asus09
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 664
- Πόντοι
- 2.357
Δηλαδη για να καταλαβω εσυ πηγες εκει να δουλεψεις ή για να μας δουλεψεις;
Να σας δουλέψω γιατί? Όσο για την δουλειά, κακό είναι να συνδυαστεί με διασκέδαση?
Δηλαδη για να καταλαβω εσυ πηγες εκει να δουλεψεις ή για να μας δουλεψεις;
ζωαρα κανεις φιλοςΝα σας δουλέψω γιατί? Όσο για την δουλειά, κακό είναι να συνδυαστεί με διασκέδαση?
Να σας δουλέψω γιατί? Όσο για την δουλειά, κακό είναι να συνδυαστεί με διασκέδαση?
Καθολου αλλα ολο για διασκεδαση γραφεις .............. αμα σε βγαζει ο χρονος καλα να περνας.
Και εγω Λορδε για δουλεια παω στη Ταυλανδη. Και μπορω να σου πω οτι μεχρι τις 5-6 το απογευμα ξεποδαριαζομαι.Καθολου αλλα ολο για διασκεδαση γραφεις .............. αμα σε βγαζει ο χρονος καλα να περνας.
Και εγω Λορδε για δουλεια παω στη Ταυλανδη. Και μπορω να σου πω οτι μεχρι τις 5-6 το απογευμα ξεποδαριαζομαι.
Το βραδυ ομως..... ;)
Ταχω δοκιμασει και τα 2. Οχι σε νουρου αλλα σε αλλες υπηρεσιες. Το Δρ.Μπι Τζει ηταν μια με γυαλακια πολυ καλη, αλλαΆντε για να μην γκρινιάζεις λέω να πληρώσω σήμερα... Να δοκιμάσω Nuru στο Dr. BJ. Έχει δοκιμάσει κάποιος? αξίζει να πάω ή soapy στο Annies?
Άντε για να μην γκρινιάζεις λέω να πληρώσω σήμερα... Να δοκιμάσω Nuru στο Dr. BJ. Έχει δοκιμάσει κάποιος? αξίζει να πάω ή soapy στο Annies?
Κατά τη γνώμη μου.
Το Dr BJ είναι πολυδιαφημισμένο και άρα ελαφρώς υπερεκτιμημένο !!!
Ισως αξίζει σαν εμπειρία να πας μία, αντε δύο φορές !!!
Εγώ τρίτη δεν πήγα.
Οσον αφορά το soapy στο Αnnies. Πιστέυω ότι αξίζει πολύ περισσότερο.
Εχει δυο ''sessions'' στη διάρκεια μιας ώρας.
Περισσότερο απολαμβάνεις το μασάζ,τη περιποίηση της κοπέλας και την ιδιαιτερότητα της φάσης ( body to body μασάζ ) παρά το ίδιο το σεξ. Για παράδειγμα η πίπα με μπουρμουλήθρες μέσα στο νερό είναι κάτι ιδιάιτερο πιστεύω.
Μεγάλο ρόλο παίζει η εμπειρία και η επιδεξιότητα της κοπέλας.
Εφαρμόζουν την αρχή του fish bowl. Πολλές κοπέλες ( καμμιά εικοσαριά ισως και εικοσιπέντε ) σε ένα κλειστό χώρο, χωρισμένο απο το χώρο που κάθεσαι με ένα τζάμι. Οι κοπέλες κρατάνε νούμερα. Επιλέγεις λοιπον νουμερο. Δεν είναι και εύκολο να διαλέξεις. Εκτός απο κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θα κοιτάξεις, λίγο πολύ στη τύχη το παίζεις.
Τη δεύτερη φορά που πήγα έδωσα ένα 500μπατο στη μαμασαν και της ζήτησα με νόημα να μου διαλέξει αυτή.Η κοπέλα που μου πρότεινε ηταν πράγματι καλύτερη απο τη πρώτη, αλλά όχι τόσο που να δικαιολογεί το 500μπατο.
Πέρα απο το στανταρτ ποσό που πληρώνεις στην αρχή, να υπολογίσεις και ένα ποσό για ένα δικό σου ποτό, και για ένα ποτό της κοπέλας που είναι ''optional''. Πιστεύω ότι πρέπει να τα δώσεις γιατί για να σε ευχαριστήσει η κοπέλα πρέπει να ικανοποιηθεί και αυτή. Αν έχεις θέμα, μην πάρεις εσύ ποτό αλλά πάρε της κοπέλας, η πάσαρέ της μέσα στο δωμάτιο ( πρίν τη φάση ένα μικρό ποσό ), με τρόπο.
Ελπίζω να βοήθησα. Καλή διασκέδαση.
Καθολου αλλα ολο για διασκεδαση γραφεις .............. αμα σε βγαζει ο χρονος καλα να περνας.
Ειναι σαν να κανεις τουρισμο στη Ελλαδα και να πας να δεις και 1-2 φορες την Ακροπολη.
epeidi se liges meres kateβαινω με φιλο από το μπου στη μπανγκοκ πειτε μου παρακαλω τι εινια το dr bj kao to soapy anise?? ιμαι ευρωπορνος κμε ταξίδια στας ευρωπας αλλα καντε κατινα γινω asianfan
epeidi se liges meres kateβαινω με φιλο από το μπου στη μπανγκοκ πειτε μου παρακαλω τι εινια το dr bj kao to soapy anise?? ιμαι ευρωπορνος κμε ταξίδια στας ευρωπας αλλα καντε κατινα γινω asianfan