Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Και εγω ενδιαφερομαι για πληροφοριες για Πατπογκ μιας και εχω κλεισει για τις πρωτες μερες που θα παω ξενοδοχειο εκει.(Ballys suites αν ξερει κανεις τιποτα).Βεβαια και περσι κοντα εκει ειχα μεινει-Ναραι,Σιλομ- αλλα απεφυγα την πατπογκ,κυριως λογω του οτι ειχε πολλους κραχτες.Ψωνισα ομως 3-4 φορες απο τα φουτ μασσαζ, και τα μποντυ-μασσαζ (οχι σοαπυ η χαπυ-εντινγκ) που ειναι κατα μηκος της Σιλομ, αφου περνουσα 2-3 φορες την ημερα και σταμπαριζα αυτες που μου αρεσαν και αφου μου εκαναν μασσαζ και συζητουσαμε λιγακι,χωρις να παιρνει χαμπαρι η μαμασαν, ερχοντουσταν μετα τις 12 στο ξενοδοχειο.Αντι για μπαρφαιν 600 μπατ εδινα 250-300 για μποντυ-μασαζ. :grin:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Και εγω ενδιαφερομαι για πληροφοριες για Πατπογκ μιας και εχω κλεισει για τις πρωτες μερες που θα παω ξενοδοχειο εκει.(Ballys suites αν ξερει κανεις τιποτα).Βεβαια και περσι κοντα εκει ειχα μεινει-Ναραι,Σιλομ- αλλα απεφυγα την πατπογκ,κυριως λογω του οτι ειχε πολλους κραχτες.Ψωνισα ομως 3-4 φορες απο τα φουτ μασσαζ, και τα μποντυ-μασσαζ (οχι σοαπυ η χαπυ-εντινγκ) που ειναι κατα μηκος της Σιλομ, αφου περνουσα 2-3 φορες την ημερα και σταμπαριζα αυτες που μου αρεσαν και αφου μου εκαναν μασσαζ και συζητουσαμε λιγακι,χωρις να παιρνει χαμπαρι η μαμασαν, ερχοντουσταν μετα τις 12 στο ξενοδοχειο.Αντι για μπαρφαιν 600 μπατ εδινα 250-300 για μποντυ-μασαζ. :grin:
Απο την πολυ μικρη εμπειρια που εχω απο Βκκ,βλεπω οτι το Ξεν/χειο ειναι αρκετα μακρυα απο τους σταθμους του sky train αλλα & απο Νανα.Καπως κοντα ειναι το σοι cowboy,αλλα ας μιλησουν καλυτερα οι μονιμοι & οι εμπειροτεροι.Εγω κρινω οτι μαλλον θα μετακινησε με ταξι για τα σημεια ενδιαφεροντος...
Οσο αφορα τωρα το ξεν/χειο δειχνει καλο & σε καλη τιμη.Δεν ξερω & ποτε θα πας αλλα ριξε  μια ματια στο Le Fenix στο soi 11,κανει συνεχεια προσφορες & ειναι διπλα απο αρκετα κλαμπακια (απεναντι ειναι το Q club) 5 λεπτα με τα ποδια απο Νανα πλαζα.Τον Δεκ που ημουν εγω Βκκ τους ρωτησα & μου το εδιναν 1200 μπατ,αλλα ηταν τελευταιο μου βραδυ...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν δοκιμάσετε την τύχη σας στη Silom... μακρυά από το soi 4 αν δεν έχετε περίεργα γούστα!!! Στο 4 πάμε μόνο για κάνα σουβλάκι αν και τώρα τελευταία και αυτού η ποιότητα έχει πέσει λίγο!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Το ξενοδοχειο που εχω κλεισει ειναι στην Πατπονγκ-Σιλομ (υπαρχουν δυο Ballys ενα στη Sukhumvit και ενα στη Σιλομ).Θα κατεβω κατω στις 19 Φλεβαρη.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Λίγα πράγματα για την Patpong.
Κατ' αρχάς 10 gogos είναι, τα γυρίζεις όλα σε ένα βράδυ και έχεις άποψη. Τα rip-of μαγαζιά είναι σε ορόφους όπου και δεν ανεβαίνουμε. (Και δεν υπάρχει και λόγος να ανέβουμε)

Το κακό μ' αυτήν την περιοχή είναι ότι αν και πρόκειται για την πλέον "παραδοσιακή" σεξοπεριοχή της πόλης, τελικά, εξαιτίας του night market που στήνεται κάθε βράδυ, κατήντησε περισσότερο αξιοθέατο και λιγότερο μπουρδελοπεριοχή.
Γι αυτό και είναι πιο κρυόκωλη και ξενέρωτη από τις άλλες δύο περιοχές - Nana και Soi Cowboy-, οι πελάτες που θα καθίσουν δίπλα σου θα είναι περισσότερο τουρίστες και περαστικοί και λιγότεροι τύποι σαν κι εμάς που μαζεύονται αποκλειστικά για το... περιεχόμενο.
Αλλά:
Έχει πάντα ωραία κορίτσια, μέχρι 3-4 χρόνια πριν χαλαρά τα πιο ωραία της πόλης (και παρένθεση πιο ωραία εννοώ από αυτά που είναι προσβάσιμα σε μας τους farang), τα πιο φθηνά ποτά, τις πιο καθαρές χρεώσεις και τα φθηνότερα barfine.
Τώρα το τι θα συναντήσεις παίζεται, αλλά προσωπικά έχω μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις σε περιπέτειες της μιας βραδιάς.

Το Cosmos και το King's Garden με την live μουσική (ελπίζω να θυμάμαι σωστά το όνομα) είναι και φριλατζομάγαζα.
Το Star of light ένα από τα πιο παλιά και famous τσιμπουκάδικά της πόλης.
Συνήθως όλα τα Κιng's κάτι μαζεύουν τον αφρό.

[size=14pt]PAGTAO:[/size]
Ξέχασα να γράψω ότι πρέπει να πας και από το Soi 33 της Sukhumvit νωρίς το βραδάκι για να πετύχεις το happy hour.
Είναι ο δρόμος των νεκρών καλλιτεχνών με τις πιο κουλτουριάρες πουτάνες (λέμε τώρα  :rolleyes:) της πόλης.
Aν κατα τις 9-9:30 πεινάσεις, κατεβαίνοντας προς το soi Cowboy, σταματάς στο soi 29 και τρως στο Mahananga, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Bangkok. (Στο χιλιαρικάκι το άτομο). Mετά συνεχίζεις για soi 23 και φυσικά με τα πόδια κατεβαίνεις την Sukhumvit για το βραδινό χαιρετισμό στα κοριτσάκια που βολτάρουν στα πεζοδρόμια πριν καταλήξεις στην Nana για να συνοψίσεις μια όμορφη βραδιά :grin:.

[size=14pt]BIETNAM[/size]
Για μένα πρέπει να πας, αν ενδιαφέρεσαι πριν απ' όλα για μια πολύ ιντριγκαδόρικη για την φαντασία χώρα.
Η Σαιγκον είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μπάσταρδο με Ασιάτικα χαρακτηριστικά και Ευρωπαικά ρούχα, αλλά μην περιμένεις ότι θα είναι για πολύ ακόμη. (Τελευταία μου επίσκεψη εκεί το 2005)
Καταπληκτικές αγορές για τέχνη, ρούχα και παραφερνάλια. Φαγητό ελαφρύ και νόστιμο, πιο κοντά σε Κινέζικο από αυτά που τρώμε στην Ταιλάνδη αλλά και κρουασανάκια ή μπατονέτες στους φούρνους.
Νυχτερινή ζωή; Καλυμμένη, χρειάζεται να την κυνηγήσεις το βράδυ και δεν ένοιωθα και τόσο  safe όσο στην Ταιλάνδη. Υπάρχειφυσικά και κάθε χρόνο θα υπάρχει και περισσότερη.
Αν πας μόνο για τις μικρές Βιετναμέζες (που για μένα δεν είναι ομορφότερες από τις Ταιλανδέζες, αλλά γούστα είναι αυτά), πήγαινε καλύτερα Phnom Penh που θα βρείς σε κλασσικά στέκια.
Α! Και πάρε να διαβάσεις το Ενας Ησυχος Αμερικανός του Γράχαμ Γριν.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Υ.Γ. ρε συ μορτη Pagtao, με τι μετακινησαι μες τη νυχτα στο ψαροχωρι;;

το grand hotel ειναι στην walking street soi 14, οποτε δεν χρειαζετε καποιο μεσο.
και οταν εισαι στη δραση σπανια να πας καπου αλλου, πχ soi 7,8.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
.
Το Star of light ένα από τα πιο παλιά και famous τσιμπουκάδικά της πόλης.
Ξέχασα να γράψω ότι πρέπει να πας και από το Soi 33 της Sukhumvit νωρίς το βραδάκι για να πετύχεις το happy hour.
Είναι ο δρόμος των νεκρών καλλιτεχνών με τις πιο κουλτουριάρες πουτάνες (λέμε τώρα  :rolleyes:) της πόλης.
το σοι 33 ειναι μεγαλη παπαρια κατα τη γνωμη μου απορω πως εχει αντεξει συνεχεια αδειο ειναι...και πως να μην ειναι με μπαρφαιν 1800Β για μπαροβιες επιπεδου οχι καλυτερου απο τα κλασσικα γκογκος...για καμια μπυρα μια χαρα...
οπως το πες λεμε τωρα κουλτουριαρες και καλα  :headbang:

Αν πας μόνο για τις μικρές Βιετναμέζες (που για μένα δεν είναι ομορφότερες από τις Ταιλανδέζες, αλλά γούστα είναι αυτά), πήγαινε καλύτερα Phnom Penh που θα βρείς σε κλασσικά στέκια.
εχω την εντυπωση οτι δεν υπαρχουν πολλες πια Βιετναμεζες στην Πνομ Πενχ και γενικα στην Καμποτζη...δεν ειναι οπως παλια και οι περισσοτερες εχουν φυγει
επισης ενα κακοφημο στεκι στα περιχωρα της Πνομ Πενχ μου διαφευγει το ονομα τωρα (νομιζω Κ11 η κατι τετοιο) που μαζευε παραδοσιακα Βιετναμεζες  εχει καθαριστει απο τις αρχες
και συμφωνω μαζι σου οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο το Βιετναμ απο γυναικεια ομορφια...σιγουρα οχι καλυτερες απο Ταυλανδεζες και αυτο το λεω εγω που μου αρεσουν και οι ασπρες και οι Βιετναμεζες ειναι κατεξοχην πιο ασπρες απο τις Ταυλανδεζες

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαιρετω απο πατταγια, το πρωτο βραδυ κουρασμενος απο το ταξιδι και υστερα απο δυο μπουμ-μπουμ κοιμηθηκα νωρις.Ειχα συναντηση με συναγωνιστη και στο διπλα δωματιο μενει ελληνας. Απο το λιγο που ειδα χθες το βραδυ και ενω ειχα παρει απο νωρις τιλακ κυκλοφορουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μωρακια.Επισης τα τελευταια χρονια δεν πολυκυκλοφορω WS και προτιμω ποιο υσηχα σοι απο τα οποια εχω ανακαλυψει θησαυρους, επεται συνεχεια......

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Χαιρετω απο πατταγια, το πρωτο βραδυ κουρασμενος απο το ταξιδι και υστερα απο δυο μπουμ-μπουμ κοιμηθηκα νωρις.Ειχα συναντηση με συναγωνιστη και στο διπλα δωματιο μενει ελληνας. Απο το λιγο που ειδα χθες το βραδυ και ενω ειχα παρει απο νωρις τιλακ κυκλοφορουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μωρακια.Επισης τα τελευταια χρονια δεν πολυκυκλοφορω WS και προτιμω ποιο υσηχα σοι απο τα οποια εχω ανακαλυψει θησαυρους, επεται συνεχεια......

Φιλε Hank καλως ηλθες στο "club".........περιμενουμε ανταποκρισεις!!!και καμια φωτο!!!
Γιατι αν περιμεου με απ'τον Pagtao,σωθηκαμε!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Για Πνομ Πεν δεν μιλαω για go go αλλα για τα μπαρακια που εχουν beer girls που προμοταρουνε μπυρες, με λιγη κουβεντα και 20 δολαρια, τουλαχιστον προν απο 3 χρονια, εκλεινες ραντεβουδακι στο ξενοδοχειο σου.
Το ιδιο παιζει και στο Siem Reap.
Να διευκρινισουμε οτι σε καμμια αλλη χωρα η σεξ σκηνη δεν ειναι σαν της Ταυλανδης τοσο φανερη.
Αλλα εαν καποιος εχει ορεξη και ψαξει θα βρει πολλυ καλλυτερες ευκαιρειες.
Και οχι Φαντομα δεν μιλαω για την Κ 11 αλλα για τη περιοχη διπλα στο ποταμι RIVERSIDE και τα μπαρακια MARTINI - WALKABOUT- SHARKY'S.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Με τον pagtao μιλησαμε σημερα στο τηλ και θα βρεθουμε το βραδυ, παντως εγω την πατταγια την βλεπω ψιλοαδεια αλλα θελω να δω τι γινεται και το βραδυ, απο γνωστες γκομενιτσες που μιλησα τα ιδια μου ειπαν στο χοτελ που μενω ενω μου ειχαν πει οτι δεν εχουν δωματιο ξαφνικα εχουν και superior μαλιστα, απο γυναικες παντως χαμος. Επειδη το ευρω ειναι πολυ πεσμενο θελει προσοχη στα ανταλλακτηρια, και 0.25 παραπανω να δινει καποιο αλλαζουμε εκει γιατι στα χιλιαδες μπατ που χαλαμε εδω κανει τι διαφορα, καλυτερα εστω και 3-5 χιλιαδες μπατ και κερδισω να τα φαω στα μωρακια. Το χθεσινο τιλακ πολυ καλο και καβλιαρικο, το τιμησα δεοντως, σημερα ενω περπατουσα γνωρισα ενα κοντοπουτανο σε ενα μασατζιδικο της λεω baby masaz only in my room και λεει οκ, λεω να πιω καμια μπυρα και να παω να το κτυπησω εδω διπλα στο χοτελ μου ειναι οτως η αλλως. Οι ρεσεπτιονστ με το που με ειδαν τρελλη χαρα, τις κερναω καμια μπυρα, κανα καφεδακι απο 7-11, ειναι μια που ειναι πολυ hard worker αυτη πρεπει να γαμιεται τρελα και ας το παιζει παρθενα της ειπα για diner και δεκτηκε γιατι με ξερει χρονια but no promise βρε παμε για φαγητο και θα σε φτιαξω σκεφτομαι, εχω αρχισει και γινομαι τοσο γνωστος σε καποιους με τα χρονια που αμα δεν εχουν να χαλασουν χιλιομπατο μου λενε tommorow!!!! απιστευτο για ταυλανδους!!!! επεται συνεχεια.....

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Λορδε, Suadam, 04fantomas05, ευχαριστω για τις πληροφοριες που ριξατε για το Βιετναμ, Το συμπερασμα ειναι οτι το αφηνω για το τωρινο ταξιδι και μαλλον θα το αφησω για τελειως..... ειμαστε αρκετα μεγαλοι για να ψαχνουμε που ειναι κρυμμενα τα κοριτσοπουλα.  :2funny: Οποτε Ται και παλι !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
....με τι μετακινησε μες τη νυχτα στο ψαροχωρι;

Απάντησε ο Ζαν με τον οποίο και έγινα γείτονας...Secters εκείνος, Grand hotel εγώ και από κάτω μας όλα τα γούστα.
Αρα δε χρειάζεται μετακίνηση.Ολο το παιχνίδι και τα καλύτερα Gogos και Disco είναι εδώ. Οσο για πισίνες κλπ έρχεται
δευτερεύον.Πισίνα παιζει στο Mike shopping Mal  όπως μας είπε ο Λάκης παλαιότερα αλλά και η Jomtien beach που είναι δέκα λεπτά με δέκα μπατ από εδώ.Σήμερα ήταν πιο ησυχη και πιο καθαρή....ας πούμε δηλαδή.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Οκ ρε αλανια , μη βαρατε, κατι εγραψες για Αλκατραζ και μπερδευτικα γιατι αυτο το μαγαζι δεν ειναι κοντα στο Big C ;;  :think:

Ωπα λες για το agogo soi 15, εγω το πηρα για το Lady boy Show, Alcatraz .... χιχιχιχι

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
....περιμενουμε ανταποκρισεις!!!και καμια φωτο!!! γιατι αν περιμενουμε απ'τον Pagtao,σωθηκαμε!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: Λάκη παίζεις με τη φωτιά λέμε......

Αντε πάρε ένα μεζεδάκι special for you... :rockon:

Συνημμένα

• Kisses for Lakis.jpg
    Kisses for Lakis.jpg
    237,3 KB · Εμφανίσεις: 38

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ωραιος ο Pagtao !!!! (Δε γαμιεται το Βιετναμ, φουλ για Ται) !!!!  :rockon: :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Pattaya daily reporting
Καιρός καλός, ηλιοφάνεια αλλά όχι ζέστη.Η απίστευτη πολυκοσμία των εορτών έχει αραιώσει :dancing:
Οι έλληνες επισκέπτες αυξάνονται αλλά τα ρέπορτς ελάχιατα.Εχω ορκιστεί πιστός ανταποκριτής και συνεχίζω :rockon:
Αν κάποιος θέλει μωρό από Gogos πρέπει να παίξει νωρίς από τις 9 το πολύ δέκα.Μετά θα παραλάβει μπάζα.
Το ανάποδο γίνεται με τις ντίσκο.Πρέπει να κάνει υπομονή και να ξεκινήσει μετά τις δύο το πυροφάνι.
Εγώ είμαι κάπου στη μέση.Το καλύτερο ορθάδικο για μένα είναι το WS Club η γνωστή κάντιλακ για τον λόγο
και μόνο του μη καπνίσματος.Μαζεύει όμως και αρκετά καλά κορίτσια ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και λοιπές
λάτρεις νυχτερινής περιπέτειας.To crazy girls Agogo μεταφέρθηκε απέναντι με καλά μωρά αλλά σίγουρα άπειρα.
To Wats Up έχει δύο όψεις.Η μία με τα κογιότ τα οποία είναι μπουκιά και συγχώριο αλλά δε ψωνίζονται και
η άλλη με τα γνωστα Gogogirls τα οποία δε βλέπονται.Κάτι Shark κάτι Diamond, Happy κλπ σχολάσανε.Ελάχιστα
κορίτσια εκατοντάδες φαλάγνκ.Το καινούριο στη Walking street ειναι το Alkatraz.Εκεί βρέθηκα κατα τις τρεις
το πρωί και περίμενα ξανά να σχολάσει η σερβιτορούλα που με έδεσε και με τις χειροπέδες της (όλες έχουν
τέτοια αξεσουάρ) Επειδή όμως βαριόμουν να την περιμένω μέχρι τις τέσσερις  άσε που είναι αφερέγγυα, κάθε
βράδυ με πάει για την επομένη (μιά η μάνα δε μπορεί μια ο κώλος της πονεί).Οπότε κατεβάζω μετά από πεντάλεπτη
έρευνα γκογκοκόριτσο μικροκαμωμένο.Την λέγαν Ναμ σα να λέμε νεράκι,τίποτα σπουδαίο αλλά με κορμάκι άριστο
κοιλίτσα επίπεδη,ετών εικοσιδύο  :tits:
Εχει πλάκα όταν βγαίνω από τα ιδρύματα και σε λίγα λεπτά είμαστε στο δωμάτιο.Το άλλο καλό είναι ότι αν
τελειώσεις από στορτ και βαριέσαι ή δε νυστάζεις σε χρόνο μηδέν είσαι πάλι μέσα στη μάχη.ΜεγάλεΖαν! :rockon:

Με τη κοπέλα δε κανόνισα σορτ η λονγκ της είπα θα δούμε.Αφού αγόρασα και δυο ποτά τα οποία ήπιαμε στη βεράντα
με θέα τον πεζόδρομο αλλά και τη θάλασσα της Πατάγιας την έστειλα για μπάνιο μόνη και μετά μπήκα και εγώ.
Ηταν λίγο κλειστή στην αρχή αλλά μετά ξεθάρεψε.Στα φιλιά ήταν κορυφαία.Το λουλουδάκι της στενό, ρηχό και
απίστευτα γλυκύτατο...πως τα καταφέρνουν...και ενώ εγώ μαγεμένος της έκανα αγαπησιάρικο και τρυφερό έρωτα
με άρχισε στα φακ μι και φακ μι...μωρη τη σου κάνω μου λέει φακ μι χαρντ...ε να μη της χαλάσω και το χατήρι
έφαγε και δύο τρεις σφαλιάρες στο πισινό...αυτό ήτανε...τέτοια ήθελε η ρουφιάνα...και άρχισε να φωνάζει δυνατά
το οποίο φυσικά με έκανε να τελειώσω μέσα της και να με κάνει κοσμοναύτη αλλά και ταπεινό εξερευνητή των απίστευτων
ερωτικά κοριτσιών της Ταϊλάνδης.
Δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε μερικές φορές μετράει η ποιότητα, εξάλλου κοιμήθηκα σερί μέχρι τις μία το μεσημέρι
όπως και εκείνη που δε σταμάτησε να κρατάει το χέρι μου όλη νύχτα μπας και γυρίσω πλευρό και χάσει αγκαλίτσες.
Δικιά μου! :smitten:

Απόψε μάλλον έχει ρεπό αλλά δεν ορκίζομαι....με τέτοιους πειρασμούς που καραδοκούν σε κάθε γωνιά δε υπόσχομαι τίποτα.

Η νύχες στη Πατάγια είναι μεγάλες...μεγάλες και μαγικές.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Pattaya daily reporting

Εχει πλάκα όταν βγαίνω από τα ιδρύματα και σε λίγα λεπτά είμαστε στο δωμάτιο.Το άλλο καλό είναι ότι αν
τελειώσεις από στορτ και βαριέσαι ή δε νυστάζεις σε χρόνο μηδέν είσαι πάλι μέσα στη μάχη.ΜεγάλεΖαν! :rockon:

ετσι ακριβως!!!  :rockon:

περσι τον μαρτιο βγαινω απο secrets παω walking street και χτυπαω αυτο το μωρο short time με 500μπατ.

την διωχνω, ντυνομαι αμεσως και στα καπακια φορτωνω 2 απο walking street.  :2funny:

Συνημμένα

• DSC_1983.jpg
    DSC_1983.jpg
    218,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC_2005.jpg
    DSC_2005.jpg
    225,5 KB · Εμφανίσεις: 20

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Zan,δε χρειαζεται να επεξεργαζεσαι τις φωτο για να φαινονται πιο "ασπριδερες".. :grin:
Ξερουμε οτι σου αρεσουν οι "σκουρες"... ;)
Γουστο σου και καπελο σου...Δε σε παρεξηγουμε... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom