Συνέχεια:Τέσσερις και δέκα όμως και λίγο πριν κλείσει το μαγαζί μου ρίχνει άκυρο και συγνώμες και αγκαλιές
και φιλιά. Η μαμά είπε περιμένει άρωστη σπίτι.Soly, soly tomorrow Mai ΟΚ? Οκ λέω και ξαναρίχνω κλάμα, αλλά
μετά της λέω θα πάρω lady από αυτές και της έδειξα μία μαγγιόρα.Μου λέει οκ τις δίνω τιπ κατοστάρι να το
κανονίσει και εγώ θα περίμενα έξω.Αφού με έδειξε στη κοπέλα με τρόπο εκείνη έγνεψε οκ και πήγε να ντυθεί.
Μια φορά να γλυτώσω και εγώ το μπαρφάιν...έχω δώσει τόσα και τόσα!
Οι κοπέλες ήρθαν μετά από δέκα λεπτά έξω.Η μία την έκανε για σπίτι και η άλλη παρέλαβε εμένα.
Wats your name...με ρωτάει....customer ..της λέω και γελάει.Ενας απαράδεκτος ρώσος που περπατούσε με τη
γυναίκα του της χώνει στο πρόσωπο τριαντάφυλλα που του τα πάσαρε λουλουδού και κάτι της έλεγε που δε κατάλαβα.
Να του ρίξω μπουκέτο τώρα και να τα τινάξει εκεί που ονειρεύοταν χρόνια να έρθει διακοπές (στον αραβοπεζόδρομο
ή αλλιώς Walkink Street) ή να τον αγνοήσω...με βλέπει αγριεμένο και ευτυχώς τρέχει και ξεφεύγει...ήμαρτον.
Η άλλη γελούσε.Της λέω "him mau..." μου λέει "me same same!" Καλό αυτό λέω μέσα μου.Τώρα που τη βλέπω και πιο
καλά εχει ωραίο σώμα και συμπαθητικό πρόσωπο.Κινήσεις τέλειες, περπάτημα όλο θηλυκότητα.
Που να ήξερα και τη συνέχεια...
Τη σταμαράω να της αγοράσω εσώρουχα,ένα ολόσωμο άσπρο μου άρεσε θα την έκανε βόμβα.Ντροπές όμως ντροπές!
Είχε και κόσμο δίπλα και την κοιτούσαν.Δε μασάω και λέω στη πωλήτρια να μου το κατεβάσει.Χωρίς τιμή της δίνω
διακόσια να ξεμπερδεύουμε.Ούτε κατά διάνεια!Από εξακόσια μου το έδινε μόνο 450!Ετσι κι έτσι θα το έσκιζα,
οπότε δεν το αγόρασα και φυσικά έχασα φάση και φωτογραφίες.
Ο ένατος όροφος και η θέα της Πατάγιας από ψηλά είναι τρέλλα και παρέα με χορεύτρια του αλκατράζ όνειρο!
Της αγόρασα ένα spy και εγώ πήρα τη τελεταία Singha.Είχα να πιω τέσσερις νύχτες και ψιλοφτειάχτηκα.Εκείνη
ηταν μάου σίγουρα αλλά χωρίς ακρότητες.Στο κρεβάτι με κατασπάραξε.Δεν έχω και πολύ χρόνο για λεπτομέρειες,
περιμένουν οι συναγωνιστές για τη νέα αποψινή περιπολία.Η κοπέλλα ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από την
αγκαλιά μου...(πόσες φορές το έχω γράψει έ). Φαντάσου και να φορούσε το σέξυ συνολάκι που δε της αγόρασα.
Θα είχα σαλτάρει από τον ένατο όροφο σιγουρα.Η μάλλον θα είχα πετάξει και θα έκανα γύρους πάνω στο νυχτερινό
ουρανό της Πατάγιας.Στο βάθος του ορίζοντα άρχισε να χαράζει.Ωρα έξι το πρωί και το κορίτσι βάλθηκε να μου
κάνει όσα δεν μου έχουν κάνει όλες οι πρώην Παταγιανές, Πουκετιανές και Ουντονίτισες μαζί!Κορυφαία!Δεν άφησε
σημείο του κορμιού μου που να μη το φιλήσει, δεν σταμάτησε να αναστενάζει και να μου δείχνει πόσο χαρούμενη
νοιώθει που απόψε είναι μαζί μου.Το κορμί της έγινε βωμός λατρείας και κέντρο όλου του γνωστού και άγνωστου
σύμπαντος.Ξέχασα καψούρες, δουλειές, πατρίδες και κυβερνήσεις.Αψήφησα και το νόμο της βαρύτητας μια και
πέταξα μαζί της στα ουράνια!Μετά την έκρηξη των αισθήσεων ήρθε και το πρωινό σιωπητήριο.Κοιμήθηκε στην αγκαλιά
μου και εγώ μέσα στη δικιά της μέχρι το μεσημεριανό εγερτήριο.Με πήρε στο μπάνιο χεράκι και μετά τα ντουσάκια
την απόλαυσα για ακόμη μία φορά.Η πρωινή (μεσημεριανή δλδ) μάχη έχει πάντα επιτυχία.Μετά από αρκετές μέρες πέτυχα λαυράκι.
Λαυράκι που μόνο αυτό ξέρει πως να σπαρταράει μέσα (στις πίστες) αλλά και έξω από τα νερά του (στα ουράνια
του Grand Hotel)
Αντε χαιρετούρες και κάτι πάει να γίνει στο Ψαροχώρι.
PS.Λάκη αφού ξέρεις την Πατάγια την αγαπώ σα τη Θεσσαλονίκη...φτωχομάνα που βγάζει τα καλύτερα παιδιά...ΟΕΟ!