You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μερικά λεπτά μονός θες να πειςΣύντροφοι atas και zafkos καλώς ήρθατε στο φόρουμ.
Atas : Δεν χρειάζεσαι παρέα για να πας στην ταϋλάνδη. Μπορείς να περάσεις εξίσου ευχάριστα και μόνος σου (αν και δεν νομίζω αν πας να μείνεις για καιρό μόνος΄ ).
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κατι μου θυμιζει αυτος ο δρομος, μηπως ειναι ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ?και για να ειμαι ειλικρινης βλεπω πολυ κοσμο να τραβανε τον δρομο του κοσταςΦ16...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
atas, καλως ηλθες και απο μενα, και δεν χρειαζεται να σου την εχουμε στο αεροδρομιο, γιατι απλα υπαρχουν και στο αεροδρομιο !τι λεπτά;; εδώ μέσα από ότι βλέπω με όλους εσάς μπορεί και να μου την έχετε στο αεροδρόμιο!!!
στην εξοδο ,εκει που περιμενουν οι πειρατες ταξιτζιδες και οι ξενοδοχοι, εχω δει αρκετες ταυλανδεζες ψιλοκαλοντυμενες, μετριας εμφανισης να κοζαρουν μοναχικους farangs, δεν τσεκαρα ρωτωντας, γιατι την πρωτη φορα ημουν ανυποψιαστος, και τις επομενες ετρεχα για να μαμησω την poui, ειναι σιγουρο παντως οτι ψωνιζεις και απο κει. οσο για τον νοεμβρη μην σκιαζεσαι, θα παει τοσος κοσμος απο το θρεντ που δεν θα βρεις εισιτηρια...
ειδατε ο μιμικος? ογδοη μερα στην πατταγια και δεν ξεκολλαει με τιποτα, εχει γουστο να μου κανε καμια χαλαστρα με τις "γυναικες" μου εκει κατω, μιμικο προσεχε, με πολυ κοπο "εχτισα" το προφιλ μου, μην μου το γκρεμισεις.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πρωτη ανταποκριση..
Γραφω απο το pocket pc..
Παντου wifi τζαμπα..
Ειμαστε 4 ατομα στο Πουκετ και δυσκολευτηκαμε να βρουμε ξενοδοχειο..
Τωρα εχει μπανακι..ξεκουραση..και βουρ για bangla road..(ειναι διπλα)..
Τους χαιρετισμους μου απο τη πανεμορφη και καταπρασινη Ταυλανδη..
Γραφω απο το pocket pc..
Παντου wifi τζαμπα..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ακομα ενας..Πρωτη ανταποκριση..
και πως μας συγκινει. γλυκια συγκινηση απο ενα μερος απιστευτο, και με γυναικες εξισου ονειρικες.
ζηλευω λιγο αυτη τη φορα, οπως ζηλευα λιγο και το ροκο μιμικο οταν εφευγαν, και λεω λιγο γιατι εχω μια μικρη κουραση απο τα συνεχη ταξιδια, κανονισε αδειες εισητιρια πτησεις κτλ. ωραια κουραση που σε οδηγει σε ενα παραδεισο. και μετα κανονιζεις το επομενο, και οπως καταντησαμε και το μεθεπομενο. αν και για το 2008 δεχομαι πιεσεις απο "προδοτες" της ταυλανδης για λατινικη αμερικη, αλλα δεν το βλεπω, θα περασουν πολλα χρονια στην ταυλανδη για να αλλαξω ηπειρο.
λατινες με μεγαλους σφιχτους κωλους και μεγαλα βυζια, μπλιαχ ,και σγουρα μαλλια, οχι, δεν θα παρω. δεν θα προδωσω ποτε τις μινιον ladys.
με τα petit κορμακια και και τα σχιστα ματια.
γι αυτο αφηστε με εμενα εκει, εστω μονο στην πατταγια, και υποσχομαι στον εαυτο μου να κοψω τους μεγαλους μαραθωνιους, παντα η ποσοτητα ριχνει την ποιοτητα, θα το προσεξω την αλλη φορα, θα εχω και συναγωνηστες να με μαζευουν.
ο μιμικος δειχνει να μενει ολες τις μερες πατταγια.
αντε να εχω και γω μια υποστηριξη, εδω και καιρο δεχομαι μονος μου ολα τα πυρα.
<εδω και καιρο δεχομαι μονος μου ολα τα πυρα.> Μην πτοεισε παλικαρι μου....συνεχισε το εργο σου...ειναι μεγαλο!!! Μπορει να λεμε πολλα και διαφορα,εσυ τουλαχιστον εισαι ξεκαθαρος για τον λογο που πας εκει στα ξενα..για να μαμησεις και μονο να μαμησεις...και οι ανταποκρισεις σου ειναι ολο φωτια..Να μην ξεχναμε και κατι,ολοι μας μπηκαμε σε αυτο το θρεντ για αυτο τον λογο..για να αντλησουμε πληροφοριες ωστε να οργανωσουμε το δικο μας ταξιδι για σεξ και αφου το κανουμε,ειμαστε εδω για να δωσουμε πληροφοριες.Ετσι μεγαλωσε αυτο το θρεντ.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Πρωτη ανταποκριση..
Γραφω απο το pocket pc..
Παντου wifi τζαμπα..
δει είπες τίποτα για τον "dio"
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θα τον βρεί μετά από 3 μέρες (τόσο περίπου χρειάζεται ένας πρωτάρης για να προσαρμοσθεί), αύπνο, αδυνατισμένο 5 κιλά και στα πρόθυρα της εξάντλησης με ένα τεράστιο ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη.
Aπό περιέργεια άνοιξα ένα ανάλογο , έκανα εγγραφή για να διαβάσω τι γράφουν οι αλλοδαποί addicts της Πατάγιας. Παρόλα αυτά και μετά το πρώτο σοκ όσον αφορά αφηγήσεις όπου κανείς σεβασμός δεν υπάρχει προς χώρα και γυναίκες, είδα ότι είχε πολλές χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά διαμονή, διατροφή, visas, γλώσσα, πολιτισμός κλπ.
Είμαι γραμμένος περίπου 2 μήνες σε αυτό το σάιτ. Έχει πάρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες και κομάτι για Μπανγκόκ. Ένα άλλο σχετικό σάιτ είναι το με ανάλογη δομή.Aπό περιέργεια άνοιξα ένα ανάλογο , έκανα εγγραφή για να διαβάσω τι γράφουν οι αλλοδαποί addicts της Πατάγιας. Παρόλα αυτά και μετά το πρώτο σοκ όσον αφορά αφηγήσεις όπου κανείς σεβασμός δεν υπάρχει προς χώρα και γυναίκες, είδα ότι είχε πολλές χρήσιμες πληροφορίες όσον αφορά διαμονή, διατροφή, visas, γλώσσα, πολιτισμός κλπ.
Έτσι παιδιά, όσοι είστε κάτω γαμάτε και για μας που μείναμε πίσω !!!
Εγώ βλέπω το δικό μου ταξίδι να μετατίθεται για λόγους ανωτέρας βίας κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Παιδιά, αν έχει πάει κάποιος σε full moon party στο koh phangan ας γράψει την άποψή του. Αξίζει τον κόπο????
Εγώ βλέπω το δικό μου ταξίδι να μετατίθεται για λόγους ανωτέρας βίας κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Παιδιά, αν έχει πάει κάποιος σε full moon party στο koh phangan ας γράψει την άποψή του. Αξίζει τον κόπο????
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε μαρκήσιε, καιρό είχαμε να σε δούμε στο site.
Για το Ko-Pangan που ρώτησες, εξαρτάται από την ηλικία σου. Αν είσαι πάνω από 30 μάλλον άργησες να πας. Αν όχι στείλε πμ για πληροφορίες.
Για το Ko-Pangan που ρώτησες, εξαρτάται από την ηλικία σου. Αν είσαι πάνω από 30 μάλλον άργησες να πας. Αν όχι στείλε πμ για πληροφορίες.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Αστο ρε Κωστη, το μυαλο κανει καθε μερα αναχωρηση αλλα μετα ερχεται αποτομα η αφιξη.διακοπες ? εχεις και το μυαλο σου εκει? μηπως εφυγε για ασια μερια παλι..
Υπομονη μεχρι το τελος Σεπτεβριου.
Σύντροφε μαρκήσιε, καιρό είχαμε να σε δούμε στο site.
Σύντοφε vonmakouli, δεν χάθηκα από το thread, προσπαθούσα να το παρακολουθώ ανελλιπώς, αλλά κάπου χάθηκε η μπάλα, υπερ- γιγαντώθηκε. Ειλικρινά, 13-14 μήνες πριν, όσοι από εμάς γράφαμε στο παλιό forum ακόμη για την Ταιλάνδη, ούτε κατά διάνοια δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την πλημμυρίδα που θα επακολουθούσε (ως καταλύτης για αυτό μάλλον επενέργησαν τα γλαφυρά posts του φίλου Κώστα!!!).
όσο για μένα, πλησιάζω τα 30, δεν τα έχω φτάσει ακόμη, οπότε μάλλον δικαιούμαι να πάω σε ένα full moon party...
Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη να με πληροφορήσεις σχετικά, θα περιμένω pm σου...