iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Αληθεια fey δεν μας ειπες, εμφανισιακα πως εισαι?
Ετσι τυπε. :S :S :S
Αληθεια fey δεν μας ειπες, εμφανισιακα πως εισαι?
τυπε μππορει να διαβαζει καιρο το site αλλα τωρα εκανε εγγραφηΠουσταρα ειναι η Fey, ποσταρε και στο νημα με τα αρωματα και καλα να δειξει οτι ειναι γυναικα. :S :S :S
Με τετοια ανεση που κανει παραθεσεις και ξεθαβει και χαμενα νηματα ειναι και παλίο μελος.
Ντοπας/JimmyJim /Σουκερ 1000% , το εκανε και με την ΜΙχαληειδα, που και καλα συνομιλουσανε στο chat
Ετσι τυπε. :S :S :S
τυπε μππορει να διαβαζει καιρο το site αλλα τωρα εκανε εγγραφη
α δεν ειναι ο πικερ ?Σαν τον Σουκερ τυπε Που γραφτηκε το 2018 αλλα ξερει τι γινονταν με γκομενοδουλειες μελων του site πριν το 2012 :S :S :S
α δεν ειναι ο πικερ ?
ρε μαλακα κανεις οτι δε καταλαβαινεις ??? σε εκτιμω κιολας αλλα εσυ πας κοντρα
αυτα που λες δε στεκουνε
σε λεω και μαλακα χαιδευτικα γιατι δεν μαλωνουμε τωρα φιλικα τα λεμε
μουνοδουλοι αναστησατε ενα θρεντ και γραφετε κιολας ου στο διαολο γαμημενοι
δε παει σε ολους σαν νικ παει επειδη γραφετε εδω
σας αγαπαω σαν νικ για να ειμαι και σωστος
αλλα ειστε γαμημενοι που γραφετε αλλα σας αγαπω σαν νικ μονο σχολιαζω το μουνοδουλοι επειδη γραφετε εδω
αντε αντε
τυπε εβγαλες το αχτι σου ομως οχι αστειαμια φορα ειπα να κραξω και εγω μια ελληνιδα που μπηκε εδω μεσα και πέσατε να με φάτε ρε τυπε
μήπως ειναι τιποτα φιλες σου και το πηρες προσωπικα
τυπε εβγαλες το αχτι σου ομως οχι αστεια
Για Μιχαληδα δε ξερω αν ισχυει αυτο που ειπες, δε ξερω αν ηταν αντρας, αν ηταν γυναικα, δεν ασχολουμαι με ανωτατη κλωνολογια και αλλα τετοια μπερδεμενα, αλλα οποιος η οποια κρυβοταν πισω απο Μιχαληδα, ειναι οτι πιο σιχαμερο εχω δει απο τα γραφωμενα παντα. Η διαγραφη ηταν μια ευτυχης εξελιξη.Ο Dopas/JimmyJIm /Sadman ειναι τυπε. :S :S :S
Για Μιχαληδα δε ξερω αν ισχυει αυτο που ειπες, δε ξερω αν ηταν αντρας, αν ηταν γυναικα, δεν ασχολουμαι με ανωτατη κλωνολογια και αλλα τετοια μπερδεμενα, αλλα οποιος η οποια κρυβοταν πισω απο Μιχαληδα, ειναι οτι πιο σιχαμερο εχω δει απο τα γραφωμενα παντα. Η διαγραφη ηταν μια ευτυχης εξελιξη.
πωπω τυπε πολυ ειρωνεια αυτη η τυπισα ναι αν και στην αρχη μου ειχε στειλει ενα πμ και φαινοτοανε ευγενικη μου ειχε πει ευχαριστω για κάτι που της ειχα πει.
Εντελώς πληροφοριακά να γνωρίζετε πως οι αντιδράσεις και οι απαντήσεις σας , σας χαρακτηρίζουν και φυσικά ο οποιοσδήποτε νοήμον μπορεί να αντιληφθεί περι τίνος πρόκειται ...
ποιος σε γαμαει και σενα ρε ξελυγωμενε?αρξατε πυρ.
ποιος σε γαμαει και σενα ρε ξελυγωμενε?
σιγα το μαλακα που θα ασχοληθουμε κιολας πειναλα...
ρε αυτος ο μαλακας νομιζει οτι διαβαζουμε κιολας τις μαλακιες που γραφει...