Θα διαφωνήσω τα μάλλα αγαπητέ φίλε.
Πρώτο εάν το δηλώσει ο φίλος το παιδί.
Η ακόμα εάν αυτή μυριστεί ψητό και προσφύγει με τεστ DNA με απόφαση δικαστηρίου μέσω πρεσβείας.
Βγαίνει αυτοματως απόφαση διατροφής και δεν μπορείς να δηλώσεις άρνηση του τέστ γιατί διώκεσαι τόσον εδώ όσο και στην χώρα σου.
Γνωρίζω ήδη πάνω από 10 άτομα που με την μία η την άλλη οδό την πάτησαν.
Αν το δηλώσει το παιδί... άλλη περίπτωση, το ζήτημα είναι αν δεν το έχει δηλώσει αυτός. Να μην το πάμε στο να ψάξει να βρει ποιος είναι και ο πατέρας κιόλας.
Εκτός το ότι πρέπει να κάνει αυτή όλες τις διαδικασίες που λες, οι οποίες είναι και χρονοβόρες, διατροφή πρέπει να της επιδικάσει δικαστήριο στην χώρα του άλλου για να έχει εφαρμογή (μια και ο άλλος μπορεί πολύ απλά να μην ξαναπατήσει Ταιλάνδη, οπότε τα διώκεσαι στην Ταιλάνδη, είναι τελείως άσχετο). Και δεν είναι και οι ξένες πρεσβείες τόσο διευκολυντικές στο να κυνηγήσουν κάποιον που μπορεί ναι μπορεί και να μην τον έχωσε σε μια Ταιλανδέζα.
Αν τα δικαστήρια ήταν έτσι όπως το λες, θα βάζανε και τους Ταιλανδούς να πληρώνουν διατροφές
Πρόσφατα τα παιδιά Σκανδιναβού γνωστού που απεβίωσε πρόσφατα, μπήκαν σε αυτήν την διαδικασία (τεστ DNA ) και μοιράστηκαν την περιουσία του μετά από προσφυγή της μητέρας εδώ με το τετράχρονο αδελφάκι τους.
Ο γιος του 36 ετών και η κόρη του 29 στη Σουηδία, αναγκάστηκαν να υποστούν αιματολογικές εξετάσεις για κάτι που δεν γνώριζαν την ύπαρξη του.
Τελείως άλλη περίπτωση.
Για να βγή ένα παιδί στο εξωτερικό χρειάζεται η υπογραφή και των δυο γονιών.
Ακόμη και στη ακραία περίπτωση που το “πουλήσει” όπως αναφέρεις.
Μπορεί κάλλιστα όποιαν στιγμή θέλει να σε κατηγορήσει για απαγωγή αλλοδαπού ανηλίκου με τις δέουσες συνέπειες ακόμη και στην χώρα σου.
Μια ματιά στο οικογενειακό δίκαιο εδώ θα σε πείσει.
Ναι σωστά το λες. Γι'αυτό όταν γίνει αυτή η διαδικασία υπογράφουν χαρτιά ότι του δίνει του παιδιού την κηδεμονία και ότι επιτρέπει να το πάρει στη χώρα του. Για αρπαγές ανηλίκων πάντως αν ξέρεις κάτι χώρες όπως Κορέα, Ιαπωνία γράφουνε τις ξένες χώρες στα @@ τους (να μην πιάσω τις μουσουλμανικές).
Τώρα να σου πω δυο περιπτώσεις που ξέρω προσωπικά για να καταλάβεις.
Η μία είχε κάνει παιδί με έναν Αυστραλό, ο οποίος το αναγνώρισε κιόλας, το παιδί έχει Αυστραλέζικο διαβατήριο. Από τότε που χωρίσανε δεν έχει πάρει ούτε μπατ τσακιστό, θα μπορούσε να κάνει διαδικασία θεωρητικά, αλλά επειδή αυτός ζει με το επίδομα ανεργίας στην ουσία, θα έπαιρνε @@ και θα έπρεπε να πληρώσει τα κέρατα της σε Αυστραλούς δικηγόρους.
Η άλλη περίπτωση, αυτός ήταν Νορβηγός, η πρεσβεία δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει τίποτα ή δεν έκανε τις διαδικασίες σωστά δεν ξέρω, αλλά η κοπέλα 7-8 μήνες μετά που γεννήθηκε το παιδί γύρισε πίσω Πατάγια για δουλειά γιατί δεν έπαιρνε τίποτα. Μετά όταν αυτός ήρθε Ταιλάνδη πήγε πήρε μαλλί (το παιδί είναι ξανθό οπότε στάνταρντ έχει άσπρο πατέρα) και το έστειλε στη χώρα για τεστ. Και μετά αφού του βγήκε θετικό παντρευτήκανε κιόλας (τώρα για πόσο καιρό δεν ξέρω!).