Dεν θελω να μου γραψεις ιστοριες... εγω θελω να κρατησεις την σχεση... καθε πρωι δινω ενα 1000... οποτε και το χρημα θα οριοθετει την σχέση σας. Οτι άλλο κανεις ή ότι άλλο νομίζεις ... βραχυπρόθεσμα θα σου φερει μονο μπελάδες. Ακουσε με και χαμενος δεν θα βγεις, οσο δινεις το χιλιαρικο ανελλιπως καθε πρωι, παρα τις οποιες αντιρρησεις της, αυτη θα καταλαβαινει οτι εσυ της βαζεις συγκεκριμενα ορια.
Την προταση στην εκανε διοτι ξερει τον χαρακτηρα σου ηδη, αν ηξερε οτι εισαι κανενα λαμογιο και θα τα επαιρνες μετρητοις αυτα που ελεγε και δεν θα την πληρωνες, ουδεποτε θα σου ελεγε τετοιες μαλακιες.
Η περιπτωση σου μεταφραζεται ως εξης: ... το τυρι το είδες... την φακα την είδες;;
Από την στιγμη που μια γυναικα πληρωνεται για να γαμιεται ειναι .. ιδια περιπτωση.. ασχετα της εκαστοτε συμπεριφορας της προς τον πελατη.
εικάζω ότι εννοείς μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα
Άκουσε με λίγο ομως...
Είτε γκόμενα εχεις ;)
είτε γυναίκα εχεις και είσαι παντρεμένος ;)
είτε στις πουτάνες πας ;)
είτε σε μασατζίδικο πας ;)
είτε σε μπουρδέλο ;)
είτε είσαι με τιλάκ ;)
ΘΕΛΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ .....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε νομίζω
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΟΥΤΕ ΚΟΤOΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET ούτε και ΣΟΜ ΤΑΜ
ασε που δεν σου κάθεται καμιά...και περισσότερο στην ΕΛΛΑΔΑ βέβαια
..
Το χαρακτήρα μου τον ξέρει... αλλά ξέρει ότι δεν το ΦΥΣΑΩ το ΜΠΑΤ (σκόπιμα)..
για αυτήν είμαι ένα φτωχαδάκι
φροντίζω να φυλάγομαι καλά σε οικονομικά θέματα είναι μέρος του CHECKING...
Δηλαδη αν με ενδιαφερει...θα υποστεί extreme οικονομικές δοκιμασίες
(Δεν μιλάω για περιπτώσεις Contract one Night)
προχωράμε στο ΨΗΤΟ...
Η διαφορά είναι πως εσύ αντιλαμβάνεσαι την ελευθεριά
εγώ όταν κάνω CONTRACT με κάποια για να την γαμήσω τα κάνω όλα σαφή.
και ετσι δεν εχω παρεξηγηθεί πoτε ;)
ΔΗΛΑΔΗ της λέω
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ τουγκεδερ..
θα σου ρίξω 2-3 ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ
θέλω ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ 69 e.t.c
και το πρωί κατά της 10:00 με 12:00 πας στο δωμάτιο σου. ;)
θα πάρεις 1000 ή όσο συμφωνήσουμε
σε περίπτωση που μου κάνεις ναζάκι στο δωμάτιο δεν παιρνεις μια και φεύγεις.
τέλος της λέω ότι είμαι Butterfly για να μην μου πει κάτι άλλο για επόμενη βραδιά
Η απάντηση για να δέσει το ΣΥΜBΟΛΑΙΟ πρέπει να είναι από μεριά της "Ι HAVE NO PROBLEM"
ΑΛΛΑ...
από την στιγμη που υπάρχει CONTRACT δεν με ενδιαφέρει αν μου λέει παραμύθια αρκεί να μην παραβιάσει το CONTRACT..
κάθε γυναίκα που γαμιέται για τα λεφτά δεν σημαίνει οτι είναι πουτάνα στην ψυχή... για μένα είσαι λάθος εκεί.
Υπάρχει πιθανότητα (μικρή) να το κάνει και μαζί σου όχι για τα φράγκα (ίσως σου βρίσκει και κάτι άλλο).
μετά καμιά δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να μην είσαι ελεύθερος (αν το θέλεις)
και το αν εχεις μπελάδες μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα φταις εσύ που δεν ξεκαθαρίζεις τη σχέση σου και μπλέκεις.
επίσης
όταν κάτσεις μεγάλο διάστημα Παττάγια π.χ (2 μήνες και άνω) θα καταλάβεις οτι δεν γίνεται να αλλάζεις
γκόμενα κάθε μέρα (όχι τόσο για λόγους οικονομικούς) αλλά για χίλιους άλλους λόγους (που δεν είναι της στιγμής)
και πλέον επιζητείς και μια ποιότητα στη σχέση σου και όχι αλλαγή βραδινού ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ.
Και βλέπεις και τα σωματικά όρια/αντοχές σου (και να είσαι σίγουρος ότι δεν τα ξέρεις)
και δεν φαίνονται στο 15θημερο.
εκεί οι όροι αλλάζουν.
με το Τιλάκ που σου αναφέρω οτι
THE RULE DOES NOT APPLY
είναι γιατί..
θα φάει όσα ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ θέλω αδιαμαρτύρητα και το γουστάρει και δεν έχει χιλιάρικο..είναι και κουκλάκι
αν θα πάμε Ινσομνια ή σε άλλο κλαμπάκι θα με ΓΛΥΦΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ να πάμε να γαμηθούμε..
κάθε πρωί θα σηκωθεί και θα μου φέρει καφεδάκι και πρωινό από 7 eleven χωρίς να το ζητήσω και μετά θα με ξυπνήσει..
όταν θα βγούμε για ψώνια δεν κοιτάζει να με ξεπαραδιάσει..και δεν με αντιμετωπίζει ως farang...
Τα ρούχα θα μου τα πλύνει...
εχω φάει με τον πατέρα της και τη μητέρα της παρέα στο ΙΣΑΑΝ.
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΙΑ.. άλλα στη ΜΠΑΝΚΟΚ και όχι σε ΜΠΑΡ ή ΓΟΓΟ
Εγώ εχω απόλυτη ελευθερία στη σχέση μπορώ και να ξενογαμήσω (αν θέλω) και δεν θα με παρεξηγήσει.
ΚΑΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.....
Τέλος σε περίπτωση που περάσει και τα FINAL check (next time)
μπορεί να γίνει και ΓΥΝΑΙΚΑ μου (αλλά δεν το ξέρει ακόμη)
Το ξερό όμως εγώ....και δεν εχω να χάσω τίποτα..
και τώρα θα σου πω και το ΗΓΕΤΙΚΟ.....
Όσο και να μην το πιστεύεις.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ.
θα κάνω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ γιατί άπλα ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ και της ΚΑΝΩ και τα βρίσκουμε.
και γουστάρει ο ένας τον άλλο..
Αυτό δεν με εμποδίζει να περνάω καλά και να ΓΑΜΑΩ όσες θέλω... όταν θέλω και αν θέλω.
και τώρα που ήμουν κάτω δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμη εγκλωβισμένος...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ....όλα αυτά...
αλλά εγώ δεν ψάχνω ζεστασιά στην φωτιά..
αλλά στον ΠΑΓΟ..
γιατί αν την βρω εκεί.....ένας παγετώνας μπορεί να διαρκέσει εκατομμύρια χρόνια..
ΔΕ ΛΙΩΝΕΙ...
Η φωτιά όμως θα σβήσει.. ΣΥΝΤΟΜΑ
θα δείξει και ο ΧΡΟΝΟΣ βέβαια....
ΠΩΣ ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ..;;;
ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΦΑΚΑ;; --->
THE RULE DOES NOT APPLY