You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Αφηστε τη Κινα...
Ειναι για αλλα παιχνιδια...
Χωρια του οτι χρειαζεται αιτηση για βιζα απο τη πρεσβεια στην Αθηνα...
Οι μονες χωρες που πλησιαζουν λιγο το σκηνικο της Ταυλανδης ειναι η Καμποτζη και οι Φιλιππινες...Αλλα και παλι...υπαρχουν πολλες διαφορες...Μια απο τις σημαντικοτερες ειναι και η "ασφαλεια"...
Η Ταυλανδη λοιπον,ειναι μονοδρομος...ΕΙΔΙΚΑ για οσους δεν εχουν καποια σχετικη εμπειρια απο Ασια...
Και αν θελετε να ζησετε "κατι σαν Κινα",τοτε πηγαινετε Μακαο και Χονγκ Κονγκ...Και δε χρειαζεται βιζα...
Ειναι για αλλα παιχνιδια...
Χωρια του οτι χρειαζεται αιτηση για βιζα απο τη πρεσβεια στην Αθηνα...
Οι μονες χωρες που πλησιαζουν λιγο το σκηνικο της Ταυλανδης ειναι η Καμποτζη και οι Φιλιππινες...Αλλα και παλι...υπαρχουν πολλες διαφορες...Μια απο τις σημαντικοτερες ειναι και η "ασφαλεια"...
Η Ταυλανδη λοιπον,ειναι μονοδρομος...ΕΙΔΙΚΑ για οσους δεν εχουν καποια σχετικη εμπειρια απο Ασια...
Και αν θελετε να ζησετε "κατι σαν Κινα",τοτε πηγαινετε Μακαο και Χονγκ Κονγκ...Και δε χρειαζεται βιζα...
σωστα μπορει να παει Hong Kong και να χτυπησει ενα τετοιο μωρο με 35ευρω!!!
το προβλημα ομως ειναι πως να συνδιασεις ταυλανδη με χονγκ κονγκ.
αν πας πρωτα χονγκ κονγκ και μετα ταυλανδη μπορει να ξενερωσεις με την ομορφια των κοριτσιων.
αν πας πρωτα ταυλανδη και ειδικα παταγια λιγο δυσκολο να ξεκολησεις για να πας μια βολτα χονγκ κονγκ.
και αν σκεφτεσαι να πας πριν γυρισεις ελλαδα παλι ειναι δυσκολο γιατι θα εισαι συναισθηματικα φορτωμενος και δεν θα εχεις ορεξη για τιποτα.
πιστευω η πρωτη επιλογη ειναι καλυτερη. να πας 2-3 μερες και μετα να συνεχισεις τις διακοπες σου ταυλανδη. πρεπει ομως να εχεις χρημα, χρονο και διαθεση!
αν πας πρωτα χονγκ κονγκ και μετα ταυλανδη μπορει να ξενερωσεις με την ομορφια των κοριτσιων.
αν πας πρωτα ταυλανδη και ειδικα παταγια λιγο δυσκολο να ξεκολησεις για να πας μια βολτα χονγκ κονγκ.
και αν σκεφτεσαι να πας πριν γυρισεις ελλαδα παλι ειναι δυσκολο γιατι θα εισαι συναισθηματικα φορτωμενος και δεν θα εχεις ορεξη για τιποτα.
πιστευω η πρωτη επιλογη ειναι καλυτερη. να πας 2-3 μερες και μετα να συνεχισεις τις διακοπες σου ταυλανδη. πρεπει ομως να εχεις χρημα, χρονο και διαθεση!
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το προβλημα ομως ειναι πως να συνδιασεις ταυλανδη με χονγκ κονγκ.
Σωστά..
Πας ενά μήνα 25 μέρες κάθεσαι Παττάγια
και μετά πας για 5 μέρες Μακάο να βαρέσεις τις ΣΑΟΥΝΕΣ να έρθεις στα ίσια σου
και επιστρέφεις Ελλάδα
PS: Τι έγινε με την περίπτωση σου τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ;;
PS: Τι έγινε με την περίπτωση σου τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ;;
το αφησα ετσι το θεμα ελπιζοντας οτι θα μου τα στειλει. οσους ρωτησα εκει που ξερουν καλα τον τυπο μου ειπαν οτι δεν προκειτε να μου τα φαει.
επισης δεν χρωσταει μονο σε μενα αλλα σε ολο το προσωπικο. αν χρωστουσε μονο σε μενα θα βρωμουσε η δουλεια.
εγω θα ενημερωνομαι απο τα αλλα παιδια. αν βλεπω οτι τους δινει σ'αυτους και οχι σε μενα τοτε θα παω για καταγγελια.
για ολο το πακετο ειναι η Ταυλανδη, αλλα για τις πιο ομορφες ειναι η Κινα. μονο που ειναι ακριβα.
παρε μια γευση εδω... ]
Οι τιμές αυτές είναι για μια ώρα, σωστά?
Οι τιμές αυτές είναι για μια ώρα, σωστά?
σωστα.
panagiotis3
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
laki tin teleutaia tin exw kai egw....
an deis liges selides piso tin exw balei kai egw foto....
an deis liges selides piso tin exw balei kai egw foto....
Παίδες, παταγιανοί και πρωτευουσάνοι, επέστρεψα μετά τον ασιατικό περίπλου εις αθήνας, αλλά το πνεύμα για να μην πω καθ΄υπερβολήν η σαρκα, παραμένει εκεί, κατά βαση στο Ινσόμνια, μεγάλη εμπειρία αυτό το χοροερωτικό όργιο, αξέχαστη πραγματωση φαντασιώσεων.
Χάρηκα ειλικρινά που γνώρισα τόσα παιδιά εκεί κάτω και τακιμιάσαμε, εστω και για λίγο, μια και η παραμονή μου στην πατάγια ήταν σύντομη αλλά μεστή. ;)
Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί μόνο αμυδρή εικόνα προσφέρουν από τα πάρτυ στο κλαμπ, μια και λείπουν τα γέλια, τα ποτά, τα φλερτ, η μουσική που σε κρατούσε ντούρο μέχρι το ξημέρωμα.
Εμπειρία που δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε φωτό, παρά μόνο σαν ανάμνηση από την κοινωνική κριτική στο τραπέζι εν αναμονή του μασάζ...
Οσοι είστε ακόμα εκεί κάτω, να περνάτε καλά.
Χάρηκα ειλικρινά που γνώρισα τόσα παιδιά εκεί κάτω και τακιμιάσαμε, εστω και για λίγο, μια και η παραμονή μου στην πατάγια ήταν σύντομη αλλά μεστή. ;)
Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί μόνο αμυδρή εικόνα προσφέρουν από τα πάρτυ στο κλαμπ, μια και λείπουν τα γέλια, τα ποτά, τα φλερτ, η μουσική που σε κρατούσε ντούρο μέχρι το ξημέρωμα.
Εμπειρία που δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε φωτό, παρά μόνο σαν ανάμνηση από την κοινωνική κριτική στο τραπέζι εν αναμονή του μασάζ...
Οσοι είστε ακόμα εκεί κάτω, να περνάτε καλά.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Λορδε δεν μιλαω για την κλειστα κυκλωματα που συντηρουν τετοιες καταστασεις. Δεν καταλαβαινω βεβαια τι εννοεις "βαθεια στη Ταυλανδεζικη (υψηλη) κοινωνια". Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι παραδοσιακα υπαρχουν τετοια βιτσια στη Ται παραδοση.. Αν θες το εξηγεις.
Εγω λεω για την αντιληψη που υπαρχει στον δυτικο κοσμο οτι η Ταιλανδη ειναι ο παραδεισος των παιδοφιλων. Εκτος φορουμ εχω αντιμετωπισει πολλες φορες τετοια ηλιθια νοοτροπια, και επειδη επαναλαμβανωμενο γεγονος παυει να ειναι τυχαιο, γι'αυτο ηθελα γνωμες απο αλλους φιλους της Ταιλανδης
Οσο για την Καμποτζη, επειδη τα ειδα, λεω οτι ειναι σε μια κατασταση αρκετα προκλητικη. Στο Siem Reap π.χ ενα κοριτσι 13-14 κωλοτριβοταν σε εναν τυπο γυρω στα 40, και ο αρχιδης την χουφτωνε. Πηγα να του βαλω μια στεκα μπιλιαρδου στον κωλο.. Στην Phnom Penh πιστευω οτι ειναι πολυ πιο "υποπτα" γιατι και εκει ειδα πραγματα που δεν μου καθοντουσαν καλα.. Καθολου καλα..
Κοιταξε
Στη δεκαετια του 80 οπου υπηρχε αρκετη εως πληρης ανοχη φευγανε "καραβιες" απο τη μεση Ανατολη, ειδικα τα πλουσια κρατη για Μπανκοκ οπου ειχανε προτιμηση στα αγορακια.
Τοτε μπορουσες να αγορασεις παιδακι με περιπου 500 $, κατι που εκμεταλευονταν κατα κορο οι εμποροι ναρκωτικων.
Τοτε υπηρχαν και τα αναλογα παζαρια για αυτες τις αγορες, αυτα βεβαια ο τουριστας δεν τα εβλεπε.
Επιτρεψε μου να μην επεκταθω.
Οσο για τη Καμποτζη και τη λεξη μυθος που χρησιμοποιησα, εαν δεν ξερετε η Κ ηταν κατω απο την επιτροπεια του Οργανισμου Ηνωμενων Εθνων απο την εποχη που απελευθερωθηκε απο το Βιετναμ το 1997-8 εως και πριν 3 χρονια περιπου.
Για αυτους τους λογους και για τη δομη της ντοπιας κοινωνιας εγραψα οτι αυτο δεν υφισταται,
Βεβαια το να δεις καποιους ανθρωπους και να τους περασεις για ανηλικα ειδικα στην Ασια ειναι πολυ ευκολο, μην ξεχνας οτι πολλοι στην Ταυλανδη και δη Πατταγια πανε με μπουρουχες που περνανε πανευκολο για πιπινια.
Οσο για το Βιετναμ εκει λογω καθεστωτος δεν υπαρχει ουτε σκεψη.
laki skorpio πωσ καταλαβαινες απο την αρχη τις freelancers των discos οτι ειναι κανονικες γυναικες και οχι ladyboys.μιλαω για αυτες που δεν φαινονται και οχι για αυτες που κανουν μπαμ.υπαρχει τροπος χωρισ να τισ θιξεις με καποιο τροπο;οποιοσ αλλοσ εχει αποψη δεκτη.ειναι οντοσ προβλημα αυτο με πολλες freelancers.να ενα ωραιο θεμα για συζητηση.
laki skorpio πωσ καταλαβαινες απο την αρχη τις freelancers των discos οτι ειναι κανονικες γυναικες και οχι ladyboys.μιλαω για αυτες που δεν φαινονται και οχι για αυτες που κανουν μπαμ.υπαρχει τροπος χωρισ να τισ θιξεις με καποιο τροπο;οποιοσ αλλοσ εχει αποψη δεκτη.ειναι οντοσ προβλημα αυτο με πολλες freelancers.να ενα ωραιο θεμα για συζητηση.
καταρχην insomnia και lucifer πολυ σπανια να βρεις ladyboy. οι περισσοτεροι θα σου πουν οτι δεν προκειτε να δεις lb στο insomnia. εγω εχω δει κατα τις 6.30 το πρωι, οπως εχω δει και στο candyshop, marine 1-2, mixx.
στο lucifer δεν εχει τυχει να δω ακομα αλλα πιστευω οτι αφηνουν καποιες και εκει.
στο δρομο οι περισσοτερες κανουν μπαμ. αν ειναι καποια πολυ ομορφη τοτε ν'ανησυχεις.
μπορεις να καταλαβεις απο τα ποδια, τους ωμους, τα χερια, το υψος, το καρυδι.
επισης αν περπατας στην ws και ερθει καποια και σε παρει αγκαζε τοτε ειναι σιγουρα lb.
αν εισαι με καποια και εχεις τις αμφιβολιες σου μπορεις να την ρωτησεις ευθεως αν ειναι lb η οχι.
οι περισσοτερες δεν μασανε και θα σου πουν αν ειναι η οχι.
αν σ'αρεσει καποια παρα πολυ και ξερεις οτι ειναι lb, μην μασας προχωρα!!!
ειναι εμπειρεια ζωης. και που ξερεις... μπορει να σ'αρεσει!!!
εγω για σιγουρια επαιρνα απο gogo αλλα εχει και αυτο τα αρνητικα του οπωσ το νταβατζηλικι της mamasan που ανεβαζει πολυ το κοστος.εχει αποψη επι του θεματος κανεις;
τα λεφτα τα κανονιζεις με την γκομενα. αστη μαμασαν να λεει οτι θελει.
Xωρίς να διεκδικώ δάφνες ειδήμονος, στα κλαμπ τα λεγόμενα κατοε δεν πολυπαίζουν απλά γιατί δεν έχει ζήτηση το συγκεκριμένο γούστο. Υπάρχουν συγκεκριμένα κλαμπ όπου συχνάζουν τρανς, αλλά ακομα και οι πιό επιτυχημένες εμφανισιακα κάνουν μπαμ διότι εμφανίζονται με ¨φίλες¨λιγότερο θηλυκές. Πολλές εργάζονται σε κλαμπ και γκοκγκο ως κράχτες, δεν μπορούν όμως να τα βγάλουν πέρα στον ανταγωνισμό, πρώτον διότι το κλάμπινγκ είναι ακριβό, αν δεν τους κάτσει "γνωριμία" και δεύτερον διότι το αληθινό ακόμα και για τον πιό άπειρο κάνει μπαμ. Ακόμα και στην περίπτωση "εκπλήξεων", τίποτα δεν σε αναγκάζει να προχωρήσεις στα περαιτέρω, διότι εσύ είσαι ο κυριαρχος στο παιγνίδι.
αμα την ρωτησεις και δεν ειναι θα ξενερωσει οσο ναναι και δεν θα ξεκινησει καλα το πραμα.με εννοεισ πιστευω.ριχνουν πορτα στο isomnia sta lb;ζητανε την id card τους στην πορτα;ξερεις αν υπαρχει ελεγχος;οσο για τα χαρακτηριστικα τους που ειπες πιστεψε με οτι σε πολλες εχει πεσει ολη η επιστημη πανω τους ετσι ωστε να τα εχουν εξαλειψει τελειως.ουτε καρυδια ουτε μηλα ουτε τπτ.καμια σχεση με τα δυτικα τραβελια που κανουν μπαμ.Μεχρι και σε ειδικο σχολειο πανε δε ξερω για ποσα χρονια ωστε να αποκτησουν τελειως θυληκοτητα.οσο για το τελευταιο μην ανησυχεις φιλε μου εχω κατασταλαξει πλεον στα τριαντατοσα μου και δεν θελω να το γυρισω στο καλαματιανο!Δε ξερω για σενα απο `αυτα που μου πες! xoumor