Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

IRAKLEIO.STUDIO

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
78
Πόντοι
0
Ειπαμε. Δε χρειαζεσαι τιποτα.ολα ειναι στο πιατο

Σε κάποιον που έχει πάει και ξέρει, πόσα λεφτά είναι το sex σε ένα μαγαζί όπως αυτά που χορεύουν στη πίστα διάφορες κοπέλες (π.χ. pimp)?
και τα ξενοδοχεία είναι ακριβά, υπάρχουν οικονομικές λύσεις αν θέλεις να μείνεις πολλές μέρες?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σε κάποιον που έχει πάει και ξέρει, πόσα λεφτά είναι το sex σε ένα μαγαζί όπως αυτά που χορεύουν στη πίστα διάφορες κοπέλες (π.χ. pimp)?
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρηηη  :2funny:
Ασε που δεν ειναι γκο γκο που ψωνιζεις και φευγεις

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τακτοποιόντας τις φωτογραφίες μου βρήκα αυτό !!

Αναγνωρίζει κανείς απο πού είναι ??

Οι  ''ντόπιοι'' εξαιρούνται απο το ''παιχνίδι''  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 38AMb-400x400.jpg
    38AMb-400x400.jpg
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 12

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Κυριακή προς Δευτέρα ξημερώμτα πετάω και θα είμαι εκεί Δευτέρα απόγευμα... Για ετοίμαζε τη λίστα να μην πηγαίνει χαμένος ο χρόνος...
:rockon: :rockon: :kneel: :kneel:
Δεν χρειαζεσαι καμμια λιστα. Μολις τακτοποιηθεις κατεβα στη ρεσεψιον και ρωτα που ειναι η Πατπονγκ, η καλυτερα για να μη καρφωνεσαι ρωτα που ειναι το βραδινο παζαρι της γειτονιας.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Θεωρητικα ναι μπορει να γινει αλλα στις περισσοτερες καλως η κακως δεν τους κοβει να το τραβηξουν τοσο μακρια

Έλα  να το πεις στον φίλο από το Μαρούσι που του παίρνει τα 350  από τα  800 ευρώ της  μισθοδοσίας του.
  Φίλε Φαντομά, κάποιοι τις ξυπνήσανε.
  Άλλωστε  όλα είναι  ανέξοδα για  αυτές,φτάνει μόνο μια καταγγελία στην πρεσβεία  και μια  αιματολογική εξέταση του παιδιού.
  Που για τον λόγο αυτόν (ιδιαίτερα τεστ πατρότητας για δικαστικούς  λόγους) αυτό είναι  εδώ δωρεάν για αυτές.
Τα πάντα  πληρώνει ο αλλοδαπός μαζί  σε όλα τα έξοδα,  σε  θετική  απάντηση  πληρώνει τα δικαστικά,  τα έξοδα του παιδιού, συν όλες τις εξετάσεις.
Φυσικά  και διατροφή  με βάση  όχι  το κόστος  ζωής εδώ, αλλά με βάση την  αντίστοιχη της  χώρας  που αυτός κατοικεί.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
και τα ξενοδοχεία είναι ακριβά, υπάρχουν οικονομικές λύσεις αν θέλεις να μείνεις πολλές μέρες?

Σου απάντησε  ο Φαντομάς.

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρηηη   :2funny:
Ασε που δεν ειναι γκο γκο που ψωνιζεις και φευγεις

Αυτά  είναι όχι  για τουρίστες,  χρειάζονται  η καλές  γνωριμίες  η μεγάλο πορτοφόλι αλλά και πάλι τίποτα σίγουρο δεν είναι.

Κυριακή προς Δευτέρα ξημερώμτα πετάω και θα είμαι εκεί Δευτέρα απόγευμα... Για ετοίμαζε τη λίστα να μην πηγαίνει χαμένος ο χρόνος...
:rockon: :rockon: :kneel: :kneel:

Ξεκίνα  χαλαρά με  Πατπόνγκ  που είναι κοντά σου και σιγά σιγά  όταν μπεις στο πνεύμα θα σου πω για αυτές τις καταστάσεις.
  Άσε  που  μπορεί να σε καλέσουν σε κάποιο από αυτά τα πάρτι που γίνονται  μέλη της  εταιρείας που  πας.
Μη  ρωτήσεις  τίποτα  πάρε ένα μότο ταξί και πες του  Πατπόνγκ.
Αν σου πει να σε πάει σε κάποιο μαγαζί αυτός πες  του  όχι με  περιμένουν οι φίλοι  μου  εκεί .

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
  Ξεκίνα  χαλαρά με  Πατπόνγκ  που είναι κοντά σου και σιγά σιγά  όταν μπεις στο πνεύμα θα σου πω για αυτές τις καταστάσεις.
  Άσε  που  μπορεί να σε καλέσουν σε κάποιο από αυτά τα πάρτι που γίνονται   μέλη της  εταιρείας που  πας.
Μη  ρωτήσεις  τίποτα  πάρε ένα μότο ταξί και πες του  Πατπόνγκ.
Αν σου πει να σε πάει σε κάποιο μαγαζί αυτός πες  του  όχι με  περιμένουν οι φίλοι  μου  εκεί .

κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί? μην πάω σε κανένα άσχετο..... σε έχω ζαλίσει λίγο αλλά είναι ή πρώτη φορά και...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Moνο σε μαγαζι με λειντι-μποις μη πας , και σε μαγαζι με πιγκ-πογκ σοου(τουλαχιστον στην αρχη). Τωρα ονοματα δεν θυμαμαι εχω καποια χρονια να παω Πατπονγκ, ο Νιουφαν μπορει να σου πει νομιζω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Και φυσικα μην ακους κανενα τουκτουτζη, ταξιτζη και οποιον προσπαθησει να σε παει εκει που θελει αυτος. Ευγενικα αλλα σταθερα τους αποφευγουμε αυτους.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Moνο σε μαγαζι με λειντι-μποις μη πας , και σε μαγαζι με πιγκ-πογκ σοου(τουλαχιστον στην αρχη). Τωρα ονοματα δεν θυμαμαι εχω καποια χρονια να παω Πατπονγκ, ο Νιουφαν μπορει να σου πει νομιζω.

το πινγ-πονγ σοου τι είναι?

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί? μην πάω σε κανένα άσχετο..... σε έχω ζαλίσει λίγο αλλά είναι ή πρώτη φορά και...

Δεν είμαι   ειδήμων αυτών των μαγαζιών ιδιαίτερα  γιατί μένω αρκετά  κοντά.
Υπάρχουν άλλοι σε αυτόν τον τομέα  ικανότεροι εμού

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
το πινγ-πονγ σοου τι είναι?
Το πινγκ-πονγκ σοου ειναι το σοου οπου οι γκομενες πετανε μπαλακια και ξυραφακια απο το μουνι τους.
Δεν εχω παει αλλα απο οτι μου εχουν πει ειναι πιασοκωλαδικα με πολλες εξτρα χρεωσεις στα ποτα.
Μπαρ που πρεπει να αποφυγεις στην αρχη τουλαχιστον ειναι το Κινγκς με τα λειντυ-μποις (εκτος αν γουσταρεις τετοιες καταστασεις).
Τωρα απο οτι θυμαμαι οι Φριλανσερς στη Σιλομ ζητανε γυρω στα 2 χιλ.μπατ για σορτ διαπραγματευσιμα. Απο αγκογκο δεν ξερω, ποτε δεν εχω ψωνισει απο τετοιο μαγαζι.
Σου εφιστω και παλι τη προσοχη σε αυτους που θα σε πλησιασουν για να σε πανε σε δικα τους στεκια. Στη περιοχη υπαρχουν πολλοι. Τους αποφευγουμε οσο πιο ευγενικα μπορουμε και αν γινουν κολιτσιδες τους λες οτι εχεις ραντεβου με φιλους η οτι σε περιμενει η ταιλανδεζα γυναικα σου στο ξενοδοχειο.(οπως τους ελεγα εγω και με αφηνανε ησυχο).

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Θα   διαφωνήσω  τα μάλλα αγαπητέ φίλε.

Πρώτο εάν το δηλώσει ο φίλος το παιδί.
Η ακόμα εάν αυτή  μυριστεί ψητό  και προσφύγει  με τεστ DNA   με  απόφαση δικαστηρίου μέσω πρεσβείας.
Βγαίνει  αυτοματως απόφαση διατροφής και δεν  μπορείς  να δηλώσεις άρνηση   του τέστ  γιατί διώκεσαι τόσον εδώ όσο και στην χώρα σου.
Γνωρίζω ήδη πάνω από 10 άτομα  που με την μία η την άλλη  οδό  την πάτησαν.

Αν το δηλώσει το παιδί... άλλη περίπτωση, το ζήτημα είναι αν δεν το έχει δηλώσει αυτός. Να μην το πάμε στο να ψάξει να βρει ποιος είναι και ο πατέρας κιόλας.
Εκτός το ότι πρέπει να κάνει αυτή όλες τις διαδικασίες που λες, οι οποίες είναι και χρονοβόρες, διατροφή πρέπει να της επιδικάσει δικαστήριο στην χώρα του άλλου για να έχει εφαρμογή (μια και ο άλλος μπορεί πολύ απλά να μην ξαναπατήσει Ταιλάνδη, οπότε τα διώκεσαι στην Ταιλάνδη, είναι τελείως άσχετο). Και δεν είναι και οι ξένες πρεσβείες τόσο διευκολυντικές στο να κυνηγήσουν κάποιον που μπορεί ναι μπορεί και να μην τον έχωσε σε μια Ταιλανδέζα.

Αν τα δικαστήρια ήταν έτσι όπως το λες, θα βάζανε και τους Ταιλανδούς να πληρώνουν διατροφές  :2funny:  :2funny:

Πρόσφατα  τα παιδιά Σκανδιναβού γνωστού  που απεβίωσε πρόσφατα, μπήκαν σε αυτήν την διαδικασία (τεστ DNA ) και μοιράστηκαν την περιουσία του  μετά από προσφυγή της μητέρας εδώ  με το τετράχρονο  αδελφάκι τους.
Ο γιος  του  36 ετών  και η κόρη του 29 στη  Σουηδία, αναγκάστηκαν να υποστούν αιματολογικές εξετάσεις  για κάτι που δεν γνώριζαν την ύπαρξη του.

Τελείως άλλη περίπτωση.

Για να  βγή ένα παιδί στο εξωτερικό  χρειάζεται η υπογραφή  και των δυο γονιών.
Ακόμη και στη ακραία   περίπτωση που  το “πουλήσει”  όπως  αναφέρεις.
Μπορεί κάλλιστα όποιαν στιγμή θέλει να σε κατηγορήσει για απαγωγή αλλοδαπού ανηλίκου με τις  δέουσες συνέπειες ακόμη και στην χώρα σου.
Μια ματιά στο οικογενειακό δίκαιο εδώ  θα σε πείσει.

Ναι σωστά το λες. Γι'αυτό όταν γίνει αυτή η διαδικασία υπογράφουν χαρτιά ότι του δίνει του παιδιού την κηδεμονία και ότι επιτρέπει να το πάρει στη χώρα του. Για αρπαγές ανηλίκων πάντως αν ξέρεις κάτι χώρες όπως Κορέα, Ιαπωνία γράφουνε τις ξένες χώρες στα @@ τους (να μην πιάσω τις μουσουλμανικές).

Τώρα να σου πω δυο περιπτώσεις που ξέρω προσωπικά για να καταλάβεις.
Η μία είχε κάνει παιδί με έναν Αυστραλό, ο οποίος το αναγνώρισε κιόλας, το παιδί έχει Αυστραλέζικο διαβατήριο. Από τότε που χωρίσανε δεν έχει πάρει ούτε μπατ τσακιστό, θα μπορούσε να κάνει διαδικασία θεωρητικά, αλλά επειδή αυτός ζει με το επίδομα ανεργίας στην ουσία, θα έπαιρνε @@ και θα έπρεπε να πληρώσει τα κέρατα της σε Αυστραλούς δικηγόρους.

Η άλλη περίπτωση, αυτός ήταν Νορβηγός, η πρεσβεία δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει τίποτα ή δεν έκανε τις διαδικασίες σωστά δεν ξέρω, αλλά η κοπέλα 7-8 μήνες μετά που γεννήθηκε το παιδί γύρισε πίσω Πατάγια για δουλειά γιατί δεν έπαιρνε τίποτα. Μετά όταν αυτός ήρθε Ταιλάνδη πήγε πήρε μαλλί (το παιδί είναι ξανθό οπότε στάνταρντ έχει άσπρο πατέρα) και το έστειλε στη χώρα για τεστ. Και μετά αφού του βγήκε θετικό παντρευτήκανε κιόλας (τώρα για πόσο καιρό δεν ξέρω!).

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Στον φίλο που ρωτάει που να πάει, είναι σαν να είναι στη Σαχάρα και να ψάχνει για άμμο!
Απλά να μην πάει σε μέρη που κάνουν πινγκ πονγκ γιατί εκεί στο 99% σε σφάζουνε.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Ειχαμε παει πριν απο χρονια για φυσιολατρεια με συναγωνιστη που δεν γραφει πια στο σαιτ. Το εχω και εγω φωτογραφια απο αλλη γωνια.
Αν το βρω θα το βαλω.

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Αν το δηλώσει το παιδί... άλλη περίπτωση, το ζήτημα είναι αν δεν το έχει δηλώσει αυτός. Να μην το πάμε στο να ψάξει να βρει ποιος είναι και ο πατέρας κιόλας.
Εκτός το ότι πρέπει να κάνει αυτή όλες τις διαδικασίες που λες, οι οποίες είναι και χρονοβόρες, διατροφή πρέπει να της επιδικάσει δικαστήριο στην χώρα του άλλου για να έχει εφαρμογή (μια και ο άλλος μπορεί πολύ απλά να μην ξαναπατήσει Ταιλάνδη, οπότε τα διώκεσαι στην Ταιλάνδη, είναι τελείως άσχετο). Και δεν είναι και οι ξένες πρεσβείες τόσο διευκολυντικές στο να κυνηγήσουν κάποιον που μπορεί ναι μπορεί και να μην τον έχωσε σε μια Ταιλανδέζα.

Κάνεις  λάθος  όσο αφορά πατρότητα  και οτιδήποτε αφορά  ανήλικο τα πάντα  είναι  εύκολα  βάση διεθνών νόμων και οι πρεσβείες  δεν  δημιουργούν κωλύματα σε αυτές τις  περιπτώσεις.
Δεν χρειάζεται να ξαναπατήσει  αυτός  εδώ  δικάζεται στην χώρα του.

Αν τα δικαστήρια ήταν έτσι όπως το λες, θα βάζανε και τους Ταιλανδούς να πληρώνουν διατροφές  :2funny:  :2funny:

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, αλλά δεν τους αφορά τόσο οι ιθαγενείς προσβλέπουν στον αλλοδαπό και  ιδιαίτερα σε αυτόν που έχει οικονομική επιφάνεια

Τελείως άλλη περίπτωση.

Ναι σωστά το λες. Γι'αυτό όταν γίνει αυτή η διαδικασία υπογράφουν χαρτιά ότι του δίνει του παιδιού την κηδεμονία και ότι επιτρέπει να το πάρει στη χώρα του. Για αρπαγές ανηλίκων πάντως αν ξέρεις κάτι χώρες όπως Κορέα, Ιαπωνία γράφουνε τις ξένες χώρες στα @@ τους (να μην πιάσω τις μουσουλμανικές).

Δεν υπάρχει στον πατέρα  κηδεμονία    και δεν μεταβιβάζεται την ασκεί πάντα  η μητέρα σύμφωνα  με το εδώ δίκαιο.
  Λάθος  κάνεις, πρόσφατα επιδικάστηκε  περίπτωση με  Ιάπωνα  εάν ζούσες εδώ  θα το έβλεπες στις εφημερίδες.

Τώρα να σου πω δυο περιπτώσεις που ξέρω προσωπικά για να καταλάβεις.
Η μία είχε κάνει παιδί με έναν Αυστραλό, ο οποίος το αναγνώρισε κιόλας, το παιδί έχει Αυστραλέζικο διαβατήριο. Από τότε που χωρίσανε δεν έχει πάρει ούτε μπατ τσακιστό, θα μπορούσε να κάνει διαδικασία θεωρητικά, αλλά επειδή αυτός ζει με το επίδομα ανεργίας στην ουσία, θα έπαιρνε @@ και θα έπρεπε να πληρώσει τα κέρατα της σε Αυστραλούς δικηγόρους.

Εάν το παιδί  γεννήθηκε  εδώ  μπορεί να έχει διπλή υπηκοότητα αλλά  για το κράτος  εδώ είναι Ταΐλανδός  πολίτης.
Το ότι δεν τον κυνήγησε δεν σημαίνει  ότι δεν μπορεί να το κάνει στο μέλλον εάν αυτός αποκτήσει εισοδήματα.

Η άλλη περίπτωση, αυτός ήταν Νορβηγός, η πρεσβεία δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει τίποτα ή δεν έκανε τις διαδικασίες σωστά δεν ξέρω, αλλά η κοπέλα 7-8 μήνες μετά που γεννήθηκε το παιδί γύρισε πίσω Πατάγια για δουλειά γιατί δεν έπαιρνε τίποτα. Μετά όταν αυτός ήρθε Ταιλάνδη πήγε πήρε μαλλί (το παιδί είναι ξανθό οπότε στάνταρντ έχει άσπρο πατέρα) και το έστειλε στη χώρα για τεστ. Και μετά αφού του βγήκε θετικό παντρευτήκανε κιόλας (τώρα για πόσο καιρό δεν ξέρω!).

Σε αυτήν την περίπτωση εάν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενα σου, το παιδί γεννήθηκε στην χώρα του στην Νορβηγία,  είναι  Νορβηγός  πολίτης  καμία σχέση  αυτό. 
Διάβαζε με λίγο καλύτερα.
Στην περίπτωση αυτήν  μπορεί αυτός να ζητήσει και να πάρει την κηδεμονία  και να θεωρήσει δικαστικά την μητέρα  ως ακατάλληλη να στηρίξει το παιδί.
Τελείως άλλη περίπτωση  για αυτό έγραψα  ποτέ εγκυμοσύνη πριν αυτήν έρθει στην χώρα σου  και το παιδί γεννηθεί εκεί.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σωστός ο φίλος !!!

Πιο συγκεκριμένα Wat Phra Mahathat στην Αγιουτάγια.

Απο τα πιο ενδιαφέροντα μέρη που έχω ταξιδέψει στην LOS.

Ευχαρίστως ξαναπήγαινα
Πιο μικροσκοπικη φωτογραφια δεν μπορουσες να βρεις? εβαλλα το μικροσκοπιο για να βγαλλω ακρη  :2funny:
Το μυαλο μου πηγε πιο μακρια Ta Phrom Angkor Wat

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom