You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
taxidiotis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έλειψα μερικές μέρες διακοπές και διάβασα 10-15 σελίδες μαζεμένες. Ο Κώστα απολαυστικός στις περιγραφές του και στις φωτογραφίες του αν και οι άλλοι ταξιδευτές έχουν παρόμοιες "ανταποκρίσεις" θα τις εκδώσουμε σε βιβλίο. Οι vonmakoulis και fantomas απο την άλλη προσπαθούν να συμμαζέψουν ότι μπορούν και να αλλάξουν ιδέες σε αυτούς που νομίζουν ότι η Πατάγια = Ταυλάνδη.
Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω σε αυτά που έχουν αναφέρει οι δύο προηγούμενοι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα και όχι σαν επισκέπτες. Να πω μονάχα ότι θεωρώ ότι είμαστε όλοι ενήλικες και υπεύθυνοι των πράξεών μας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ξέρουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Αν πάμε στην Ταυλάνδη μόνο για πήδημα καλώς και πάμε αλλά να ξέρουμε ότι αυτό είναι προσωρινό και τα κορίτσια δεν μας "αγαπούν" όσο εκπληκτικό GFE και να προσφέρουν. Δεν είμαστε λοιπόν οι υπέροχοι τύποι που όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για πάρτη μας και δεν βλέπουν την ώρα να μας κάνουν μια πίπα. Αυτό είναι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, μην τυχόν το πιστέψουμε πραγματικά και μετά βλέπουμε τις εδώ κοπέλες του πραγματικού κόσμου σαν "ελεεινίδες". Το απολαμβάνουμε λοιπόν αλλά ξέρουμε ότι είναι ψεύτικο και ο πραγματικό κόσμος είναι εδώ και εδώ πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε στις κοπέλες (που κάνουν τόσο καλά τη δουλεία τους) και προς τη χώρα και τις συνήθειες του Λάου τον θεωρώ δεδομένο. Καλό είναι να διαβάσουμε ή να πληροφορηθούμε λίγα πράγματα για τη χώρα που επισκεπτόμαστε ακόμα και αν σκοπεύουμε να επισκεφτούμε μόνο gogo και clubs. Στο thread αυτό οι vonmakoulis και fantomas έχουν αναφέρει τα βασικά που χρειάζεται να ξέρουμε. Καλά πηδηματάκια λοιπόν σε όλους αλλά με γνώση και προσοχή. Και ένα τελευταίο -για το προσοχή- όταν με το καλό γυρίσουμε και περάσουν 40 μέρες δεν βλάπτει μια εξέταση αίματος για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω σε αυτά που έχουν αναφέρει οι δύο προηγούμενοι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα και όχι σαν επισκέπτες. Να πω μονάχα ότι θεωρώ ότι είμαστε όλοι ενήλικες και υπεύθυνοι των πράξεών μας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ξέρουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Αν πάμε στην Ταυλάνδη μόνο για πήδημα καλώς και πάμε αλλά να ξέρουμε ότι αυτό είναι προσωρινό και τα κορίτσια δεν μας "αγαπούν" όσο εκπληκτικό GFE και να προσφέρουν. Δεν είμαστε λοιπόν οι υπέροχοι τύποι που όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για πάρτη μας και δεν βλέπουν την ώρα να μας κάνουν μια πίπα. Αυτό είναι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, μην τυχόν το πιστέψουμε πραγματικά και μετά βλέπουμε τις εδώ κοπέλες του πραγματικού κόσμου σαν "ελεεινίδες". Το απολαμβάνουμε λοιπόν αλλά ξέρουμε ότι είναι ψεύτικο και ο πραγματικό κόσμος είναι εδώ και εδώ πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε στις κοπέλες (που κάνουν τόσο καλά τη δουλεία τους) και προς τη χώρα και τις συνήθειες του Λάου τον θεωρώ δεδομένο. Καλό είναι να διαβάσουμε ή να πληροφορηθούμε λίγα πράγματα για τη χώρα που επισκεπτόμαστε ακόμα και αν σκοπεύουμε να επισκεφτούμε μόνο gogo και clubs. Στο thread αυτό οι vonmakoulis και fantomas έχουν αναφέρει τα βασικά που χρειάζεται να ξέρουμε. Καλά πηδηματάκια λοιπόν σε όλους αλλά με γνώση και προσοχή. Και ένα τελευταίο -για το προσοχή- όταν με το καλό γυρίσουμε και περάσουν 40 μέρες δεν βλάπτει μια εξέταση αίματος για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οι κοπελες του σεκρετς ειναι πολυ κατωτερες απο αυτες που κυκλοφορουν εξω, τσεκαρισμενο τρεις φορεςΤο Παταγια secrets βλέπω να το επισκέπτομαι
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
νομιζω δεν υπαρχει φιλος του θρεντ που να νομιζει κατι τετοιο, και απο τις περιγραφες ολων και των δικων μου δεν βγαινει κανα τετοιο συμπερασμα. λετε να πηγαινουμε κατω και να νομιζουμε οτι ειμαστε ζεν πρεμιε? απλα ο καθενας το απολαμβανει οπως μπορει καλυτερα, αλλος παει για τις πολλες γυναικες ,αλλος για παραλιες και γυναικες κτλ.Δεν είμαστε λοιπόν οι υπέροχοι τύποι που όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για πάρτη μας και δεν βλέπουν την ώρα να μας κάνουν μια πίπα. Αυτό είναι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, μην τυχόν το πιστέψουμε πραγματικά
εγω παω για πολλες κοντες αδυνατες γυναικες, και αφου ειναι και καλες στο gfe ακομα καλυτερα. εξαλλου gfe σημαινει κατι το ψευτικο, γι αυτο και χρησιμοπηειται η λεξη κατα κορον σε αυτο το σαιτ.
ταξιδιωτη εχεις παει?
Καλά πηδηματάκια λοιπόν σε όλους αλλά με γνώση και προσοχή. Και ένα τελευταίο -για το προσοχή- όταν με το καλό γυρίσουμε και περάσουν 40 μέρες δεν βλάπτει μια εξέταση αίματος για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
αυτο ισχυει ετσι και αλλιως αγαπητε οπου και αν ευρισκεσε σε οποια χωρα και να πας δεν ισχυει μονο για τη ταυλανδη
Καλησπέρα στο ποστ κ από μένα. Σε συνέχεια των περιγραφών σας (κ πολύ δουλειάς, μιας βλαμμένης που φρόντισα να χωρίσω, της ζέστης κλπ) πήρα την μεγάλη απόφαση να επισκεφθω κ εγώ παττάγια. Λέω να κλείσω ένα έτοιμο πακέτο από ταξ. με 700Ε σύνολο για 8 νύχτες Παττάγια για να μην μπλέκω με αναζητήσεις.
α. Καμία συμβουλή? (να πήγαινα και λίγο μπανκογκ? Να δοκίμαζα να πάω χωρίς ταξιδιωτικό κ να μένω όπου μ αρέσει ταυλάνδη? κλπ)
β. Θα είναι κανένας συναγωνιστής κάτω τότε για επιτόπου βοήθεια? Λέω να πάω τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη, χωρίς παρέα από ότι φαίνεται.
α. Καμία συμβουλή? (να πήγαινα και λίγο μπανκογκ? Να δοκίμαζα να πάω χωρίς ταξιδιωτικό κ να μένω όπου μ αρέσει ταυλάνδη? κλπ)
β. Θα είναι κανένας συναγωνιστής κάτω τότε για επιτόπου βοήθεια? Λέω να πάω τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη, χωρίς παρέα από ότι φαίνεται.
aqgiannis
αν πας πρωτη φορα μια χαρα ειναι η τιμη αν ειναι μεσα και το πρωινο τελεια.
η τιμη μπορει ναναι για δικλινο με αλλον εσυ ζητα μονοκλινο θα σου παει +150 περιπου
πες το πρακτορειο να στο κανει 5 παταγια -3 μπανκονγκ η 4 - 4 δεν θα αλλαξει η τιμη πολυ
αν πας πρωτη φορα μια χαρα ειναι η τιμη αν ειναι μεσα και το πρωινο τελεια.
η τιμη μπορει ναναι για δικλινο με αλλον εσυ ζητα μονοκλινο θα σου παει +150 περιπου
πες το πρακτορειο να στο κανει 5 παταγια -3 μπανκονγκ η 4 - 4 δεν θα αλλαξει η τιμη πολυ
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ούτε να μας θυμηθεί τώρα zafkos ....μόλις γυρίσει θα μας κοιτάζει μέχρι να καταλάβει ....όπα αυτή είναι γνωστή ! :oατιμε pipinomaniac βρισκεσαι ηδη στον παραδεισο που αναζητουσες.
περιμενω ανταποκριση
"φαντομά αυτός είναι ο μεγάλος αδελφός που λέγαμε...(zafkos)"
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
ούτε να μας θυμηθεί τώρα zafkos ....μόλις γυρίσει θα μας κοιτάζει μέχρι να καταλάβει ....όπα αυτή είναι γνωστή ! :o
"φαντομά αυτός είναι ο μεγάλος αδελφός που λέγαμε...(zafkos)"
Μαγκες καλυφτειτε, η Μυκονος κανει επελαση στο φορουμ! Ζαφ καλωσηρθες, μη σε χασουμε, για πες μας και εσυ τις εμπειριες σου απο τη χωρα που μας ενδιαφερει .
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
sabaideekap
μυκονιατες ενωθειτε...
λοιπον καλησπερα καταρχας, σημερα ηταν να κοιταξω να παω koh chang αλλα ειναι αρκετα μακρια, για την ωρα απολαμβανω ωραια ταυλανδεζικη κουζινα με αρκετα ως παρα πολυ καυτερα γευματα τα οποια ειναι και αδυναμια μου, και εχω μια καινουργια τοπικη λιχουδια απο χθες να με συντροφευει, μιλαω με διαφορους ελληνες καθε μερα που βρισκονται στην παταγια και στο πουκετ. περιμενω και την αφιξη του πιπινομανιακ,
παντως ο ροκος ουτε φωνη ουτε ακροαση, πρεπει να καταστραφηκε το παιδι, και για να ειμαι ειλικρινης βλεπω πολυ κοσμο να τραβανε τον δρομο του κοσταςΦ16... περισσοτερα αυριο,
να ειστε καλα αγαπητοι συντροφοι, και χαιρομαι που υπαρχετε kαi μπορω να εναποθετω σε σας μερικες σκεψεις,
σας ευχαριστω
μυκονιατες ενωθειτε...
λοιπον καλησπερα καταρχας, σημερα ηταν να κοιταξω να παω koh chang αλλα ειναι αρκετα μακρια, για την ωρα απολαμβανω ωραια ταυλανδεζικη κουζινα με αρκετα ως παρα πολυ καυτερα γευματα τα οποια ειναι και αδυναμια μου, και εχω μια καινουργια τοπικη λιχουδια απο χθες να με συντροφευει, μιλαω με διαφορους ελληνες καθε μερα που βρισκονται στην παταγια και στο πουκετ. περιμενω και την αφιξη του πιπινομανιακ,
παντως ο ροκος ουτε φωνη ουτε ακροαση, πρεπει να καταστραφηκε το παιδι, και για να ειμαι ειλικρινης βλεπω πολυ κοσμο να τραβανε τον δρομο του κοσταςΦ16... περισσοτερα αυριο,
να ειστε καλα αγαπητοι συντροφοι, και χαιρομαι που υπαρχετε kαi μπορω να εναποθετω σε σας μερικες σκεψεις,
σας ευχαριστω
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
σ. Μιμίκο κόλλησες και εσύ από ότι βλέπω και προσπαθείς να ακολουθήσεις τα βήματα του Κώσταφ16. Έχε υπόψη σου όμως ότι δρόμος του σ. Κώστα είναι μοναδικός. Είναι ένας σκλήρα μαχόμενος ανταποκριτης που με κίνδυνο της υγείας του (υπερκόπωση γαρ ) φροντίζει με τις ανταποκρίσεις και τα ρεπορτάζ του να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον για το παρόν thread.
Βρε μπαγάσα σε ζηλεύω, για τις μάσες που ρίχνεις. Δεν την ψάχνεις να λάβεις μέρος σε κανένα διαγωνισμό για το ποιός θα φάει το πιό καυτερό Tom Jam ? Νομίζω ότι είσαι ικανός να φρικάρεις και Ταϋλανδούς ακόμα.
Βρε μπαγάσα σε ζηλεύω, για τις μάσες που ρίχνεις. Δεν την ψάχνεις να λάβεις μέρος σε κανένα διαγωνισμό για το ποιός θα φάει το πιό καυτερό Tom Jam ? Νομίζω ότι είσαι ικανός να φρικάρεις και Ταϋλανδούς ακόμα.
zafkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2006
- Like
- 35
- Πόντοι
- 1
ενας παραδεισος που αξιζει ολοι καποια στιγμη να τον ζησουν. αυτα ξερω να πω. αν πας με διαθεση να δεις το "διαφορετικο" απο τα γνωστα ελληνικα πραγματα αν θες να περασεις ομορφες στιγμες σε περιβαλλον φιλικο που σε εμπνεει να γινεις και εσυ φιλικος με τους ντοπιους να δεις τη ζωη τους που χωρις να ειναι πλουσια ειναι παρ' ολα τ'αυτα υπεροχη στη λιτοτητα της, τοτε κερδιζεις μοναδικες αναμνησεις που σε συντροφευουν μεχρι την επομενη φορα που θα ξανα επισκεφθεις τον τοπο αυτο. Οσο αφορα τωρα τα κοριτσια μιας και ενδιαφερει και αυτο πολλους στο site ειναι πολυ πιο ξηγημενα απο πολλες δικες μας αφου αυτο που θελουν στο λενε ανοικτα και δε σου πουλανε φουμαρα. Ξερουν και ξερεις το λογο που εισαι εκει και φροντιζουν σχεδον ολες να τον παιξουν σωστα το ρολο αυτο. Προσωπικα γνωρισα καλες κοπελες αλλα και καποιες παραδοπιστες πιο πολυ απο οτι πρεπει. Αν εισαι ομως συνειδητοποιημενος και ξερεις τι ζητας στο διαστημα των διακοπων σου εκει,αποκλειεται να μην βρεις το ταιρι που θα σε ανεβασει στα ουρανια και θα εκπληρωσει σχεδον οποιαδηποτε επιθυμια σου. Περιμενω με αγωνια να ερθει η ωρα που θα ξαναπαω για μπανακι στον Ινδικο Ωκεανο με καφεδακι και μασαζακι στην παραλια απο κορμια λυγερα και σοκολατενια, τυχεροι φιλοι pipino και dio που ειστε patong και ευχομαι επειδη ειναι και η πρωτη σας φορα να περασετε τοσο ωραια που να θελετε να παμε και μαζι καποια αλλη φορα.
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν είδα όμως κανέναν σας να πει ευχάριστο στον ευεργέτη σας ((zaf-zafkos-dio-pipin-giann-prada-toni)
θα οργανώσω ένα ταξιδάκι για άλλους μας και πόλους ακόμα........
έτσι για την ιστορία θα προσθέσω ότι ετοιμάζω να κατεβάσω και την μαρίνα (ψαρώσατε στο τελευταίο)
θα οργανώσω ένα ταξιδάκι για άλλους μας και πόλους ακόμα........
έτσι για την ιστορία θα προσθέσω ότι ετοιμάζω να κατεβάσω και την μαρίνα (ψαρώσατε στο τελευταίο)
Την καλησπέρα μου σε όλους! Νέος στο φόρουμ!!
Δεν ξέρω πως ακριβώς το βρήκα.. έψαχνα πάντως για την Ταΐλάνδη.
Να σας πω ότι έχω ξεκινήσει και διαβάζω ΟΛΑ τα ποστ από την αρχή!!!!!!
Τώρα είμαι στην σελίδα 82 και συνεχίζω ακάθεκτος!! Τα όσα έχω διαβάσει έως τώρα
με έκαναν να πάρω την απόφαση να κάνω το ταξίδι.. (Δεν ήθελα και πολύ..).
Προσανατολίζομαι κατά τον Νοέμβριο. Αν κάποιος άλλος έχει σκοπό να πάει τον ίδιο
μήνα και θέλει παρέα ας στείλει πμ! Εγώ δεν μπορώ να βρω κανένα γνωστό μου που
μπορεί να πάρει άδεια εκείνο τον καιρό!
Αυτά τα λίγα για την ώρα..
καλώς σας βρήκα!!
Δεν ξέρω πως ακριβώς το βρήκα.. έψαχνα πάντως για την Ταΐλάνδη.
Να σας πω ότι έχω ξεκινήσει και διαβάζω ΟΛΑ τα ποστ από την αρχή!!!!!!
Τώρα είμαι στην σελίδα 82 και συνεχίζω ακάθεκτος!! Τα όσα έχω διαβάσει έως τώρα
με έκαναν να πάρω την απόφαση να κάνω το ταξίδι.. (Δεν ήθελα και πολύ..).
Προσανατολίζομαι κατά τον Νοέμβριο. Αν κάποιος άλλος έχει σκοπό να πάει τον ίδιο
μήνα και θέλει παρέα ας στείλει πμ! Εγώ δεν μπορώ να βρω κανένα γνωστό μου που
μπορεί να πάρει άδεια εκείνο τον καιρό!
Αυτά τα λίγα για την ώρα..
καλώς σας βρήκα!!
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
παρακαλώ να προστεθεί και η γνώμη του καλού μου φίλου zaf εκτός από του zafkos !όπου θέλω να τους στύλο τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς για πρώτη φορά σε αυτόν τον χορό....
φαντομά πολύname
μυκονιατες ενωθειτε...
ο μιμικός θα καλουπώνει τώρα......
ξεχάστηκα ...καλός τα παιδιά τα νέα
φαντομά πολύname
μυκονιατες ενωθειτε...
ο μιμικός θα καλουπώνει τώρα......
ξεχάστηκα ...καλός τα παιδιά τα νέα
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφοι atas και zafkos καλώς ήρθατε στο φόρουμ.
Atas : Δεν χρειάζεσαι παρέα για να πας στην ταϋλάνδη. Μπορείς να περάσεις εξίσου ευχάριστα και μόνος σου (αν και δεν νομίζω αν πας να μείνεις για καιρό μόνος΄ ).
Atas : Δεν χρειάζεσαι παρέα για να πας στην ταϋλάνδη. Μπορείς να περάσεις εξίσου ευχάριστα και μόνος σου (αν και δεν νομίζω αν πας να μείνεις για καιρό μόνος΄ ).