Pattaya daily reporting
Καιρός καλός, ηλιοφάνεια αλλά όχι ζέστη.Η απίστευτη πολυκοσμία των εορτών έχει αραιώσει
Οι έλληνες επισκέπτες αυξάνονται αλλά τα ρέπορτς ελάχιατα.Εχω ορκιστεί πιστός ανταποκριτής και συνεχίζω
Αν κάποιος θέλει μωρό από Gogos πρέπει να παίξει νωρίς από τις 9 το πολύ δέκα.Μετά θα παραλάβει μπάζα.
Το ανάποδο γίνεται με τις ντίσκο.Πρέπει να κάνει υπομονή και να ξεκινήσει μετά τις δύο το πυροφάνι.
Εγώ είμαι κάπου στη μέση.Το καλύτερο ορθάδικο για μένα είναι το WS Club η γνωστή κάντιλακ για τον λόγο
και μόνο του μη καπνίσματος.Μαζεύει όμως και αρκετά καλά κορίτσια ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και λοιπές
λάτρεις νυχτερινής περιπέτειας.To crazy girls Agogo μεταφέρθηκε απέναντι με καλά μωρά αλλά σίγουρα άπειρα.
To Wats Up έχει δύο όψεις.Η μία με τα κογιότ τα οποία είναι μπουκιά και συγχώριο αλλά δε ψωνίζονται και
η άλλη με τα γνωστα Gogogirls τα οποία δε βλέπονται.Κάτι Shark κάτι Diamond, Happy κλπ σχολάσανε.Ελάχιστα
κορίτσια εκατοντάδες φαλάγνκ.Το καινούριο στη Walking street ειναι το Alkatraz.Εκεί βρέθηκα κατα τις τρεις
το πρωί και περίμενα ξανά να σχολάσει η σερβιτορούλα που με έδεσε και με τις χειροπέδες της (όλες έχουν
τέτοια αξεσουάρ) Επειδή όμως βαριόμουν να την περιμένω μέχρι τις τέσσερις άσε που είναι αφερέγγυα, κάθε
βράδυ με πάει για την επομένη (μιά η μάνα δε μπορεί μια ο κώλος της πονεί).Οπότε κατεβάζω μετά από πεντάλεπτη
έρευνα γκογκοκόριτσο μικροκαμωμένο.Την λέγαν Ναμ σα να λέμε νεράκι,τίποτα σπουδαίο αλλά με κορμάκι άριστο
κοιλίτσα επίπεδη,ετών εικοσιδύο
Εχει πλάκα όταν βγαίνω από τα ιδρύματα και σε λίγα λεπτά είμαστε στο δωμάτιο.Το άλλο καλό είναι ότι αν
τελειώσεις από στορτ και βαριέσαι ή δε νυστάζεις σε χρόνο μηδέν είσαι πάλι μέσα στη μάχη.ΜεγάλεΖαν!
Με τη κοπέλα δε κανόνισα σορτ η λονγκ της είπα θα δούμε.Αφού αγόρασα και δυο ποτά τα οποία ήπιαμε στη βεράντα
με θέα τον πεζόδρομο αλλά και τη θάλασσα της Πατάγιας την έστειλα για μπάνιο μόνη και μετά μπήκα και εγώ.
Ηταν λίγο κλειστή στην αρχή αλλά μετά ξεθάρεψε.Στα φιλιά ήταν κορυφαία.Το λουλουδάκι της στενό, ρηχό και
απίστευτα γλυκύτατο...πως τα καταφέρνουν...και ενώ εγώ μαγεμένος της έκανα αγαπησιάρικο και τρυφερό έρωτα
με άρχισε στα φακ μι και φακ μι...μωρη τη σου κάνω μου λέει φακ μι χαρντ...ε να μη της χαλάσω και το χατήρι
έφαγε και δύο τρεις σφαλιάρες στο πισινό...αυτό ήτανε...τέτοια ήθελε η ρουφιάνα...και άρχισε να φωνάζει δυνατά
το οποίο φυσικά με έκανε να τελειώσω μέσα της και να με κάνει κοσμοναύτη αλλά και ταπεινό εξερευνητή των απίστευτων
ερωτικά κοριτσιών της Ταϊλάνδης.
Δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε μερικές φορές μετράει η ποιότητα, εξάλλου κοιμήθηκα σερί μέχρι τις μία το μεσημέρι
όπως και εκείνη που δε σταμάτησε να κρατάει το χέρι μου όλη νύχτα μπας και γυρίσω πλευρό και χάσει αγκαλίτσες.
Δικιά μου!
Απόψε μάλλον έχει ρεπό αλλά δεν ορκίζομαι....με τέτοιους πειρασμούς που καραδοκούν σε κάθε γωνιά δε υπόσχομαι τίποτα.
Η νύχες στη Πατάγια είναι μεγάλες...μεγάλες και μαγικές.