3η ημέρα σήμερα με την ομαδάρα μου!
Δυστυχώς και κλειδί ξέχασαν να μου δώσουν, ούτε τα απορρυπαντικά που ζήτησα από τον πρόεδρο φάνηκαν.
Εγώ πήρα βέβαια κάμποσα (20€) αλλά δεν πήρα τα βασικά υγρό για σφουγγάρισμα και χλωρίνη γιατί τα είχα ζητήσει από αυτόν.
τεσπα.
αρκετά παιδιά σήμερα. σήμερα είδα και για πρώτη φορά έναν μαυρούλη που έχουμε στην ομάδα.
αυτό που ήθελα να κάνω αρχικά ήταν να βγάλω ένα πλαστικό καπάκι από μπουκάλι που είχε πέσει στο νιπτήρα και τα νερά αργούσαν να φύγουν.
Στην αρχή προσπαθούσα να το πιάσω με διάφορους τρόπους από την τρύπα αλλά τίποτα, τελικά κατάφερα και το έβγαλα ξεβιδώνοντας από κάτω το σωλήνα. Εν το μεταξύ μπήκαν 3-4 άτομα για κατούρημα που με έβλεπαν και πρώτη μέρα, στα τέσσερα κάτω από το νιπτήρα και φαινόταν μία απορία στο βλέμμα τους
αλλά τελικά το κατάφερα και ένιωσα μεγάλη ανακούφιση.
Μετά άραξα έξω να βλέπω τους παιχταράδες μου να προπονούνται...
περιττό να σας πω... ότι από εχτές είχα καυλώσει που τους έβλεπα να ρίχνουν ροχάλες στον τεχνητό χλοοτάπητα, και σήμερα το θεϊκό... είδα δύο να φυσούν τη μύτη τους, κρατώντας το ένα ρουθούνι με το χέρι.
καύλα!
Επίσης σήμερα ο προπονητής μου ζήτησε κανα δυο πράγματα και έμαθε το όνομα μου
Τέλος αποδυτήρια. μπαίνουν στα ντους... με τις ψωλάρες σε κοινή θέα, εν το μεταξύ πιάνω και τη κουβέντα με τον αρχηγό που ήταν κάτω από το νερό ρωτώντας τον και καλά να μου δείξει από που ρυθμίζει το κρύο και το ζεστό... δίπλα ο μαυρούλης....
καλά ψωλή κανονική, κάποιοι άλλοι από την ομάδα τις έχουν μεγαλύτερες, αλλά το σώμα του... wow ρε παιδί μου αυτοί οι μαύροι.
τεσπα... φεύγουν οι πολλοί.... και μένουν οι λίγοι με τους οποίους έχω γνωριστεί καλύτερα και μένουν πάντα στο τέλος.
εν το μεταξύ χουφτώνονται μεταξύ τους.... και όλη την ώρα κάνουν σχόλια για τις πούτσες, τις πιάνουν, μιλάνε για γαμήσια κτλπ.
(εδώ ανοίγω παρένθεση να πω ότι είναι ένας παίδαρος, αδυνατούλης, μπορεί πιο αδύνατος και από μένα και έχει ένα πολύ μεγάλο παπάρι που κρέμεται. εν το μεταξύ την πρώτη μέρα που του έκανε μασάζ ο φυσικοθεραπευτής κάτι έλεγαν και του κάνει ο φυσικοθεραπευτής "καλά γιατί δεν τους έδειχνες την ψώλα σου να τρομάξουν") ωπα λέω εγώ... αυτουνού πρέπει να τη δω, θα την έχει μεγάλη.... ε την είδα και προχτές και σήμερα...)
και που λέτε... κάποια στιγμή έλεγαν για ένα γαμήσι που έκαναν 3 από αυτούς μαζί... μόλις κατάλαβα ότι έκαναν παρτούζα και ότι το κάνουν συχνά μεταξύ τους... κάνω στον αρχηγό... εεε να ξέρεις πληρώνω για να δω live τσόντα.
Γυρνάει και το λέει και στους υπόλοιπους, ότι θέλω να τους παίρνω μάτι να γαμάνε παρτούζα (γιατί κλασικά με τη φωνή μου δεν θα με άκουσαν οι άλλοι) γέλασαν και μετά έλεγαν εγώ είμαι μέσα, εγώ είμαι μέσα κτλπ.
Εν το μεταξύ... το σκηνικό σαν βγαλμένο από gay τσόντα
Αυτοί 5-6 άντρακλες με τις πούτσες έξω να συζητάνε για γαμήσια και παρτούζες, κι εγώ το ντροπαλό αγοράκι ντυμένο κανονικά με τα ρούχα μου και κρατώντας τη σκούπα καθώς σκούπιζα τα νερά, τους λέω αυτό....
Το καλύτερο όμως έρχεται στη συνέχεια!!!
Αυτός ο καύλαρος... με τη ψωλάρα που γενικά τον ένιωσα πολύ οικεία σήμερα, έρχεται και μου λέει, καλά τα πράγματα αυτά εσύ τα πήρες? Ναι του λέω. Μη το ξανακάνεις μου λέει. Σιγά του λέω, δεν είναι τίποτα. Και γενικά όπως και οι υπόλοιποι μου λένε να μη κάνω τη βλακεία και χαλάω δικά μου λεφτά για τέτοια...
Πάει μετά προς τους άλλους να συνεχίσει το ντύσιμο του και μου λέει, αν ξαναφέρεις τίποτα θα σε γαμήσω....
και κάνω εγώ: αύριο θα φέρω χλωρίνη
και εκεί έσκασαν στα γέλια. και μετά οι άλλοι μου έλεγαν καλά αν καταφέρεις τον ΧΧΧ μετά θα μας έχεις όλους, είναι ο πιο δύσκολος, το καμάρι μας κτλπ (προφανώς επειδή την έχει μεγαλύτερη και από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενά τους, συνέχεια λένε ακαπ - εννοώντας το ακάποτο... αυτός πρέπει να είναι μεγάλος γαμίας) κτλπ
αυτό... εγώ γέλαγα, δεν είπα κάτι άλλο
Επίσης πολύ θετικό βλέπω το γεγονός (και θα το ανέφερα άσχετα από το σημερινό) ότι τα συγκεκριμένα παιδιά... δεν μου έκαναν καμία ερώτηση μέχρι στιγμής 3 μέρες που βλεπόμαστε, για κοπέλα, σχέση κτλπ...
κάτι που όπως φάνηκε ολοφάνερα και από το bourdela με εσάς, είναι η στάνταρ πρώτη ερώτηση σε κάποιον που βλέπεις για gay, να του κάνεις εσύ σαν str8. καμιά κοπέλα? κτλπ.
Αυτοί που λέτε, ενώ συζητάνε και τις 3 μέρες μπροστά μου για γαμήσια κτλπ, κανείς δεν με ρώτησε κάτι τέτοιο, που για μένα είναι θετικό σημάδι, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι χαζά παιδιά, και απλά δεν θέλουν να με φέρουν σε δύσκολη θέση.
Τα λατρεύω ήδη τα αγόρια μου!!! Θέλω να το κάνω αυτό σαν επάγγελμα για την υπόλοιπη ζωή μου!!! Δεν θέλω να ξαναψάξω αγγελίες ούτε να ξαναπάω σε συνέντευξη!