You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Βρε κουραδομαγκα...τη μαλακια την παιζεις και Μ.Παρασκευη!!!!σου'χει μεινει συνηθεια απο μικρος ε?.
Τελικα βρε δροσερο αγορι εσυ που ξερεις τοσα πολλα για λυσε μας μια απορια:
Που ειναι ποιο ακριβα στο ΡΙΟ ή στο ΑΝΤΙΡΙΟ;
Και εκει στις φαβελες σε πηδαγανε οι Φαβελειρος Βραζιλιανοι...γιαυτο τα ξερεις αυτα τα μερη πουτανιαρη!!!!!
Τελος παντων ευτυχως που υπαρχουν και κατι τετοιοι και γελαμε και λιγο με την εφευρετικοτητα τους στις μαλακιες....
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......
Επισκέπτης
Εσυ καλε LUSSI κοριτσακι εισαι? ή Τραβεστακι?Mε ton James ;Πόσο χρονών είναι;
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Βρε κουραδομαγκα...τη μαλακια την παιζεις και Μ.Παρασκευη!!!!σου'χει μεινει συνηθεια απο μικρος ε?
Και εκει στις φαβελες σε πηδαγανε οι Φαβελειρος Βραζιλιανοι...γιαυτο τα ξερεις αυτα τα μερη πουτανιαρη!!!!!
Τελος παντων ευτυχως που υπαρχουν και κατι τετοιοι και γελαμε και λιγο με την εφευρετικοτητα τους στις μαλακιες....
ΕΛΑ ΕΛΑ βρε δροσερο αγορι μην αρπαζεσαι.
Περνα καλα με τον καλο σου τον james, δωστου κανα φιλακι
Πεστου να σου σουβλισει αρνακι
Και μετα το Πασχα θα μας πεις για τις επενδυσεις σου και τις offshore για να μαθαινουμε και εμεις οι φουκαραδες
Επισκέπτης
Εσυ εισαι bussinnes class απο μονος σου εμας δεν μας χρειαζεσαι!!!!Εμεις ειμαστε <<<<Clase Turista>>>.ΕΛΑ ΕΛΑ βρε δροσερο αγορι μην αρπαζεσαι.
Περνα καλα με τον καλο σου τον james, δωστου κανα φιλακι
Πεστου να σου σουβλισει αρνακι
Και μετα το Πασχα θα μας πεις για τις επενδυσεις σου και τις offshore για να μαθαινουμε και εμεις οι φουκαραδες
Γραψε ομως τιποτα πιο ευρηματικο!!!στερεψες απο μαλακιες γιατι?????
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχαχα γουσταρω...
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω παντως δεν θελω να φυγει απο το thread κανεις απο τους δυο.μπορα ειναι και θα περασει.οι ταιλανδεζικες μπορες περνανε γρηγορα εχω ακουσει οταν βρεχει κατω...
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΒρε κουραδομαγκα...τη μαλακια την παιζεις και Μ.Παρασκευη!!!!σου'χει μεινει συνηθεια απο μικρος ε?
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια για να καταλαβω εφαγε κανεις καμια γκομενα του αλλου?γιατι τοση κοντρα χρονιαρες μερες?
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ Χ ΣΕΙΡΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
@stefan00
Φιλε αυτα τα βλεπω τοσα χρονια !!!ο Ελληνας -και οχι μονο αυτος-θελει να πουλαει μουρη και μυαλο...αλλα σιγα σιγα αρχιζουν και αλλοι και τα καταλαβαινουν οπως ο rebetis πχ που το πουτανακι το ξεκωλιασε και το αμολησε και μαλιστα με επιστροφη χρηματων!!!
Βεβαια η κατασταση θα χειροτερευει γιατι υπαρχει μεγαλη ζητηση ειδικα pattaya.Αλλα οσο μπορειτε αντισταθειτε!!!
και να ξερετε και κατι αλλο:Οσο πιο ασχημος ή πιο μεγαλος ειναι ο falang σε ηλικια τοσο πιο ευκολο θυμα ειναι!!!
Εγω ας πουμε που ειμαι σχετικα ομορφος κλπ δεν ειδα να μου συμβαινει με τις πουτανες εννοειται και κανα τρομερο!!!να θελουν να γαμηθουν ας πουμε τζαπα μαζιμου!Αντιθετα σε πλυστηριασμο με γερους και χοντρους παντα χανω!!Και αυτο τα λεει ολα!!!!
Αnyway φυλαχθειται απο τους παραμυθαντζιδες και τους επιδιξιομανεις μαλακοελληνες!!!Γαματε με προσοχη και καντε και τα παζαρια σας..Δεν ειναι κακο!!!
Tον Τονυ τον π.....τη τον ομορφούλη που εκανε παρεα με τnν κωλομπα τον James τι τον εχεις ;
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
κοκορακια?
Ενταξει βρε παιδια χαλαρωστε.
Νομιζω εισαστε σε ηλικια και θεση να ξεχωριζετε τη πλακα, τουλαχιστον απο τη μερια μου.
Συνεχεια γραφεται εδω για Πατταγια, δωματια, πουτανες και ποσες μερες μετραει ο καθενας να παει κατω.
Εγινε μια πλακιτσα, ενταξει σε εναν οχι και τοσο εξυπνο,ισως και να χοντρηνε αλλα καλο ειναι να μπορουμε να διατηρουμε και το χιουμορ μας.
Εν πασει περιπτωσει ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και απο εμενα ΤΕΛΟΣ η πλακα.