Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

makmak7

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχει νετ γιατι δε θες να το δωσεις μην μαθευτει και πεσει κοσμος και κρατασ την καβατζα σου η οντοσ δεν υπαρχει καποιο site;παντως αν ειναι το πρωτο δεχομαι και pm και ειμαι εχεμυθος.χαχαχαχα

makmak7

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
επιμενω για ιντερνετ να κλεινω μη βρεθω εκει να πληρωνω στο τελος κανα 1000  μπατο την μερα λογω πληροτητας.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
... Δηλαδή δεν παίζει baht bus εκεί; ...  :huh: ... Ούτε στο κατέβα ούτε στο ανέβα; ...  :o ... Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα την κοπελίτσα ...  :2funny: :2funny: :2funny:

Όχι ρε από κάτω είναι η SECOND ROAD πο κει που λέω (2 λεπτά ποδαρόδρομος)   :uglystupid:

και πιο κάτω η BEACH ROAD (5 λεπτα)..

πολύ κοντά με το MIKES MALL και το KISS FOOD :uglystupid:

και το DEVILS DEN  :knockinb:   :fuck2: :knockinb: :  :uglystupid:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
δεν εχει νετ γιατι δε θες να το δωσεις μην μαθευτει και πεσει κοσμος και κρατασ την καβατζα σου η οντοσ δεν υπαρχει καποιο site;παντως αν ειναι το πρωτο δεχομαι και pm και ειμαι εχεμυθος.χαχαχαχα

Είσαι και πονηρούλης  :uglystupid:

όταν πας πατάγια θα στο στείλω με ΠΜ  :grin:

makmak7

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ετσι εισαι ρε ραφμαν;στον φιλο,στον κολλητο λες ετσι;;,καλααααααααα.... :)

makmak7

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλα θα περιμενω pm σου οταν θα παω παταγια να κλεισω ξενοδοχειο μεσω του site.μου το υποσχεθηκεσ.να το θυμασαι.......... :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
... Δηλαδή δεν παίζει baht bus εκεί; ...  :huh: ... Ούτε στο κατέβα ούτε στο ανέβα; ...  :o ... Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα την κοπελίτσα ...  :2funny: :2funny: :2funny:

ειναι λιγο δυσκολη η τοποθεσια εκει. απο second road υπαρχει ενα soi κοντα στο kiss food που παει στην buakao. απο εκει περνανε 10μπατα και κατεβαινεις σ'εναν κεντρικο δρομο (south pattaya road, αν δεν κανω λαθος) και απο εκει πας με τα ποδια στην ws.
εχει λιγο περπατημα.  

makmak7

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το soi dianna θα λες μαλλον.αληθεια κανα καλο μαγαζι με ζωντανη ται μουσικη σε στυλ μπουζουκια οπως σε εμας ξερετε πουθενα στην παταγια παιδια;

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα εγω ξερω σε ποιο εμεινε ο rafman.
δεν λεω ομως!!!  :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μάγκες το ΕΥΡΩ επεσε στα 38... :headbang: :headbang:

Αρχίζω να στεναχωριέμαι λίγο  :huh:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το soi dianna θα λες μαλλον.αληθεια κανα καλο μαγαζι με ζωντανη ται μουσικη σε στυλ μπουζουκια οπως σε εμας ξερετε πουθενα στην παταγια παιδια;

ναι, απο soi dianna πας buakao.

ο λακης ξερει απο μπουζουκια. εμεις ειμαστε του νταμπαντουμπα!!!  :2funny:

makmak7

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχετε παει σε ντοπια εκει ζωντανη μουσικη;;;πρεπει να εχει πολυ πλακα απο οτι εχω δει σε βιντεο.θα χει φαση αλλα τρυπωμενα πρεπει να τα χουνε γιατι ειναι δικη τουσ διασκεδαση και δε γουσταρουνε farangs.

makmak7

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η κανα karaoke δικο τουσ θα χει πλακα αλλα που στο διαολο τα χουνε δε ξερω.οποιος γνωριζει ας ενημερωσει.θα βοηθησει πολυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom