Νέα

Τα πρόστιμα του Κ.Ο.Κ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 145
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Μηνύματα
594
Like
3
Πόντοι
6
γιατι ποτε δεν λυθηκε κανενα προβλημα με κατασταλτικα κ εισπρακτικα μετρα... η λυση ειναι στη σωστη κυκλοφοριακη αγωγη απο το νηπιαγωγειο και το καλο παραδειγμα απο τους αρμοδιους...
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.880
Like
13
Πόντοι
366
Στη Λουκερνη στο μουσειο μεταφορικων μεσων στην αιθουσα των αυτοκινητων εχει δυο αυτοκινητα (κουπερακια συγκεκριμενα) στα οποια μπαινουν απο δυο ατομα και αυτα πανε σε μια αλφα αποσταση (οχι πολυ μεγαλη καμια 20αρια μετρα) και μετα πεφτουν μετωπικα το ενα στο αλλο με ταχυτητα 40 χλμ την ωρα

ενα τετοιο θα επρεπε να εχουν σε καθε σχολη οδηγων πριν σου δωσουν το διπλωμα....με 40 χλμ την ωρα και παρολαυτα τρανταχτηκαμε απιστευτα και φυσικα φοραγαμα και ζωνη.....ποσο μαλλον με 100 χλμ δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.....

δεν εχω τρακαρει ποτε μετωπικα μια φορα επεσε μια αχρηστη στο πλαι μου με παραβιαση στοπ και αλλη μια ενας αχρηστος με μηχανακι επεσε πισω μου αλλα η μετωπικη εμπειρια ηταν τρομαχτικη...ενα τετοιο χρειαζομαστε οπωσδηποτε....
 

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Μηνύματα
655
Like
1
Πόντοι
6
Τα μέτρα είναι απολύτως σωστά αυτο που χρειάζεται είναι ο πλέον αποτελεσματικός έλεγχος και η εφαρμογή τους. Εχετε οδηγήδει σε USA, Γαλλιά, Βρετανία, Ελεβτία ?
Ισως η συνεργασία με ιδωτικές εταιρείες που θα υποδεικνύουν τους παραβάτες σε συνδιασμό με καταγραφή με ψηφιακές μηχανές photo - video στις βασικές διασταυρώσεις των πόλεων θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Ηδη σχετική πρόταση και νομοσχέδιο επεξεργάζεται το Υπ. Μεταφορών και Δημ. Ταξεως.
 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.837
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους καριόληδες που επαναλαμβάνουν την ίδια ηλίθια ατάκα, ότι "με τα νέα μέτρα, ο έλληνας θα μάθει να φοράει ζώνη, κράνος κλπ". Κ εσένα ρε γαμημένε τι σε νοιάζει??? Ότι γουστάρω θα κάνω εφόσον δεν κάνω κακό σε κανέναν άλλον παρά μόνο σ' εμένα. Συμφωνώ απόλυτα με τις ποινές για ΣΤΟΠ, αλκοολ, κόκκινο φανάρι κλπ, αλλά εαν διαβάσετε τον νέο ΚΟΚ προσεχτικά, προσπαθούν να βγάλουν κ απ την μύγα ξυγκι...Κυκλοφορώ καθημερινά κ κάνω πολλά χιλιόμετρα. Ε αν νομίζετε οτι κάποιος που θέλει να κάνει την δουλειά του κ ταυτόχρονα παίζει κρυφτό με τους σκατόμπατσους κ τα εκατοντάδες πολιτικά οχήματα που διαθέτουν (πρέπει να είσαι γεννημένος πουτάνας γιος ρουφιάνος για να κάνεις τέτοια δουλειά), να πάνε στο διάολο. Ποιος από εδω μέσα κυκλοφορεί σύμφωνα με τα όρια ταχύτητας, ειδικά στην Αττική οδό???? Πέρα από κάτι κωλόγερους που δεν βλέπουν στα 200 μέτρα κ κάτι καριόλες, κανένας άλλος.
Όσο για τα υπόλοιπα ευρωπαικά κράτη που ανέφεραν κάποιοι, εκεί το κράτος δείχνει εμπρακτα τον σεβασμό του προς τους πολίτες κ απαιτεί το ίδιο απ αυτούς, οπότε μην συγκρίνετε τη πούτσα με τη βούρτσα.   
 

Touloumbas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
47
Like
2
Πόντοι
0
Ελατε τωρα ρε αδερφια, σιγα το μαλακισμενο θεμα που βρηκαμε ν ασχοληθουμε.Η αστυνομια στην Ελλαδα δεν ειχε ποτε νοοτροπια υπηρεσιας προς τον πολιτη και η αστυνομευση δεν ηταν ποτε προς την κατευθυνση της ευταξιας και της νομοεπικρατησης.
Το μπασκιναριο ειχε εικονα, προοπτικη,παρελθον παρον και μελλον το ξυλο,την καταστολη,το γαμισι τζαμπα στις πουτανες και νταβατζιλικι, το γαμισι της γυναικας του τσαγκαρη αφου της εστελνε τον αντρα στη Μακρονησο ως κομμουνιστη,το πλασαρισμα ναρκωτικων,την προστασια μαγαζιων κλπ. Με τι παιδεια θα βγουν οι Μπαλασκες στους δρομους να κανουν αστυνομευση?Στην Αγγλια σε κοιταει ο αοπλος μπομπυ και κατουριεσαι γιατι ξερει το Νομο,τα καθηκοντα του, σου μιλαει με το sir και ψαρωνεις κι ετσι και κουνηθεις σε γαμησε ολη η Σκωτλαντ Γιαρντ μεχρι Δευτερας Παρουσιας.
Γιαυτο μη τους λογαριαζετε καθολου. Κυκλοφορειτε παντοτε νομιμοτατα και οταν κανετε παραβαση και σας σταματησουν με υφος 1000 καρδιναλιων,τσιχλα στο στομα, αλυσιδακι ή κομπολοϊ στο χερι κι αρχισουν τις ερωτησεις και το κουτσαβακικο μπλα μπλα παρτε τους στοιχεια και σκιτε τους την μπατσοκωλαρα τους γιατι ενω ξερουν τα μουνοπανα οτι για το πταισμα δεν πρεπει να κανουν προανακριση αλλα απλως να κοβουν την κληση,το παιζουν ειρωνια και μαγκια.Αυτα τα κανουν  ομως εκτος Εξαρχειων,οι κλασομπανιερες του Πολυδωρα...Κι οπως εγραψε ενας φιλος πιο πανω την πιο εντατικη τροχαια καταστολη την ειχαμε επι Παπαθεμελη που επαιρναν 10% πριμ σε καθε κληση.Μολις κοπηκαν τα φραγκα,στ αρχιδια τους ολα. Τους βλεπετε πως συμπεριφερονται στα τροχαια δυστυχήματα.Παει το ΤΟΤΑ και κανει προανακριση λες και τους εκοψες το ταβλι!Ουστ ρε που θα περιμενουμε απο την αστυνομια να μας προστατεψει στους δρομους.Οποιος μου σκοτωσει το παιδι ή τη γυναικα σε τροχαιο απο μαλακια του, επι τοπου εκτελεση ,αυτοφωρο, εν βρασμω ψυχης μαξιμουμ 12 χρονια μεσα,στον πρωτο χρονο αρχιζουν οι αδειες και με καμμια Τιρυνθα κλπ σε 5-6 χρονια εξω ελευθερος.Σιγα μην περιμενω να δικασουν οι Καλουσηδες με δικηγορους κατηγορουμενων Κουγιες κλπ για να βρω το δικιο μου!
 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.837
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν οι φίλοι επιμένουν να μην φοράνε κράνος δικαίωμα τους. Εγώ το δέχομαι μόνον αν έχουν και μια ιδιωτική ασφάλιση που τους αποζημιώνει για όλα τα νοσοκομειακά έξοδα, τους παρέχει μακροχρόνια ιατρική φροντίδα και τους εξασφαλίζει ένα επαρκές μηνιαίο εισόδημα. Διαφορετικά αυτά τα πληρώνει το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή όλοι οι εμείς οι υπόλοιποι φορολογούμενοι. Και το κράτος που δανείζεται για να πληρώσουμε τους τόκους εμείς και οι απόγονοι μας.
Για αυτό υπάρχουν οι νόμοι και τα πρόστιμα σε μια δημοκρατία. Αν ξέρει κανείς κανένα καλλίτερο σύστημα ας έρθει να μας το πει.

Και βέβαια όπως είπε ο Stavros υπάρχουν στις ΗΠΑ πολιτείες όπου η χρήση του κράνους είναι μη υποχρεωτική, αλλά αν πάθεις ατύχημα στην πολιτεία της Ινδιάνα και δεν έχεις ιδιωτική ασφάλιση, από την Ινδιάνα θα πάρεις τα @@ της.
Όσο για την Φλώριδα:  In Florida, those 21 yrs. and older may ride without helmets only if they can show proof that they are covered by a medical insurance policy.

Το καλλίτερο όμως είναι στην Φινλανδία όπου τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις είναι ανάλογα του εισοδήματος:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1759791.stm][/url]
Και εκεί δεν χαρίζονται σε κανέναν.

Καλά φίλε εσύ είσαι εντελώς άκυρος, πληρώνουμε (κ δεν πληρώνεις μόνο εσύ, πληρώνουμε ΟΛΟΙ) χιλιάδες τεμπελόσκυλα σ αυτή την χώρα κ σε πείραξε εάν ο άλλος έχει ιδιωτική ασφάλιση για να φοράει κράνος???? Αναφέρεις τους αμερικάνους, που το ΙQ τους στο μέσο όρο είναι οριακά ανώτερο από τον ηλίθιο πρόεδρο που έχουν, πέρα από το σύστημα υγείας, ασφάλισης κλπ που είναι από τα χειρότερα παγκοσμίως ('ετσι το έχουν χαραχτηρίσει). Πάντως οι τύποι που το παίζουν ηθικολόγοι αυτοί εχουν κάνει κ συνεχίζουν να κάνουν τις μεγαλύτερες μαλακίες κ για να επιβεβαιώσουν την μαλακία που τους δέρνει το παίζουν κ υπεράνω...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom