Κυριακη εχω κανονισει το πρωτο και μοναδικο,, ισως, ραντεβου απο το ται-φρεντλι. Η κυρια ειναι
36χρονη καθηγητρια σε πανεπιστημιο με ειδικοτητα στις νομικες επιστημες, παντρεμενη με αστυνομικο.
Δεν ξερω τι με εξηταρει πεισσοτερο και εχω κολλησει μαζι της, το οτι ειναι καθηγητρια η το οτι ειναι
γυναικα αστυνομικου. Φυσικα και θα το παιξω αδιαφορος αφηνοντας την αυτη να κανει το πρωτο βημα.
Κατα τα αλλα καθε πρωι που ξυπναω, λεω στον εαυτο μου, φτανει πια, σημερα θα ξεκουραστεις.
Αλλα η επιλογη ξενοδοχειο στο Σουκχουμβιτ δεν νομιζω να αφηνει κανενα να αγιασει. Μια βολτα
Απο το σοι4 εως εδω πο μενω στο σοι 19 και μετα ειναι αδνατο να μην εχεις αντιδρασεις απο τον
διαολακο που βρισκεται μεσα στο βρακι σου. Ειδικα ενα περασμα απο το σοι7 σου ανεβαζει τη
λιμπιντο και τρεχεις μετα να βρεις γυναικα να ζευγαρωσεις. Και αυτο ειναι οτι πιο ευκολο στο
Σουκχουμβιτ. Οι επιλογες για καθε γουστο, μπορεις να δοκιμαζεις οτι θες, σε οτι χρωμα και
μεγεθος γυναικας θες. Ετσι και χθες λιγομετα τις 2 , εκατο μετρα απο το ξενοδοχειο, ενα
ψηλουτσικο και γεματουλικο κοριτσακι 29 χρονων κατα δηλωση της βρεθηκε στο κρεββατι μου
να μου κανει την καλυτερη πιπα χωρις χερια που μου εχει κανει γυναικα.
Οι επιλογες μου παντως φετος ειναι λιγο πιο προσεκτικες μετα τη τραγικη εμπειρια που ειχα περσι
του αγιου βαλεντινου με την πιο ομορφη,ισως, μιλφαρα της περιοχς που αφου την εβγαλα και για
ρομαντικο δειπνο στο κρεβατι δεν ,ε αφησσε ουτε το στηθος να της ακουμπησω.
Ωρα για κυνηγι......