homies187
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κατι που εχω ξεχασει να πω,ειναι οτι επειδη δε μας βολευαν οι ωρες του bell travel,ειχαμε κλεισει με το φιλο μου να ερθει να μας παραλαβει απο το αεροδρομιο η λιμουζινα του pattaya bay resort...
1400 μπατ (μαζι με τους φορους),δηλαδη δωσαμε απο 700 μπατ ο καθενας...
Μαγκες...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ λογια...
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΛΙΔΗ...
Ηρθε μια τεραστια αμαξαρα,το τελευταιο μοντελο λιμουζινα της NISSAN,κατασπρη με δερματινα καθισματα...Ολοκαινουριο αμαξι (ειχε ακομα τα πλαστικα σε ορισμενα σημεια του δερματος)...Τεραστιοι χωροι στα πισω καθισματα...Μοναδα air condition ειδικα για τους πισω επιβατες,μεχρι θεση για μινι μπαρ...Αραξαμε,απλωσαμε τις ποδαρες μας και απολαυσαμε το ταξιδι...Χαλαλι τα 500 μπατ παραπανω που δωσαμε το ατομο...Εστω και για 1μιση ωρα,αισθανθηκα απο αρχηγος κρατους κι απανω...ΨΩΝΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!
φιλε μου και εγω ειχα παραγγειλει αμαξι απο το pattaya bay και δεν ηρθε ποτε! εφτασα στην door3 και δεν ητανε πουθενα! πηγα στις information και καλεσανε το ξενοδοχειο οπου με ειπανε οτι σε 5 λεπτα ερχονται. περιμενα μιση ωρα και ξανα τηλεφωνο για να με πουν οτι ο οδηγος τους δεν μπορουσε να με βρει στο αεροδρομιο και με ψαχνει. μετα απο 40 λεπτα παλι τηλεφωνο για να με πουν οτι χαλασε το αμαξι τους και δεν θα ερθουν! αναγκαστικα να παρω ταξι (μου την επεσε και ενα πειρατικο ταξι και μου ελεγε οτι ειναι ο τυπος απο το ξενοδοχειο) και πληρωσα 1600 baht μεχρι την pattaya. το internet του ξενοδοχειου συνεχεια επεφτε και στο μπανιο πηγα να γαμισω και το νερο δεν με αφησε γιατι αλλαζε απο ζεστο σε κρυο και το αντιθετο ανα 3 δευτερολεπτα. επισης την τελευταια μερα κανανε μαλακια με το δωματιο του αλλου φιλου και μας ειπανε οτι πρεπει να φυγει γιατι βαλανε μια κυρια! ευτυχως ο lakis με τον ωραιο του τροπο τις καταφερε και την τελευταια μερα του δωσανε σουιτα. επισης τον φιλο μου τον κλεισανε αναπηρικο δωματιο. ειχε πολυ πλακα οταν πηγαινε στο δωματιο και οι thai ladies των ρωτουσανε τι προβλημα εχει γιατι βλεπανε το σημα του αναπηρου.Επισης κανενας ταξιτζης δεν το ηξερε. Τα καλα τα αναφερουν τα παιδια πιο πανω.Μεγαλο συν οτι πολυ κοντα ειχε ανταλλακτηρια με καλη ισοτιμια, western union,απεξω απο το ξενοδοχειο ειχε καροτσια με φαι, mcdonal's κοντα, το στεκι που αραζουν οι ελληνες κοντα, οπως και το ξενοδοχειο lek με ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπουφε και τιμη μολις 2 eyro. Δυστυχως η ποιοτητα στο lek δεν ητανε και πολυ καλη. Στα σεντονια παρατηρησα κατι λεκεδες καλους.