podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
[size=16pt]Έπαιξα ποδόσφαιροοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
μολις ξυπνησα
μπηκα κατευθειαν στο μπουρδελα κ βλεπω αυτη τη φωτο
.....ακριβως ετσι θα θελα να ουρησω στη μουρη του σοιμπλε κ της μερκελ
τέντι έχεις σκεφτεί να διευρύνεις τα επαγγελματικά σου καθήκοντα και να κάνεις στα επίσημα παιχνίδια τον μασκότ/cheerleader?
άσχετο άλλα τι σόι ομάδα είναι αυτή που προπονείται σε συνθετικό?
Τυπε καλα το πας, κερδιζεις την εμπιστοσυνη τους σιγα σιγα, περιμενε να κανει καμια νικη η ομαδα και μετα χωσου
4η ημέρα με την ομαδάρα μου. τέλος 1ης εβδομάδας.
Μου ζήτησε ο προπονητής να κάτσω τέρμα γιατί θα έπαιζαν ματσάκι και τους έλειπε ένα άτομο. Συνήθως παίζει αυτός αλλά ήθελε να βλέπει και να κάνει παρατηρήσεις!
Να αναφέρω εδώ όπως ανέφερα και στους ίδιους ότι δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο, ούτε καν έχω δει ποτέ στη ζωή μου (εκτός τότε με την Πορτογαλία).
Οπότε δεν ήξερα καν μέχρι ποια γραμμή πιάνει τη μπάλα με τα χέρια ο τερματοφύλακας.
Πάντως η ομάδα μου κέρδισε.
Άλλη μία υπέροχη μέρα πέρασε, και ανυπομονώ να έρθει η Τρίτη να ξαναπάω. Πήρα και το κλειδί των αποδυτηρίων οπότε θα πηγαίνω και νωρίτερα από εβδομάδα να καθαρίζω με την ησυχία μου!
κλασικά ειπώθηκαν και σήμερα μερικά, στάνταρ με έχουν καταλάβει, μερικοί δηλαδή, αυτοί που μένουν προς το τέλος (γιατί η ομάδα έχει και μερικά 16χρονα) αλλά όλα κομπλέ - τέλεια!!!
Μαλάκα Τέντυ κανόνισε να σε δούμε στις ειδήσεις .... Για καμιά σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων.... Εδώ που τα λέμε η καλύτερη σου θα είναι μωρή κουφάλα στην ψυρού μέσα με νταβραντισμένους τηγανοκέφαλους τροφιμους....
χεχε, έτσι... από τη μία φαντασίωση στην άλλη.
αλλά σταματήστε να γράφετε αηδίες και να βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει, αν θέλετε να βάλετε κάτι στο στόμα μου ξέρετε τι θα προτιμούσα...
είπα ότι στην ομάδα έχει ακόμα και 16χρονα όταν αναφερόμουν σε αυτούς που μένουν στο τέλος και έχουμε μεγαλύτερη οικειότητα που προφανώς είναι μεγαλύτεροι.
όχι μόνο προτιμώ μεγαλύτερες ηλικίες (γι αυτό και έχω μπει στο bourdela :S) αλλά τα βλέπω και σαν παιδιά μου. (αν και κάποιοι μπορεί να φαίνονται και μεγαλύτεροι).
οκ Sir?
Είσαι μιλφάκιας που λέμε αλλά από την αντίθετη...
χμμμ όχι ακριβώς. αλλάζουν πολύ τα γούστα μου, όπως μου είπε και η άλλη στην τελευταία συνέντευξη ότι δεν είμαι σταθερός, ισχύει για όλα.
παλιότερα που ήμουν μικρότερος μου άρεσαν 35+ όσο μεγαλώνω μου αρέσουν και 20αριδες, αλλά μερικές φορές έχω καύλες για 45+ κτλπ.
άστα να πάνε, τα πάντα μου αρέσουν.
...οπότε το καλύτερο θα ήταν να κάνω μόνο παρτούζες, με άτομα από όλες τις ηλικίες
ΥΓ τελευταία... που μου αρέσει και απλά να μαλακίζω κάποιον... σκεφτόμουν πως θα ήταν και με άτομα ακόμα μεγαλύτερα 60+ ...γιατί σε τσόντες έχω δει απίστευτους ψωλαράδες γέρους....οπότε θα ήθελα να δοκίμαζα να μαλακίσω και γέρο αλλά με τεράστια ψωλάρα.
Είδα την ταινία που είχες προτείνει "The Physician (Medico)" και ήταν πολύ καλή....
...να δω ταινίες για να τσεκάρω τους υπότιτλους- ειδικά για όσες έχω ξαναδεί...
...
Είδα την ταινία που είχες προτείνει "The Physician (Medico)" και ήταν πολύ καλή.
Για πες και καμιά άλλη.