Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Απο BKK για Πουκέτ είδα πολλές καθημερινές πτήσης με 70-110 ευρώ (με επιστροφή) με την Asia Air . Γενικά υπάρχει λόγος να κλείσεις εισιτήρια απο πριν ή βρήσκεις εύκολα μόλις φτάσεις ΒΚΚ ? Ειδικά αν είναι και low season (Αύγουστος) ...
το ειδα και εγω αποτι με εδειξε ενας φιλος και το εχει κανει και αυτος..
απλα με ειπε οτι αν το κλεισεις πιο νωρις απο το σαιτ θα το βρεις σε αυτην την τιμη εαν το κλεισεις απο τα γκισε στο bbk airport ισως το παρεις ποιο ακριβα..τωρα το εαν βρεις ευκολα δεν ξερω..
Εγω παντως απο phuket που μετα παω bangkok και pattaya το εκλεισα απο εδω ελλαδα με 132 ευρω μονο για να παω bbk διοτι δεν θα ξαναεπιστρεψω phuket...

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Η AIR ASIA έχει μεταφερθεί από τον Οκτώβριο στο παλαιό αεροδρόμιο της ΒΚΚ.
Οσοι την επιλέξουν θα πρέπει να υπολογίζουν τουλαχιστον μια δυό ώρες επιπλέον μόνο για την μεταφορα από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο.
Οσον αφορά το PHUKET-PATTAYA η καλύτερη λύση είναι η BANGKOK AIR.Τιμή γύρω στα 2600 bath (one way)αν κλεισεις εγκαιρα σε πάει στο αεροδρόμιο u-tapao μιση ώρα από την πόλη. Με 200-250 bath επιπλέον για το βανάκι μεταφοράς είσαι στο ξενοδοχείο σου. 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Εγω παντως απο phuket που μετα παω bangkok και pattaya το εκλεισα απο εδω ελλαδα με 132 ευρω μονο για να παω bbk διοτι δεν θα ξαναεπιστρεψω phuket...
φιλε την μαμησες, η air asia εχει μεταφερθει στο παλιο αεροδρομιο, που για να πας απο διεθνες με κινηση σε στυλ, απολυτα μπλοκαρισμενοι δρομοι, ειναι παντελως αγνωστο ποτε φθασεις.
εντελως πουστικια αβαντα se thai airways. καποτε πηγα με 12go η σημερινη thai orient για οικονομια απο πουκετ σε ΒΚΚ και βλαστημησα στην κινηση. το ταξι ακουνητο.... αδυνατον περιγραψω την κινηση , καλυτερα το μπλοκαρισμα, απο αεροδρομιο κατεβω στην πόλη  :pipa2:

FUKARAS

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ξερετε ρε παιδια για παταγια ειναι ευκολο να νοικιασεις μηχανακι και να οδηγησεις,η ειναι πακετο.τι χρειαζεται για να νοικιασεις,γραφουν τα πολισε.οπιος μπορει να βοιθησει,γιατι δεν εχω παει ποτε,και σκεπτομαι να παω τον φεβρουαριο.γερασαμε και μουνι δεν πιασαμε.σας εφχαριστω.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
μηπως ξερετε ρε παιδια για παταγια ειναι ευκολο να νοικιασεις μηχανακι και να οδηγησεις,η ειναι πακετο.τι χρειαζεται για να νοικιασεις,γραφουν τα πολισε.οπιος μπορει να βοιθησει,γιατι δεν εχω παει ποτε,και σκεπτομαι να παω τον φεβρουαριο.γερασαμε και μουνι δεν πιασαμε.σας εφχαριστω.

Πιστεύω ότι μεταφορικό και να νοικιάσεις στη Πατάγια είναι περιτό , φρόντισε να βρεις ξενοδοχείο στη περιοχή απο soi 7 έως 13 , τα πάντα είναι σε κοντινές αποστάσεις κι αν θέλεις να ψαχτείς σε λίγο πιο απομακρισμένες περιοχές χρησιμοποίησε τα tuktuk με ελάχιστο κόστος ...
Τώρα για μηχανάκι είναι οκ , αλλά οδηγούν ανάποδα , γράφουν αρκετά , και είναι φτηνά ! Προσοχή πολλοί οδηγού χωρίς καν δίπλωμα (αν σε πιάσουν το πρόστιμο είναι εξευτελιστικό σαν ποσό) και γίνεται χαμός απο οδηγικές παπαριές !!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
μηπως ξερετε ρε παιδια για παταγια ειναι ευκολο να νοικιασεις μηχανακι και να οδηγησεις,η ειναι πακετο.τι χρειαζεται για να νοικιασεις,γραφο τα πολισε.οπιος μπορει να βοιθησει,γιατι δεν εχω παει ποτε,και σκεπτομαι να παω τον φεβρουαριο.γερασαμε και μουνι δεν πιασαμε.σας εφχαριστω.
Εγω γενικα παντα νοικιαζω μηχανακι στην thai...περσι νοικιασα pattaya και οπως παντα με γραψαν οι μπατσοι γιατι δν φοραω κρανος ποτε,
η βλακεια ειναι αν σε γραψουν μακρια απτο αστυνομικο τμημα πρεπει να παρεις tuk tuk να πας να πληρωσεις την κληση και να επιστρεψεις παλι να παρεις το μηχανακι με την αποδειξη απτο τμημα και αν εχει και κινηση θα φας 1 ωρα σιγουρα και βαλε,ασε που πρεπει να θυμασε και σε ποιο σημειο σε γραψαν για να βρεις το μηχανακι...
Στο τμημα εχει ενα καταλογο με ολες τις παραβασεις και  πληρωνεις αναλογα μοιαζει σαν καταλογο απτα goodies...
Παντως εγραφαν παρα πολυ οι μπατσοι..
Αν παλι μενεις μακρια απο κεντρο φροντισε να κρατας σημεια γιατι δεν θα ξαναβρεις το hotel εαν πας πρωτη φορα..
Οσο αφορα την κινηση επειδη ημουν ιανουαριο με φεβρουαριο γινοταν χαμος στο δρομο και θελει πολυ προσοχη οσο και τσακαλι να εισαι...
το μηχανακι το νοικιασα με φωτοτοιπια απο το διαβατηριο μου μονο και μου εμεινε και το κρανος στην τελικη,το ξεχασα στο ξενοδοχειο και δεν μου το ξαναζητησαν πισω,ενω τους πηρα τηλεφ να τους το δωσω η συννενοηση ηταν μπουζουκι και ηταν και αγγλος.ολοκαινουργιο κρανος καβατζοσα με ταυλανδεζικα γραμματα ροζακι χρωματος...
το ποσο της κλησης για κρανος ηταν 400 μπατ νομιζω..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Tekillas...Τρελλο μωρο έχεις βάλει στο avatar...
Η ανυπερβλητη ασιατική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο...

Shadow01

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν και κάπως  :offtopic: , επειδή κάποιοι συνδυάζουν την Ταϊλάνδη με το Βιετνάμ, κλείνει η Πρεσβεία μας στο Ανόι.

optionakias

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το καλό short time hotel στην walking street πως λέγεται;

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Pipinomaniac να σε βαλω και κανα μωρο  που ειχα στην thai?και περνουσα καλα :pipa1:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Απολαυστε ενα βιντεακι μου που μολις μεταφορτωσα και το βλεπετε πρωτοι...
Απο Που Αλλου?
Μα φυσικα Απο την Απιστευτη Θεα Και Ατμοσφαιρα του Lebua Skyscrayper hotel,Scirocco Sky Bar Στην BANGKOK...
Οπως ξαναειπα ειδοδος ελευθερη και το πιο φθηνο ποτο ειναι στα 400-500 μπατ 10 ευρω περιπου πχ μια βοτκα πορτοκαλι...
Το κρασι ειναι ακριβοτερο το φιλαρακι μου πηρε ενα ποτηρι με 40 ευρω(απλας βεβαια)και επισης δοκιμασαμε και το διασημο κοκτεηλ
Hangoveriti απτην ταινια φυσικα HANGOVER 2...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απολαυστε ενα βιντεακι μου που μολις μεταφορτωσα και το βλεπετε πρωτοι...
Απο Που Αλλου?
Μα φυσικα Απο την Απιστευτη Θεα Και Ατμοσφαιρα του Lebua Skyscrayper hotel,Scirocco Sky Bar Στην BANGKOK...
Οπως ξαναειπα ειδοδος ελευθερη και το πιο φθηνο ποτο ειναι στα 400-500 μπατ 10 ευρω περιπου πχ μια βοτκα πορτοκαλι...
Το κρασι ειναι ακριβοτερο το φιλαρακι μου πηρε ενα ποτηρι με 40 ευρω(απλας βεβαια)και επισης δοκιμασαμε και το διασημο κοκτεηλ
Hangoveriti απτην ταινια φυσικα HANGOVER 2...
αντι να βαλεις κανα μουνι βαζεις σαβουροβιντεο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.751
Πόντοι
19.795
@ κωλο-γερος : Ομορφα θα το κανονισουμε οταν θα ζυγωνουν οι μερες. Με ενδιαφερει και η Κινα, αν πας για ταξιδι μονο και οχι για δουλειες και σε παιρνει λεω να ακολουθησω.
Δυστυχως θα τρεχω ολη μερα για δουλειες. Εχω κανονισει ομως ξενοδοχειο με σαουνα που διαλεγεις μωρο και στο στελνει στο
δωματιο οποτε τα βραδυα ελπιζω να χαλαρωνω  :knockinb:

snake 13

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
tekilas βαλε να δουμε κανα μωρακι...72 μεινανε δεν περνανε!!!!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Snake αγορι μου προσεχε τα Ladyboy εσυ και μην μιλας πολυ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.751
Πόντοι
19.795
Ρε Πιπινο εσυ που εισαι ειδικος, ενα σαιτ που βρηκα και καποια ξενοδοχεια στη Μπανγκοκ τα εχει πολυ φθηνα
{το Ibis Nana π.χ) explura.com λεγεται, δεν βρηκα τιποτα επιληψιμο, για κοιτα και εσυ να μου πεις.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μια χαρα ειναι το explura,αλλα βαζωντας μια τυχαια ημερομηνια (1 Νοεμβριου συγκεκριμενα),το agoda μου δινει το δωματιο στο Ibis Nana,ΜΑΖΙ με φορους 46,74 δολλαρια και το explura 66,72 δολλαρια (!!!) τη βραδια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom