Νέα

Τα θηλυκά μέλη ενός ανδροκρατούμενου φόρουμ. Πόσες είμαστε; Γράψτε εδώ κορίτσια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fanastic girl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Κι εσύ που ξέρεις ποιος είναι μικροτσούτσουνος και ποιος όχι; Το θέμα εξάλλου δεν είναι τι βλέπει κανείς. Το θέμα είναι τι κάνει. Αν ήθελες να κάνεις μια ερώτηση θα μου έστελνες ένα διακριτικο πμ όπως κάνουν οι υπόλοιποι. Εσύ ήθελες να "περηφανευτείς".
Ούτε καν, δεν είμαι τέτοιος, απλά έκανα μια ερώτηση και σου έδωσα φώτο. Όσο για πμ δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά αφού καυλαντα κάνουμε έτσι και αλλιώς. Άμα σου έστελνα πμ θα άλλαζε η απάντηση σου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αλεξάνδρα είσαι η δικηγόρος της και μιλάς εκ μέρους της; Μήπως πάτε μετά για πεντικιούρ;
Εσυ εισαι δικηγορος του άλλου και θιχτηκες? Αν θελει ας απαντησει εκεινος. Σταματα να παιδιαριζεις.

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
"Ψαγμενη" σε βρισκω !! :hi:

Το κοκκινο ειναι "προιον" αυτογνωσιας η απλα εγκυκλοπαιδικη γνώση ??

Αυτογνωσία. Δυστυχώς όμως είναι λίγοι οι έξυπνοι και εύγλωττοι άντρες. Η΄ μήπως κρύβονται εδώ μέσα;   :grouphug:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Εσυ εισαι δικηγορος του άλλου και θιχτηκες? Αν θελει ας απαντησει εκεινος. Σταματα να παιδιαριζεις.
Το λέω γιατί σχολιάζεις κουβέντα μου χωρίς να σε αφορά, κάνοντας και ένα αστοχο  σχόλιο και ρωτάς τον άλλον γιατί την ρωτάει. Σταμάτα εσύ να πεταγεσαι σαν τσουτσου στις συζητήσεις άλλων γιατί είναι σπαστικό. Οκ 'μικρε'.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αυτογνωσία. Δυστυχώς όμως είναι λίγοι οι έξυπνοι και εύγλωττοι άντρες. Η΄ μήπως κρύβονται εδώ μέσα;   :grouphug:

Καποιοι κρυβονται καποιοι οχι!! Απο ολα εχει ο μπαξες.

Ενας καλος κανονας για να τους βρισκετε ειναι να ανοιγετε πρωτα το μυαλο σας μετα τα ματια η τα αυτια σας ( οτι προτιματε ) και τελευταια τα ποδια σας.

Το πρωτο στη σειρα δεν ειναι ευκολο. Και φαινεται οταν δεν εχει γινει.Τουλαχιστον οι αντρες στους οποιους αναφερθηκες το βλεπουν.

Ειναι λοιπον θεμα χρονισμού !! :grin: :grin:

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
θεωρω ανουσιες  τις   αντιπαραθεσεις  
Στην Αλεξάνδρα πες τα, χωρίς αυτήν δεν θα είχε γίνει τίποτα. Αλλά την έχει δει δικηγόρος και πετάγεται εκεί που δεν την αφορά. Εγώ δεν έχω κριτικαρει θετικά ή αρνητικά κανέναν και ούτε θα κάνω εκτός αν υπάρχει οικειοτητα..

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Καποιοι κρυβονται καποιοι οχι!! Απο ολα εχει ο μπαξες.

Ενας καλος κανονας για να τους βρισκετε ειναι να ανοιγετε πρωτα το μυαλο σας μετα τα ματια η τα αυτια σας ( οτι προτιματε ) και τελευταια τα ποδια σας.

Το πρωτο στη σειρα δεν ειναι ευκολο. Και φαινεται οταν δεν εχει γινει.Τουλαχιστον οι αντρες στους οποιους αναφερθηκες το βλεπουν.

Ειναι λοιπον θεμα χρονισμού !! :grin: :grin:

Γιατί να μην υπάρχει ένα like εδώ τώρα;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ειρηνη υμιν !!

Μην αναλωνεστε σε παπαριες !!

Δουλευουμε αυριο, καλο βραδυ σε ολους !! :hi: :hi:

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Ποιος/ποια μπορεί να μου πει με εγκυρότητα γιατί οι άντρες αρέσκονται στις τρανς;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.006
Πόντοι
5.506
εγω δεν ξερω εγκυρα να σου πω  :S

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Ποιος/ποια μπορεί να μου πει με εγκυρότητα γιατί οι άντρες αρέσκονται στις τρανς;
ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες λόγω έλλειψης μουνιου .  Η σεξουαλική πείνα είναι ο βασικός λόγος της ομοφυλοφιλίας .  Από προσωπική εμπειρία μιλάω, έχω όλων των ειδών εμπειρίες με άντρες, τρανς,κρος αλλά σαν το μουνι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τον άντρα .  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom