Με εχει πιασει αποψε ορεξη για προβληματισμο...
Υπαρχει και μια αλλη διασταση του παγκοσμιου διασυρμου που εχει επιφερει η οικονομικη κριση στη χωρα μας και επιρρεαζει σε πολυ μεγαλο βαθμο "τα εργα και ημερες" του Ελληνα σεξοτουριστα στη Ταυλανδη...(Περαν βεβαια του γεγονοτος πως μερα μερα με τη μερα,ο προορισμος αυτος γινεται απαγορευτικος σε ολο και περισσοτερους λογω κοστους).
Πριν μερικα χρονια,οταν πρωτοπηγα στη Ταυλανδη,δε ντρεπομουνα να πω στα Ταυλανδεζακια οτι ειμαι Ελληνας...
Η Ελλαδα ανηκε στην Ευρωπη και αυτο και μονο εφτανε για να θεωρηθει σαν ανεπτυγμενη χωρα...Ισως βεβαια το "Greek" να μην ακουγοταν σαν "American",αλλα οπως και να το κανουμε ειχε ενα Α "ειδικο βαρος"...
Ειδικα μετα το 2004 με τους Ολυμπιακους και το Euro που ειχαμε παρει,ειχαμε γινει καπως πιο γνωστοι σαν χωρα..
Τους εκανες λοιπον τα γλυκα ματια,"πουλαγες" και το "ειμαι Ελληνας" (Ευρωπαιος για την ακριβεια) και αισθανοντουσαν αυτοματως ενα δεος...Και εβλεπες στα ματια τους τη "διαθεση" να παιξουν το παιχνιδακι του να σε καψουρεψουν...Και αυτο γινοταν ακομα πιο ευκολο οταν δεν ησουνα "χαλιας" και σε μια "αποδεκτη ηλικια" μεχρι ξερω γω 35-40 χρονων,με λιγα λογια "κελεπουρι" για γαμο...
Κι εσυ βεβαια μπορουσες να εκμεταλευτεις αυτη τη διαμορφωμενη κατασταση και να χτυπησεις πιπινια και τζαμπα μαλιστα...Καθοτι οπως ειναι γνωστον,ορισμενα γκομενακια σου δινοντουσαν χωρις χρημα,βαση σχεδιου "Τον καψουρευω-Με παντρευεται-Με γλυτωνει απο τη φτωχεια"...
Και δε σας κρυβω οτι εγω το γουσταρα αυτο το παιχνιδακι...ΟΧΙ για να γαμησω τζαμπα,αλλα για να βιωνω πιο GFE "καταστασεις" (και καλα
)...
Αυτο βεβαια δε σημαινε πως ο "πληρωμενος ερωτας" εμπαινε σε δευτερη μοιρα...Ισα ισα που ειχα λιωσει σολες πανω-κατω τη Μπανγκλα προς αναζητηση μωρου "pipinomaniac approved"...Ειδικα ομως μετα το τριτο ταξιδι,το καμακι αρχισε να μπαινει ολο και πιο πολυ στην ημερησια διαταξη,μιας και το εβλεπα και σαν προκληση...
Αν βεβαια δε καθοτανε καμμια,βουρ το βραδυ για τα κρεοπωλεια προς αναζητησην "γυναικειου κρεατος"...
Διαλεξτε-Φορτωστε-Σπρωξτε-Τελειωστε-Πληρωστε...
Και ερχομαστε λοιπον στο σημερα...
Με τι μουτρα να τους πεις "I am from Greece"??..Θα γουρλωνουν τα ματια και με εκπληξη θα αναφωνουν "Γκλιιιιιιις"???
Οσο και να σας φαινεται παραξενο,τα ΜΜΕ της Ταυλανδης εχουν δημιουργησει την εντυπωση οτι η Ελλαδα ειναι σε χειροτερη κατασταση και απο αυτους...Μια χωρα φτωχη,με τεραστια ανεργια,μια χωρα επικινδυνη με εγκληματικοτητα κλπ κλπ...
Παει λοιπον κι αυτο το "χαρτι"..Καηκε..Το "ειμαι Ελληνας",απο πλεονεκτημα εγινε μειονεκτημα...
Η περηφανεια μετατραπηκε σε ντροπη...Η μηπως οχι?
Εγω παντως φετος θα τους λεω "Germany"!!-"Germany"!!!