Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Παντως παιδια μακαρι να ανακαλυπτα αυτο το μερος (Ταυλανδη)απο την ηλικια των 20...
Πρωτη φορα πηγα το 2005 στην ηλικια των 26 ετων..
Και δεν ηξερα καν τι παιζει..
Η πρωτη φορα ειναι σαν τις ταινιες,σαν το επεισοδιο νουμερο 1 δεν υπαρχει..
Εσεις ποια χρονολογια πηγατε πρωτη φορα και σε τι ηλικια???
Και ποια η πρωτη εντυπωση?

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

2012-2005=7+26=33

εγώ πήγα πέρσι ετών 27!

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Παντως παιδια μακαρι να ανακαλυπτα αυτο το μερος (Ταυλανδη)απο την ηλικια των 20...

γιατι θα ειχες στα 20 τα λεφτα για ταυλανδη?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
γιατι θα ειχες στα 20 τα λεφτα για ταυλανδη?
20 ειχα απολυθει απο φανταρος και πηγα στην Ιο το νησι για 15 μερες νομιζω,Βεβαια με ειχε δωσει ο πατερας μου τοτε λεφτα(παλιες καλες εποχες)αλλα αν ηξερα το μερος θα προτιμουσα να παω λιγοτερες μερες στην thai και εφοσον με αφηναν φυσικα,αλλα παντα ειχα καλες σχεσεις με τους γονεις μου...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Δε μου λετε ρε απιθανοι, παιζει να ειναι Μπανγκοκ κανας ρεμαλος γυρω στις 18 με 20 Νοεμβριου;

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Καλο!
Θα πληξεις μονος ε?
Εγω θα σου πω που να ΜΗΝ ΠΑΣ,        Στην Καοσαν.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Εισαι καλος στα μαθηματικα  ;)
Σου ευχομαι οσο μπορεις και σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου να συνεχιζεις να πηγαινεις...

Δε το βλέπω, κυρίως λόγω άλλων θεμάτων.
Με τα χρήματα που παίρνω μισθό, θα μπορούσα πάντως να κάνω "το σκατό παξιμάδι" και να πάω...
Αλλά δεν το κάνω διότι γενικά η οικογένεια είναι χάλια και "δε λέει" οι άλλοι να μην έχουν να βάλουν πετρέλαιο κι εγώ να πάω στην Ταιλάνδη διακοπές... δε μου κάνει η καρδιά..

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Δε το βλέπω, κυρίως λόγω άλλων θεμάτων.
Με τα χρήματα που παίρνω μισθό, θα μπορούσα πάντως να κάνω "το σκατό παξιμάδι" και να πάω...
Αλλά δεν το κάνω διότι γενικά η οικογένεια είναι χάλια και "δε λέει" οι άλλοι να μην έχουν να βάλουν πετρέλαιο κι εγώ να πάω στην Ταιλάνδη διακοπές... δε μου κάνει η καρδιά..

:thumbsup: :thumbsup:......!!!!!!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
paidia με 300 ευρω.. μπορω να παω πανε ελα ελλαδα ταιλάνδη να γαμησω να φαω ψιλοκαλα και να κατσω 1 εβδομαδα με τα ποτα μου τις απλες μου και τα γουστα μου τα κερασματα μου τα γαμησακια μου κτλ..???

Με 300 ευρώ , παίρνεις ΚΤΕΛ για καμμένα βούρλα , χτυπάς ξενοδοχειάκι προσφορά Οκτωβρίου και αν είσαι λίγο τυχερός  :knockinb: καμιά 70χρονη στα ιαματικά !!! Κι άσ`τους άλλους να τρέχουν για πιπίνια 15000 χλμ μακριά ...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Εγώ πήγα φέτος , αφού χώρισα απο τη γυναίκα μου !
Είχα ακούσει τόσα πολλά που πήγα υποψιασμένος ! Εχω αναλυτικό report τον περασμένο Ιούλιο ...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Είχα ακούσει τόσα πολλά που πήγα υποψιασμένος ! Εχω αναλυτικό report τον περασμένο Ιούλιο ...
Λυπαμαι φιλε μου γιαυτο,αλλα και εγω ομοιοπαθης ειμαι,μετα μακροχρονια σχεση πριν ενα χρονο περιπου χωρισα και εγω και δεν το ηθελα,αλλα
ειναι και ενας τροπος θεραπειας και παρηγοριας η thai λιγο για μενα και με εκανε αρκετα καλα θα ελεγα..
Παντως για να ξεκολησει καποιος απο την thai Μονο γυναικα εαν βρει αλλα και παλι πισω σε μια ακρη του μυαλου του θα βρισκεται παντα...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Report που λες σε ποια σελιδα το ειχες θυμασε?στο forum εχει λιγο καιρο που γραφτηκα αλλα εμπαινα ανα διαστηματα...

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Με 300 ευρώ , παίρνεις ΚΤΕΛ για καμμένα βούρλα , χτυπάς ξενοδοχειάκι προσφορά Οκτωβρίου και αν είσαι λίγο τυχερός  :knockinb: καμιά 70χρονη στα ιαματικά !!! Κι άσ`τους άλλους να τρέχουν για πιπίνια 15000 χλμ μακριά ...

:2funny: :2funny: :2funny:

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
paidia με 300 ευρω.. μπορω να παω πανε ελα ελλαδα ταιλάνδη να γαμησω να φαω ψιλοκαλα και να κατσω 1 εβδομαδα με τα ποτα μου τις απλες μου και τα γουστα μου τα κερασματα μου τα γαμησακια μου κτλ..???

Ναι με 300 ευρώ τη μέρα θα είσαι μια χαρά.  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δωσε το λογαριασμο σου να σου βαλω αλλα 20 ναριξεις και αλλα 5 24ωρα γαμησεια για την παρτη μου....σορυ μηπως σε λενε papadopoulo alexis ??

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και όμως σύντροφε υπάρχουν και άλλα επισόδεια μπορεί και καλύτερα από το Νο 1.
Την πρώτη φορά που πήγα Ταϋλάνδη ήταν το 1979. 20 χρονο φρικιό τότε, κάθησα σχεδόν 2 μήνες και ούτε που έδωσα καμία σημασία στα άφθονα και τότε πουτανάκια που με περιτριγύριζαν. Γιατί άλλωστε ? Πιτσιρικάς (και αδύνατος ) τότε, γύρναγα τα νησιά και είχα καθημερινές ερωτικές περιπέτειες με ευρωπαίες επί το πλείστον τουρίστριες της ιδίας συνομοταξίας.
Το 1986 (και αφού είχε μεσολαβήσει άλλο ένα ταξίδι) ανακάλυψα τις ικανότητες των Τάι γκερλς και φυσικά κόλλησα.
Αλλά η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε το 2000 όταν για πρώτη φορά δοκίμασα ομαδικό με ταϋλανδέζες. Και εκεί έχω κολλήσει.
Ποιός ξέρει την επόμενη φορά μπορεί να ανακαλύψω κάτι καλύτερο (αλλά μάλλον δύσκολο το βλέπω). 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom