Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Έτσι κάνουν πάντα εδώ; μπάχαλο ;Μόνο γυναίκες που δε μπαίνουν στο θέμα τελικά...
Έτσι κάνουν πάντα εδώ; μπάχαλο ;Μόνο γυναίκες που δε μπαίνουν στο θέμα τελικά...
Καλησπέρα Αλέξανδρε.καλησπερα σου, ειμαι ο Αλεξανδρος.
συνήθως ψιλομπάχαλο...Έτσι κάνουν πάντα εδώ; μπάχαλο ;
Καλησπέρα Αλέξανδρε.
Ανέβα στη ζυγαριά με σημερινή εφημερίδα και βγάλε φώτο.Είμαι 1,70 και 52 κιλά θες 20 σαν εμενα για τα κιλά που λες
Γεια σου κι εσένα, είσαι η 2η . !!!!καλησπερα στη παρεα. κοριτσι ειμαι, μπαινω κ κολλαω εδω, δεν χωρταινω να τους διαβαζω(τουσ αντρες εννοω)
Εγώ γιατί νομίζω ότι είσαι κανάς πουτσαράς ?? χαχαχαχακαλησπερα στη παρεα. κοριτσι ειμαι, μπαινω κ κολλαω εδω, δεν χωρταινω να τους διαβαζω(τουσ αντρες εννοω)
Θα σου τα εξηγησω ολα εγω, μπορεις να στηριζεσαι πανω μου.Έτσι κάνουν πάντα εδώ; μπάχαλο ;
Δεν θέλω να αποδείξω σε κανέναν τίποταΑνέβα στη ζυγαριά με σημερινή εφημερίδα και βγάλε φώτο.
ποσο μου ελειψεκαλησπερα σου, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Καλησπερα aistokalo, ειμαι ο Αλεξανδρος.καλησπερα στη παρεα. κοριτσι ειμαι, μπαινω κ κολλαω εδω, δεν χωρταινω να τους διαβαζω(τουσ αντρες εννοω)
δε μου απάντησες στο πμ όμως...Δεν θέλω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα
Ευχαριστώ, αλλά δεν γνωρίζω κανέναν και θα είμαι επιφυλακτικήΘα σου τα εξηγησω ολα εγω, μπορεις να στηριζεσαι πανω μου.
Το "fanastic" ειναι κατι αναμεσα σε fantastic και fanatic?Δεν θέλω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα
Καμία δεν με γνωριζε πριν με εμπιστευτει απολυτα.Ευχαριστώ, αλλά δεν γνωρίζω κανέναν και θα είμαι επιφυλακτική
Ήταν πολλά, τώρα το είδαδε μου απάντησες στο πμ όμως...
Το πρώτο, πάτησα λάθος και μου έμεινεΤο "fanastic" ειναι κατι αναμεσα σε fantastic και fanatic?
Στηρίξου πάνω του είναι βράχος.Ευχαριστώ, αλλά δεν γνωρίζω κανέναν και θα είμαι επιφυλακτική