Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Καλημερίζω τον αγαπητό φίλο Mindreader
Άξιος!
Άξιος!
Ακριβως φιλε popov, τα σεβη μουΓειά σου Τάσο λεβεντιά!
Έτσι! Για όσους δεν το γνωρίζουν οι μεγαλύτερες μουνάρες Ουκρανές,
είναι οι μελαχροινές με αυτό το πανέμορφο λευκό δέρμα και τα ανοιχτόχρωμα μάτια...
Ακούνε Ουκρανές οι πιο πολλοί κι αμέσως σκέφτονται το "ξανθό γένος"...
Καλημερίζω τον αγαπητό φίλο Mindreader
Άξιος!
καλη και ψηλη φαινεται
γενικα φιλε εχεις ποσταρει απο τις καλυτερες σε αυτο το θρεντ,,,αν οχι τις καλυτερες
ωχ Θεε μου.....φλιπφλοπ η σαγιοναρα...ουτε καν τσοκαροΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!
ρε μιμικο κατσε , γιατι θες να λες οτι δεν παει κατω κοσμος? τι θα επρεπε να γεμιζουν καραβιες??δεν βλεπω και πολλους ομως πλεον να ξεκινανε για κατω πλεον....
οι περισσοτεροι την περνανε πλεον συμβιβαστικα εδω .... !
1500 για φαγωμαΑναφέρομαι σε άτομα που εχουν πάει αρκετές φορές.
Τυποι για 1 βδομαδα το πολύ 10 μερες τι μπατζετ χρειαζεται για...
Αεροπορικά ξενοδοχειο οχι λουξ αρκει μπανιο κ κλιματιστικό.
Κ σεξ καθε μερα φαγητο κ μετακινήσεις σε κοντινά μέρη.
Να υπάρχει μια καβαντζα συν πλην 300.400ευρω για έκτακτα.
τα αλλα μπες να δεις τιμες εισητιριων και χοτελ , εχει απειρες τιμεςΑναφέρομαι σε άτομα που εχουν πάει αρκετές φορές.
Τυποι για 1 βδομαδα το πολύ 10 μερες τι μπατζετ χρειαζεται για...
Αεροπορικά ξενοδοχειο οχι λουξ αρκει μπανιο κ κλιματιστικό.
Κ σεξ καθε μερα φαγητο κ μετακινήσεις σε κοντινά μέρη.
Να υπάρχει μια καβαντζα συν πλην 300.400ευρω για έκτακτα.
βαλτους 5 ποικιλιες γιδες προβατινες και καμηλες να δεις πως θα ξεχωρισουν ποια κανει καλητερο ερωτα....Τα κοριτσια μου ελεγαν οτι οι ινδοι και οι πακιστανοι δυσκολευονται περισσοτερο απο ολους τους αλλους να ξεχωρισουν τα κατοι.
Εκει που επινα τη chang μου λοιπον αυτή η σκηνή απεναντι μου μου το θυμησε.
Ινδοι να κοιταζουν ορθιοι επι ενα εικοσαλεπτο τους προφανεις καρατραβελους γυρω τους και να "αναρωτιωνται" !!
τετοιες εικονες ομως στη bkk θα δεις? και τετοια ..μωρα?Για τον φιλο που εγραψε κατι για Μεταξουργιο πριν !!
Εικονες σαν αυτες στις φωτογραφιες σιγουρα δεν θα τις δεις στο μεταξουργείο !!
δεν υπαρχει προβλημα αρκει να μην ειναι χοντρες γριες και να βρωμανεμονο που οι περισσοτερες ουκρανες ειναι μελαχρινες και αδυνατες...
ωχ Θεε μου.....φλιπφλοπ η σαγιοναρα...ουτε καν τσοκαρο
και σαγιοναρα τι? να φανταστω οχι σαν τις καφετιες του στρατου
βαλτους 5 ποικιλιες γιδες προβατινες και καμηλες να δεις πως θα ξεχωρισουν ποια κανει καλητερο ερωτα....
Αυτες Στεφανε τις θυμαμαι και εγώ.ωχ Θεε μου.....φλιπφλοπ η σαγιοναρα...ουτε καν τσοκαρο
και σαγιοναρα τι? να φανταστω οχι σαν τις καφετιες του στρατου
Ω! ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ...118 φορες ανοιχθεικε η φωτο της γιαγιας του λοχου....τι γκιλφομανια ειναι αυτη γαμω τη γιαγια του μεσα σαυτο το λαο...τετοιες εικονες ομως στη bkk θα δεις? και τετοια ..μωρα?
ειχα παρει τις αναβαθμισμενες , οχι εκεινες που εκαναν χ πανω στο κουτουπιε και ειχαν γωνειες που εκοβε σαν μαχαιρι....τις αλλες τις κλασσικες , που εγειναν βεβαια καποια κρυα βραδια προσαναμα στη σομπα χαχαχαΑυτες Στεφανε τις θυμαμαι και εγώ.
Ηταν η θρυλική μαρκα Μπουφαλο !!!
Η απόλυτη καλτίλα !!!
Αν δε κοιταξεις απο κοντα οπως σε αυτη τη φωτογραφια θα δεις κιονες αρχαιου ελληνικου κορινθιακου ρυθμού.
Ο Ραμα 5 ηταν εξυγχρονιστης ηγετης και επηρεαστηκε πολυ απο την Δυση και συγκεκριμενα απο τη Γαλλια.
Ολο λοιπον το κατω μερος του δευτερου κτηριου (chakri maha praset ) ειναι ενα νεοκλασικο κτηριο που θα μπορουσε να ειχε σχεδιασει ο τσιλερ για παραδειγμα, αλλα με στεγη ταιλανδική.
Πιστευω οτι ειναι εντυπωσιακο πως πολιτισμοι τοσο μακρινοι γεωγραφικα και χρονολογικα βρισκουν τροπο να αλληλεπιδρουν και να συνδυάζονται.
α καταλαβα ..εκεινες που τονιζουν τα κοτσια τα αρθριτικα τα παραμορφωμενα δαχτυλα τα μυκητιασμενα νυχια ακοφτα κανα 5αμηνο με 10 στρωσεις μπογια..Οχι ρε συ αυτες με τη μαλακια αναμεσα στα δαχτυλα.