκρα δεν είναι.
Μεχρι στιγμης ο συνδυασμος μακας και πουτσαναπαυσης (κατα το αγραναπαυση ) εμενα μου βγαίνει. Ισως με δυσκολια καποιες φορες αλλα μου βγαινει.
Αργοτερα βλεπουμε !!