Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε suzuki σε ευχαριστούμε για την λεπτομερή και μεγάλη σου ανταπόκριση αν και είσαι διακοπές στον παράδεισο.Λίγοι είναι εκείνοι που αφιερώνουν χρόνο για να ανταποδώσουν τις πληροφορίες που υπάρχουν εδώ.Το μόνο εύκολο είναι μία παράθεση και μία γραμμή απάντησης ως επι το πλείστον ειρωνικής.
Μπράβο σου πάντως και συνέχισε.
Να πας να δοκιμάσεις Ταιλανδική κουζίνα και θαλασσινά στις ταβέρνες που είναι στο στενό απέναντι από το C&N hotel.

Οσο αναφορά την εκδρομή στα Πι πι να πας οπωσδήποτε δύο νύχτες με παρέα φυσικά και θα μείνεις σε δωμάτιο που θα βρεις εκεί.Θα ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά θα το διαλέξεις εσυ.Οτι και να σου πούμε δεν θα είναι το ίδιο.

Μια και μιλάμε για τα Πιπινήσια χρωστάω τη συνέχεια της δικιάς μας εκδρομής,ξεχάστηκα με τις γιορτές...

Καλά να περνάς και συνέχισε
 

Επισκέπτης
@Suzuki. Eνταξει η ζεστη δεν ειναι υπερβολικη!!Εγω κατεβηκα πριν 3 μερες απο Chiang Mai που και κει δεν ειχε π.ζεστη και ηταν υπεροχα!!!!αν και αρκετο κοσμο!!!!Στο phuket τωρα wine conexion επιλογη καλη αν και μαζευει πολλους Ρωσους επιδιξιομανεις, επισης στο Ιταλικο προεκταση Bagla στα 20 μετρα.
Αlexanter: Βασιλης ειναι το αφεντικο και εχει  πολυ βεβαρημενο παρελθον....Αυτο που εχω αναφερει προσοχη και ισως μακρυα απο Ελληνες (οχι βεβαια ολους)Point to aλλo Nikos το αφεντικο δεν τον ειδα,πρεπει να λειπει!!!Ψαροταβερνες..ο ενας Κυπριος ο αλλος......Φολα και οι δυο οπως ειπες!!!!!Πηγανε και Tiger in και στη συνεχεια στο ιδιο στενακι πιο κατω εχει κανα 2 καλα!!,και επισης Nanai road  αν δεν βαριεσαι!!!χθες παντως ημουν Kata noi και ηταν ενα θαυμα....η θαλλασα αυτες τις μερες ειναι υπεροχη!!!
 

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Pagtao ευχαριστω για τα καλα σου λογια κ τις συμβουλες. Εισαι ενας απο τους λογους που ειμαι εδω.

Lusiano ευχαριστω και εσενα για τις συμβουλες. Απο το Alexander λειπει και απο κει το αφεντικο...Ελλαδα λεγανε τα τιλακ. Ελεγα μπας και παρω κανενα καλο update με τα δρωμενα της περιοχης, δεν βαριεσε θα ξοδεψουμε και θα μαθουμε. Αλλωστε τι σοι εμπειριες θα παρουμε αν τα εχουμε ολα ετοιμα.
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Ανταποκριση απο το μετωπο του Πουκετ.
Kατ'αρχην, ενα μεγαλο μπραβο ρε suzuki που μας βγαζεις απο την "μιζερια" μας και απο τις ανουσιες κοντρες  :rockon:

# Το Roxy kai to Hard Rock (στην αρχη της Bangla δεξια, στον 1ο οροφο),ειναι τα μοναδικα αξιοπρεπη agogo της Πατονγκ.Οσο για το 500αρικο η μπυρα στο Roxy,εχεις δικιο γιατι τα λαμογια εχουν διπλους καταλογους και οπου πιασει... ειχε συμβει και σε εναν Γερμανο στο διπλανο τραπεζι απο μενα.Εγω 200 η μπυρα,αυτος 500... :jerking:
Παντως στο Roxy κανε παζαρι,αν σου αρεσει καμια,πιανει... :)

# Στα μπαρακια θελει προσοχη με τα κερασματα και 'γω ως πρωταρης χαλασα ουκ ολιγα μπατ μεχρι να μαθω...

# Οταν λεμε  "στοα" απεναντι απο το C&N,ειναι μια διοδος απο τον κεντρικο δρομο προς ενα συμπλεγμα εστιατοριων.Θα εντοπισεις την εισοδο αυτη, απο τα 2 μπαρακια που υπαρχουν αριστερα & δεξια.
Δοκιμασε και το Νο 6 φαγαδικο,επι της Ρα-του-βιτ...(το λεω για ν' αρχισει την πλακα ο Pag μαζι μου :2funny:) Εχει το καλυτερο Pad Thai... και οχι μονο...

# Πολυ καλη η πληροφορηση για το bangkok rezidenze :rockon:.Παντως εχει και πληρως ανακαινισμενα δωματια τα οποια προφανως τα λαμογια δεν σου εδειξαν...

# Για το θεμα του ποσα χαλας σαν πρωταρης,επιβαιβεωνω πληρως τα λεγομενα σου :thumbsup:,γενικα η πατονγκ ειναι εως & 50% ακριβοτερη σε αρκετα πραγματα σε σχεση με αλλα μερη (πχ Παταγια)
Οταν συνηθισεις λιγο το Μπατ, και τα "κολπα" εκει θα κανεις σαφως λιγοτερα εξοδα και καλυτερη διαχειριση...

# Για τα Πι πι σου προτεινω να βρεις δωματιο επι τοπου.Οταν φτασεις στο λιμανι του Phi pi Don,εχει κιοσκια με φωτο,τιμες κλπ απο ξεν/χεια.Μην κλεισεις απο Πατονγκ γιατι στα Πιπι εχει αρκετα "μουφα" δωματια τα οποια μπορει να σου χρεωσουν ακριβα χωρις να μπορεις μετα να κανεις πισω.
Tip: αν δεν σου αρεσουν οι ξινομουρες Αυστραλοευρωαμερικανες,παρε κοριτσι μαζι σου γιατι εκει δεν υπαρχει ουτε θηλυκια Ταιλανδεζικη γατα. Σε θηλυκο θα βρεις μονο Ladyboys και Τhai μουσουλμανες με μαντηλα...

Να περνας καλα :dancing: σε "ζηλευω"( με την καλη εννοια,παντα) :rockon:
 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Αlexanter: Βασιλης ειναι το αφεντικο και εχει  πολυ βεβαρημενο παρελθον....Αυτο που εχω αναφερει προσοχη και ισως μακρυα απο Ελληνες (οχι βεβαια ολους)Point to aλλo Nikos το αφεντικο δεν τον ειδα,πρεπει να λειπει!!!Ψαροταβερνες..ο ενας Κυπριος ο αλλος......Φολα και οι δυο οπως ειπες!!!!!
Παρεκτρεπεσαι, λεγοντας για παρελθον κλπ, για ατομα που ουτε καν το ονομα τους δεν ξερεις. Ποιος ειναι ο Βασίλης; μονο ενας υπαρχει και αυτος παιζει μπουζουκι. Εισαι δε τοσο γνωστης του χωρου που το Point Bar, ακόμη και το 2 που ανοιχθηκε, ειναι κλειστο ενα χρονο τωρα, διοτι αφεντικο του ανοιξε κεντρικο εστιατοριο. Φοβαμαι οτι για Ρίο και Βενεζουελα που λες, αν σ'αρχιζω στις ερωτησεις θα βρεθεις ξανα χωρις update.
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Τρίτο και τελευταίο μέρος περιπετειών στα Phi Phi islands.Μάρτιος 2011

...Η μηχανή μούγκρισε με δυσαρέσκεια  από την βαρεμάδα και η προπέλα άρχισε να στριφοχυρίζει με χαρά.Ο τελευταίος σύντροφος πήδηξε μέσα και η βάρκα ξεκίνησε επιτέλους.Μαζί μας είχαμε καλή διάθεση και πολύ χαρά.Από αναλώσιμα μέχρι και Bacardi Breezes καρπούζι, ιδέα της Ντάου αλλά και φρούτα, ξηρούς καρπούς, πατατάκια,γλυκά και ένα σωρό λιχουδιές για παιδιά που τα πάνε σχολική εκδρομή.Η βάρκα μας έσκιζε τα νερά και λικνιζόταν με χαρά ανάμεσα στα κύματα.
Οι νεαρές κάτω από τη σκιά τραγουδούσαν Ταϊλανδικά, εμείς ύμνους της ΑΕΚ και ο καπετάνιος τραβούσε πορεία για το Πι Πι Λε ή αλλιώς το νησί με την πανέμορφη παραλία (The beach) της ομώνυμης ταινίας.
Αργά αργά μπαίνουμε στη περίφημη Ma-Ya bay.Το τοπίο λες και είναι βγαλμένο από άλλο πλανήτη.Απίστευτο λιμανάκι χωμένο  μέσα σε μία λεκάνη από ψηλά βουνά.Κάτασπρη άμμος αλλά και επισκέπτες που ήρθαν ημερήσια εκδρομή από το Πουκέτ.Το καλό με εμάς ήταν ότι δεν είχαμε πίεση χρόνου.Συμφωνήσαμε να μείνουμε δύο ώρες.Η βάρκα μας η κουρελού έπεσε  με φόρα και ακούμπησε απαλά την κατάλευκη άμμο της απίστευτης παραλίας. Σταμάτησε και έδεσε  κουρασμένη στο ήσυχο λιμανάκι.Αμέσως ξεχυθήκαμε σαν μικρά παιδιά.Αλλοι βούτηξαν στα ζεστά νερά, και  άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες.Τα κορίτσια γελούσαν από χαρά και παρατηρούσαν το τοπίο. Προχωρήσαμε στα ενδότερα για εξερεύνηση.Στο βάθος του μικρού δάσους μπορείς να ανέβεις στα βράχια και να δείς τη πίσω πλευρά του νησιού ,απίστευτη θέα.Επιστρέψαμε για μπάνιο στη μεγάλη παραλία.Η θάλασσα ζεστή και καθαρή.Που να τη χορτάσεις και πόσο να καθήσεις.
-Αρχηγέ μάζεψε το γκρούπ να πάμε παρακάτω.
-Γιατί ρε φίλε σε χαλάει εδώ;
-Μπα δε χορταίνω με τίποτα.Την άλλη φορά θα χρειαστεί να μείνουμε όλη τη μέρα!
-Δηλώσεις….
Απρόθυμοι μπαίνουμε στη βάρκα μας και ο καπετάνιος χαράσει πορεία.
Επόμενη στάση:Blue Lagoon
Θα κάνουμε το γύρο του νησιού.Σκάνε και τα πρώτα ποτάκια.Τα κορίτσια αρχίζουν γελάκια και κόλπα.
Κάπου στο πουθενά μια σπηλιά πέρασμα των Βίκινγκς.Καταφύγιο καπετανέων.Παραπέρα μερικές σκόρπιες αμμουδιές-μικροί παράδεισοι.Μπαίνοντας στη περιβόητη λιμνοθάλασσα κοιτάξαμε εκστασιασμένοι το πανέμορφο σκηνικό.Γύρω γύρω πανύψηλοι γκρεμοί και στη μέση καταπράσινη θάλασσα.Δεν κρατηθήκαμε και αμέσως άρχισαν οι βουτιές και οι καταδύσεις.Αντε να τους μαζέψεις πάλι.Χαρές,γελάκια,τραγούδια μέχρι και συγχρονική κολύμβηση κάναμε.
-Ρε φίλε, δε ξαναείδες θάλασσα;
-Ναι αλλά πρώτη φορά κάνω μπάνιο με γοργόνα...
Ενα πανέμορφο και με μεράκι φτιαγμένο από το δημιουργό τοπίο.Μπάνιο στη Λαγκούν του Πι Πι Λέ είναι σα δεύτερο βάπτισμα.Ανανέωση και άφεση αμαρτιών.Αφού παράτησα όλες μου τις σκοτούρες στο βυθό σκαρφάλωσα στη ξύλινη βασιλική μας βάρκα.
-Maik please can we stay here all day?
-Yes please captain…
Σκέφτηκα τον Οδυσσέα πόσο πολυμήχανα απέφυγε τις σειρήνες.
Με τα χίλια ζόρια μάζεψα την μικτή ομάδα και επιβιβαστήκαμε για Πι Πι Ντον.

Επόμενη στάση ο πλανήτης των πιθήκων.
Στη διαδρομή τα κυματάκια που έσκαγαν στη στολισμένη  πλώρη της βάρκα μας, έμπαιναν μέσα και μας ράντιζαν θαλασσινή δροσιά.
Οι σειρήνες στρίγλιζαν και καλά από φόβο.Οι μαντράχαλοι γελούσαν σα μικρά πειραχτήρια.
Το νησάκι του Πι Πι Λέ απομακρύνθηκε με μελαγχολία.Οσες φορές και να έρθω διπλά θα το πεθυμάω.Αυτή τη φορά είχα και καλή παρέα.Παραλίγο να καούνε μέχρι να τους ψήσω να έρθουμε.Χαλάλι  το εισιτήριο που χάσαμε.
Η βάρκα μας χαμήλωσε ταχύτητα και σε λιγάκι κάναμε απόβαση στη παραλία των μαϊμούδων.
-Αρχηγέ που είναι οι μαϊμουδες;
-Δεν τις βλέπεις ρε μπροστά σου είναι...
-Εκεί βλέπω μόνο Ρωσίδες!
-Εεε....Same-same!
-Ο καπετάνιος μας είπε ότι οι πραγματικές μαϊμούδες κάνουν σιέστα τώρα.Προχωρημένο μεσημέρι και η τροπική ζέστη μεγάλη.Αμέσως πέσαμε στη θάλασσα.Πιθηκάκια τέλος για σήμερα.Αράξαμε στη σκιά των δένδρων της παραλίας και απολαύσαμε παραδεισένια ηρεμία.Τέτοια ώρα έχουν φύγει τα κοπάδια με τους φαλάνγκ.
Ξεκουρασήκαμε, βγάλαμε τρελές φωτογραφίες, τους έκανα και τον πίθηκο, έπεσε πολύ γέλιο.
-Τι έχει το πρόγραμμα μεγάλε;
-Ξεκούραση και διαλογισμό....χμ έχουμε ακόμη δύο ώρες.Πάμε για καταδύσες στη βόρεια πλευρά του νησιού.
Δίνω στίγμα στο βαρκάρη μαζεύω την ομάδα και ξεκινάμε ακόμη μία διαδρομή.
Στην από πάνω μεριά ο καιρός είναι διαφορετικός.Φυσάει και στον ορίζοντα  μαζεύονται μαύρα σύννεφα.Βλέπω τον καπετάνιο μουδιασμένο αλλά τον πείθω να μας σταματήσει για βουτιά.Ρίχνει άγκυρα και βουτάμε με μάσκες και βατραχοπέδηλα στα ζεστά νερά του Πι Πι Ντον.Χιλιάδες περίεργα ψαράκια μας πλησίασαν και τα πιο τολμηρά μας τσιμπούσαν.Η παρέα τρελάθηκε πάλι..Φωνές, γέλια, χαρούλες.Οι φωτογραφικές πήραν φωτιά.Ο αέρας δυνάμωνε.
Ο βαρκάρης βγάζει δελτίο για άμεση αναχώρηση.Αντε τώρα  να μαζέψεις μικρά παιδιά από τη θάλασσα.
-Ενας εγώ, δύο, τρεις,τέσσερις, πέντε ο βαρκάρης  ...μώτο λείπει ένας.
-Ακης; -παρών,Γιώργος; -παρών, Νταου;-allai? Fai..…….η άλλη που είναι;
-Ρε συ που είναι η δικιά σου;
-Εδω ρε και ξεπροβάλει από την αγκαλιά του
-....μώτο μου, καλά ρε εδώ ήρθες να αγαπήσεις;
-E που αλλού ρε σε τέτοιο παράδεισο που μας έφερες;  
-Πλοίαρχε όλοι παρόντες βύρα τις άγκυρες!
-I take you beach no wind. I go play footbon come back after two hour-no charge ok?
-Αμεεεεεεεεε! Λέμε όλοι μαζί.Αλλο που δε θέλαμε.Παράταση της εκδρομής και δωρεάν.
Μας άφησε σε επήνεμη παραλία και έφυγε.Το πολύ πολύ να παραμέναμε εκεί όλη τη νύχτα...Survivor!
Στείλαμε τα κορίτσια να χτυπήσουν σομ-ταμ και εμείς ξαναμπήκαμε στη ζεστή θάλασσα.Μετά αράξαμε στις ξαπλώστρες του διπλανού καταλύματος και αφεθήκαμε στην απογευματινή αύρα.Ας μη τελειώσει αυτή ημέρα.Ο ήλιος βάλθηκε να μας τρελάνει.Στην αρχή μας απειλούσε από τη κάψα του και τώρα μας παρακαλούσε να τον κοιτάμε. Αλλαξε χιτώνα και έβαλε εκείνον που κάνει τη θάλασσα να κοκκινίζει από ντροπή.Αλλη μαλαγάνα αυτή.Στην αρχή του έκανε νάζια.Τώρα τον καλοδέχεται στην αγκαλιά της μέχρι και που τον άφησε να βυθιστεί μέσα της.
Τέλεια εικόνα για το τέλος μιας αξέχαστης ημέρας.Εν τω μεταξύ ο ναύτης-ποδοσφαιριστής άργησε μία ώρα!
-Να δεις που ο Ποπάϋ μας ξέχασε.
-Οχι ρε θα έβαλε γκολ και κάθησε να μοιράσει αυτόγραφα.
-Εγώ λέω ότι πήγε για ζάρια και έχασε τη βάρκα του!
Πάνω στην ώρα της απελπισίας η βάρκα μας φάνηκε στο βάθος.Στρίβει με φόρα και καρφώνεται στην άμμο.
Ορμάτε πριν το μετανοιώσει τους λέω και τρέχουμε κάτω.
Η διαδρομή αυτή θα είναι η τελευταία.Τελικός προορισμός το λιμανάκι του νησιού.Σε λίγα λεπτά είμαστε πίσω στη προβλήτα, εκεί από όπου ξεκινήσαμε όλο χαρά το πρωί.Τώρα είμασταν κουρασμένοι αλλά ευτυχισμένοι.
-Και του χρόνου ξανά!
-Σύμφωνοι!
-Next year again.
-(Γελάκια)

Η κούραση της ημέρας θα ξεχνιόταν με μία ωραία απογευματινή σιέστα.Το θέμα ήταν πως σηκώνεσαι μετά.Να βρίσκεσαι λέει σε δροσερό δωμάτιο πάνω στη πλαγιά του βουνού.Δίπλα σου γοργόνα της στεριάς να σε τραβάει σε παραμυθένια ταξίδια αφού έχεις περάσει μία ημέρα απίστευτη.Να σηκωθείς να πάς που;
Οι Ταϊλανδικές λιχουδιές, οι παγωμένες Singha αλλά και η καλή παρέα είναι σοβαρός λόγος για να σηκωθώ από το ιπτάμενο σαράϊ.
Κατά τις δέκα είμασταν σε παραλιακό εστιατόριο.Ο Γιώργος είναι πάντα πρόσχαρος και γρήγορος.Ο Ακης είναι κολλημένος στα μέλια και εγώ κάπου στη μέση.Σε λίγο η παρέα μαζεύτηκε και ξεκινήσαμε τη βραδινή ιεροτελεστία.
Η κατάληξη φυσικά στο βορεινό Beach Bar όπου και απόψε έχει πάρτυ.Οι νεαροί τουρίστες διασκέδαζαν και έπιναν ποτό από το κλασικό κουβαδάκι.
Εμείς μαγεμένοι από την υπέροχη ημερήσια εκδρομή  αλλά και αποκαμωμένοι δεν είχαμε το ίδιο χτεσινοβραδινό κέφι.Η ομάδα κουρασμένη απεχώρησε στα ιδιαίτερα ανάκτορα κατά τις μία.
Το επόμενο πρωινό ήταν ελεύθερο για να κάνει ο καθένας ότι ήθελε….οτι ήθελε;
-Χμ...Ακι! Εδώ βρήκες να ερωτευτείς;
-Σιγή....
To πρωινό πάντως στη βεράντα του ξενοδοχείου δεν το χάσαμε.Καφές του καραβιού και ξερό ψωμί.Η σειρήνα διάλεξε εξωτικά φρούτα.Η υπόλοιπη μέρα μέχρι να έρθει η ώρα της αναχώρησης πέρασε με ξεκούραση και καφέ σε μπαράκι του χωριού.Η ζέστη ήταν αφόρητη.Χτες τέτοια ώρα ταξιδεύαμε σε πελάγη ευτυχίας.Με χαμηλό ηθικό πήραμε νωχελικά το δρόμο της επιστροφής.Στο καράβι ευτυχώς το κλιματιστικό μας έδωσε ανάσες δροσιάς.
-Αρχηγέ ήταν φαντασικά μπράβο!
-Ναι ναι να ξανάρθουμε του χρόνου.
-Fai, Dau, you like islands?
-Yes very much, kop kun kap!
-Καλά εδώ βρήκες να ερωτευτείς και συ βρε παιδί μου;
Κρυμένος μέσα στην αγκαλιά της Φάη σκάει χαμόγελο έως τα αυτιά:
-Αν δεν ερωτευτείς σε τούτη τη χώρα δε θα ερωτευτείς ποτέ στη ζωή σου.

                                                ΤΕΛΟΣ


 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    124,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 2.jpg
    2.jpg
    142,6 KB · Εμφανίσεις: 17

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
το Point Bar, ακόμη και το 2 που ανοιχθηκε, ειναι κλειστο ενα χρονο τωρα, διοτι αφεντικο του ανοιξε κεντρικο εστιατοριο.
Επιβεβαιωνω.
Το πρωτο ηταν στο soi crocodile στο βαθος δεξια,το δευτερο στο soi saen sabai,οταν ειχαν φτιαξει (αυθαιρετα απο οτι αποδειχτηκε),καποια μπαρακια πανω σε ραμπα στα αριστερα του δρομου.
Τωρα εχει παρει το ενα απο τα 2 ελληνικα εστιατορια στο κεντρικο δρομο πανω απο Μπανγκλα..Απο την απεναντι μερια απο το C&N...
Για ελληνικο φαι της προκοπης,"δαγκωτο" στο Νικο που εχει το Belair..Και ειναι πραγματι εξαιρετικο παιδι...Προθυμος να βοηθησει τους Ελληνες,ΧΩΡΙΣ να τους "δαγκωσει" οπως μερικοι-μερικοι αλλοι...(Ονοματα δε λεμε-προσωπα δε θιγουμε.. ;))


 

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Μηνύματα
581
Like
39
Πόντοι
6
Ρε Pagtao, μα αυτη ειναι η φωτο με τη φανελλα της ΑΕΚ που ειχα δει στο γερμανικο φορουμ. Ποιος την εβγαλε τελικα?
 

Επισκέπτης
Παρεκτρεπεσαι, λεγοντας για παρελθον κλπ, για ατομα που ουτε καν το ονομα τους δεν ξερεις. Ποιος ειναι ο Βασίλης; μονο ενας υπαρχει και αυτος παιζει μπουζουκι. Εισαι δε τοσο γνωστης του χωρου που το Point Bar, ακόμη και το 2 που ανοιχθηκε, ειναι κλειστο ενα χρονο τωρα, διοτι αφεντικο του ανοιξε κεντρικο εστιατοριο. Φοβαμαι οτι για Ρίο και Βενεζουελα που λες, αν σ'αρχιζω στις ερωτησεις θα βρεθεις ξανα χωρις update.
εσυ 'σαι αυτος ο μουστακαλης με το παπι με το καλαθι που επιανε πιατσα στο ALEXANDER?Αν ναι Θα΄πρεπε να ξερεις βασιλης Κωστας Νικος ηταν μαζι συνεταιροι αρχικα στο Αlexander..ή κανω λαθος?kai to point βαθος δεξια ειναι ανοιχτο συνεχως!!!!
 

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
εσυ 'σαι αυτος ο μουστακαλης με το παπι με το καλαθι που επιανε πιατσα στο ALEXANDER?Αν ναι Θα΄πρεπε να ξερεις βασιλης Κωστας Νικος ηταν μαζι συνεταιροι αρχικα στο Αlexander..ή κανω λαθος?kai to point βαθος δεξια ειναι ανοιχτο συνεχως!!!!
Moυστακαλης δεν ειμαι, παπι οντως με καλάθι μπροστά είχα ομως νοικιασει, άρα κοντα πεφτεις. Οσον αφορα τους 2 Θεσ/νικεις συνεταιρους που ανοιξαν μαζι το Alexander, κανενα από 3 ονοματα που ανεφερες δεν παιζει, είσαι εντελως ανενημερωτος. Εξαλλου απο ονομα μαγαζιου, επρεπε το ενα ονομα να το συμπεραινεις αφου δεν το ξερεις. Το Point Bar στο βαθος εχει εδω και παρα πολυ καιρο πουληθει σε Νορβηγο. Αντε αρχισε το 2 ημιχρονο.
ΥΓ οι τσακωμοι μου ειναι παντα στο πλαισιο του χαβαλε μην με παιρνεις και πολυ στα σοβαρα.
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
Ρε Pagtao, μα αυτη ειναι η φωτο με τη φανελλα της ΑΕΚ που ειχα δει στο γερμανικο φορουμ. Ποιος την εβγαλε τελικα?
Ο παγκ εχει βγει με αυτην την κοπελα καμια 10αρια φορες.τι μπαλαρα ρεαλ-μπαρτσα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom