Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αστο ρε Κωστη, το μυαλο κανει καθε μερα αναχωρηση αλλα μετα ερχεται αποτομα η αφιξη. :cheesy:
Υπομονη μεχρι το τελος Σεπτεβριου.
ρε παιδιά άκουσα ότι θα έχουμε εκλογές πάλι οπότε πως θα φύγετε ?  :think:

φυσικά το είπα για να γελάσουμε εξάλλου δεν μας χρειάζονται πλέον..τα κανονίζουν μονοί τους    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε που πολύ ετοιμαζόμαστε να πλαστογραφηθούμε στην thai  :2funny:  :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εσυ τουλαχιστον εισαι ξεκαθαρος για τον λογο που πας εκει στα ξενα..για να μαμησεις και μονο να μαμησεις...
ναι αλλα να μαμησω αυτο τον τυπο γυναικων που με τρελαινει εντελως.και που ειναι σε αφθονια βεβαια. και κανω και διακοπες φυσικα, και ξεκουραζομαι . κυριως ομως για τις γυναικες, και την κουλτουρα τους στο πηδημα.
παιδια ποιος ειναι ο dio? εχει σχεση με την dia?
τσεκαρισμενο απο βετερανους συναγωνηστες του πουκετ, (εκτος θρεντ)
ξερουμε το τοπ μουνι της πατονγκ. και εχουμε και τηλεφωνο, ειναι λιγο σιτεμενη, 30+, αλλα εχει περασει με αριστα ολα τα τεστ, και εχει παρει iso2007  απο τους bourdela.com. εγω θα τσεκαρω παντως.
:rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μακη, ξεκουραζομαι κουρασμενος, :rockon: τα ξερεις καλα :dancing:
παρε και μια ταυλανδεζα της πατταγια για καλον υπνο

Συνημμένα

• 386903050_b60f58e029_o.jpg
    386903050_b60f58e029_o.jpg
    97 KB · Εμφανίσεις: 50

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδιά άκουσα ότι θα έχουμε εκλογές πάλι οπότε πως θα φύγετε ? 
άσε που πολύ ετοιμαζόμαστε να ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΜΕ στην thai 
Μπορούμε να ασκήσουμε πιέσεις μέσω του site ώστε να μας δοθεί το δικαίωμα ψήφου στο εξωτερικό !  :2funny:
Άντε νάρθω και εγώ ως δικαστικός αντιπρόσωπος στην μπανκονκ  :idiot:.
Τώρα για να πολιτογραφηθούμε ως ταύλανδοί υπήκοοι δεν ξέρω τις προϋποθέσεις, πάντως εκεί μάλλον θα αργήσουν να γίνουν, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της χούντας  :knuppel:.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλα εγω ψηφιζω στην πατταγια, και το ριχνω κοντο-δαγκωτο :rockon:

Συνημμένα

• DSCN3336.jpg
    DSCN3336.jpg
    53,2 KB · Εμφανίσεις: 22

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μπορούμε να ασκήσουμε πιέσεις μέσω του site ώστε να μας δοθεί το δικαίωμα ψήφου στο εξωτερικό !  :2funny:
Άντε νάρθω και εγώ ως δικαστικός αντιπρόσωπος στην μπανκονκ  :idiot:.
Τώρα για να πολιτογραφηθούμε ως ταύλανδοί υπήκοοι δεν ξέρω τις προϋποθέσεις, πάντως εκεί μάλλον θα αργήσουν να γίνουν, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις της χούντας  :knuppel:.
μάλλον πρέπει να πιάσω τον Καραμανλής από το χέρι....ρε Κωστάκη τι θα γίνει τα παιδιά φωνάζουν....κανε κάτι για την χούντα και την pattaya !είναι και MYKONO το μωρό μου με την "νατασουλα"  :jerking:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Παρ`ολη τη κουραση και την 12ωρη οδυσσεια για να βρεθουμε στο αλλο μερος του κοσμου,επεσε το πρωτο μπουμ-μπουμ..
Μετα την απογευματινη σιεστα για να παρουμε δυναμεις..η βραδυνη εξοδος..
Βολτα στη παραλια..φαγητό(κατι γαριδες φρεσκες-λουκουμι..ουτε 5 ευρω..)..Οι πρωτες εικονες από bangla και τα γυρω soi..Παρενθεση..
Μπαινοντας σε ενα αλλο soi διπλα στη bangla,αισθανθηκα σα το Ρουβα..
Με το που μπηκαμε μεσα..κολαση..ειχε που ειχε αναδουλειες (λιγος κοσμος),ειμαστε κι εμεις ασπροι-ασπροι και ομορφοπαιδα,σφυριζανε ολα μαζι τα μωρα και ορμηξανε να μας βιασουν..Παρ`οτι βρηκα 2 μωρα ενδιαφεροντα,ειπα να κρατηθω και να μη φορτωσω από νωρις..(θα φορτωσω μαλλον σημερα από εκει)..
Βουρ μετα για banana disco..κολαση..πολυ κεφι..χαμος..και μερικα αξιογαμητα..
Κρατηθηκα παλι γιατι το μαγαζι κλεινει στις 2 μαζι με τα a go gο και ειπα να ψωνισω από tiger disco που κλεινει πιο αργα και μαζευονται μετα τις 2 ΟΛΑ τα freelance και οτι μενει από τα a go gο..
Ξεχασα να πω οτι στο banana,βρηκαμε και Ελληνες!Ασχετους από το φορουμ..Αλλα ετοιμοπολεμους,αξιους εκπροσωπους της Ελληνικης Γαμιοσυνης!Ο χαβαλες και η ανταλλαγη πληροφοριων πηγε συννεφο..
Στο tiger πανω απο 300 γυναικες..
Αλλα οι πιο πολλες καλες,προλαβανε και φορτωθηκανε..
Κι εκει που η βραδια φαινοτανε χαμενη,μπαινει ενα κοντο,αδυνατο που πανω από 14 χρονων,δε το εκανες..Κι ομως ηταν 22 χρονων!
Παρ`οτι στην αρχη με ξενερωσε γιατι μιλησε για φραγκα(ζητησε 2000 μπατ),ηθελα πολυ να το γαμησω..Του κανω μια τριπλα τσαντισμενος και του λεω 1500 θες?Αφου το σκεφτεται λιγο,το φορτωνω και φευγω..
Ξενοδοχειο,μπουμ-μπουμ και υπνος αγκαλιτσα (σε μια στιγμη το εψαχνα μεσα στα σκεπασματα..τοσο μικροκαμωμενο ηταν..ουτε 40 κιλα!)
Πρωινο ξυπνημα με πιπουλα και την εστειλα σπιτι για να παω για το πατροπαραδοτο καφεδακι και να στειλω ανταποκριση..
Η αληθεια ειναι οτι οσο μονογαμικος και να εισαι,υπαρχει τοση προσφορα,που το σκεφτεσαι να τη κρατησεις δευτερη μερα..Εκτος και αν πεσεις σε κατι πραγματικα εξαιρετικο..
Παμε για αλλα λοιπον!
Η ανταποκριση συνεχιζεται αυριο..
Υ.Γ..Τι πραγμα ειναι αυτο με τα τσιγαρα?Αν δε καπνιζεις marlboro,δεν υπαρχει σχεδον καμμια άλλη μαρκα,κοινη με την Ελλαδα..!!
Υ.Γ2..kykladesgr και zafkos..και ο dio μπουμ-μπουμ..αξιος!Πολλα φιλακια από poui..εκει πινω καφεδακι..μενουμε απεναντι από manson..

zafkos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
35
Πόντοι
1
αχ τι μου κανεις. θελω να τα πουμε ζωντανα με την pui οποτε βρες τροπο να μας συνδεσεις.Ζηλευω πολυυυυυ Ζηλευω πολυυυυ αντε να μην ανεβω στο πρωτο αεροπλανο!!!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αχ τι μου κανεις. θελω να τα πουμε ζωντανα με την pui οποτε βρες τροπο να μας συνδεσεις.Ζηλευω πολυυυυυ Ζηλευω πολυυυυ αντε να μην ανεβω στο πρωτο αεροπλανο!!!
zafkos μην ακούς  τις σειρήνες....δεν τον βλέπεις τι γραφή ο ανώμαλος!  :2funny: :2funny:

του πρωτάρη λόγια  :2funny: :2funny:

σκέψου τα λουλουδάκια που ανθίζουν ...τις μελισσουλεσ...το λιονταράκι με την λιονταρίνα...όχι μπερδεύτηκα !  :2funny: :2funny:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και τωρα λίγα λόγια για το τι εστειλα σε δόσεις. Η κοπελα λέγεται Kitty και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Μπαγκογκ και καποια Σαβ/κυριακα κατεβαινει στην Παταγια. Η φίλη της λέγεται Bee και δουλευει σερβιτέρα στο Beach Bar της Πατάγια. Τις φωτογραφίες δεν θα τις εστελνα εάν ο Νορβηγός Ολερν που την είχε φιλινάδα δεν έβγαζε στο ιντερνετ ενα φοβερό βιντεο της κοπέλας. Νομιζω, ότι οπως εγώ, θα εντυπωσιαστείτε.Ομως ειλικρινά πιστεύω αξίζει τον κόπο, Απολαύστε:

mikeget1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδιά γειά σας!
είμαι από Θεσ/νίκη και διαβάζω εδώ και 2-3 μήνες το συγκεκριμένο threat  και έχω μείνει κατάπληκτος από το επίπεδο κυρίως των ατόμων που γράφουν εδω μέσα!
δεν θέλω να γλείψω κανέναν (θά παιρνα άλωστε ένα παγωτό) απλά θεώρησα υποχρέωσή μου μετά από τόσο καιρό που διαβάζω αυτά που γράφετε να σας συγχαρώ για τις απόψεις σας, το θάρρος της γνώμης αλλά και με μια λέξη αυτό που είπα και αρχικά, για το επίπεδό σας.
Ευχαριστώ

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το λινκ δεν δουλεύει σε εμένα. αααα την κοπέλα με το μαύρο μπλουζάκι την θελωωωωωωωωωωωωωω

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
δεν είναι τις δουλειάς τα κορίτσια αλλά νομίζω αυτό είναι καλώ!  :rockon:

Συνημμένα

• mai 186.....JPG
    mai 186.....JPG
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 26

Male37

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
3
Πόντοι
0
Και τωρα λίγα λόγια για το τι εστειλα σε δόσεις. Η κοπελα λέγεται Kitty και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Μπαγκογκ και καποια Σαβ/κυριακα κατεβαινει στην Παταγια. Η φίλη της λέγεται Bee και δουλευει σερβιτέρα στο Beach Bar της Πατάγια. Τις φωτογραφίες δεν θα τις εστελνα εάν ο Νορβηγός Ολερν που την είχε φιλινάδα δεν έβγαζε στο ιντερνετ ενα φοβερό βιντεο της κοπέλας. Νομιζω, ότι οπως εγώ, θα εντυπωσιαστείτε.Ομως ειλικρινά πιστεύω αξίζει τον κόπο, Απολαύστε:

Το link δεν δουλεύει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom