Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κατι που εχω ξεχασει να πω,ειναι οτι επειδη δε μας βολευαν οι ωρες του bell travel,ειχαμε κλεισει με το φιλο μου να ερθει να μας παραλαβει απο το αεροδρομιο η λιμουζινα του pattaya bay resort...
1400 μπατ (μαζι με τους φορους),δηλαδη δωσαμε απο 700 μπατ ο καθενας...
Μαγκες...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λογια...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΛΙΔΗ...
Ηρθε μια τεραστια αμαξαρα,το τελευταιο μοντελο λιμουζινα της NISSAN,κατασπρη με δερματινα καθισματα...Ολοκαινουριο αμαξι (ειχε ακομα τα πλαστικα σε ορισμενα σημεια του δερματος)...Τεραστιοι χωροι στα πισω καθισματα...Μοναδα air condition ειδικα για τους πισω επιβατες,μεχρι θεση για μινι μπαρ...Αραξαμε,απλωσαμε τις ποδαρες μας και απολαυσαμε το ταξιδι...Χαλαλι τα 500 μπατ παραπανω που δωσαμε το ατομο...Εστω και για 1μιση ωρα,αισθανθηκα απο αρχηγος κρατους κι απανω...ΨΩΝΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!! :2funny:

φιλε μου και εγω ειχα παραγγειλει αμαξι απο το pattaya bay και δεν ηρθε ποτε! εφτασα στην door3 και δεν ητανε πουθενα! πηγα στις information και καλεσανε το ξενοδοχειο οπου με ειπανε οτι σε 5 λεπτα ερχονται. περιμενα μιση ωρα και ξανα τηλεφωνο για να με πουν οτι ο οδηγος τους δεν μπορουσε να με βρει στο αεροδρομιο και με ψαχνει. μετα απο 40 λεπτα παλι τηλεφωνο για να με πουν οτι χαλασε το αμαξι τους και δεν θα ερθουν! αναγκαστικα να παρω ταξι (μου την επεσε και ενα πειρατικο ταξι και μου ελεγε οτι ειναι ο τυπος απο το ξενοδοχειο) και πληρωσα 1600 baht μεχρι την pattaya. το internet του ξενοδοχειου συνεχεια επεφτε και στο μπανιο πηγα να γαμισω και το νερο δεν με αφησε γιατι αλλαζε απο ζεστο σε κρυο και το αντιθετο ανα 3 δευτερολεπτα. επισης την τελευταια μερα κανανε μαλακια με το δωματιο του αλλου φιλου και μας ειπανε οτι πρεπει να φυγει γιατι βαλανε μια κυρια! ευτυχως ο lakis με τον ωραιο του τροπο τις καταφερε και την τελευταια μερα του δωσανε σουιτα. επισης τον φιλο μου τον κλεισανε αναπηρικο δωματιο. ειχε πολυ πλακα οταν πηγαινε στο δωματιο και οι thai ladies των ρωτουσανε τι προβλημα εχει γιατι βλεπανε το σημα του αναπηρου.Επισης κανενας ταξιτζης δεν το ηξερε. Τα καλα τα αναφερουν τα παιδια πιο πανω.Μεγαλο συν οτι πολυ κοντα ειχε ανταλλακτηρια με καλη ισοτιμια, western union,απεξω απο το ξενοδοχειο ειχε καροτσια με φαι, mcdonal's κοντα, το στεκι που αραζουν οι ελληνες κοντα, οπως και το ξενοδοχειο lek με ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπουφε και τιμη μολις 2 eyro. Δυστυχως η ποιοτητα στο lek δεν ητανε και πολυ καλη. Στα σεντονια παρατηρησα κατι λεκεδες καλους.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Παιδια.....δεν μπορει!!!Καποιος με "καταραστηκε"!!!!ΠΟΙΟΣ Π......Σ ειναι να του ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!
Εχω προβλημα με τον δισκο που εχω ολες τις φωτογραφιες και βιντεο απ'το ταξιδι αυτο(και απ'το Ανχελες!!!!!)
Γ..Ω ΤΗΝ Π......Α ΜΟΥ!!!!!!!Εχω σκασει!!!!Ειμαι τωρα σε φιλο και προσπαθω να "σωσω" οτι μπορει να σωθει!!!και τα "εσβησα" και απ'την καμερα!!!ΓΑΜΩΤΟ!!!!!

Και επισης,ο λογ/σμος μου στο youtube ειναι σε "διαθεσημοτητα"!!!Καποιο "παλουκαρι" μαλλον τους εστειλε μηνυμα για καποια βιντεακια που εχω απο διαφορα ντοκυμαντερ για Ταυλανδη(οπου δειχνει και γυμνο!!!)και τα χαρακτηρισαν ως "κακοβουλα" και με μπλοκαραν τον λογ/σμο!!!και ειχα ετοιμα καλα βιντεακια ηδη στο youtube για να σας δειξω και τωρα δεν μπορω!!!

Να ΠΑΕΙ ΝΑ  :knockinb: ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!(Αν και εχω μια υποψια ποιος μπορει να ειναι αλλα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα!!!)
Αλλα εχουν πλεον "ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕς"

ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!! :( :( :( :(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδια.....δεν μπορει!!!Καποιος με "καταραστηκε"!!!!ΠΟΙΟΣ Π......Σ ειναι να του ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!
Εχω προβλημα με τον δισκο που εχω ολες τις φωτογραφιες και βιντεο απ'το ταξιδι αυτο(και απ'το Ανχελες!!!!!)
Γ..Ω ΤΗΝ Π......Α ΜΟΥ!!!!!!!Εχω σκασει!!!!Ειμαι τωρα σε φιλο και προσπαθω να "σωσω" οτι μπορει να σωθει!!!και τα "εσβησα" και απ'την καμερα!!!ΓΑΜΩΤΟ!!!!!

Και επισης,ο λογ/σμος μου στο youtube ειναι σε "διαθεσημοτητα"!!!Καποιο "παλουκαρι" μαλλον τους εστειλε μηνυμα για καποια βιντεακια που εχω απο διαφορα ντοκυμαντερ για Ταυλανδη(οπου δειχνει και γυμνο!!!)και τα χαρακτηρισαν ως "κακοβουλα" και με μπλοκαραν τον λογ/σμο!!!και ειχα ετοιμα καλα βιντεακια ηδη στο youtube για να σας δειξω και τωρα δεν μπορω!!!

Να ΠΑΕΙ ΝΑ  :knockinb: ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!(Αν και εχω μια υποψια ποιος μπορει να ειναι αλλα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα!!!)

αλλαξε το νικ σου απο λακισκορπιο σε μητσολακης ο γκαντεμης

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Καπου στο βαθος βλεπω Αμερικανικο δακτυλο........

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε lakis καμια πληροφορια για Φιλλιπινες θα μας πεις η τζαμπα τον ανοιγοκλεινουμε το PC??? :helpplea:

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Έπεσε κατάρα ρε Λάκη? Καλη τύχη με το δίσκο.

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

γαμισετα ρε μαν.... θα μου τα πεις απο κοντα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

λακη εμενα μου παιζουν τα βιντεακια που εχεις ανεβασει στο youtube.
φτιαξε καινουργιο αν ειναι με αλλο ονομα.

ο σκληρος απ'το netbook εχει προβλημα? ισως να χρειαστει ενα backup και μετα format.
πηγαινε τον σε καποιον που ξερει. μην τα χασεις αδικα.

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Λάκη πήγαινε μια βόλτα από το Πλαίσιο και πες εκεί στα αλάνια τι έγινε ...  :( ... 9 στις 10 γίνεται η δουλειά ...  ;) ... Σε φίλο, του αποκατέστησαν σβησμένα έγγραφα, βίντεο και φωτογραφίες ...  :sunglasses: ... Θα πληρώσεις βέβαια, αλλά αξίζει αν είναι να τα χάσεις εντελώς ...  :P ... Αλλά ρε συ και στο κείμενο είσαι πολύ καλός ...  :cheesy: ... Γράψε τουλάχιστον για τις Φιλιππίνες που καιγόμαστε ...  :grin:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετισματα απο ταιπει. παω για μασαζ,οχι ομως πονηρο γιατι ειμαι με τη μνηστη  :huh:
Η εμπειρια απο Ιαπωνια μοναδικη, και η επιστροφη καθε φορα φαινεται δυσκολοτερη

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αντε ρε παπάρα, που χάθηκες. Στείλε κανένα πμ.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Γεια σας,παιδες.......Τελικα μετα απο πολυ ωρα δουλειας με τον Φιλο Γιαννη Πελ.(Ευχαριστω,φιλε μου)καταφεραμε να "σωσουμε" τις πιο πολλες φωτογραφιες και βιντεο απ'αυτο το ταξιδι μου.......και θα αρχισω σιγα-σιγα να τα "ανεβαζω"

Ας Αρχισου με Φωτος Απο ΠΑΤΤΑΓΙΑ

Πριν ομως Θελω να ΤΟΝΙΣΩ μερικα πραγματα

1)Με τις Κυριες που θα δειτε παρακατω,ΠΟΤΕ(Ουτε εγω,ουτε και οι φιλοι μου)ΕΙΧΑΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!!!!
2)ΠΟΤΕ δεν δωσαμε 1000 η 2000 Baht για να ΣΥΝΕΥΡΕΥΘΟΥΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ με τις παρακατω Κυριες!!!
3)Τις Γνωρισαμε σε Μουσεια,Ναους,Γκαλερι Ζωγραφικης και Θεατρα(και οχι σε club τυπου Insomnia,Lucifer και λοιπα ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΑ!!!!
4)Ειναι ολες τους ΓΙΑΤΡΟΙ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ,ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΙΔ.ΒΙΒΛΙΩΝ,ΖΩΓΡΑΦΟΙ,ΠΟΙΗΤΡΙΕΣ,ΛΟΓΟΤΕΧΝΕΣ και Κορες Βιομηχανων!!!!Και καμια τους δεν ειναι απ'το "ντεμοντε" και "επαρχιωτικο" Isaan!!!!!
5)Oi φωτογραφησεις γινανε και "ανεβαινουν" στο ιντερνετ με την συμφωνη γνωμη τους!!!!

Γιατι στην ΠΑΤΤΑΓΙΑ,δεν συμβαινουν τετοια ΑΝΗΘΙΚΑ πραγματα!!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

002b053cve3.jpg

002k053cve3.jpg

003j053cve3.jpg

003k053cve3.jpg

0037053cve3.jpg

dscn0049q.jpg

dscn0086c.jpg

dscn0087ld.jpg

dscn0088y.jpg

003k053cve3.jpg

dscn0101z.jpg

dscn0111jp.jpg

dscn0113c.jpg

dscn0114l.jpg

dscn0117vj.jpg

dscn0119w.jpg

dscn0121z.jpg

dscn0151c.jpg

dscn0290h.jpg

dscn0292v.jpg

dscn0295e.jpg

p1000886i.jpg

p1000803w.jpg

p1000825a.jpg

p1000828w.jpg

p1000889g.jpg

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Λιγο Υπομονη..ετοιμαζονται και οι Φιλλιπινες!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Aribaaaaa .... Μουνομανα Isaan !!!! :rockon: :rockon:

dsc00699f.jpg

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Με βλέπω Φλεβάρη να κατεβαίνω για 2-3 βδομάδες... Όποιος το σκεφτεται για τότε ας ενημερώσει...

jamest.......aν κανεις υπομονη κανα 2μηνο μετα(μεσα απριλιου-αρχες Μαιου),θα κατεβω μαλλον με τον Γιωργο ξανα....Ψηνεσαι??Rebeti ακους???kαι για σενα το λεω κιολας!!!

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
εχει παει κανενας στο fruity spa για body to body massage με nuru gel να μας πει εντυπωσεις;
η προσβαση φαινεται ευκολη απο τον σταθμο Lat Phrao του MRT

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
πω πω ρε λάκη, το προτελευταίο είναι απίστευτο!!!!
μπράβο σου αγορίνα!!!

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
jamest.......aν κανεις υπομονη κανα 2μηνο μετα(μεσα απριλιου-αρχες Μαιου),θα κατεβω μαλλον με τον Γιωργο ξανα....Ψηνεσαι??Rebeti ακους???kαι για σενα το λεω κιολας!!!
Αγορίνα μακάρι να μπορούσα για τότε αλλά έχω θέμα με τι δουλειά. Τα είπα και στο Γιώργο από το τηλέφωνο. Θα το ψάξω μήπως και τα καταφέρω αλλά το θεωρώ δύσκολο.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

Λακη και λοιποι, 5 Μαρτιου κατεβαινω για 17 ημερες, οποιος μπορει καλοδεχουμενος.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Να ΠΑΕΙ ΝΑ  :knockinb: ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!!!(Αν και εχω μια υποψια ποιος μπορει να ειναι αλλα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα!!!)

φιλε κατεβασε απο piratebay κανενα καλο προγραματακι σπασμενο για restoration αρχειων,εμενα ενα τετοιο μου βρηκε φωτο και βιντεο που ειχα παλιοτερα ασχετα που ειχα κανει 2 format απο τοτε
επισης μοθ εκανε και restore video,photos απο την καμερα μου απλα περασα το στικ μνημης σε card reader και το ετρεξα με το προγραμα σαν να ηταν σκληρος απο υπολογηστη χεεχεχεχεχ βρηκε τα παντα που ειχα σβυσει,και το πλαισιο τα ιδια προγραματα δουλευει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom