big poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εισαι γιγαντας.....μπραβο!!
εισαι γιγαντας.....μπραβο!!
thanksεισαι γιγαντας.....μπραβο!!
το βρηκες κερδισες μπουγατσαΕισαι ζηλιαρης, επιδειξιας και ψωναρα
Φιλαράκο , είσαι άπαιχτος ! Και γαμώ τις φωτογραφίες ! Μπράβο !το βρηκες κερδισες μπουγατσα
δεν εχει κανενα απολυτος προβλημαΦιλαράκο , είσαι άπαιχτος ! Και γαμώ τις φωτογραφίες ! Μπράβο !
Απλά θα ήθελα να μου πεις αν σου είναι εύκολο , επειδή σκοπεύω να μείνω στο συγκεκριμένο hotel , αν η πίεση του νερού στο μπάνιο ήταν ικανοποιητική και αν αυτό επηρεάζεται απ'τον όροφο που μένεις.
Thanks ...
αι ντεεεε ...εχς ξεφυγγγγ!!κολομπε και εσυ σαν και εμενα ,εχω και εγω θεμα με αυτα ειδικα με τους φωτισμους και πριζες.ακομη και μπαλαντεζα περνω μαζι μου στο ταξιδι.
Φιλαράκο εγώ μ'αυτά είμαι άρρωστος κυριολεκτικά ! Βεβαίως μπαλαντέζες δεν κουβαλάω αλλά γουστάρω rooms με ροοστάτες για ρύθμιση φωτισμού , jacuzzi και ξύλινο δάπεδο ....χεχεκολομπε και εσυ σαν και εμενα ,εχω και εγω θεμα με αυτα ειδικα με τους φωτισμους και πριζες.ακομη και μπαλαντεζα περνω μαζι μου στο ταξιδι.
ρε μαν,σορρυ,αλλα εσυ πιο ωραιος απο τις γκομενες εισαι !!!εμενα στον 15ο
ειναι υπεραγορα εκει με παρα πολλα ραφιαρε μαν,σορρυ,αλλα εσυ πιο ωραιος απο τις γκομενες εισαι !!!
μ εξαιρεση το πρωτο πουτανιδιο που ποζαρει στο χοτελ,την πρωτη πρωτη,,,,
καλο το χοτελ κι οι πισινες αλλα απο νιμου,,,,,εχεις κ πιο χαι λεβελ παλμαρε?βαλτο..
παντως οπως κ ναχει,,,ΑΞΙΟΣ
ανεβηκε ο πηχης !!!ειναι υπεραγορα εκει με παρα πολλα ραφια
σου λεωανεβηκε ο πηχης !!!
απο θαλασες κι ετσι αστα,,θλιψησου λεω
ειναι πολυ καλα
δεν μπορω να συγκρινω με ουκρανια που δεν εχω παει , ξερω οτι οι ουκρανες ειναι καλες αλλα δεν ξερω αν μπορει καποιος να εχει αυτο το γαμημενο πακετο που προσφερει η ταυλανδη και οι δορυφοροι της
θα παω καποια στιγμη και ουκρανια οταν ολα ησυχασουν και θα συγκρινω
μαλιστα..οκαπο θαλασες κι ετσι αστα,,θλιψη
ταχω γραψει
απο νιμου,ομως,δεν εχει αντιπαλο
χωρις ομως τα βασικα ρωσσικα ομως μειωνετε κατα πολυ η σχεση ποιτητας τιμης...
ριξε κανα δυο φωτο ακομα κι ας ειναι και κονσερβα!!