Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ωπω πωπω πωπωπ  :dancing: ,,.αλλαζει το τοπιο προς τα γουστα μου,,κωλαρα τουμπανο βλεπω!! :dancing:
ποσο παει η συνευρεη με αυτο το κοματι ρε τεκιλας?για 2ωρο ας  πουμε  :fuck2:
δεν εχει 2ωρα ρε συ ντεντι πλακα κανεις.....
το παιρνεις απο το μπαρ που δουλευει πληρωνεις την προμηθηα στο μπαρ γυρω στα 20 ευρω και κανονιζεις μαζι της για για συνοδεια μακρας η βραχειας διαρκειας
απο 20 πανω κατω εως 40-50 γιουρια
μιλαμε οτι το λιγο σημαινει 3-4-5 ωρες αναλογα και το μεγαλο παει απο ολο το βραδυ εως κατασταση , μενει μεχρι να τη βαρεθεις
αυτα με τα λεφτα που ειπα πιο πριν με καποιες αποκλισεις αναλογα με την ποιοτητα της γκομενας και το τι διαπραγματευτικες ικανοτητες εχεις

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχει 2ωρα ρε συ ντεντι πλακα κανεις.....
το παιρνεις απο το μπαρ που δουλευει πληρωνεις την προμηθηα στο μπαρ γυρω στα 20 ευρω και κανονιζεις μαζι της για για συνοδεια μακρας η βραχειας διαρκειας
απο 20 πανω κατω εως 40-50 γιουρια
μιλαμε οτι το λιγο σημαινει 3-4-5 ωρες αναλογα και το μεγαλο παει απο ολο το βραδυ εως κατασταση , μενει μεχρι να τη βαρεθεις
αυτα με τα λεφτα που ειπα πιο πριν με καποιες αποκλισεις αναλογα με την ποιοτητα της γκομενας και το τι διαπραγματευτικες ικανοτητες εχεις
κατσε ρε (μελλοντα) κουνιαδε στεφαν  :grin:
εδω μεσα διαβαζω κατι 3000 κ 4000 μπατ για διαφορες φασεις,του σορτ
αυτο δεν σημαινει διωρο?το σορτ??
σιγουρα εχει σημασια πως κ ποιος κανει το ντηλ..αλλα υπαρχει ενας μεσος ορος,,,θελω να πω,οτι τετοιο τουμπανακι,το παιρνεις σε επιτοπιο νταραβερι, για ολη νυχτα με 60ε???δεν μιλαω γενικα τι μπορει να πετυχεις,,,αυτη εδω που ειναι απο μπαρακι κ την θες την ωρα που την ειδες στο μπαρ,να την παρεις κ να φυγεις αμεσα,,θα παει το μαλλι 60-70ευρα??ως το αλλο πρωινο? δατς μαι κουεστιον μαν,,

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.945
Πόντοι
19.795
Τζιφος σημερα στο γερμανικο, αν και γινοταν της κακομοιρας απο γυναικοπαρεες ολων
των ηλικιων και ολων των γουστων. Παρολο που ξεκινησαμε με καλες προυποθεσεις
και με τραπεζι σε καλο σημειο, αμμεση ανταποκριση σε καλεσμα για χορο σε αξιοπροσεκτο
πλασμα 28 χρονων, που μιλαγε και σχετικα καλα αγγλικα (προβλημα στο συγκεκριμενο
μαγαζι το οτι πολλες ταυλανδεζες ενω ανταποκρινονται δεν μιλανε καθολου αγγλικα)
τελικα και ενω ειχε κανονιστει για αφτερ, και ενω σε καποια φαση την τραβηξα και
καθησε στα ποδια μου, μολις και προλαβε να ξερασει μεσα στο κουβα με τα παγακια.
Αυτη και η παρεα της, αλλες 4 κοπελες ειχαν πιει τουλαχιστον 3 μπουκαλια ουισκι.
Ξενερωσα και αφου τη χαιρετησα εφυγα με ενα φιλο.

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
λοκος παιζει μαν?   :fuck2:
Ρε αγορακι... μας τα'πρηξες!! παιζει το ενα,παιζει το αλλο... πηγαινε κατω και θα τα δεις ολα.Τι παιζει και τι οχι!!
Επισης  υπαρχουν 2600 σελιδες...διαβασετες και ξεστραβω σου!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
κατσε ρε (μελλοντα) κουνιαδε στεφαν  :grin:
εδω μεσα διαβαζω κατι 3000 κ 4000 μπατ για διαφορες φασεις,του σορτ
αυτο δεν σημαινει διωρο?το σορτ??
σιγουρα εχει σημασια πως κ ποιος κανει το ντηλ..αλλα υπαρχει ενας μεσος ορος,,,θελω να πω,οτι τετοιο τουμπανακι,το παιρνεις σε επιτοπιο νταραβερι, για ολη νυχτα με 60ε???δεν μιλαω γενικα τι μπορει να πετυχεις,,,αυτη εδω που ειναι απο μπαρακι κ την θες την ωρα που την ειδες στο μπαρ,να την παρεις κ να φυγεις αμεσα,,θα παει το μαλλι 60-70ευρα??ως το αλλο πρωινο? δατς μαι κουεστιον μαν,,
1000-1500 short και πολλα λεω σε αστερια μονο , 2000-2500 λονγκ για αστερια επισης , παλι πολλα λεω
σεγραψα ρε μαν τι σημαινει σορτ και τι λονγκ
ναι 60 αντε 70 ως την αλλη μερα περιεργο? πολλα σου φαινονται? κανεις και παζαρια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Θα μιλησω βαση απο αυτα που ξερω εγω.
Για τα κοριτσια απο τα beers bars οπως ειναι αυτη.

Η τιμη παιζει ρολο απο πολλους παραγοντες.

1.Αναλογος την ωρα που θα την παρεις.
2.Αναλογος την γκομενα μετρια η οχι.
3.Αναλογος εαν εισαι 60αρης που ισως να απαιτησει και περισσοτερα απο ενα ωραιο παιδι σαν και μενα.(ελα να βλεπω χιουγαρισματα)
4.Απο την διαθεση τις γκομενας.

Εγω περσι απο beer bars ειχα γκομενα για ολο το βραδυ με 1000 μπατ =25 ευρω και την επερνα και απο νωρις για clubbing +το barfine κανα 400 μπατ δεν ειμαι και σιγουρος.
Η γκομενα δεν ηταν τοσο αστερι σαν και αυτην ειχε καλο σωμα ομως αλλα με εκανε πολυ κεφι εξω στα κλαμπς.Στο κρεββατι ηταν μετρια.
Αυτη που λεω την εβαλα και φωτο εκει που ειμαι στην tiger στην 2760 σελιδα.

Οποτε για τα beer bars οι γκομενες παιζουν απο 1000-2500 μπατ και παιζει αν κατσει 2-3 ωρες η ολο το βραδυ αυτο το ζηζητατε κιολας.

Οι πιο εμπειροι που πηγαινουν συχνα εκει θα ξερουν περισσοτερα στο θεμα αυτο.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
1000-1500 short και πολλα λεω σε αστερια μονο , 2000-2500 λονγκ για αστερια επισης , παλι πολλα λεω
σεγραψα ρε μαν τι σημαινει σορτ και τι λονγκ
ναι 60 αντε 70 ως την αλλη μερα περιεργο? πολλα σου φαινονται? κανεις και παζαρια
εαν ειναι σαν αυτη ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μου φαινεται,ειδικα καθοσον βαριεμαι λογω "γεραματα"  :helpplea: κ το καμακι σιγα σιγα,,κουνιαδε(δεν ειδα σχολιο σε αυτο.. :tickedoff:)
εαν τωρα ειναι πολυ κοντη,και  ακωλη και  αβυζη οσα κ ναναι δεν μ αρεσει,,
αυτο το τουμπανακι το ξεσκιζω πολυ ευχαριστα,ειδικα εαν κοστιζει αυτα που λες,,,  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
αυτη ειναι η θεση μου,,,συν του οτι το περιβαλλον πακετο διακοπων πιισνες κ ιζυ γκοινγκ γκιρλς  :fuck1: :fuck1: :fuck1: ειναι εξισου δελεαρ
υγ
με την κουνιαδα τη θα γινει?  :grin:
ηλικια ,απ οτι σε ειδα πρεπει να με ριχνεις καμμια 5ετια μαλλον,οποτε η μικρη δικη μου!! :grin:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ρε τεκιλα γαμανε κι εξηνταρηδες εκει κατω???πουτανακια 20-25αρια??δεν το πιστευω ρε,,,,
πηραμε αναστολη απο τον χαρο δηλαδη κι ετσι???  :grin: !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Θα ήθελα να ζητήσω και εγώ την βοήθεια σας.
Ψάχνω για Ταιλανδέζικο γκομενάκι όχι πάνω από 23  με  αψεγάδιαστο πρόσωπο, ατελείωτα πόδια, βυζάρες και  κωλάρα. Θέλω να είναι ηφαίστειο στο κρεββάτι,  να  δίνει κώλο αν μου κάνει κέφι, και να κάνει και ακάποτα αν φυσικά έχει πρόσφατη (χθεσινή) εξέταση από το γιατρό της. Τέλος θα ήθελα να φύγει το επόμενο απόγευμα αφού θα έχω βαρεθεί να την  πηδάω.
Είμαι πενήντα + χρονών και διαθέτω είκοσι ευρώ.
Κάθε βοήθεια δεκτή. Θα προτιμούσα για να μην τρέχω και στην άλλη άκρη του κόσμου αν γίνεται να μου την φέρετε και στο  κρεββάτι μου. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.
Ευχαριστώ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ψάχνω για Ταιλανδέζικο γκομενάκι όχι πάνω από 23  με  αψεγάδιαστο πρόσωπο, ατελείωτα πόδια, βυζάρες και  κωλάρα. Θέλω να είναι ηφαίστειο στο κρεββάτι,  να  δίνει κώλο αν μου κάνει κέφι, και να κάνει και ακάποτα αν φυσικά έχει πρόσφατη (χθεσινή) εξέταση από το γιατρό της. Τέλος θα ήθελα να φύγει το επόμενο απόγευμα αφού θα έχω βαρεθεί να την  πηδάω.
Κάθε βοήθεια δεκτή. Θα προτιμούσα για να μην τρέχω και στην άλλη άκρη του κόσμου αν γίνεται να μου την φέρετε και στο  κρεββάτι μου. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.
Ευχαριστώ.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Φαντομα.εχεις πμ.....:):):)
Γεια σου ρε Στεφαν......
Φιλε Ντεντι Μποι....εχω παει Ουκρανια και εχω παεικαι Ταυλανδη.....αλλα εχω "ψηφιζω" δαγκωτο Ταυλανδη....οπως ειπε ο συναγωνιστης Tekilas....δεν ειναι μονο το  :knockinb: εκει κατω....ειναι ολο το "σκηνικο".....
Βεβαια η ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΑ για μενα θα ηταν μια χωρα που θα ειχε την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ των Κοριτσιων της Ουκρανιας και την συμπεριφορα και αποδοση των κοριτσιων της Ταυλανδης!!!!
Αν βρεθει τετοια χωρα αφηστε εκει απο τωρα!!!!!
Στεφαν και Τεκιλα....τι εγινε??θα σας δουμε ποτε απο κοντα???για κανα καφεδακι.....αν δεν μπορειετε μεσα στην εβδομαδα εχει ρετσινιτσα!!!!
Φιλια!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε τεκιλα γαμανε κι εξηνταρηδες εκει κατω???πουτανακια 20-25αρια??δεν το πιστευω ρε,,,,
πηραμε αναστολη απο τον χαρο δηλαδη κι ετσι???  :grin: !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
ολοι γαμαν εκει αν πληρωνουν θελουν και μπορουν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φαντομα.εχεις πμ.....:):):)
Γεια σου ρε Στεφαν......
Φιλε Ντεντι Μποι....εχω παει Ουκρανια και εχω παεικαι Ταυλανδη.....αλλα εχω "ψηφιζω" δαγκωτο Ταυλανδη....οπως ειπε ο συναγωνιστης Tekilas....δεν ειναι μονο το  :knockinb: εκει κατω....ειναι ολο το "σκηνικο".....
Βεβαια η ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΑ για μενα θα ηταν μια χωρα που θα ειχε την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ των Κοριτσιων της Ουκρανιας και την συμπεριφορα και αποδοση των κοριτσιων της Ταυλανδης!!!!
Αν βρεθει τετοια χωρα αφηστε εκει απο τωρα!!!!!
Στεφαν και Τεκιλα....τι εγινε??θα σας δουμε ποτε απο κοντα???για κανα καφεδακι.....αν δεν μπορειετε μεσα στην εβδομαδα εχει ρετσινιτσα!!!!
Φιλια!!
και βεβαια
το ποτε πες μας

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Ψάχνω για Ταιλανδέζικο γκομενάκι όχι πάνω από 23  με  αψεγάδιαστο πρόσωπο, ατελείωτα πόδια, βυζάρες και  κωλάρα. Θέλω να είναι ηφαίστειο στο κρεββάτι,  να  δίνει κώλο αν μου κάνει κέφι, και να κάνει και ακάποτα αν φυσικά έχει πρόσφατη (χθεσινή) εξέταση από το γιατρό της. Τέλος θα ήθελα να φύγει το επόμενο απόγευμα αφού θα έχω βαρεθεί να την  πηδάω.
Κάθε βοήθεια δεκτή. Θα προτιμούσα για να μην τρέχω και στην άλλη άκρη του κόσμου αν γίνεται να μου την φέρετε και στο  κρεββάτι μου. Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.
Ευχαριστώ.

ΛΥΣΤ...αν την βρεις και αφου τελειωσεις,να την παρω και εγω μετα????:):):)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ωραια ναι θα κανονισω με στεφαν να ρθουμε.Πες τοπο μερα και ωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom