Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Λοιπόν μάγκες χτες το βράδυ που μίλαγα με το τιλάκ το πολυαγαπημένο.. :cheesy:
μου είπε ότι βλέπει τις αισθησιακές γυμνές μου ΦΩΤΟ στο κινητό της και την πιανει κατάθλιψη  ;)
Με κάλεσε να πάω πίσω στην THAI για να ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΕ  :uglystupid:
μου είπε επίσης οτι ακόμη και αν ζορίζομαι οικονομικά  :cheesy: δεν πειράζει
θα δουλεύει αυτή και θα μου δίνει ΦΡΑΓΚΑ...
για αρχή έχει 10.000 Baht να μου προσφέρει.. :cheesy:
Τι λέτε να ΠΑΩ;;  :dancing:
Δεν νομιζω να πιστευεις τις μαλακιες που σου λεει και μαλλον εδω πλακα κανεις...
Απορρω παντως που αρκετοι αγαπουληδες ανα τον κόσμο οταν φευγουν απο Ταυλάνδη παίρνουν τηλεφωνα και ξοδευονται να ακουσουν τις πουτανες και ως επι τω πλειστον τους ενοχλούν εν ωρα εργασίας αναγκαζοντας τες να βγαινουν στο μπαλκονι να μιλησουν. Το μονο τηλφωνο που τους ενδιαφέρει είναι πότε ξανακατεβαίνει ο πελατης για να τον προγραμματίσουν.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νομιζω να πιστευεις τις μαλακιες που σου λεει και μαλλον εδω πλακα κανεις...
Απορρω παντως που αρκετοι αγαπουληδες ανα τον κόσμο οταν φευγουν απο Ταυλάνδη παίρνουν τηλεφωνα και ξοδευονται να ακουσουν τις πουτανες και ως επι τω πλειστον τους ενοχλούν εν ωρα εργασίας αναγκαζοντας τες να βγαινουν στο μπαλκονι να μιλησουν. Το μονο τηλφωνο που τους ενδιαφέρει είναι πότε ξανακατεβαίνει ο πελατης για να τον προγραμματίσουν.

πως τα λες ετσι και στεναχωρεις το παιδι και καποιους αλλους φυσιολατρες που δεν ξερουν τι εστι Παταγια.  :2funny:

παντως ποτε δεν ξερεις τι κοπελα μπορει να σου κατσει. σιγουρα αυτες που δουλευουν σε gogo και beer bars κοιτανε περισσοτερο τα λεφτα, αλλα πιστευω οτι πολλες freelancers ψαχνουν να βρουν ενα καλο παιδι και να φυγουν απο εκει. οποτε εγω θα πω στον rafman να το ρισκαρει αν γουσταρει και να παει για να δει μεχρι που μπορει να φτασει. μην παει ομως χωρις λεφτα και δεν μπορεσει να γυρισει πισω.

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Μεγάλο απωθημένο το Dusit, είναι πολλά τα γκαφρά όμως ...  :o ... Άντε να πας το μωρό εκεί και να του δώσεις 1000ρικο το πρωί ...  :2funny: ... Πόλεμος θα γίνει ...  :grin:

... sapat αν σε πιάνει ο λαιμός στη Θεσσαλονίκη την έκατσες ...  :P ... Υπάρχει λύση όμως και λέγεται Kamilosan M ...  ;)

... rafman κανονίζω και γω από δω μια φάση σαν τη δική σου, το μωρό προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει κιόλας, αλλά ξέρεις στο μιλητό πολλά λέγονται ...  :cheesy: ... Να δω τι θα παιχτεί όταν θα είμαι εκεί όμως και θα είναι και hi season ...  :grin:

... Για την ισοτιμία τι να πω; ...  :huh: ... Νευριάζω με το θέμα, έχω και μια απόδειξη από πέρισυ που άλλαξα στα 49.87 και μου ανεβαίνει το αίμα στο πάνω κεφάλι ...  :2funny:

... Στις γκόμενες του JP Bar djzan ούτε στο στόμα δεν τον δίνω ακάποτο, δεν μιλάμε για τις άλλες τρύπες, σε συμβουλεύω το ίδιο ...  :o ... Ωραία μωρά, αλλά οι ουσίες, μου λένε οι δικές μου από το χωριό, δίνουν και πέρνουν εκεί μέσα ...  :huh: ... Και καλά κάνα μικρό παράσημο, με τα μεγάλα όμως; ...  :tickedoff:

... lakisscorpio, ευχαριστούμε για τα reportaz ...  ;) ... Και μόνο που βλέπεις την εικόνα, άσχετα με το περιεχόμενο, φτάνει και περισσεύει ...  :grin: ... Για το PBR οι τίτλοι τέλους μας ενδιαφέρουν, την θεωρία την κάναμε φροντιστήριο ήδη ...  :2funny: ... Γι' αυτό μόλις πάρεις τη λυπητερή μην μας ξεχάσεις ...  ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
... Στις γκόμενες του JP Bar djzan ούτε στο στόμα δεν τον δίνω ακάποτο, δεν μιλάμε για τις άλλες τρύπες, σε συμβουλεύω το ίδιο ...  :o ... Ωραία μωρά, αλλά οι ουσίες, μου λένε οι δικές μου από το χωριό, δίνουν και πέρνουν εκεί μέσα ...  :huh: ... Και καλά κάνα μικρό παράσημο, με τα μεγάλα όμως; ...  :tickedoff:

και ομως φιλε εκει γνωρισα 2 απο τις καλυτερες γκομενες που εχω μαμησει.
η μια ειναι η sam (την ξερεις) και η αλλη ειναι αυτη που ποσταρε ο λακης με το καπελο.
το jp bar ειναι για after hour κατασταση αν δεν εχεις ηδη φορτωσει απο καπου αλλου πας εκει και μπορει να βρεις καποια καλη. εκει ομως δεν παω με σκοπο να φορτωσω αλλα επειδη μ'αρεσει πολυ η ατμοσφαιρα που εχει τις πρωινες ωρες!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Κοιτά εχεις δίκαιο...
εν μέρη όμως..

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ;)

1> Δεν αισθάνομαι ότι ξοδεύομαι διότι  μιλήσαμε μισή ώρα και πλήρωσα  0,30 Εuro (μπορώ να σου πω και πως)
  αυτή που με πηρε 2 λεπτά για να  μου πει καλημέρα πληρώνει 10 Μπάτ το λεπτό  :uglystupid:

2> δεν είναι όλες ίδιες περιπτώσεις  ;)

3> Αν πάω να είσαι σίγουρος ότι (αν θέλω) θα τα πάρω τα 10.000 Μπατ (ΔΕΝ θέλω να στο ΠΑΙΞΩ ΚΑΠΩΣ αλλά θα τα πάρω)
  Φυσικά και δεν θα το κάνω... αλλά αυτή δεν το ξέρει.. γιατί από τα διάφορα τεσταρίσματα που της εχω κάνει
  έχει φάει πολύ φρίκη με την ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ (και δεν με δουλεύει πλεον) :grin:

4> Όσο καιρό είμαι εκεί δεν θα πληρώσω μια (ΑΝ ΘΕΛΩ) Αυτή σίγουρα δεν θα μου ζητήσει ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ;)

5> Μπορώ και να ξενογαμάω ακόμη και εις γνώση της εκεί... χωρίς να εχω πρόβλημα ότι όσο είναι μαζί μου αυτή θα ΞΕΝΟΓΑΜΗΘΕΙ  

Γενικά......

THE RULE DOES NOT APPLY  σε αυτήν.

Μπορώ να σου γράψω ιστορίες να φρίξεις  :grin:

ΠΑΝΤΩΣ ο γενικός κάνονας ισχύει ΠΑΝΤΑ...( DO NOT TRUST )

μην νομίζεις ότι δεν τον αντιλαμβάνομαι.... ή ότι Πιάνομαι ΜΑΛΑΚΑΣ ;)

Άλλωστε δεν είναι και η πρώτη μου σχέση  :cheesy:

Αυτά.. πάω για καφεδάκι  θα επανέλθω αργά  ;)

PS: Δεν είμαι αγαπούλης γενικά....butterfly είμαι :)

εκτός αν η κοπέλα αξιζει (μετά από πολλά τσεκαρίσματα).

Αλλά το φιλοσοφικό ερώτημα είναι άλλο.. πιο βαθύ..

Ποιος μπορεί να σου δείξει την άλλη όψη αν εσύ δεν μπορείς να την δεις;;

το Σίγουρο είναι ότι υπάρχει...αλλά κρύβεται ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
πως τα λες ετσι και στεναχωρεις το παιδι και καποιους αλλους φυσιολατρες που δεν ξερουν τι εστι Παταγια.  :2funny:

παντως ποτε δεν ξερεις τι κοπελα μπορει να σου κατσει. σιγουρα αυτες που δουλευουν σε gogo και beer bars κοιτανε περισσοτερο τα λεφτα, αλλα πιστευω οτι πολλες freelancers ψαχνουν να βρουν ενα καλο παιδι και να φυγουν απο εκει. οποτε εγω θα πω στον rafman [size=15pt]να το ρισκαρει αν γουσταρει και να παει για να δει μεχρι που μπορει να φτασει.[/size] μην παει ομως χωρις λεφτα και δεν μπορεσει να γυρισει πισω.

Χμμ... το σίγουρο είναι ότι θα σε ακούσω  :uglystupid:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
... rafman κανονίζω και γω από δω μια φάση σαν τη δική σου, το μωρό προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει κιόλας, αλλά ξέρεις στο μιλητό πολλά λέγονται ...  :cheesy: ... Να δω τι θα παιχτεί όταν θα είμαι εκεί όμως και θα είναι και hi season ...  :grin:

Μη μασάς τίποτα λέμε  ;)

Μπορεί και να βρεθούμε Hi Season  ;)

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
............
2> δεν είναι όλες ίδιες περιπτώσεις  ;)
................
  έχει φάει πολύ φρίκη με την ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ (και δεν με δουλεύει πλεον) :grin:
.....................
Γενικά......

THE RULE DOES NOT APPLY  σε αυτήν.

Μπορώ να σου γράψω ιστορίες να φρίξεις  :grin:
...................
Dεν θελω να μου γραψεις ιστοριες... εγω θελω να κρατησεις την σχεση... καθε πρωι δινω ενα 1000... οποτε και το χρημα θα οριοθετει την σχέση σας. Οτι άλλο κανεις ή ότι άλλο νομίζεις ... βραχυπρόθεσμα θα σου φερει μονο μπελάδες. Ακουσε με και χαμενος δεν θα βγεις, οσο δινεις το χιλιαρικο ανελλιπως καθε πρωι, παρα τις οποιες αντιρρησεις της, αυτη θα καταλαβαινει οτι εσυ της βαζεις συγκεκριμενα ορια.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
4> Όσο καιρό είμαι εκεί δεν θα πληρώσω μια (ΑΝ ΘΕΛΩ) Αυτή σίγουρα δεν θα μου ζητήσει ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ;)

Την προταση στην εκανε διοτι ξερει τον χαρακτηρα σου ηδη, αν ηξερε οτι εισαι κανενα λαμογιο και θα τα επαιρνες μετρητοις αυτα που ελεγε και δεν θα την πληρωνες, ουδεποτε θα σου ελεγε τετοιες μαλακιες.
Η περιπτωση σου μεταφραζεται ως εξης: ... το τυρι το είδες... την φακα την είδες;;

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
2> δεν είναι όλες ίδιες περιπτώσεις  ;)
Από την στιγμη που μια γυναικα πληρωνεται για να γαμιεται ειναι .. ιδια περιπτωση.. ασχετα της εκαστοτε συμπεριφορας της προς τον πελατη.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Από την στιγμη που μια γυναικα πληρωνεται για να γαμιεται ειναι .. ιδια περιπτωση.. ασχετα της εκαστοτε συμπεριφορας της προς τον πελατη.

ενταξει φιλος χιλιοειπομενο αυτο που θα πω, αλλα και για ποια γκομενα δεν χρειαζεσαι φραγκα για να την φυστικωνεις συστηματικα?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
καλησπερα σε ολους ...γυρισα πριν ενα μηνα απο το πρωτο μου σεξοταξιδι στην πραγα και σκεφτομαι για 1η φορα σε ταυλανδη και λεω για παταγια που απο τι βλεπω εχει περισσοτερο Info απο συναγωνιστες ....σκεφτομαι να παω για 15 μερες τα χριστουγεννα ...σορρυ αν φανουν ασχετες οι ερωτησεις μου αλλα αναρωτιεμε ..ο καιρος πως θα ειναι εκει εκεινη την εποχη ?? εχουν και χειμωνα ποτε η ειναι ολο καλοκαιρι ?? περιπου ποσα χρηματα να υπολογισω οτι θα μου φυγουν συνολο για 15 ξεφρενες νυχτες ?? (στην πραγα μου φυγαν 1500 σε 5 μερες ) χρειαζετε Visa και τποτα εμβολια για εξωτικες αρρωστιες?? οι καρτες μας τυπου visa mastercart δουλευουν κανονικα στα atm εκει ?? τι τρωμε γενικα ?? τοπικο φαγητο η κανα kfc ??

σκεφτεται και κανεις αλλος να παει εκεινη την περιοδο ??? ευχαριστω και σορυ για τις αφελεις ερωτησεις

makmak7

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους ...γυρισα πριν ενα μηνα απο το πρωτο μου σεξοταξιδι στην πραγα και σκεφτομαι για 1η φορα σε ταυλανδη και λεω για παταγια που απο τι βλεπω εχει περισσοτερο Info απο συναγωνιστες ....σκεφτομαι να παω για 15 μερες τα χριστουγεννα ...σορρυ αν φανουν ασχετες οι ερωτησεις μου αλλα αναρωτιεμε ..ο καιρος πως θα ειναι εκει εκεινη την εποχη ?? εχουν και χειμωνα ποτε η ειναι ολο καλοκαιρι ?? περιπου ποσα χρηματα να υπολογισω οτι θα μου φυγουν συνολο για 15 ξεφρενες νυχτες ?? (στην πραγα μου φυγαν 1500 σε 5 μερες ) χρειαζετε Visa και τποτα εμβολια για εξωτικες αρρωστιες?? οι καρτες μας τυπου visa mastercart δουλευουν κανονικα στα atm εκει ?? τι τρωμε γενικα ?? τοπικο φαγητο η κανα kfc ??

σκεφτεται και κανεις αλλος να παει εκεινη την περιοδο ??? ευχαριστω και σορυ για τις αφελεις ερωτησεις
για ολες τις παραπανω πληροφοριες φιλε πηγαινε στο thai.gr θα σου ληθουν ολες σου οι αποριες.υπαρχουν θεματα για ολα αυτα που ζητασ αναλυτικα.γενικες πληροφοριες οπως θες και οχι σεξουαλικου περιεχομενου.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16

υπολογιζω να σου φυγουν 1500 +τα αεροπορικα
-βιζα δωρεαν απο το εκει αεροδρομιο
-εμβολια οχι
-visa,mastercard,maestro κανονικα
-τρως οτι θες ,περπατας στον δρομο και κρινεις

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
υπολογιζω να σου φυγουν 1500 +τα αεροπορικα

Λες λίγα φίλε τάσο, 1500 ευρώ για 15 μέρες δεν φτάνουν, εκτός αν είσαι πάρα μα πάρα πολύ συντηρητικός. 1500 για 15 μέρες αντιστοιχούν σε 100 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 3800 μπάτ την ημέρα. Αν βάλουμε το ξενοδοχείο 1000 μπατ την ημέρα μας μένουν 2800 μπατ. Ειδικά για κάποιον που πάει πρώτη φορά και θέλει να βγάλει γούστα αυτά τα λεφτά είναι λίγα κατά την άποψή  μου. Εγώ θα έλεγα 2000-2500 ειδικά με την κατρακύλα που πήρε το ευρώ...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Λες λίγα φίλε τάσο, 1500 ευρώ για 15 μέρες δεν φτάνουν, εκτός αν είσαι πάρα μα πάρα πολύ συντηρητικός. 1500 για 15 μέρες αντιστοιχούν σε 100 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 3800 μπάτ την ημέρα. Αν βάλουμε το ξενοδοχείο 1000 μπατ την ημέρα μας μένουν 2800 μπατ. Ειδικά για κάποιον που πάει πρώτη φορά και θέλει να βγάλει γούστα αυτά τα λεφτά είναι λίγα κατά την άποψή  μου. Εγώ θα έλεγα 2000-2500 ειδικά με την κατρακύλα που πήρε το ευρώ...
επειδη ο φιλος ειπε
(στην πραγα μου φυγαν 1500 σε 5 μερες ) δηλαδη 300/μερα ,που σημαινει ξενοδοχειο,φαγητα,ποτα κι ενα καλο γαμησι την ημερα γιαυτο κι εγω ειπα 1500/15 =100/μερα
δηλαδη ξενοδοχειο,φαγητα ποτα κι ΕΝΑ καλο γαμησι/μερα  ;)

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επειδη ο φιλος ειπε
(στην πραγα μου φυγαν 1500 σε 5 μερες ) δηλαδη 300/μερα ,που σημαινει ξενοδοχειο,φαγητα,ποτα κι ενα καλο γαμησι την ημερα γιαυτο κι εγω ειπα 1500/15 =100/μερα
δηλαδη ξενοδοχειο,φαγητα ποτα κι ΕΝΑ καλο γαμησι/μερα  ;)
Άμα το θέτεις έτσι..
Απο περιέργεια, έχεις πάει Ταϊλάνδη?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ολο τον χρονο εχει καλοκαιρι.

χρηματα, αναλογα τι σκοπο εχεις να κανεις. υπολογισε κανα 120ευρω την ημερα τωρα που εχει πεσει το μπατ. χωρις το ξενοδοχειο και τα εισητηρια.

μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε καρτα αλλα σου κρατανε προμηθεια. εγω παντα με μετρητα παω.

δεν χρειαζετε κανενα εμβολιο.

απο φαγητο εχει τα παντα.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Άμα το θέτεις έτσι..
Απο περιέργεια, έχεις πάει Ταϊλάνδη?
ναι
περσι
μπανγκοκ-nana hotel
pattaya welcome plaza
μου φυγαν μεσος ορος 80ευρω/μερα + αεροπορικα με emirates
ξερω οτι την εβγαλα οικονομικα
βεβαια ορεξη και χρημα να χεις ,να ξοδεψεις

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Dεν θελω να μου γραψεις ιστοριες... εγω θελω να κρατησεις την σχεση... καθε πρωι δινω ενα 1000... οποτε και το χρημα θα οριοθετει την σχέση σας. Οτι άλλο κανεις ή ότι άλλο νομίζεις ... βραχυπρόθεσμα θα σου φερει μονο μπελάδες. Ακουσε με και χαμενος δεν θα βγεις, οσο δινεις το χιλιαρικο ανελλιπως καθε πρωι, παρα τις οποιες αντιρρησεις της, αυτη θα καταλαβαινει οτι εσυ της βαζεις συγκεκριμενα ορια.

Την προταση στην εκανε διοτι ξερει τον χαρακτηρα σου ηδη, αν ηξερε οτι εισαι κανενα λαμογιο και θα τα επαιρνες μετρητοις αυτα που ελεγε και δεν θα την πληρωνες, ουδεποτε θα σου ελεγε τετοιες μαλακιες.
Η περιπτωση σου μεταφραζεται ως εξης: ... το τυρι το είδες... την φακα την είδες;;

εικάζω ότι εννοείς μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα  :)

Άκουσε με λίγο ομως...

Είτε γκόμενα εχεις  ;)
είτε γυναίκα εχεις και είσαι παντρεμένος  ;)
είτε στις πουτάνες πας  ;)
είτε σε μασατζίδικο πας  ;)
είτε σε μπουρδέλο  ;)
είτε είσαι με τιλάκ  ;)

ΘΕΛΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ .....

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε νομίζω :cheesy:

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΟΥΤΕ ΚΟΤOΠΟΥΛΟ  ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET ούτε και ΣΟΜ ΤΑΜ  :uglystupid:
ασε που δεν σου κάθεται καμιά...και περισσότερο στην ΕΛΛΑΔΑ βέβαια :grin: ..

Το χαρακτήρα μου τον ξέρει... αλλά ξέρει ότι δεν το ΦΥΣΑΩ το ΜΠΑΤ (σκόπιμα)..
για αυτήν είμαι ένα φτωχαδάκι  :cheesy:
φροντίζω να φυλάγομαι καλά σε οικονομικά θέματα είναι μέρος του CHECKING...

Δηλαδη αν με ενδιαφερει...θα υποστεί extreme οικονομικές δοκιμασίες
(Δεν μιλάω για περιπτώσεις Contract one Night)

προχωράμε στο ΨΗΤΟ...

Η διαφορά είναι πως εσύ αντιλαμβάνεσαι την ελευθεριά  :cheesy:
εγώ όταν κάνω CONTRACT με κάποια για να την γαμήσω τα κάνω όλα σαφή.
και ετσι δεν εχω παρεξηγηθεί πoτε ;)

ΔΗΛΑΔΗ της λέω

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ τουγκεδερ..
θα σου ρίξω 2-3 ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ  :cheesy:
θέλω ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ 69 e.t.c  :grin:
και το πρωί κατά της 10:00 με 12:00 πας στο δωμάτιο σου. ;)
θα πάρεις 1000 ή όσο συμφωνήσουμε
σε περίπτωση που μου κάνεις ναζάκι στο δωμάτιο δεν παιρνεις μια και φεύγεις.  :uglystupid:
τέλος της λέω ότι είμαι Butterfly για να μην μου πει κάτι άλλο για επόμενη βραδιά :cheesy:

Η απάντηση για να δέσει το ΣΥΜBΟΛΑΙΟ πρέπει να είναι από μεριά της "Ι HAVE NO PROBLEM"  :)

ΑΛΛΑ...

από την στιγμη που υπάρχει CONTRACT δεν με ενδιαφέρει αν μου λέει παραμύθια αρκεί να μην παραβιάσει το CONTRACT..
κάθε γυναίκα που γαμιέται για τα λεφτά δεν σημαίνει οτι είναι πουτάνα στην ψυχή... για μένα είσαι λάθος εκεί.
Υπάρχει πιθανότητα (μικρή) να το κάνει και μαζί σου όχι για τα φράγκα (ίσως σου βρίσκει και κάτι άλλο).
μετά καμιά δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να μην είσαι ελεύθερος (αν το θέλεις)
και το αν εχεις μπελάδες μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα φταις εσύ που δεν ξεκαθαρίζεις τη σχέση σου και μπλέκεις.

επίσης

όταν κάτσεις μεγάλο διάστημα Παττάγια π.χ (2 μήνες και άνω) θα καταλάβεις οτι δεν γίνεται να αλλάζεις
γκόμενα κάθε μέρα (όχι τόσο για λόγους οικονομικούς) αλλά για χίλιους άλλους λόγους (που δεν είναι της στιγμής)
και πλέον επιζητείς και μια ποιότητα στη σχέση σου και όχι αλλαγή βραδινού ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ.

Και βλέπεις και τα σωματικά όρια/αντοχές σου (και να είσαι σίγουρος ότι δεν τα ξέρεις)
και δεν φαίνονται στο 15θημερο.
εκεί οι όροι αλλάζουν.

με το Τιλάκ που σου αναφέρω οτι THE RULE DOES NOT APPLY

είναι γιατί..

θα φάει όσα ΜΠΟΥΜ ΜΠΟΥΜ θέλω αδιαμαρτύρητα και το γουστάρει και δεν έχει χιλιάρικο..είναι και κουκλάκι :cheesy:
αν θα πάμε Ινσομνια ή σε άλλο κλαμπάκι θα με ΓΛΥΦΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ να πάμε να γαμηθούμε..
κάθε πρωί θα σηκωθεί και θα μου φέρει καφεδάκι και πρωινό από 7 eleven χωρίς να το ζητήσω και μετά θα με ξυπνήσει..
όταν θα βγούμε για ψώνια δεν κοιτάζει να με ξεπαραδιάσει..και δεν με αντιμετωπίζει ως  farang...
Τα ρούχα θα μου τα πλύνει...
εχω φάει με τον πατέρα της και τη μητέρα της παρέα στο ΙΣΑΑΝ.
ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΙΑ.. άλλα στη ΜΠΑΝΚΟΚ και όχι σε ΜΠΑΡ ή ΓΟΓΟ  :cheesy:
Εγώ εχω απόλυτη ελευθερία στη σχέση μπορώ και να ξενογαμήσω (αν θέλω) και δεν θα με παρεξηγήσει.

ΚΑΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..... :uglystupid:

Τέλος σε περίπτωση που περάσει και τα FINAL check  (next time) :dancing:
μπορεί να γίνει και ΓΥΝΑΙΚΑ μου (αλλά δεν το ξέρει ακόμη)

Το ξερό όμως εγώ....και δεν εχω να χάσω τίποτα..

και τώρα θα σου πω και το ΗΓΕΤΙΚΟ..... :grin:

Όσο και να μην το πιστεύεις.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗ.

θα κάνω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ γιατί άπλα ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ και της ΚΑΝΩ και τα βρίσκουμε.
και γουστάρει ο ένας τον άλλο..
Αυτό δεν με εμποδίζει να περνάω καλά και να ΓΑΜΑΩ όσες θέλω... όταν θέλω και αν θέλω.
και τώρα που ήμουν κάτω δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμη εγκλωβισμένος...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ....όλα αυτά...

αλλά εγώ δεν ψάχνω ζεστασιά στην φωτιά..
αλλά στον ΠΑΓΟ..
γιατί αν την βρω εκεί.....ένας παγετώνας μπορεί να διαρκέσει εκατομμύρια χρόνια..

ΔΕ ΛΙΩΝΕΙ...

Η φωτιά όμως θα σβήσει.. ΣΥΝΤΟΜΑ

θα δείξει και ο ΧΡΟΝΟΣ βέβαια....

ΠΩΣ ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ..;;; :dancing:
ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΦΑΚΑ;;  :cheesy:  ---> THE RULE DOES NOT APPLY

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom