Νέα

Τα πρόστιμα του Κ.Ο.Κ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alitis4

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
0
Τώρα συμφωνώ μαζί σου Kalis, αλλά δυστηχώς αυτά που λες δεν πρόκειται να αλλάξουνε εκτός αν σκάσει μύτη κανένας Παπαδόπουλος και είναι αποφασισμένος χεχεχε

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ας μαζεψουν τους χαρους που ειναι 80 χρονων και οδηγαν και δεν εχουν αφησει μηχανακι για μηχανακι.ας μαζεψουν κατι πιτσιρικες που ο θεος ξερει πως πηραν διπλομα και μετα τα λεμε.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Τα χρηματικα προστιμα του νεου Κ.Ο.Κ. ειναι εξισου αφιερωμενα τοσο στην G700, οσο και στους προυχοντες-κουραδομαγκες οι οποιοι, αφου πρωτα  ολο καμαρι θα επιδειξουν στον κυκλο τους οτι μια κληση των 300-700? ειναι για αυτους το ιδιο οσο ενα σακουλακι με ηλιοσπορους, θα σπευσουν να γλειψουν το βυσμα τους ωστε να την ακυρωσουν.
Και μην μου πει κανεις οτι οι κλησεις ΔΕΝ σβηνονται πλεον διοτι θα τον παρει κανενας διαολος?

ΦΥΣΙΚΑ και ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ, κοίτα εδώ....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα νεα προστιμα του ΚΟΚ ειναι μονον εισπρακτικου χαρακτηρα.
Θυμιζω οτι ΣΤΑΘΑΚΗΣ και ΛΙΑΠΗΣ εκλεγονται στην Α' και Β' Αθηνων, αντιστοιχα.
Μαυροοοοοοοοοοο.........!!!!!!!!!!!

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
δηλαδη αν γραψουν την κορη ενος απο τους παραπανω βουλευτες που το παιζει γρηγορη και καμει και καμια κοντριτσα δεν θα την σβησει ο μπαμπας????

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Κοιτα τωρα να δεις που θα γινουν και οι μπατσοι δικαστες αφου αμα παρεις την κληση δεν εχει δικαστηριο!!!!!!!!!!!!
Μα καλα ποσα κιλα μαλακες ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν???????????

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οχι ρε παιδια τον ΣΤΑΘΑΚΗ πρωτη φορα ειναι βουλευτης θα μαθει

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Κοιτα τωρα να δεις που θα γινουν και οι μπατσοι δικαστες αφου αμα παρεις την κληση δεν εχει δικαστηριο!!!!!!!!!!!!
Μα καλα ποσα κιλα μαλακες ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν???????????
εχεις δει κατι εργα αμερικανικα που σταματαει ο σεριφης ενα αμαξι και κανει οτι γουσταρει?ετσι θα γινει και εδω.

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
λοιπον και εγω το πηρα το διπλωμα χωρις λαδωμα παιδες ισως επεσα στην περιπτωση αλλα μου ειχε πει ο δασκαλος οτι δεν παιρνουν ολοι λεφτα(λαδακι)τουλαχιστον εδω χαλκιδα και τις δυο φορες που εδωσα με διαφορα δυο χρονων πρωτα για αμαξι και μετα για μηχανη μεγαλη κατευθυαν δεν εδωσα τιποτα εκτος απο τα παραβολα.οσον αφορα τον νεο κοκ και μεγαλυτερα να τα κανανε ακομα καλυτερα επειδη υπαρχουν κατι μαλακες που δεν εχουν μυαλο και ειναι στα αρχιδια τους τελειως και μονο ετσι μπορεις να τους να πειθαρχησουν.βεβαια οσον αφορα τους μεθυσμενους πανω απο το κανονικο εγω ειμαι τις αποψης να πηγαινουν κατευθυαν στη φυλακη για 2 χρονακια χωρις αναστολη εχει πεθανει φιλος μου.επισης να ειναι πιο συχνοι οι ελεγχει και να μην ατονουν να απαγορευεται να οδηγεις πανω απο καποια ηλικια η να πρεπει να περνας γιατρους αν και οπως το βλεπω σε λιγο καιρο για οσους εχουν αμαξι μπορει να μην χρειαζετε να οδηγουν θα πηγαινει το αμαξι μονο του.

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχω το δίπλωμα από 1990 και το πήρα μετη δεύτερη. Όπως και ο προηγούμενος φίλος, έδωσα μόνο τα παράβολα και τίποτα άλλο. Και εδώ που τα λέμε, πρέπει να είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως για να τα σκάσεις. Τα λαμόγια τα μυρίζονται κάτι τέτοια, ειδικά κάτι κοπέλίτσες, και τα κανονίζουν μαζί με το δάσκαλο, που παίρνει και αυτός τη μιζούλα του.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
δουλευω σε οδικη βοηθεια με μοτοσυκλετα.αυτα που βλεπω ολη μερα απο που να αρχισω απο ταριφες,απο γερους,απο κατι κυραδες που αφου σε πατησουν παταν φρενο και ποσοι ακομα.εχω σιχαθει την οδηγηση εξαιτιας ολων αυτων

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει συγκοινωνία σοβαρή να αφήσεις το αμάξι στο σπίτι και να πάρεις  το λαϊκό μέσο μεταφοράς  και φαντασθείτε  στοιβάξανε όλες τις βιοτεχνίες στον Ασπρόπυργο και μετά και πάνε δυο λεωφορεία και όλος αυτός ο λαός πως θα πάει  όλοι μετά αυτοκίνητα  χαμός  δηλαδή .που είναι το ΜΕΤΡΟ που είναι ο ΒΑΓΚΝΕΡ που είναι ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ .

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
δουλευω σε οδικη βοηθεια με μοτοσυκλετα.αυτα που βλεπω ολη μερα απο που να αρχισω απο ταριφες,απο γερους,απο κατι κυραδες που αφου σε πατησουν παταν φρενο και ποσοι ακομα.εχω σιχαθει την οδηγηση εξαιτιας ολων αυτων

Φιλαράκο σε καταλαβαίνω! Οδηγός φορτηγού είμαι και κάνω διανομές εντός Αττικής!!
Ξέρεις τι βλέπω κάθε μέρα!!!!!!!!!!!!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ε, καλά αυτή η αρρώστεια είναι αγιατρευτη!!!  :grin:

κάθε καλοκαιρι συμπασχω μαζί σου  ;)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Τα προστιμα ειναι επιεικως απαραδεκτα!
Πρεπει να ληφθουν εξτρα μετρα επισης!
Ενα χερι ξυλο σε καθε μαλακισμενο που οδηγαει πανω απο 40 σε πλατειες για να το παιζει μοστρα,
αυτοματη ποινη καθειρξης ενος ετους για οποιον παραβατη σηματος κοκκινου η STOP ανευ εξαγορας,
10 πλασιο προστιμο για κινητο τηλεφωνο εν ωρα οδηγησης,
αυτοματη ποινη καθειρξης 2 ετων για οδηγηση υπο την επηρεια μεθης,
αυτοματη ποινη καθειρξης 10 ετων για εγκαταλειψη τραυματια σε αυτοκινητιστικο κ.α
Εχουμε πηξει με τους μαλακες οδηγους σαυτη τη χωρα!
Οδηγω 8 χρονια μεχρι τωρα και ποτε δεν εχω τρακαρει,γιατι ποτε δεν παω εντος πολεως πανω απο 60!
Δεν οδηγω μεθυσμενος,ξενυχτισμενος και σαλεμενος με κινητα-μουσικες-καφεδες και οτι αλλη μαλακια βαζει ο καθενας για την καβλα του.
Εχω παει να τρακαρω σαφως απο προαναφερθεντες περιπτωσεις και μαλακες οδηγους!
Μονο αν εισαι καθημερινα στο δρομο για αρκετη ωρα σε οδηγηση ισως αντιληφθει καποιος γιατι υπαρχουν τοσοι νεκροι καθε χρονο στην ασφαλτο.
Δυστυχως ειμαστε ακομα και σε αυτο μπουρδελο!
Ταπογευμα μπουρναζι εσκασε η τροχαια και εριχνε ροζ χαρτακια σε ολα τα παρκαρισμενα αμαξια εξω απο καφετεριες,συγκεκριμενα απο videoblue.
Το κυνηγι αρχισε,θελει λεφτα ο μπατσος για να παει στη ρωσιδα.
Τουλαχιστον να ριχνει και κανα πουτσο σε οτι μαλακιστηρι 18-25 κυκλοφορει σε trendy μερη η σε παραλιακες λεωφορους κανοντας σφηνες.
Οσοι δεν εχετε τρακαρει μεχρι τωρα,αναψτε κερι παντως.Θεωρειστε κωλοφαρδοι!
Στατιστικως απο περιοδικο free!
85% τα ατυχηματα γινονται εντος πολεως και κατα απο 60,συνηθως κοντα στο σπιτι μας.
Ελλαδα μεσα στις πρωτες σε τροχαια καθε χρονο.
Καθε 10 ωρες και ενας νεκρος κτλ.
Αυτες οι αποψεις μου  περι οδηγησης.
Ακραιες για τους περισσοτερους,αποτελεσματικες και παραδειγματικες ομως.
Το νομο περι θανατικης καταδικης μονο να φερουν και σιγουρα θα παψουν να υπαρχουν παιδεραστες,εμποροι ναρκωτικων και λαμογια στο μπουρδελακι μας,την ελλαδιτσα.
Μονο με ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ τα πραγματα αλλαζουν εδω.
ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ!!!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Τι ψαχνουμε ρε παιδια στην Ελλαδα?
Οι δασκαλοι οδηγησης ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια που υπαρχουνε, το πρωτο πραγμα που σου λενε ειναι να τα σκασεις για να το παρεις το διπλωμα για να παρουνε την μιζα τους.
Υπαρχει κοσμος που του ερχεται σπιτι το διπλωμα..
Ξερεται τι χρημα βγαζουνε οι υπευθυνοι στα εξεταστικα κεντρα οδηγησης...ουτε γιατροι απο φακελακια τοσα!!!
Οταν εδωσα εγω ολες οι γυναικες απο την ομαδα του δασκαλου λαδωσανε + 2-3 αγορια...
Α ρε λαλακα Τριανταφυλοπουλε αντι να κανεις ενα θεμα σοβαρο ολο με παπαριες ασχολεισαι...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Να προσθέσω στα μέτρα που προτεινει ο φίλος παραπάνω,
κι ένα γερό  :bottom:  μαζί με  :knockinb: σ' όσους  :jerking:  πάνε αριστερά με 60,

και εμποδίζουν εμάς τους υπόλοιπους που πρεπει να πάμε για δουλεια στην ωρα μας...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
γενικά στην Ελλάδα η συμπεριφορά των πολιτών πηγάζει από τη συμπεριφορά των κρατούντων στην εξουσία και τούμπαλιν. Το είπε κάποτε και ο Κ. Μητσοτάκης σε πολιτική συγκέντρωση λέγοντας ότι κλέβει ως κράτος (εφορία) εν γνώση του γιατί ξέρει ότι και οι πολίτες κλέβουν την εφορία!!!
Για μένα οι ποινές θα μπορούσαν να είναι και αυστηρότερες, να γίνουμε Ιράν σε θέμα τιμωρίας δε λέω και μακάρι η παιδεία μας στο θέμα του ΚΟΚ να γίνονταν βορειοευρωπαϊκή.
ΑΛΛΑ να πάρει πρόστιμα σε όσους φτιάχνουν εθνικές οδούς σαν τους κατσικόδρομους στο χωριό τους, τιμωρία σε όσους αφήνουν έργα οδικά ατελείωτα, στα λαμόγια των μελετητών που δίνουν σε ένα δημοτικό συμβούλιο μια μελέτη αντί χιλιάδων ευρώ για το κυκλοφοριακό λέγοντας απλά να κοπεί το παρκάρισμα, στην ανοργανωσιά του κράτους που δε φτιάχει συγκοινωνίες, πάρκινγκ, κτλ και τόσα άλλα θέματα ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ της ΧΩΡΑΣ αυτής ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ μόνο ένας λόγος υπάρχει: είναι ΜΑΖΟΧΕΣ.
Εδώ βγήκε ένας νόμος για πάρκινγκ στις πυλωτές για να ελαττωθεί το παρκαρισμένο αυτοκίνητο στους δρόμους και πάνε να το καταργήσουν επείδή χάνουν συντελεστή δόμησης. Και δε μιλάω για τους μηχανικούς που λογικά το θέλουν μιλάμε για το ίδιο το κράτος που...χάνει από το ποσοστό στην άδεια οικοδομής ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Για να μπει ένα σήμα ή ένα φανάρι (όχι κόκκινο) κάνουν (δήθεν) πρόσκληση ενδιαφέροντος, διαγωνισμό (δήθεν ανοικτό) και δίνουν βάση προσφοράς (μάλλον μίζας) τη δουλειά σε ένα εργολάβο που με τη σειρά του πολύ πιθανό να μην την ολοκληρώσει σωστά ή και καθόλου επειδή πρέπει να φάει και αυτός...ΕΚΕΙ ποιος θα βάλει πρόστιμα;;;
Όλα αυτά δε σημαίνουν ότι σκληρά μέτρα στον ΚΟΚ τα αφορίζω...αλλά να είμαστε και εντός κλίματος όταν μιλάμε για κράτος, γιατί πλέον κράτος δεν υπάρχει τουλάχιστον με την έννοια που θα πρέπει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom