baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
Γιατί τους σνομπάρεις βρε?Ευχαριστώ αλλά προς το παρόν θα βασιστώ πάνω μου μονο
Γιατί τους σνομπάρεις βρε?Ευχαριστώ αλλά προς το παρόν θα βασιστώ πάνω μου μονο
Ευχαριστώ αλλά προς το παρόν θα βασιστώ πάνω μου μονο
τυπε δεν φημίζεσαι για το γουστο σουΕγω οσες γνωρισα απο εδω μεσα (και δεν ειναι λιγες) ουδόλως εχουν αυτον τον μεσο ορο παντως.
ΧΟΝΔΡΟ.τυπε δεν φημίζεσαι για το γουστο σου
τυπε δεν φημίζεσαι για το γουστο σου
Εγώ για κοπέλες άνοιξα θέμα από περιέργεια να δω πόσες μπαίνουν σε ανδροκρατούμενα φόρουμτσαμπα ποσταρουμε?? >
Που μένεις θα μας πείς,μην σκοτωνόμαστε άδικα.Εγώ για κοπέλες άνοιξα θέμα από περιέργεια να δω πόσες μπαίνουν σε ανδροκρατούμενα φόρουμ
5-6 ειναι ενεργες αυτη τη στιγμη, καπου 20-25 εχουν εμφανισθει την τελευταια πενταετια.Εγώ για κοπέλες άνοιξα θέμα από περιέργεια να δω πόσες μπαίνουν σε ανδροκρατούμενα φόρουμ
ξεροχυνω με ανελεητο καμακι από τον δικηγορο
και σκεφτείτε ότι βλέπουμε μονο τα μηνυματα στο θρεντ, σκεψου τι σοου δινει στα πμ...
Και το Γκιώργο δεν πάει πίσω.ξεροχυνω με ανελεητο καμακι από τον δικηγορο
και σκεφτείτε ότι βλέπουμε μονο τα μηνυματα στο θρεντ, σκεψου τι σοου δινει στα πμ...
Τύπε κι ομως δεν της εχω στειλει πμ ακομη.ξεροχυνω με ανελεητο καμακι από τον δικηγορο
Που μένεις θα μας πείς,μην σκοτωνόμαστε άδικα.
Ερασιτεχνης...Και το Γκιώργο δεν πάει πίσω.
Και το Γκιώργο δεν πάει πίσω.
του αρεκουν οι χονδρες τυπε.....ειχαν πει ότι όταν εφυγε η ροζυ από το σαιτ, αδειασαν γυρω στα 6 γκιγκαμπαιτ δεδομενα....δεν ξερω αν με πιανεις τυπε... :-για πε
Είναι μικρός ακόμα,θα μάθει.Ερασιτεχνης...
του αρεκουν οι χονδρες τυπε.....ειχαν πει ότι όταν εφυγε η ροζυ από το σαιτ, αδειασαν γυρω στα 6 γκιγκαμπαιτ δεδομενα....δεν ξερω αν με πιανεις τυπε... :-
fixedο γιωργης εχει παρει φορα κ σε αλλα νηματα
μυθομανια τον εχει πιασει
αααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαατου αρεκουν οι χονδρες τυπε.....ειχαν πει ότι όταν εφυγε η ροζυ από το σαιτ, αδειασαν γυρω στα 6 γκιγκαμπαιτ δεδομενα....δεν ξερω αν με πιανεις τυπε... :-