Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
αν εχεις πολλα λεφτα τιποτα δεν ειναι δυσκολο.
Και πολλά λεφτά να έχεις αν δεν έχει δουλειά κάτω δεν έρχεται με την καμία... Υπάρχει "μπαροβιοκοφτήρι" σε όλες τις πρεσβείες των χωρών που εκδίδουν visa Schengen,(μεταξύ των οποίων και στην Ελληνική). Επίσης οι επιχειρήσεις που παρέχουν βεβαιώσεις εργασίας για τις κοπέλες τσέκάρονται,(αποδεδειγμένα) για την ύπαρξή τους αρχικά αλλά και για το αν έχουν όντως εκδόσει το χαρτί αυτές.
Όπως θα σου πούνε αν επικοινωνήσεις μαζί τους,(με την Πρεσβεία), για να βγει visa πρέπει να πληρούν το προφίλ του τουρίστα! Επειδή λοιπόν το ποσοστό των κορασίδων των ιδρυμάτων που πληρούν αυτό το προφίλ είναι της τάξης του 0.0000000...τρέχαγύρευε % καλό θα είναι να μην ονειρεύεστε!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και πολλά λεφτά να έχεις αν δεν έχει δουλειά κάτω δεν έρχεται με την καμία... Υπάρχει "μπαροβιοκοφτήρι" σε όλες τις πρεσβείες των χωρών που εκδίδουν visa Schengen,(μεταξύ των οποίων και στην Ελληνική). Επίσης οι επιχειρήσεις που παρέχουν βεβαιώσεις εργασίας για τις κοπέλες τσέκάρονται,(αποδεδειγμένα) για την ύπαρξή τους αρχικά αλλά και για το αν έχουν όντως εκδόσει το χαρτί αυτές.
Όπως θα σου πούνε αν επικοινωνήσεις μαζί τους,(με την Πρεσβεία), για να βγει visa πρέπει να πληρούν το προφίλ του τουρίστα! Επειδή λοιπόν το ποσοστό των κορασίδων των ιδρυμάτων που πληρούν αυτό το προφίλ είναι της τάξης του 0.0000000...τρέχαγύρευε % καλό θα είναι να μην ονειρεύεστε!
ενταξει ισως ο τυπος να εχει βρει μια που να δουλευει αλλα και παλι θα χρειαστουν πολλα λεφτα για να τα καταφερουν.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το πιπινακι αυτο ειναι εντελως αβαφτο στη φωτο...
Λιγο κραγιονακι ειχε βαλει μονο,αλλα και αυτο εφυγε... ;)
Τα λευκα μωρακια γενικα δεν πολυβαφονται...Το πολυ πολυ καμμια σκια και λιγο κραγιονακι...
Τα ΜΑΥΡΑ παστωνονται με κρεμα ασπρισματος...Και ξυπνας το πρωι,τα βλεπεις και "αγριευεις"... :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Και πολλά λεφτά να έχεις αν δεν έχει δουλειά κάτω δεν έρχεται με την καμία... Υπάρχει "μπαροβιοκοφτήρι" σε όλες τις πρεσβείες των χωρών που εκδίδουν visa Schengen,
μπαροβιοκοφτηρι. :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:
Εγραψες  :rockon: πρωην συντοπιτη  :rockon:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
+1000      το  προφιλ  της  ταυλανδεζας  τουριστριας        ανω  των  27-28  οπωσδηποτε    τουλαχιστον  15  χιλιαρικα  μπατ  το  μηνα  εισοδημα    καμια  πενταετια  εργασια  στην  ιδια  εταιρεια-εργοδοτη    φυσιολογικες    κινησεις  τραπεζικου  λογαριασμου

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
+1000      το  προφιλ  της  ταυλανδεζας  τουριστριας        ανω  των  27-28  οπωσδηποτε    τουλαχιστον  15  χιλιαρικα  μπατ  το  μηνα  εισοδημα    καμια  πενταετια  εργασια  στην  ιδια  εταιρεια-εργοδοτη    φυσιολογικες    κινησεις  τραπεζικου  λογαριασμου
Kάντα 25000 και πάνω είναι πολύ σημαντικό ο μηνιαίος της μισθός να προσεγγίζει το κόστος του εισιτήριου... Και για να πούμε και κάτι αισιόδοξο προφίλ τουρίστριας έχουν και οι φραγγάτες φοιτήτριες! Για αυτές καθαρίζει η μαμά και ο μπαμπάς... ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Pattayastories
Το Beer Garden είναι μοναδικό για συναντήσεις και χαλαρές παρέες.Οι τιμές λογικές και η κουζίνα πολύ καλή.
Η παρέα μετά ήθελε Gogo και φυσικά ξεκινήσαμε με Baccara το οποίο όμως ήταν φουλ.Η μικρή μου φίλη
η χόστες και φέτος εκεί ήταν.Κορίτσια μέτρια εκείνη την ώρα.Στο νέο Pepermint το οποίο πάντα μου θυμίζει
την Wan βρήκαμε τέσσερα ελεύθερα σκαμπό και παραγγείλαμε μπύρες.Τα κορίτσια πολλά αλλά λίγες ξεχώριζαν.
Μία αστέρι την πρόλαβε και την μπαρφάνισε φαράνγκ θρεμένος και γυαλάκιας.Το παιδί ήταν πολλά καλό.
Ρώτησα με τρόπο τη μαμασάνγκ αν αύριο θα είναι ελεύθερη και μου είπε την πήρε για μία εβδομάδα ο τύπος! :headbang:
Επαιζε και ένα άλλο μωρό αλλά ίσα ίσα ξεχώριζε στο σκοτάδι... :tits2: Κορακίνα!
Η παρέα την έκανε για ντίσκο, εγώ έριξα μαύρη πέτρα στις ντίσκο της Πατάγιας για φέτος.Σκοτάδι,τσιγαρίλα,
παντοφλαρία και μπαζομαζέματα.Κάνω υπομονή μέχρι τις νύχτες της Πατπόνγκ της Νανά και της Καουμπόυ! :dancing:
Συνέχισα με Angel Witch μόνος.Πήγα πλακωμένος για το 37 ή το 38! Τζίφος.Ρώτησα μαμασάνγκ και μου είπε
"they no work tonight".Το περίμενα γιατί ήταν αργά.Στη πίστα χορεύουν το Thai show εκείνο που με τρελαίνει.
Τα κορίτσια των σόου είναι απίστευτα όμορφες.Πιάνω φιλίες με σερβιτόρα για να μου στείλει καμμιά.
Αφού τέλειωσαν μου φέρνει δύο.Τρελλάθηκα που τις είδα από κοντά.Πανέμορφες και κορμάρες.Πριν τα κεράσματα
ρωτάω αν μπαρφανιάζονται.Η μία όχι και η άλλη με χιλιάρικο συν πεντοχίλιαρο για τα περαιτέρω... :pipa1:
Ρίχνω χαμόγελο και άκυρο και συμβιβάζομαι με τις απλές χορεύτριες.Οχι ότι άξιζε καμία αλλά να, για παρέα.
Μία τριαντάρα φαινόταν έξαλλη για κρεβάτι αλλά δεν την πήρα επειδή ήταν μέτρια σε πρόσωπο.Κακώς φυσικά.
Με τα μάτια μου πεταμένα από τα show girls κάνω διάλειμα για φαγητό.Απόψε είμαι αποφασισμένος.Ωρα τρεις!
Τα πιο πολλά γκόγκος κλείνουν στις τέσσερις.Αφού μπήκα σε δυο τρία κατέληξα σε εκείνο που είναι μετά το
Angel. Αριστερά κογιότ και δεξιά μπαζάκια.Τα κογιότ κουκλάκια σαν της Μπανγκόκ.Πολύ ευγενικές και παθιάρες
και δεν πίεζαν για ποτό.Το πρόβλημα ήταν όμως ότι δεν πάνε με πελάτες δυστυχώς.Και ήσαν όλες μία και μία.
Αν κατάλαβα καλά ένα κορίτσι από αυτά, μου είπε να περάσω αύριο να την πάρω,απόψε αδυνατούσε...
Μέχρι και πεντοχίλιαρο τις είπα (για πλάκα φυσικά) εκείνες δεν ερχόντουσαν...Χυλόπιτες αλλά νόστιμες!
Να ξεκαθαρίσω ότι στη Πατάγια έχει χιλιάδες κορίτσια για μπουμ μπουμ και πανεύκολες και πάμφθηνες.
Εγώ είμαι ολίγον παράξενος ή εκλεκτικός.Οχι ότι κυνηγάω θεές ή κουκλίτσες, απλά πρέπει να μου αρέσει μία
κοπέλλα και αυτό ποιά θα είναι το καταλαβαίνω μόνο εγώ.Δυστυχώς όσες μου αρέσουν εδώ ή δε τις προλαβαίνω
ή δεν  εκδίδονται.Τέσσερις παρά δέκα και θυμήθηκα την σερβιτορούλα στο Αλκατράζ.Νόστιμη και τσαχπίνα.
Ευτυχώς είναι εκεί.Της λέω ήρθα για σένα και πάμε ντίσκο μόλις σχολάσεις.
Μου λέει όχι πάω σπίτι. Βάζω τα κλάματα στα ψεύτικα και εκείνη ξανάρχεται με φίλη της και μου λέει έρχεται
αλλά με εκείνη μαζί.Σιγά και να μη θυμώσω. Μια χαρά, μόλις θα βγαίναμε έξω θα το έπαιζα κουρασμένος
(οχι ότι δεν ήμουν) και θα τις έπαιρνα και τις δυό στο Grand hotel.Εν τω μεταξύ πίσω μου χόρευαν εξωγήινα μωρά.
Τέλεια κορμιά του πεντοχίλιαρου φυσικά.Απίστευτα σωματάκια  :tits: :kissass: :tits2: :tits:
Η μικρή είναι όλο χαρούλες που θα βγάλει και εξτραδάκι. :happy:
Η συνέχεια όμως μετά τη σιέστα... :zzzzz:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Pattayastories
Στη πίστα χορεύουν το Thai show εκείνο που με τρελαίνει.
Τα κορίτσια των σόου είναι απίστευτα όμορφες.Πιάνω φιλίες με σερβιτόρα για να μου στείλει καμμιά.
Αφού τέλειωσαν μου φέρνει δύο.Τρελλάθηκα που τις είδα από κοντά.Πανέμορφες και κορμάρες.Πριν τα κεράσματα
ρωτάω αν μπαρφανιάζονται.Η μία όχι και η άλλη με χιλιάρικο συν πεντοχίλιαρο για τα περαιτέρω... :pipa1:
Ρίχνω χαμόγελο και άκυρο και συμβιβάζομαι με τις απλές χορεύτριες.
Σε παρακολουθω καιρο σε αυτα που γραφεις και εχω μια απορία. Από τους λοιπους Ελληνες της Πατταγιας ποιος ειναι αυτος που εστω και μια φορα σε ακολουθησε στο βραδυνο σου προγραμμα.... Με την συνηθη καρμιρια που υπαρχει εκει και που επιδεινωθηκε με την οικονομικη κριση, όποιος ερχοταν μαζι σου και καταλαβαινε οτι προσπαθεις να παρεις γυναικα που κανει show στο Angels (1000 + 5000) θα ησουν το talk of town των Ελληνων της Πατταγιας για μια σεζον. Ευχομαι να εισαι παντα υγιεστατος για να απολαμβανεις τα χρηματα σου ετσι με ανεση.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αδελφέ Joe thanks for wishes ,μία προσπάθεια έκανα και από ότι διάβασες δεν πήρα από τα λαχταριστά αυτά κορίτσια, αν και θα προτιμούσα 3 νύχτες μόνος και μία νύχτα με μία από δαύτες.Εδώ είμαστε μεγάλη παρέα μαζί αλλά ο καθένας στο τέλος πέρνει το δρόμο του εκεί όπου αυτός νομίζει ότι θα περάσει καλύτερα. :rockon:

ΥΓ: Στο ψαροχώρι έχει πάρα πολλούς έλληνες τώρα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Αδελφέ Joe thanks for wishes ,μία προσπάθεια έκανα και από ότι διάβασες δεν πήρα από τα λαχταριστά αυτά κορίτσια, αν και θα προτιμούσα 3 νύχτες μόνος και μία νύχτα με μία από δαύτες.Εδώ είμαστε μεγάλη παρέα μαζί αλλά ο καθένας στο τέλος πέρνει το δρόμο του εκεί όπου αυτός νομίζει ότι θα περάσει καλύτερα. :rockon:

Γεια σου,αδελφε.........ετσι ειναι οπως τα λες..στην Πατταγια δεν υπαρχει παρεξηγηση του τυπου¨"ε τον  :bigdick: σηκωθηκε και εφυγε με την γκομενα και μας αφησε μονους!!!"
Εκει εισαι και με ολους και μονος σου!!

ο καθενας οπως γουσταρει!!!

Πολυ μου την "κακοχαρακτηριζεις" την Πατταγια και θα θυμωσω!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :grin: :grin: :grin: :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συνέχεια:Τέσσερις και δέκα όμως και λίγο πριν κλείσει το μαγαζί μου ρίχνει άκυρο και συγνώμες και αγκαλιές
και φιλιά. Η μαμά είπε περιμένει άρωστη σπίτι.Soly, soly tomorrow Mai ΟΚ? Οκ λέω και ξαναρίχνω κλάμα, αλλά
μετά της λέω θα πάρω lady από αυτές και της έδειξα μία μαγγιόρα.Μου λέει οκ τις δίνω τιπ  κατοστάρι να το
κανονίσει και εγώ θα περίμενα έξω.Αφού με έδειξε στη κοπέλα με τρόπο εκείνη έγνεψε οκ και πήγε να ντυθεί.
Μια φορά να γλυτώσω και εγώ το μπαρφάιν...έχω δώσει τόσα και τόσα!
Οι κοπέλες ήρθαν μετά από δέκα λεπτά έξω.Η μία την έκανε για σπίτι και η άλλη παρέλαβε εμένα.
Wats your name...με ρωτάει....customer  ..της λέω και γελάει.Ενας απαράδεκτος ρώσος που περπατούσε με τη
γυναίκα του της χώνει στο πρόσωπο τριαντάφυλλα που του τα πάσαρε λουλουδού και κάτι της έλεγε που δε κατάλαβα.
Να του ρίξω μπουκέτο τώρα και να τα τινάξει εκεί που ονειρεύοταν χρόνια να έρθει διακοπές (στον αραβοπεζόδρομο
ή αλλιώς Walkink Street) ή να τον αγνοήσω...με βλέπει αγριεμένο και ευτυχώς τρέχει και ξεφεύγει...ήμαρτον. :tickedoff:
Η άλλη γελούσε.Της λέω "him mau..." μου λέει "me same same!" Καλό αυτό λέω μέσα μου.Τώρα που τη βλέπω και πιο
καλά εχει ωραίο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.Κινήσεις τέλειες, περπάτημα όλο θηλυκότητα.
Που να  ήξερα και τη συνέχεια...
Τη σταμαράω να της αγοράσω εσώρουχα,ένα ολόσωμο άσπρο μου άρεσε θα την έκανε βόμβα.Ντροπές όμως ντροπές!
Είχε και κόσμο δίπλα και την κοιτούσαν.Δε μασάω και λέω στη πωλήτρια να μου το κατεβάσει.Χωρίς τιμή της δίνω
διακόσια να ξεμπερδεύουμε.Ούτε κατά διάνεια!Από εξακόσια μου το έδινε μόνο 450!Ετσι κι έτσι θα το έσκιζα,
οπότε δεν το αγόρασα και φυσικά έχασα φάση και φωτογραφίες.
Ο ένατος όροφος και η θέα της Πατάγιας από ψηλά είναι τρέλλα και παρέα με χορεύτρια του αλκατράζ όνειρο!
Της αγόρασα ένα spy και εγώ πήρα τη τελεταία Singha.Είχα να πιω τέσσερις νύχτες και ψιλοφτειάχτηκα.Εκείνη
ηταν μάου σίγουρα αλλά χωρίς ακρότητες.Στο κρεβάτι με κατασπάραξε.Δεν έχω και πολύ χρόνο για λεπτομέρειες,
περιμένουν οι συναγωνιστές για τη νέα αποψινή περιπολία.Η κοπέλλα ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από την
αγκαλιά μου...(πόσες φορές το έχω γράψει έ). Φαντάσου και να φορούσε το σέξυ συνολάκι που δε της αγόρασα.
Θα είχα σαλτάρει από τον ένατο όροφο σιγουρα.Η μάλλον θα είχα πετάξει και θα έκανα γύρους πάνω στο νυχτερινό
ουρανό της Πατάγιας.Στο βάθος του ορίζοντα άρχισε να χαράζει.Ωρα έξι το πρωί και το κορίτσι βάλθηκε να μου
κάνει όσα δεν μου έχουν κάνει όλες οι πρώην Παταγιανές, Πουκετιανές και Ουντονίτισες μαζί!Κορυφαία!Δεν άφησε
σημείο του κορμιού μου που να μη το φιλήσει, δεν σταμάτησε να αναστενάζει και να μου δείχνει πόσο χαρούμενη
νοιώθει που απόψε είναι μαζί μου.Το κορμί της έγινε βωμός λατρείας και κέντρο όλου του γνωστού και άγνωστου
σύμπαντος.Ξέχασα καψούρες, δουλειές, πατρίδες και κυβερνήσεις.Αψήφησα και το νόμο της βαρύτητας μια και
πέταξα μαζί της στα ουράνια!Μετά την έκρηξη των αισθήσεων ήρθε και το πρωινό σιωπητήριο.Κοιμήθηκε στην αγκαλιά
μου και εγώ μέσα στη δικιά της μέχρι το μεσημεριανό εγερτήριο.Με πήρε στο μπάνιο χεράκι και μετά τα ντουσάκια
την απόλαυσα για ακόμη μία φορά.Η πρωινή (μεσημεριανή δλδ) μάχη έχει πάντα επιτυχία.Μετά από αρκετές μέρες πέτυχα λαυράκι.
Λαυράκι που μόνο αυτό ξέρει πως να σπαρταράει μέσα (στις πίστες) αλλά και έξω από τα νερά του (στα ουράνια
του Grand Hotel)
Αντε χαιρετούρες και κάτι πάει να γίνει στο Ψαροχώρι. :rockon: :rockon:

PS.Λάκη αφού ξέρεις την Πατάγια την αγαπώ σα τη Θεσσαλονίκη...φτωχομάνα που βγάζει τα καλύτερα παιδιά...ΟΕΟ!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ρε συ Pag,εμας που "ψοφολογαμε" απο το κρυο στην Ελλαδα δεν μας σκεφτεσαι καθολου ? :2funny: :2funny:
Σταματα τις περιγραφες ΤΩΡΑ  :2funny: :2funny:(μην κανεις κανα αστειο :knuppel:)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ερωτηση σημαντικη: Να παω Βιετναμ ή οχι; Ξερει κανεις κατι προσφατο για Βιετναμ;;;

Υ.Γ. ρε συ μορτη Pagtao, με τι μετακινησαι μες τη νυχτα στο ψαροχωρι;;

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ερωτηση σημαντικη: Να παω Βιετναμ ή οχι; Ξερει κανεις κατι προσφατο για Βιετναμ;;;

Υ.Γ. ρε συ μορτη Pagtao, με τι μετακινησαι μες τη νυχτα στο ψαροχωρι;;
Εαν θες φυσιολατρεια πηγαινε, εαν νομιζεις οτι ειναι σαν τηνΤαυλανδη σε κοριτσια μην πας.
Εαν θες Βιετναμεζες, που για μενα ειναι οι ομορφοτερες γυναικες της Ασιας πηγαινε Καμποτζη Πνομ Πενχ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
"Ωρα έξι το πρωί και το κορίτσι βάλθηκε να μου κάνει όσα δεν μου έχουν κάνει όλες οι πρώην Παταγιανές, Πουκετιανές και Ουντονίτισες μαζί!Κορυφαία!Δεν άφησε σημείο του κορμιού μου που να μη το φιλήσει, δεν σταμάτησε να αναστενάζει και να μου δείχνει πόσο χαρούμενη νοιώθει που απόψε είναι μαζί μου.Το κορμί της έγινε βωμός λατρείας και κέντρο όλου του γνωστού και άγνωστου σύμπαντος. Ξέχασα καψούρες, δουλειές, πατρίδες και κυβερνήσεις.Αψήφησα και το νόμο της βαρύτητας μια και
πέταξα μαζί της στα ουράνια!Μετά την έκρηξη των αισθήσεων ήρθε και το πρωινό σιωπητήριο.Κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου και εγώ μέσα στη δικιά της μέχρι το μεσημεριανό εγερτήριο
"
Ζωγραφίζεις δικέ μου. Γουστάρω !!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εαν θες φυσιολατρεια πηγαινε, εαν νομιζεις οτι ειναι σαν τηνΤαυλανδη σε κοριτσια μην πας.
Εαν θες Βιετναμεζες, που για μενα ειναι οι ομορφοτερες γυναικες της Ασιας πηγαινε Καμποτζη Πνομ Πενχ.
ωπα ωπα λορδε επιτελους κατι πολυ ενδιαφερον...κανε σε παρακαλω μια συντομη παρουσιαση για το τελευταιο
καλη χρονια

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Καλά τα λέει ο σύντροφος.
ΜΗΝ υποτιμάτε το μέρος αυτό. Οι καλύτερες φάσεις εκεί παίζουν.
Φον δωσε τα φωτα σου για Patpong, γιατι τα ξενα σαιτ την "κραζουν" την περιοχη.Μιλανε για "κρυφες" χρεωσεις στα agogo (rip of) κλπ.
Στα 2-3 μαγαζια που πηγαμε με τον Pagtao βεβαια δεν μας συνεβει κατι τετοιο,αλλα ηταν εμφανεις παντου ταμπελες που εγραφαν "No extra charges" "Pay only your drink" κλπ.κλπ. Αρα καπου υπηρχε θεμα...
Η ποιοτητα ηταν σαφως χαμηλοτερη απο Νana - cowboy και υπηρχε αφορητη πιεση στο δρομο απο "κραχτες".
Φυσικα με μονο μια φορα που πηγαμε δεν μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα.

Παντως δεν μπορει να φυγει απο το μυαλο μου η εικονα απο το Baccara(soi cowboy), με τα δυο πατωματα ασφυκτικα γεματα απο "λαχταριστα" κουκλακια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom