Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
και για το θεμα της παιδεραστιας που λετε....Οσο ειμαι Πατταγια(και τις προηγουμενες φορες)ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΦΑΝΕΡΟ!!!!!Δεν ξερω τι γινοταν τα παλια χρονια αλλα τα τελευται 3 χρονια που ερχομαι,δεν ειδα κατι να γινεται φανερα!!!
Κρυφα μπορει να γινονται πολλα!!!!
Η αστυνομια της Ταυλανδης σε θεματα παιδεραστιας(και ναρκωτικων)ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ!!!!
Απ'οτι λεγεται εχει μεταφερθει αυτο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ(Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)ΣΕ βιεταμ και Καμποτζη

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πολυ ηρεμια επεσε στο φορουμ...
Εκει στη "πατριδα" πρεπει να πηγαινει η πουτσα συννεφο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vk1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
8
Πόντοι
0
μετα απο πεντε ταξιδια στο πουκετ αποφασισα να δοκιμασω και μια την παταγια εχω κλεισει αναχωρηση 11-10 με επιστροφη 7-11 με gatar μηπως υπαρχουν συναγωνιστες που να φευγουν ιδιες ημερομηνιες η να ειναι κατω αυτη την περιοδο ωστε να με βοηθησουν (διαμονη-ξεναγησεις) ?????

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Υπηρχε παλια, τωρα δεν υπαρχει.
Για να δεις ή εστω να παρεις μυρωδια κατι τετοιο δεν προκειτε να το καταφερεις σαν τουριστας, θα πρεπει να εχεις μπει βαθεια στη Ταυλανδεζικη (υψηλη) κοινωνια.
Οσο για τη Καμποτζη και εκει δεν υπαρχει τουλαχιστον στο βαθμο που αναφερεται, και αυτο ειναι μυθος.

Λορδε δεν μιλαω για την κλειστα κυκλωματα που συντηρουν τετοιες καταστασεις. Δεν καταλαβαινω βεβαια τι εννοεις "βαθεια στη Ταυλανδεζικη (υψηλη) κοινωνια". Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι παραδοσιακα υπαρχουν τετοια βιτσια στη Ται παραδοση.. Αν θες το εξηγεις.
Εγω λεω για την αντιληψη που υπαρχει στον δυτικο κοσμο οτι η Ταιλανδη ειναι ο παραδεισος των παιδοφιλων. Εκτος φορουμ εχω αντιμετωπισει πολλες φορες τετοια ηλιθια νοοτροπια, και επειδη επαναλαμβανωμενο γεγονος παυει να ειναι τυχαιο, γι'αυτο ηθελα γνωμες απο αλλους φιλους της Ταιλανδης

Οσο για την Καμποτζη, επειδη τα ειδα, λεω οτι ειναι σε μια κατασταση αρκετα προκλητικη. Στο Siem Reap π.χ ενα κοριτσι 13-14 κωλοτριβοταν σε εναν τυπο γυρω στα 40, και ο αρχιδης την χουφτωνε. Πηγα να του βαλω μια στεκα μπιλιαρδου στον κωλο.. Στην Phnom Penh πιστευω οτι ειναι πολυ πιο "υποπτα" γιατι και εκει ειδα πραγματα που δεν μου καθοντουσαν καλα.. Καθολου καλα..

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λορδε δεν μιλαω για την κλειστα κυκλωματα που συντηρουν τετοιες καταστασεις. Δεν καταλαβαινω βεβαια τι εννοεις "βαθεια στη Ταυλανδεζικη (υψηλη) κοινωνια". Δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι παραδοσιακα υπαρχουν τετοια βιτσια στη Ται παραδοση.. Αν θες το εξηγεις.
Εγω λεω για την αντιληψη που υπαρχει στον δυτικο κοσμο οτι η Ταιλανδη ειναι ο παραδεισος των παιδοφιλων. Εκτος φορουμ εχω αντιμετωπισει πολλες φορες τετοια ηλιθια νοοτροπια, και επειδη επαναλαμβανωμενο γεγονος παυει να ειναι τυχαιο, γι'αυτο ηθελα γνωμες απο αλλους φιλους της Ταιλανδης

Οσο για την Καμποτζη, επειδη τα ειδα, λεω οτι ειναι σε μια κατασταση αρκετα προκλητικη. Στο Siem Reap π.χ ενα κοριτσι 13-14 κωλοτριβοταν σε εναν τυπο γυρω στα 40, και ο αρχιδης την χουφτωνε. Πηγα να του βαλω μια στεκα μπιλιαρδου στον κωλο.. Στην Phnom Penh πιστευω οτι ειναι πολυ πιο "υποπτα" γιατι και εκει ειδα πραγματα που δεν μου καθοντουσαν καλα.. Καθολου καλα..

τον δικο σου κωλο επιανε και τσαντιστικες?

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δε μιλας ομορφα και θα σε γαμισω :grin:

Akritas35

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πες μοθ οτι δεν εκμεταλευεσε τη φτωχια και τη ανεχεια καραγκιοζακο

Theos_Pan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κατηγορούμαι πολύ εύκολα το καθεστώς που επικρατεί στην Ταυλάνδη και στις όμορες χώρες......Ξεχνάμε πολύ εύκολα ότι αυτή την κοινωνική δομή την δημιούργησε ο άγριος αποικιοκρατικός και αισχρά "εκμευταλευσιμος" δυτικός κόσμος στον οποιο ανήκουμε και εμείς....Λέμε για τις ανήλικες της Ταυλάνδης παραβλέποντας ότι οι ελληνίδες μητέρες παροτρύνουν τις κόρες τους ανήλικες ακόμα(15-16)να συμμετέχουν σε καλλιστεία,να εισχωρήσουν σε showbiz με θεμιτό η αθέμιτο(μάλλον αθέμιτο)τρόπο όπου ξέρουμε καλά σε τι ιστό μπλέκουν
Ας μου εξηγήσει κάποιος τα όρια του ηθικού και του ανήθικου όταν ο ένας το πράττει για λόγους βιωσιμότητας και ο άλλος για λόγους αναγνώρισης,διασημότητας και "ψευτο"-γκλάμουρ

Γεια σου Φιλε James...είμαι ο Γιώργος(φίλος του Λάκη από Θεσσαλονίκη)....τι kaneis.file????
Ποτε φεύγουμε??? :-* :-* :-* :-*

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κατηγορούμαι πολύ εύκολα το καθεστώς που επικρατεί στην Ταυλάνδη και στις όμορες χώρες......Ξεχνάμε πολύ εύκολα ότι αυτή την κοινωνική δομή την δημιούργησε ο άγριος αποικιοκρατικός και αισχρά "εκμευταλευσιμος" δυτικός κόσμος στον οποιο ανήκουμε και εμείς....Λέμε για τις ανήλικες της Ταυλάνδης παραβλέποντας ότι οι ελληνίδες μητέρες παροτρύνουν τις κόρες τους ανήλικες ακόμα(15-16)να συμμετέχουν σε καλλιστεία,να εισχωρήσουν σε showbiz με θεμιτό η αθέμιτο(μάλλον αθέμιτο)τρόπο όπου ξέρουμε καλά σε τι ιστό μπλέκουν
Ας μου εξηγήσει κάποιος τα όρια του ηθικού και του ανήθικου όταν ο ένας το πράττει για λόγους βιωσιμότητας και ο άλλος για λόγους αναγνώρισης,διασημότητας και "ψευτο"-γκλάμουρ

Γεια σου Φιλε James...είμαι ο Γιώργος(φίλος του Λάκη από Θεσσαλονίκη)....τι kaneis.file????
Ποτε φεύγουμε??? :-* :-* :-* :-*
Γειά σου ρε φιλάρα! Σωστά τα είπες ρε γάτε! Ελπίζω να περνάτε καλά ( αν και είμαι σίγουρος!). Σε περιμένω Αθήνα το Νοέμβρη. Όταν γυρίσετε με το καλό θα ετοιμαστεί πλάνο για την επομένη αξόρμηση, να είστε καλά ρε παλικάρια!

Theos_Pan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα από Pattaya.......έρχομαι για πρώτη φορα στην Ταυλάνδη(και δη Pattaya μετά από προτροπή του καλού μου φίλου "lakisscorpio")...Άκουγα πολλά για αυτόν τον "Παράδεισο του Άντρα" αλλα έπρεπε να το δω με τα ματια μου!!!
Ζω ένα παραμύθι.........Συνειδητοποιώ ότι πρωτίστως και κυρίως μετράει το χρήμα αλλα είμαι μαγεμένος απτήν αισθησιακή τρυφερότητα των κοριτσιών.......όλοι γνωρίζουμε και λέμε ότι είναι προσποίηση μα οι Αρχαίοι υμών πρόγονοι λέγαν:"Το να ξέρεις ότι ζεις ένα παραμύθι δεν αλλοιώνει την ομορφιά του και όσο μπορούμε να το απολαύσουμε"
Είναι η μαγική ουσία που λείπει απτήν ρουτινιάρικη ζωή μας

Ελάτε,φίλοι στην Ταυλάνδη......θα ανοίξετε πόρτα που δεν θα κλείσει μετά!!!

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο πεντε ταξιδια στο πουκετ αποφασισα να δοκιμασω και μια την παταγια εχω κλεισει αναχωρηση 11-10 με επιστροφη 7-11 με gatar μηπως υπαρχουν συναγωνιστες που να φευγουν ιδιες ημερομηνιες η να ειναι κατω αυτη την περιοδο ωστε να με βοηθησουν (διαμονη-ξεναγησεις) ?????

15 φευγο εγω αγορινα

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα μορτες θα ταξιδεψω ταυλανδη σε λιγο καιρο και 8α ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια ειναι λιγο εκτος του θεματος αλλα μονο αυτο εχει κινηση.

λοιπον θα ηθελα να μαθω επειδη παρατηρω οτι ταξιδευεται γενικα ασια σε πια χωρα εχει τις ομορφοτερες γυναικες κατα την γνωμη σας ( για ενηλικες μιλαμε:P

επειδη σκεφτομαι να πεταχτω σε καμια γειτονικη χωρα (λαος,καμποτζη,βιετναμ,φιλιππινες) ?

ευχαριστω!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα μορτες θα ταξιδεψω ταυλανδη σε λιγο καιρο και 8α ηθελα να κανω μια ερωτηση η οποια ειναι λιγο εκτος του θεματος αλλα μονο αυτο εχει κινηση.

λοιπον θα ηθελα να μαθω επειδη παρατηρω οτι ταξιδευεται γενικα ασια σε πια χωρα εχει τις ομορφοτερες γυναικες κατα την γνωμη σας ( για ενηλικες μιλαμε:P

επειδη σκεφτομαι να πεταχτω σε καμια γειτονικη χωρα (λαος,καμποτζη,βιετναμ,φιλιππινες) ?

ευχαριστω!

για ολο το πακετο ειναι η Ταυλανδη, αλλα για τις πιο ομορφες ειναι η Κινα. μονο που ειναι ακριβα.

παρε μια γευση εδω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom