............το θέμα είναι πως (για ενα πρωτάρη) είναι δυνατόν να αποφύγει τις περισσότερες κακοτοπιές (γιατί κάποια πράγματα θα τα πληρώσω παραπάνω σίγουρα!). Και για να προλάβω τυχόν σχόλια δεν σημαίνει οτι αν δωσω 500 ή 1000 μπατ παραπάνω θα ξεφύγω απο το budget ή θα πέσω έξω απλα δεν μου αρέσει να με πιανουν κώτσο!
Αν έχεις τα ματάκια σου ανοιχτά διαβάσεις πέντε έξι πράγματα εδώ και αλλού, δεν κάνεις το κοκκόρι με το παραμικρό,αν σεβαστείς ότι πας σε ένα τόπο με διαφορετική κουλτούρα και δεν μασήσεις ότι τα κορίτσια που θα νταραβεριστείς είναι κάτι άλλο από επαγγελματίες΄ελάχιστα στραβά μπορεί να σου συμβούν.
Τα ματια παντοτε ανοικτα (εκτος και αν τυφλωθουν απο τα κοριτσια), απο εκει και περα με την κουλτουρα δεν νομίζω να υπαρχει θεμα την ζω και εδω που ειμαι μιας και εχω σχεση με ταυλανδη (εδω που ζω) και συναναστρέφομαι με ταυλανδους... τωρα για τα κοριτσια να μασησω επειδη ειναι επαγγελματίες (δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοεις αλλα αν εννοεις να μην αγαπησω και τα σχετικα ... ε τι να πω θα προσπαθησω (τωρα αν πετυχει αλλο θεμα) να κρατησω τα προσχηματα αλλωστε παω για να διασκεδάσω!!! me jâo chóo ) ;)