Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
[size=16pt]Έπαιξα ποδόσφαιροοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
μολις ξυπνησα
μπηκα κατευθειαν στο μπουρδελα κ βλεπω αυτη τη φωτο
.....ακριβως ετσι θα θελα να ουρησω στη μουρη του σοιμπλε κ της μερκελ

:( εμένα γιατί όχι. δεν θέλω να γίνω πολιτικός για να έχω αυτή τη χαρά. μου αρέσει αυτό που κάνω τώρα.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τέντι έχεις σκεφτεί να διευρύνεις τα επαγγελματικά σου καθήκοντα και να κάνεις στα επίσημα παιχνίδια τον μασκότ/cheerleader?
άσχετο άλλα τι σόι ομάδα είναι αυτή που προπονείται σε συνθετικό?

μπούρδες... :S

ερασιτεχνική? - δηλαδή τα εφηβικά τμήματα κτλπ του κάθε δήμου που προπονούνται? σε φυσικό γρασίδι?
όχι ότι έχω και ιδέα... αλλά ναι, δεν προπονούνται μόνο αυτοί εκεί, είναι πολλές ομάδες, τμήματα.
ερασιτεχνική νομίζω μου είχε πει ο πρόεδρος τη μέρα που συστηθήκαμε ότι είναι.

θα τα μάθω σιγά σιγά.

Πάντως σήμεραααα "έπαιξα" κιόλας  :grin:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
4η ημέρα με την ομαδάρα μου. τέλος 1ης εβδομάδας.

Μου ζήτησε ο προπονητής να κάτσω τέρμα γιατί θα έπαιζαν ματσάκι και τους έλειπε ένα άτομο. Συνήθως παίζει αυτός αλλά ήθελε να βλέπει και να κάνει παρατηρήσεις!

Να αναφέρω εδώ όπως ανέφερα και στους ίδιους ότι δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο, ούτε καν έχω δει ποτέ στη ζωή μου (εκτός τότε με την Πορτογαλία).
Οπότε δεν ήξερα καν μέχρι ποια γραμμή πιάνει τη μπάλα με τα χέρια ο τερματοφύλακας. :P
Πάντως η ομάδα μου κέρδισε.

Άλλη μία υπέροχη μέρα πέρασε, και ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να ξαναπάω. Πήρα και το κλειδί των αποδυτηρίων οπότε θα πηγαίνω και νωρίτερα από εβδομάδα να καθαρίζω με την ησυχία μου!

κλασικά ειπώθηκαν και σήμερα μερικά, στάνταρ με έχουν καταλάβει, μερικοί δηλαδή, αυτοί που μένουν προς το τέλος (γιατί η ομάδα έχει και μερικά 16χρονα) αλλά όλα κομπλέ - τέλεια!!!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε καλα το πας, κερδιζεις την εμπιστοσυνη τους σιγα σιγα, περιμενε να κανει καμια νικη η ομαδα και μετα χωσου  :pipa3:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τυπε καλα το πας, κερδιζεις την εμπιστοσυνη τους σιγα σιγα, περιμενε να κανει καμια νικη η ομαδα και μετα χωσου  :pipa3:

Δεν κρατιούνται μερικοί... :cheesy:
Σήμερα (καλά... κάθονται με τις ώρες αυτοί οι τελευταίοι κάτω από το ντους και μιλάμε-μιλάνε μεταξύ τους κτλπ) κι εγώ εκεί δίπλα σκουπίζω ή μιλάμε και μου  λένε έλα εδώ, να πάω πιο κοντά τους. Αυτοί χουφτώνονται κανονικά. Και τους κάνω σήμερα έπρεπε να μπω κι εγώ για ντους αφού έπαιξα :cheesy:

και μου λένε... άσε γιατί αν μπεις... ξέρεις τι κάνουμε εμείς στους νέους παίχτες ε....σαν τελετουργία (δεν θυμάμαι τη λέξη).
και λέει κάποιος αλλά πάλι καλά που δεν είσαι παίχτης εσύ.
και τους κάνω.... μα σήμερα έπαιξα τέρμα... :grin: :grin: :grin: σαν να τους λέω.... άνετα με καρφώνετε :cheesy:  :erection:

εεε μετά οι χαζούλιδες τσακωθήκανε μεταξύ τους. καλά αυτό το πράγμα... που αρχίζω να το συνηθίζω... ρε σεις... σαν τα σκυλιά τσακώνονται, όλη την ώρα, εκεί που είναι μια χαρά και κάνουν αστεία, πιάνονται από μια κουβέντα, μία κίνηση και αρχίζει τσακωμός.
τα μαναράκια μου!!! Τα λατρεύω όλα!!!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
4η ημέρα με την ομαδάρα μου. τέλος 1ης εβδομάδας.

Μου ζήτησε ο προπονητής να κάτσω τέρμα γιατί θα έπαιζαν ματσάκι και τους έλειπε ένα άτομο. Συνήθως παίζει αυτός αλλά ήθελε να βλέπει και να κάνει παρατηρήσεις!

Να αναφέρω εδώ όπως ανέφερα και στους ίδιους ότι δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο, ούτε καν έχω δει ποτέ στη ζωή μου (εκτός τότε με την Πορτογαλία).
Οπότε δεν ήξερα καν μέχρι ποια γραμμή πιάνει τη μπάλα με τα χέρια ο τερματοφύλακας. :P
Πάντως η ομάδα μου κέρδισε.

Άλλη μία υπέροχη μέρα πέρασε, και ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να ξαναπάω. Πήρα και το κλειδί των αποδυτηρίων οπότε θα πηγαίνω και νωρίτερα από εβδομάδα να καθαρίζω με την ησυχία μου!

κλασικά ειπώθηκαν και σήμερα μερικά, στάνταρ με έχουν καταλάβει, μερικοί δηλαδή, αυτοί που μένουν προς το τέλος (γιατί η ομάδα έχει και μερικά 16χρονα) αλλά όλα κομπλέ - τέλεια!!!

:new_shocked:

Μαλάκα Τέντυ κανόνισε να σε δούμε στις ειδήσεις .... Για καμιά σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.... Εδώ που τα λέμε η καλύτερη σου θα είναι μωρή κουφάλα στην ψυρού μέσα με νταβραντισμένους τηγανοκέφαλους τροφιμους....

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
:new_shocked:

Μαλάκα Τέντυ κανόνισε να σε δούμε στις ειδήσεις .... Για καμιά σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.... Εδώ που τα λέμε η καλύτερη σου θα είναι μωρή κουφάλα στην ψυρού μέσα με νταβραντισμένους τηγανοκέφαλους τροφιμους....

χεχε, έτσι... από τη μία φαντασίωση στην άλλη.  :grin:
αλλά σταματήστε να γράφετε αηδίες και να βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει, αν θέλετε να βάλετε κάτι στο στόμα μου ξέρετε τι θα προτιμούσα...

είπα ότι στην ομάδα έχει ακόμα και 16χρονα όταν αναφερόμουν σε αυτούς που μένουν στο τέλος και έχουμε μεγαλύτερη οικειότητα που προφανώς είναι μεγαλύτεροι.
όχι μόνο προτιμώ μεγαλύτερες ηλικίες (γι αυτό και έχω μπει στο bourdela  :S) αλλά τα μικρότερα ειδικά τα βλέπω και σαν παιδιά μου. (αν και δεν καταλαβαίνεις και ακριβώς τι ηλικίες είναι).

Επίσης τα μικρότερα παιδιά, ή και από εφηβικά τμήματα που αλλάζουν/αφήνουν πράγματα στα αποδυτήρια μας, δεν κάνουν ντους κτλπ εκεί.

οκ Sir?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
χεχε, έτσι... από τη μία φαντασίωση στην άλλη.  :grin:
αλλά σταματήστε να γράφετε αηδίες και να βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει, αν θέλετε να βάλετε κάτι στο στόμα μου ξέρετε τι θα προτιμούσα...

είπα ότι στην ομάδα έχει ακόμα και 16χρονα όταν αναφερόμουν σε αυτούς που μένουν στο τέλος και έχουμε μεγαλύτερη οικειότητα που προφανώς είναι μεγαλύτεροι.
όχι μόνο προτιμώ μεγαλύτερες ηλικίες (γι αυτό και έχω μπει στο bourdela  :S) αλλά τα βλέπω και σαν παιδιά μου. (αν και κάποιοι μπορεί να φαίνονται και μεγαλύτεροι).

οκ Sir?

Είσαι μιλφάκιας που λέμε αλλά από την αντίθετη...  :gay:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Είσαι μιλφάκιας που λέμε αλλά από την αντίθετη...  :gay:

χμμμ όχι ακριβώς. αλλάζουν πολύ τα γούστα μου, όπως μου είπε και η άλλη στην τελευταία συνέντευξη ότι δεν είμαι σταθερός, ισχύει για όλα.
παλιότερα που ήμουν μικρότερος μου άρεσαν 35+ όσο μεγαλώνω μου αρέσουν και 20αριδες, αλλά μερικές φορές έχω καύλες για 45+ κτλπ.
άστα να πάνε, τα πάντα μου αρέσουν.

...οπότε το καλύτερο θα ήταν να κάνω μόνο παρτούζες, με άτομα από όλες τις ηλικίες :grin: :grin: :grin:

ΥΓ τελευταία... που μου αρέσει και απλά να μαλακίζω κάποιον... σκεφτόμουν πως θα ήταν και με άτομα ακόμα μεγαλύτερα 60+ ...γιατί σε τσόντες έχω δει απίστευτους ψωλαράδες γέρους....οπότε θα ήθελα να δοκίμαζα να μαλακίσω και γέρο αλλά με τεράστια ψωλάρα.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
χμμμ όχι ακριβώς. αλλάζουν πολύ τα γούστα μου, όπως μου είπε και η άλλη στην τελευταία συνέντευξη ότι δεν είμαι σταθερός, ισχύει για όλα.
παλιότερα που ήμουν μικρότερος μου άρεσαν 35+ όσο μεγαλώνω μου αρέσουν και 20αριδες, αλλά μερικές φορές έχω καύλες για 45+ κτλπ.
άστα να πάνε, τα πάντα μου αρέσουν.

...οπότε το καλύτερο θα ήταν να κάνω μόνο παρτούζες, με άτομα από όλες τις ηλικίες :grin: :grin: :grin:

ΥΓ τελευταία... που μου αρέσει και απλά να μαλακίζω κάποιον... σκεφτόμουν πως θα ήταν και με άτομα ακόμα μεγαλύτερα 60+ ...γιατί σε τσόντες έχω δει απίστευτους ψωλαράδες γέρους....οπότε θα ήθελα να δοκίμαζα να μαλακίσω και γέρο αλλά με τεράστια ψωλάρα.

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Θα σας αφήσω προς το παρόν, γιατί αν και νυστάζω, έχω να κάνω μία δουλίτσα βαρετή (να δω ταινίες για να τσεκάρω τους υπότιτλους- ειδικά για όσες έχω ξαναδεί...) και λόγω της ομάδας και του survivor δεν έκανα καθόλου τις προηγούμενες μέρες, και πρέπει να κάνω όσες μπορέσω τώρα το σκ.

Τα φιλιά μου σε όλους!!!

ΥΓ από εκεί που μαλακιζόμουν όλη μέρα και έχυνα 5-10 φορές τη μέρα... τις τελευταίες μέρες με την ομάδα μου... δεν προλαβαίνω... οπότε ζήτημα αν χύσω μία το μεσημέρι και μία το βράδυ... αλλά ούτε όλη μέρα καυλωμένος είμαι, ούτε εσάς/το μπου σκέφτομαι όλη μέρα, ούτε κάθομαι να ασχοληθώ με όσους με παίρνουν τηλ από τις αγγελίες...

Γενικά δηλαδή αυτή η ιδέα που είχα μου έκανε πάραααα πολύ καλό. Και εύχομαι να συνεχίσει για όσο πάει.
Είναι απίστευτη η αίσθηση του να κάνεις κάτι απλά επειδή σου αρέσει. Δεν σκέφτεσαι ούτε τα χρήματα, ούτε τις ώρες. Ξεκινάς με όρεξη να πας, γυρνάς ευτυχισμένος.
Ανυπομονείς να ξαναπάς.

Μακάρι όλοι μας να είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε σαν επάγγελμα αυτό που πραγματικά αγαπάμε/μας αρέσει. Όλος ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_ojmsl7HsUb1vl45l5o1_500.gif

πωπω  :erection: με τους bodybuildeράδες το παθαίνω κι εγώ αυτό... το να γλύφω τα μπράτσα τους με φτιάχνει περισσότερο από την πούτσα τους.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
...
...να δω ταινίες για να τσεκάρω τους υπότιτλους- ειδικά για όσες έχω ξαναδεί...
...
Είδα την ταινία που είχες προτείνει "The Physician (Medico)" και ήταν πολύ καλή.
Για πες και καμιά άλλη.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_omp7pgETcs1uxithko1_500.gif

Γιατί πρέπει να γυμναζόμαστε  :2funny: :grin:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_oiumx9enr81s3px5po1_540.gif

Όποιος μπορεί να  :knockinb: σε αυτή τη στάση, είναι πολύ μάγκας.  :kneel:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_om9isi9oCz1sjna1ho1_540.jpg

Δεν περνάνε με τίποτα οι μέρες τώρα που ανυπομονώ να ξαναπάω στην ομαδάρα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom