..."ειμαι κατοι δε σε πειραζει ε"
Mai pen lai...
..."ειμαι κατοι δε σε πειραζει ε"
δεν εμαθες καλα ταυλανδεζικα...θελω 10000 μπατ λεεισου λεει Θελω 1000 bath . . . . N
μεγαλε καλο !παει για λαικο σκυλοκαψουροτραγουδο δωστο .....κατι μου θυμιζει απο ενα αλλο ασμα το θυματε κανεις?Θα πουλήσω το αμάξι μου για να πάω να φέρω την Σου δεν το αντέχω. Εγώ εδώ εκείνη εκεί τι να κάνω που αγάπησα. Αν και ένας φίλος από εδώ μέσα μου είπε ότι οι Ταϊλάνδεζες δεν είναι για να της αγαπάς.
Ποιο απο τα 2 λες?μεγαλε καλο !παει για λαικο σκυλοκαψουροτραγουδο δωστο .....κατι μου θυμιζει απο ενα αλλο ασμα το θυματε κανεις?
ΑΡΧΟΝΤΑ!!!Ποιο απο τα 2 λες?
Γεια σου σου ειπε μεγαλε...Σε χαιρετησε το κοριτσι...παίδες μου έγραψε μια τυπισα .... sa wad dee ka .....!!!!!!!! ξέρει κανείς τι σημαίνει !!!!!
beach road rules......
Αυτο ειναι ποστ, αναχωρηση για παραδεισο,, πως να καταλαβει καποιος που δεν εχει παει, και πως να περιγραψει κανεις με λογια.ετοιμος για ανχωρηση για παταγια αυριο ..
...πλανεύτρα μάγισσα................για παταγια αυριο
Παιδιά ΠΩΛΕΊΤΑΙ το σκοτώνω για να πάω στην Pattaya μόνο 40.000 ευρό. Το χαρίζω σε αυτήν την τιμή. Δεν θα το πούλαγα αλά τι να κάνω πρέπει να πάω Pattaya.
δικό σου είναι? δώσε πληροφορίες...
Mai pen lai...
Ευχαριστώ φίλε boz για τις ευχές, ευχομαι σε σένα και σε όλα τα παιδιά του φόρουμειλικρινα με το καλο να ξαναπας...
περιγραφή όμως έσκισες...δεν πεθυμησες μια κωλαρα ετσι λιγο....
Καλά να περάσεις και περιμένουμε ανταποκρίσεις αν και εδώ οι ανταποκρίσεις πια δεν έχουν πέρασηετοιμος για ανχωρηση για παταγια αυριο ..