Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητέ Pag όπως ήταν φυσικό και λόγω του 4ημέρου της αργίας πολλές κορασίδες κατευθύνθηκαν προς τις οικογενειακές τους κατοικίες. (Ωχ πολύ formal το ξεκίνησα... :P). Την ίδια παρατήρηση έκανα και εγώ στην πρωτεύουσα. Η βραδιά μετά την αλλαγή του χρόνουν ήταν ίσως ό,τι χειρότερο για να βγεις για ψώνια... Μετά λοιπόν την φαντασμαγορική αλλαγή της χρονιάς έξω από το Central World κατευθύνθηκα πρός το άντρο των απανταχού freelancer-ούδων "climax". Αποτέλεσμα... 4:30 το πρωί επέστρεψα στο διαμερισμά μου μόνος...
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα και σαγιονάρας το ανάγνωσμα. Άσε που οι μεθυσμένες farang-ογκόμενες είχαν λυσσάξει...
Χωρίς καθόλου σκέψη την επόμενη μέρα πήρα Ταϊλανδέζα φίλη πήγαμε RCA ανοίξαμε και ένα μπουκαλάκι και την περάσαμε φίνα...
Αναζητήσεις μωρών από την άλλη εβδομάδα και μετά τώρα μόνο διασκέδαση!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε μαύρη σαν καλιακούδα και σαγιονάρας το ανάγνωσμα. Άσε που οι μεθυσμένες farang-ογκόμενες είχαν λυσσάξει...
:thumbsup:
Αν δεν είχα πληρώσει εισιτήρια και ξενοδοχεία θα είχα φύγει από προχτές πριν έρθω
έχω ξενερώσει όσο δεν πάει, 2 βδομάδες πήρα να ρθει το τιλάκ και τερμάτησα με αυτήν ιστορία :headbang:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και όταν λέω μαύρη μαυρίλα εννοώ ότι δεν έβρισκες καμιά ούτε κατ'υποψίαν ασπριδερή!!!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Αλλη απορία το ταξίδι διέρκεσε 8 μόλις ώρες και το καλοκαίρι με τάι πάλι κράτησε 10 ώρες
τη μία ώρα την καταλαβαίνω που αλλάξαμε εμείς η άλλη ώρα που στο διάολο πήγε  :think:
Πιθανότατα είχες πετάξει με Airbus που είναι πιο αργό από το 777 Boeing.
Σου είχα πεί ότι είναι μέτριο το Eastiny ;)

Pattaya News
Επίσης έχει κλείσει η τελευταία εβδομάδα για...που αλλού πρωτεύουσα φυσικά.
Ρίξε μια καλύτερη ματιά στην Patpong. Θα βρείς πολλά από αστεράκια έως Super Nova.
Εντάξει, είναι σπαστικό το night bazaar (και θα έχει πολύ κόσμο αυτήν την εποχή) αλλά κάνε μια βόλτα σε όλα όσα είναι στο επίπεδο του δρόμου. (Τα bar στους ορόφους είναι λίγο ρίσκο) Άσε που τα καλύτερα εγχειρισμένα Trans της Ταιλάνδης είναι εκεί (King’s Castle III).  :s&m_3:
Στη Nana ανέβα (αμέσως μετά τις κυλιόμενες σκάλες) στο Mandarin. Κατά καιρούς μαζεύει ωραία μωρά. Πέρασε και από το Rainbow3 (αριστερά μόλις ανέβεις την κανονική σκάλα.)
Καλά να περνάς.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπως τα λές "best"..... τουλάχιστον συμφωνούν και άλλοι συναγωνιστές άρα δεν είμαι  :idiot:

Suadam thanks for information θα επανεξετάσω την Πατπονγειτονιά και το Rain3, που να τα προλάβεις όλα ρε φίλε....
Ηθικό δίδαγμα: Τη πολύ πολύ Παττάγια τη βαριέται και ο  :priest:

Η Νακλούα μπητς samesame Pattaya and Jomtien beach βρωμιά και δυσωδία......:S
Ασε που βλέπεις τον σωλήνα με λύματα να καταλήγει στη θάλασσα... :headbang: :headbang: :headbang:

Το μικρό νεράκι το πουλάνε 30 μπατ, Why 30 ρωτάω everywhere twenty......
Νew year μου απαντάει ακατέβατα..και εγώ να  :tickedoff:

Φυσικά και μπορούσαμε να είχουμε νεράκια μαζί μας από τα 7 eleven με 7 μπατ το μπουκάλι.....λέμε τώρα να περάσει και η ώρα μέχρι να συναντηθούμε με τον πρόεδρο και τα άλλα παιδιά. :dancing: :dancing:

Απόφαση οριστική και αμετάκλητη: Ποτέ μα ποτέ πια ξανά Ταϊλάνδη από 10/12 έως 10/01  :woldman:

Εχει και η Νακλούα τον καπετάνιο της, τον Grigorief.....ιδού.

Συνημμένα

• Captain.jpg
    Captain.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 23

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και όταν λέω μαύρη μαυρίλα εννοώ ότι δεν έβρισκες καμιά ούτε κατ'υποψίαν ασπριδερή!!!
Καλά θα ταν να υπήρχε έστω και μαυριδερή της προκοπής εύκαιρη νόμιζα ότι ήμουν στην Ελλάδα ούτε ένα χαμόγελο ούτε μια να χωθεί εκτός από κάτι μπάζα και θείτσες πρώτη φορά στα χρονικά
Μια ωραία όμως ξενέρωτη μου την έπεσε αλλά αν είναι να της τα βγάζω με το τσιγκέλι ξυνό  :knockinb: θα κάνει, τίποτα το χειρότερο βράδυ από άποψης  :knockinb: που δεν έγινε ever

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
:thumbsup:
Αν δεν είχα πληρώσει εισιτήρια και ξενοδοχεία θα είχα φύγει από προχτές πριν έρθω
έχω ξενερώσει όσο δεν πάει, 2 βδομάδες πήρα να ρθει το τιλάκ και τερμάτησα με αυτήν ιστορία :headbang:
Τι,δεν ησουν εσυ το ενα απο τα δυο πατριωτακια με το καλο μωρο,που περιεγραψε παραπανω ο Pag ?

Δλδ τωρα στην Παταγια ειναι ειναι κατι σαν τον Δεκαπενταυγουστο σε Ελληνικο νησι ? Πηχτρα στη σαβουρα ?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τι,δεν ησουν εσυ το ενα απο τα δυο πατριωτακια με το καλο μωρο,που περιεγραψε παραπανω ο Pag ?

Δλδ τωρα στην Παταγια ειναι ειναι κατι σαν τον Δεκαπενταυγουστο σε Ελληνικο νησι ? Πηχτρα στη σαβουρα ?
Οχι φίλε Μπικ, τίποτα χτες πρώτο βράδυ και πήρα από τα τρία το μακρύτερο
τα λίγα πολύ καλά τα είχαν πιάσει και ευτυχώς τα ελληνόπουλα ήταν ανάμεσα στους τυχερούς
κάποια καλά ήταν στο κόσμο τους δε πα να τα κόζαρα τίποτα ούτε χαμόγελο κάποια άλλα είχαν σταμπάρει άλλες παρέες και εκεί που τις είχα βάλει στο σκόπευτρο χωνόντουσαν σε αυτούς
πολύ ψωλαρία μέσα στα ιδρύματα και λίγα θυλικά, ακόμα και οι αφόρτοτες από gogo που ερχόντουσαν κατά τις 5 το πρωί δεν κάνανε καμία κίνηση καθόντουσαν στο κέντρο στην ινσόμνια και χαζεύανε μία ψιλοομορφούλα που μου είπε ένα hello 5 το πρωί με τον κύνδινο μην μείνει μπακούρι της τα έβγαζα με το τσιγγέλι πολύ ξενέρα μου έλεγε i am borring και της  έλεγα τι ήρθες μωρη σε μένα για να βαρεθούμε together και στο τέλος μου μεινε μια θείτσα να χαμογελάει και λέω δεν σφάξανε, ας δω και την καλή πλευρά γλύτωσα τουλάχιστον 1000 μπατ  :2funny: :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπικ όπως τα λες...σε ελληνικό νησί της Παναγιάς και φούλ από τσιγγάνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παττάγια...τέως ψαροχώρι τι λαμένεις.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αντε πάμε για καμμιά μπύρα και ο καλός ο Βούδας κάτι θα κάνει απόψε  :rockon: :rockon: :rockon:

Χαιρετισμούς κατεβαίνω Beer Garden

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
pattaya pattaya σου ερχομαι το Μαη...ας ειναι λιγοι οι μηνες που μας χωριζουν...!!!

παντως και εγω θεωρω μεγαλο λαθος σας παιδια να πηγαινεται τετοιες εποχες κατω και οχι στο low season! Δεκτο μονο στην περιπτωση που μονο τοτε μπορειτε λογο δουλειας! Εμεις παμε low και ειμαστε παντα βασιλιαδες!
Ολα ποιο φτηνα ολα ποιο καλα. Ακομα και απο θεμα βροχων μαλλον αφου ποτε δεν ειχε προβλημα με πολλες οπου και να πηγα και παταγια και πουκετ κτλ.

Φετος θα παω ομως και βολιτσα στη Μπαγκοκ ολοημερα για να δω και εκει τι παιζει...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδη διαβασα για την "απουσια λευκων μωρων" στις πιατσες,για να σας τσιγκλησω,παρτε ενα ΛΕΥΚΟ κουκλακι...
Dew 19 ετων,φοιτητρια...
Pipinomaniac approved... :rockon:

Συνημμένα

• DSC0124.jpg
    DSC0124.jpg
    69,3 KB · Εμφανίσεις: 28

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
γιατι εκτος απο τον χαζοαμερικανο τον αγγλο,τον γερμανο που αισθανονται σαν το σπιτι τους στα αναλογα μαγαζια δεν αναφερεις και τον ελληναρα που ψαχνει φραπογαλο γυρο -σουβλακι και μπουζουκια ακομα???
χρονια πολλα και καλη χρονια
επειδη δεν εχω παει ποτε ταιλανδη ισως να μην δικαιουμαι να μιλαω ομως βασιζομενος στα χιλιαδεσ αρθρα που εχω διαβασει και συενχιζω να διαβσω σε αυτο το φορουμ δεν νομιζω οτι οι ελληνες ψαχνουν σωνει και καλα μπουζοθκια και αθλια πιτογυρα στην ταιλανδη.το αντιθετο μαλιστα βλεπω οτι ολοι ψαχνουν για τα τιλακ τους ειτε ειναι ladyboys ειτε θυληκα.σιγουρα η ελληναρια πολλεσ φορες ειναι αθλια και αποκρουστικη σε αρκετους ελληνες αλλα αυτο δεν ειναι ο κανονας.εκτος αν αναφερεσαι στους φραγκατους ελληνες που εχουν εξοχικα εκει και πανε με τις οικογενειες τους.μυκονιατες αθηναιοι κ.τ.λ. που αυτο οικογενειακα ισως να θελουν να ψαξουν ελληνικου τυπου διασκεδαση.ομως αυτο απεχει απο το να πεις οτι το ιδιο κανουν ο παγκταο ο μπικου ο κοσταςφ16 ο πιπι ο μιμικος ο φονμακουλης ο ντινος20 ο μυκονος ο λακης ο μαθημα σολφεζ και πολλοι αλλοι συνοδοιποροι παρα πολλοι...αυτοι σε πληροφορω οτι ειναι ελληνες οχι ελληναραδες που ψαχνουν μπουζουκια και πιτογυρα και σιγουρα δεν τους βαζω στο ιδιο μοτο με τους αμερικανους και τους αγγλους.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Επειδη διαβασα για την "απουσια λευκων μωρων" στις πιατσες,για να σας τσιγκλησω,παρτε ενα ΛΕΥΚΟ κουκλακι...
Dew 19 ετων,φοιτητρια...
φιλαρακο ποσο δυσκολο ειναι να κανω προσκληση σε μια ταυλανδεαζα???

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Dew 19 ετων,φοιτητρια...

ρε πιπι αυτο ειναι μωρό ρεεεεεεεε τι 19 ουτε για 12 δεν λεει ....εισαι σιγουρος;;;;;;;;;
(το κουκλάκι που λες με ποιο μετρο συγκρισης ;;  :think: :think: :think: εκτος αν το αδική η φωτο.)

¨Ασε που μου θυμίζη τον ερωτα του μαστερ 21 μηπως ειναι το ιδιο;;.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε πιπι αυτο ειναι μωρό ρεεεεεεεε τι 19 ουτε για 12 δεν λεει ....εισαι σιγουρος;;;;;;;;;
(το κουκλάκι που λες με ποιο μετρο συγκρισης ;;  :think: :think: :think: εκτος αν το αδική η φωτο.)
με το δικο μας μετρο συγκρισης αδελφε,και ειναι μια χαρα το κοριτσακι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
με το δικο μας μετρο συγκρισης αδελφε,και ειναι μια χαρα το κοριτσακι.

δεν φερνει λιγο το μωρό που ποσταρησες εσυ για τον ερωτά σου στην Τάι;;;;;
σωστά φιλε αλλά για κουκλάκι δεν λεει για μενα τουλάχιστον ( γουστα ειναι αυτά πάσο).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
σωστά φιλε αλλάωγια κουκλάκι δεν λεει για μενα τουλάχιστον ( γουστα ειναι αυτά πάσο).
δεν το ποσταρα εγω ο φιλος πιπινομανιακ το ποσταρε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
σωστά φιλε αλλά για κουκλάκι δεν λεει για μενα τουλάχιστον ( γουστα ειναι αυτά πάσο).
πρεπει να μαθεις να συγκρινεις τις γυναικες αβαφτες.πολες απο αυτες που εχεις ποσταρει αν τις δεις χωρις μεικαπ και φωτοσοπ θα τρομαξεις.τωρα αν δεις την πιτσιρικα αυτη φτιαγμενη και επεξεργασμενη θα σου πεσει το σαγονι,πιστεψε με.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom