μηπως ξερετε ρε παιδια για παταγια ειναι ευκολο να νοικιασεις μηχανακι και να οδηγησεις,η ειναι πακετο.τι χρειαζεται για να νοικιασεις,γραφο τα πολισε.οπιος μπορει να βοιθησει,γιατι δεν εχω παει ποτε,και σκεπτομαι να παω τον φεβρουαριο.γερασαμε και μουνι δεν πιασαμε.σας εφχαριστω.
Εγω γενικα παντα νοικιαζω μηχανακι στην thai...περσι νοικιασα pattaya και οπως παντα με γραψαν οι μπατσοι γιατι δν φοραω κρανος ποτε,
η βλακεια ειναι αν σε γραψουν μακρια απτο αστυνομικο τμημα πρεπει να παρεις tuk tuk να πας να πληρωσεις την κληση και να επιστρεψεις παλι να παρεις το μηχανακι με την αποδειξη απτο τμημα και αν εχει και κινηση θα φας 1 ωρα σιγουρα και βαλε,ασε που πρεπει να θυμασε και σε ποιο σημειο σε γραψαν για να βρεις το μηχανακι...
Στο τμημα εχει ενα καταλογο με ολες τις παραβασεις και πληρωνεις αναλογα μοιαζει σαν καταλογο απτα goodies...
Παντως εγραφαν παρα πολυ οι μπατσοι..
Αν παλι μενεις μακρια απο κεντρο φροντισε να κρατας σημεια γιατι δεν θα ξαναβρεις το hotel εαν πας πρωτη φορα..
Οσο αφορα την κινηση επειδη ημουν ιανουαριο με φεβρουαριο γινοταν χαμος στο δρομο και θελει πολυ προσοχη οσο και τσακαλι να εισαι...
το μηχανακι το νοικιασα με φωτοτοιπια απο το διαβατηριο μου μονο και μου εμεινε και το κρανος στην τελικη,το ξεχασα στο ξενοδοχειο και δεν μου το ξαναζητησαν πισω,ενω τους πηρα τηλεφ να τους το δωσω η συννενοηση ηταν μπουζουκι και ηταν και αγγλος.ολοκαινουργιο κρανος καβατζοσα με ταυλανδεζικα γραμματα ροζακι χρωματος...
το ποσο της κλησης για κρανος ηταν 400 μπατ νομιζω..