Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
καμία σχέση... τώρα μου κόλλησε η ιδέα με τους ποδοσφαιριστές. τότε έψαχνα απλά για γλύψιμο ποδιών, αλλά τελικά γνώρισα έναν θεό  :kneel:
αλλά δεν...
τεσπα. μεγάλη συζήτηση. και πολλά είπα. τα υπόλοιπα σε ψυχολόγο αν πάω κάποια στιγμή :P

Τυπε το θεμα ειναι να ξεπερνας μια σχεση και να εξελισεσαι, ηδη εκανες βηματα μπροστα και σημερα καθαριζες τουαλετες και σκατονερα σε αποδυτηρια ομαδας, περιμενουμε τα επομενα βηματα σου με λεπτομερειες!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τυπε το θεμα ειναι να ξεπερνας μια σχεση και να εξελισεσαι, ηδη εκανες βηματα μπροστα και σημερα καθαριζες τουαλετες και σκατονερα σε αποδυτηρια ομαδας, περιμενουμε τα επομενα βηματα σου με λεπτομερειες!  :rockon: :rockon: :rockon:

χαχαχα α ρε omorfouli.... είσαι μεγάλος....@@ :cheesy: αλλά γι αυτό σε αγαπάω.
Ο έρωτάς μου θα είναι για πάντα αυτός.

Για σεξ έχω πολλά ακόμα να κάνω :P θα σας ενημερώσω... πάντως μέχρι εχτές ένιωθα την καλύτερη φάση μέχρι εχτές το καθάρισμα σπιτιού του πορνοσταρ και σήμερα απέκτησα ακόμα καλύτερη :cheesy:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Μετά την εγγραφή μου στο bourdela.com νιώθω ότι κάτι έχει συμβεί και οι φαντασιώσεις μου πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη. Δεν είμαι σίγουρος αν ευθύνεται γι' αυτό το site, η θετική σκέψη των φίλων εδώ που με συμπαθούν ή  αν απλά είναι η τυχερή μου χρονιά.

Η πρώτη μου φαντασίωση που πραγματοποιήθηκε, ήταν που πήγα για πρώτη φορά σε μπουρδέλο, παρέα βέβαια μαζί με έναν φίλο, μέλος από εδώ και έτσι το έζησα και αυτό.
Επίσης από εκείνη την εμπειρία ευχαριστήθηκα και τη φαντασίωση/επιθυμία που είχα, να πάρω τη χυμένη καπότα κάποιου και να γευτώ/πασαλειφτώ με τα χύσια ενός άγνωστου άντρακλα.

Επίσης μιλάω ήδη με ένα μέλος, με το οποίο ίσως κανονίσουμε να πάμε παρέα και σε στριπτιζάδικο, ακόμα ένα μέρος που δεν έχω επισκεφθεί.

Εχτές...και μετά από αρκετά σπίτια που έχω πάει σαν οικιακός βοηθός, πήγα επιτέλους στο σπίτι ενός str8 άντρακλα, νεαρό σε ηλικία και πανέμορφο σε εμφάνιση (έχει παίξει και σε ταινίες πορνό :cheesy:) ο οποίος με κάλεσε ακριβώς για να του καθαρίσω/ζω το σπίτι και όχι απλά για φάση με πρόσχημα αυτό.
Χάρηκα απίστευτα όσο του έπλενα τα πιάτα και έβαζα στο πλυντήριο τα άπλυτα εσώρουχά του ενώ πρώτα τα μύριζα φυσικά.
Και περιμένω να μου πει ποια είναι η επόμενη ημέρα που θα ξαναπάω για να συνεχίσω.

και σήμερα Η ωραιότερη ημέρα της ζωής μου!

Βρέθηκα στα αποδυτήρια ομάδας ποδοσφαίρου!!!

Ήμουν αρκετές στιγμές καυλωμένος αλλά δεν ήμουν και όλη την ώρα όρθιος όπως θα φανταζόμουν ή όπως θα περίμενε κανείς.
Μάλλον αυτό επειδή η ευχαρίστηση/ικανοποίηση από το γεγονός ότι ζούσα επιτέλους μία φαντασίωση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη από την καύλα του να βλέπω τόσους άντρες με τις πούτσες έξω και να βρίσκομαι ανάμεσά τους και σε απόσταση αναπνοής.

Αν θέλετε να φανταστείτε έστω στο περίπου το τι έζησα σήμερα και το πως νιώθω/ένιωσα, σκεφτείτε ποια είναι η μεγαλύτερη σας φαντασίωση. Τι είναι αυτό που θα θέλατε να ζήσετε αλλά ξέρετε ότι δεν μπορεί να συμβεί ποτέ... και μετά σκεφτείτε ότι το ζήσατε!

Είμαι απίστευτα χαρούμενος, αλλά και ήρεμος αυτή τη στιγμή και ήθελα απλά να το μοιραστώ με κάποιον και ειδικά με τους φίλους μου εδώ που με συμπαθούν και μπορεί να χαρούν μαζί μου.

Επίσης συνειδητοποιώ... ότι όπως συμβαίνει πολλές φορές με τα τραγικά γεγονότα της ζωής όπου πρώτα παθαίνεις σοκ και δεν νιώθεις πολλά και χρειάζεται να περάσουν κάποιες ώρες ή μέρες για να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά συνέβη, κάτι τέτοιο νομίζω πως μου έχει συμβεί, διότι όταν φέρνω ξανά στο μυαλό μου εικόνες από αυτό που έζησα σήμερα, μοιάζει με όνειρο.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά, και θα ξαναπάω και αύριο και ελπίζω και για πολύ καιρό ακόμα ή όσο κρατήσει τέλος πάντων αυτό.
Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι ίσως η μεγαλύτερη φαντασίωση της ζωής μου πραγματοποιήθηκε και αυτή.

:cheesy:

στις ωραιες εμπειριεςς κ στα ονειρα που γινονται πραγματικοτητα λοιπον!  :hi:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο κύριος antisthenis άφησε αυτό εδώ το θρεντ για να μπορώ να γράφω εγώ και οι φίλοι μου!
Ευχαριστούμε Sir.

:hi:  :-*

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.348
Πόντοι
216
Καλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο κύριος antisthenis άφησε αυτό εδώ το θρεντ για να μπορώ να γράφω εγώ και οι φίλοι μου!
Ευχαριστούμε Sir.

:hi:  :-*

Γεια σου ρε Τέντυ καραμπουζουκλί!!!

Πολύ γουστάρω που βρήκες άκρη με τις φαντασιώσεις σου.... Υπόψιν όμως πρέπει να συγκρατηθείς με την ομάδα ποδοσφαίρου..... Μην ξεφύγεις καμιά φορά κι αρχίσεις να τους παλαμαριάζεις γιατί σε βλέπω να σε διώχνουν!!!

Να σε ρωτήσω ρε Τέντυ στο στρατό πρέπει να ήσουν η χαρά της διμοιρίας, δεν παίζει να άφηνες άλλον να κάνει Καλλιόπη!!!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Γεια σου ρε Τέντυ καραμπουζουκλί!!!

Πολύ γουστάρω που βρήκες άκρη με τις φαντασιώσεις σου.... Υπόψιν όμως πρέπει να συγκρατηθείς με την ομάδα ποδοσφαίρου..... Μην ξεφύγεις καμιά φορά κι αρχίσεις να τους παλαμαριάζεις γιατί σε βλέπω να σε διώχνουν!!!

Να σε ρωτήσω ρε Τέντυ στο στρατό πρέπει να ήσουν η χαρά της διμοιρίας, δεν παίζει να άφηνες άλλον να κάνει Καλλιόπη!!!

Καλησπέρα κύριε Kavlarxis  :hi: καιρό έχουμε να τα πούμε.

Έχετε δίκιο, κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό... αφού να φανταστείτε, ήθελα να τραβήξω και φώτος από τα αποδυτήρια, να σας δείξω εδώ....και έβγαλα κανα δυο την πρώτη μέρα, αλλά δεν το ξανακάνω, μέχρι να περάσει αρκετός καιρός, ξέρω ότι ευκαιρίες θα έχω άπειρες, και να τους δω γυμνούς και να τους αγγίξω και να βγάλω και φώτος, αλλά πρώτα πρέπει να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους (καλά που δεν παίζει και η Βαλαβάνη στην ομάδα :S)
αλλά όπως είπα και εχτές... για κάποιο λόγο, δεν είμαι όλη την ώρα καυλωμένος... δεν καυλώνω ενώ τους βλέπω γυμνούς, όπως και στο στρατό, η ευχαρίστηση που παίρνω από αυτό, είναι μεγαλύτερη από την καύλα νομίζω. Χαίρομαι και μόνο που βρίσκομαι εκεί.

Σήμερα άλλη μία υπέροχη ημέρα με τους παιχταράδες μου.

Είμαι σε ένα δίλημμα όμως και ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας...

Από την μία, πάω εκεί στην ουσία να τους καθαρίζω, κάτι που μου αρέσει, και ενώ δεν έχουν καν χαρτί τουαλέτας κτλπ και μόνο μία τουαλέτα για όλους η οποία ήταν μες τη μπίχλα και σήμερα καθάρισα ακόμα και χωρίς καθαριστικά....
Σκεφτόμουν... από τη μία θέλω να τους καθαρίζω εκεί μέσα, για να νιώθουν οι παιχταράδες μου καλύτερα, αλλά από την άλλη... δεν θέλω να καταντήσω τα αποδυτήρια από εκεί που βρωμάνε ποδαρίλα, ιδρώτα και κάτουρο, να μυρίζουν απορρυπαντικά και στην τελική να μη μυρίζουν.... αφού γι αυτό πάω.... :S νομίζω θα πέσω σε φαύλο κύκλο...χρειάζομαι τις συμβουλές σας  :helpplea:

ΥΓ όσον αφορά το στρατό.... όχι δυστυχώς.... τότε στα 23 μου δεν είχα τα ίδια μυαλά οπότε δεν είχα καταλάβει καν την λατρεία μου στο να καθαρίζω αντρικές τουαλέτες κτλπ. και επίσης όπως έχω ξαναπεί ήμουν στο υγειονομικό οπότε φαντάζομαι ότι όσον αφορά θέματα καθαριότητας υγιεινής κτλπ, ήταν άλλο επίπεδο από αυτό που θα επικρατεί φαντάζομαι σε άλλα στρατόπεδα.
Πάντως με χαρά θα έμπαινα τώρα σε στρατόπεδο, ακόμα και εθελοντικά και μόνο για να τους καθαρίζω της τουαλέτες...

Αααα στα ΚΑΑΥ πάντως... όπου ο λόχος ήταν ανάμεικτος από άτομα όλων των ειδικοτήτων/στρατοπέδων οι τουαλέτες εκεί ήταν όντως ότι χειρότερο από πλευράς καθαριότητας... ήταν τόσο βρώμικες που δεν θα καθάριζαν ακόμα και με συνεργείο καθαρισμού, ήθελαν απλά γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Αλλά καύλωνα πολύυυυυυ εκεί πέρα :cheesy: :cheesy: :cheesy:

(επίσης είχα πάει μία φορά και παραδίπλα στης τουαλέτες των ειδικοδυναμητών/πρασινοσκούφιδων και στο χώρισμα δύο τουαλετών από πάνω στο τοιχάκι είχε αφήσει κάποιος το μαγιό του.... :erection: και θυμάμαι είχα περάσει τέλεια :cheesy:)

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τελευταία δεν παίζω πολύ lol που έχω μπλέξει με το bourdela αλλά έτσι κανα δυο games το βράδυ με χαλαρώνουν.
Ανεβάζω και φώτο για να δουν μερικοί ότι και εγώ γαμάω... ;)

Αν υπάρχει εδώ μέσα και άλλος φίλος που παίζει lol μπορούμε να παίξουμε και μαζί αν είναι καλός :P

Συνημμένα

• Screenshot 2017-03-21 04.25.40.png
    Screenshot 2017-03-21 04.25.40.png
    954,9 KB · Εμφανίσεις: 60

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Τελευταία δεν παίζω πολύ lol που έχω μπλέξει με το bourdela αλλά έτσι κανα δυο games το βράδυ με χαλαρώνουν.
Ανεβάζω και φώτο για να δουν μερικοί ότι και εγώ γαμάω... ;)

Αν υπάρχει εδώ μέσα και άλλος φίλος που παίζει lol μπορούμε να παίξουμε και μαζί αν είναι καλός :P

φίλε είσαι ωραίος....δυστυχώς παίζω μόνο west πλέον...και όχι east...main supp βλπεω δύναμη...Εγώ είμαι top αλλά με περίεργα pic...αυτά

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
στις ωραιες εμπειριεςς κ στα ονειρα που γινονται πραγματικοτητα λοιπον!  :hi:

Αντίθετα με εσένα, δεν διακρίνω επιτήδευση και αυτοπροβολή στον ποδολάγνο...

Κάνεις λάθος που προσπαθείς να ταυτιστείς.

Δεν σου αξίζει τέτοια τιμή.

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
φίλε είσαι ωραίος....δυστυχώς παίζω μόνο west πλέον...και όχι east...main supp βλπεω δύναμη...Εγώ είμαι top αλλά με περίεργα pic...αυτά

Bravo φίλε μου. Το καλύτερο έχεις κάνει, εγώ θα διόρθωνα την πρόταση που έγραψα... το lol με χαλαρώνει μόνο όταν κερδίζω. Τις περισσότερες φορές μου δημιουργεί τόσα νεύρα που θέλω να σκοτώσω άνθρωπο. Όπως και σήμερα είπα να παίξω ένα game και έφτασα να χάσω 3, 40λεπτα επειδή με βάζει όλο με κάτι καθυστερημένα που δεν παραδίνονται κιόλας.

χίλιες φορές να μαλακίζομαι βλέποντας τσόντες παρά αυτή η μαλακία. Αηδία το έχουνε κάνει με το matchmaking. 9 στις 10 φορές παίζω με καθυστερημένα.  >:(

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Bravo φίλε μου. Το καλύτερο έχεις κάνει, εγώ θα διόρθωνα την πρόταση που έγραψα... το lol με χαλαρώνει μόνο όταν κερδίζω. Τις περισσότερες φορές μου δημιουργεί τόσα νεύρα που θέλω να σκοτώσω άνθρωπο. Όπως και σήμερα είπα να παίξω ένα game και έφτασα να χάσω 3, 40λεπτα επειδή με βάζει όλο με κάτι καθυστερημένα που δεν παραδίνονται κιόλας.

χίλιες φορές να μαλακίζομαι βλέποντας τσόντες παρά αυτή η μαλακία. Αηδία το έχουνε κάνει με το matchmaking. 9 στις 10 φορές παίζω με καθυστερημένα.  >:(

Παίζεις και lol ρε? Ranked ή μαλακίζεσαι στα νορμαλάκια?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Παίζεις και lol ρε? Ranked ή μαλακίζεσαι στα νορμαλάκια?

μόνο rank παίζω φέτος άντρακλα, απλά τελευταία με το bou αλλά και από τα νεύρα δεν παίζω τόσο πολύ. την προηγούμενη εβδομάδα έπαιζα 2 την ημέρα και κέρδιζα. Αυτή την εβδομάδα με βάζει όλο με κάτι άχρηστα σκατόπαιδα.... δεν αντέχω.... είμαι πολύ καλός πλέον, αλλά δεν μπορώ να ανέβω με τίποτα στα rank... όποτε ανεβαίνω ένα επίπεδο ξαναπέφτω... :( - ειδικά φέτος το έχουν κάνει πολύ χάλια το rank.
Εσείς παίζετε?

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
tumblr_on8iv1o21R1vend8ko6_540.gif

Καύλες πολλές και σήμερα ρε γαμώτο  :erection: Δεν προλαβαίνω ούτε να  :wanker: τις τελευταίες μέρες... :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Άλλη μία μέρα με την ομαδάρα μου :cheesy: <3 και έγινε και το πρώτο βήμα, ειπώθηκε μάλλον το πρώτο βήμα, θα σας πω λεπτομέρειες μετά το survivor.
Θα το έχω σαν ημερολόγιο αυτό το θρεντ :cheesy:

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
3η ημέρα σήμερα με την ομαδάρα μου!

Δυστυχώς και κλειδί ξέχασαν να μου δώσουν, ούτε τα απορρυπαντικά που ζήτησα από τον πρόεδρο φάνηκαν.
Εγώ πήρα βέβαια κάμποσα (20€) αλλά δεν πήρα τα βασικά υγρό για σφουγγάρισμα και χλωρίνη γιατί τα είχα ζητήσει από αυτόν.

τεσπα.
αρκετά παιδιά σήμερα. σήμερα είδα και για πρώτη φορά έναν μαυρούλη που έχουμε στην ομάδα.

αυτό που ήθελα να κάνω αρχικά ήταν να βγάλω ένα πλαστικό καπάκι από μπουκάλι που είχε πέσει στο νιπτήρα και τα νερά αργούσαν να φύγουν.
Στην αρχή προσπαθούσα να το πιάσω με διάφορους τρόπους από την τρύπα αλλά τίποτα, τελικά κατάφερα και το έβγαλα ξεβιδώνοντας από κάτω το σωλήνα. Εν το μεταξύ μπήκαν 3-4 άτομα για κατούρημα που με έβλεπαν και πρώτη μέρα, στα τέσσερα κάτω από το νιπτήρα και φαινόταν μία απορία στο βλέμμα τους :cheesy:
αλλά τελικά το κατάφερα και ένιωσα μεγάλη ανακούφιση.

Μετά άραξα έξω να βλέπω τους παιχταράδες μου να προπονούνται...
περιττό να σας πω... ότι από εχτές είχα καυλώσει που τους έβλεπα να ρίχνουν ροχάλες στον τεχνητό χλοοτάπητα, και σήμερα το θεϊκό... είδα δύο να φυσούν τη μύτη τους, κρατώντας το ένα ρουθούνι με το χέρι.  :erection: καύλα!

Επίσης σήμερα ο προπονητής μου ζήτησε κανα δυο πράγματα και έμαθε το όνομα μου :grin:

Τέλος αποδυτήρια. μπαίνουν στα ντους... με τις ψωλάρες σε κοινή θέα, εν το μεταξύ πιάνω και τη κουβέντα με τον αρχηγό που ήταν κάτω από το νερό ρωτώντας τον και καλά να μου δείξει από που ρυθμίζει το κρύο και το ζεστό... δίπλα ο μαυρούλης.... :cheesy:
καλά ψωλή κανονική, κάποιοι άλλοι από την ομάδα τις έχουν μεγαλύτερες, αλλά το σώμα του... wow ρε παιδί μου αυτοί οι μαύροι.

τεσπα... φεύγουν οι πολλοί.... και μένουν οι λίγοι με τους οποίους έχω γνωριστεί καλύτερα και μένουν πάντα στο τέλος.
εν το μεταξύ χουφτώνονται μεταξύ τους.... και όλη την ώρα κάνουν σχόλια για τις πούτσες, τις πιάνουν, μιλάνε για γαμήσια κτλπ.

(εδώ ανοίγω παρένθεση να πω ότι είναι ένας παίδαρος, αδυνατούλης, μπορεί πιο αδύνατος και από μένα και έχει ένα πολύ μεγάλο παπάρι που κρέμεται. εν το μεταξύ την πρώτη μέρα που του έκανε μασάζ ο φυσικοθεραπευτής κάτι έλεγαν και του κάνει ο φυσικοθεραπευτής "καλά γιατί δεν τους έδειχνες την ψώλα σου να τρομάξουν") ωπα λέω εγώ... αυτουνού πρέπει να τη δω, θα την έχει μεγάλη.... ε την είδα και προχτές και σήμερα...)

και που λέτε... κάποια στιγμή έλεγαν για ένα γαμήσι που έκαναν 3 από αυτούς μαζί... μόλις κατάλαβα ότι έκαναν παρτούζα και ότι το κάνουν συχνά μεταξύ τους... κάνω στον αρχηγό... εεε να ξέρεις πληρώνω για να δω live τσόντα.
Γυρνάει και το λέει και στους υπόλοιπους, ότι θέλω να τους παίρνω μάτι να γαμάνε παρτούζα (γιατί κλασικά με τη φωνή μου δεν θα με άκουσαν οι άλλοι) γέλασαν και μετά έλεγαν εγώ είμαι μέσα, εγώ είμαι μέσα κτλπ.

Εν το μεταξύ... το σκηνικό σαν βγαλμένο από gay τσόντα :cheesy:
Αυτοί 5-6 άντρακλες με τις πούτσες έξω να συζητάνε για γαμήσια και παρτούζες, κι εγώ το ντροπαλό αγοράκι ντυμένο κανονικά με τα ρούχα μου και κρατώντας τη σκούπα καθώς σκούπιζα τα νερά, τους λέω αυτό....  :erection: :2funny:

Το καλύτερο όμως έρχεται στη συνέχεια!!!
Αυτός ο καύλαρος... με τη ψωλάρα που γενικά τον ένιωσα πολύ οικεία σήμερα, έρχεται και μου λέει, καλά τα πράγματα αυτά εσύ τα πήρες? Ναι του λέω. Μη το ξανακάνεις μου λέει. Σιγά του λέω, δεν είναι τίποτα. Και γενικά όπως και οι υπόλοιποι μου λένε να μη κάνω τη βλακεία και χαλάω δικά μου λεφτά για τέτοια...
Πάει μετά προς τους άλλους να συνεχίσει το ντύσιμο του και μου λέει, αν ξαναφέρεις τίποτα θα σε γαμήσω....

και κάνω εγώ: αύριο θα φέρω χλωρίνη  :erection: :2funny: :2funny: :2funny:

και εκεί έσκασαν στα γέλια. και μετά οι άλλοι μου έλεγαν καλά αν καταφέρεις τον ΧΧΧ μετά θα μας έχεις όλους, είναι ο πιο δύσκολος, το καμάρι μας κτλπ (προφανώς επειδή την έχει μεγαλύτερη και από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενά τους, συνέχεια λένε ακαπ - εννοώντας το ακάποτο... αυτός πρέπει να είναι μεγάλος γαμίας) κτλπ :cheesy:

αυτό... εγώ γέλαγα, δεν είπα κάτι άλλο :P

Επίσης πολύ θετικό βλέπω το γεγονός (και θα το ανέφερα άσχετα από το σημερινό) ότι τα συγκεκριμένα παιδιά... δεν μου έκαναν καμία ερώτηση μέχρι στιγμής 3 μέρες που βλεπόμαστε, για κοπέλα, σχέση κτλπ...
κάτι που όπως φάνηκε ολοφάνερα και από το bourdela με εσάς, είναι η στάνταρ πρώτη ερώτηση σε κάποιον που βλέπεις για gay, να του κάνεις εσύ σαν str8. καμιά κοπέλα? κτλπ.
Αυτοί που λέτε, ενώ συζητάνε και τις 3 μέρες μπροστά μου για γαμήσια κτλπ, κανείς δεν με ρώτησε κάτι τέτοιο, που για μένα είναι θετικό σημάδι, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι χαζά παιδιά, και απλά δεν θέλουν να με φέρουν σε δύσκολη θέση.

Τα λατρεύω ήδη τα αγόρια μου!!! Θέλω να το κάνω αυτό σαν επάγγελμα για την υπόλοιπη ζωή μου!!! Δεν θέλω να ξαναψάξω αγγελίες ούτε να ξαναπάω σε συνέντευξη!

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.211
Πόντοι
506
μολις ξυπνησα

μπηκα κατευθειαν στο μπουρδελα κ βλεπω αυτη τη φωτο

.....ακριβως ετσι θα θελα να ουρησω στη μουρη του σοιμπλε κ της μερκελ

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.348
Πόντοι
216
μολις ξυπνησα

μπηκα κατευθειαν στο μπουρδελα κ βλεπω αυτη τη φωτο

.....ακριβως ετσι θα θελα να ουρησω στη μουρη του σοιμπλε κ της μερκελ

:2funny: :2funny: :2funny:

Τη Λαγκάρντ και τον Νταϊσελμπλούμ τύπε στην απ' έξω??? :grin:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
τέντι έχεις σκεφτεί να διευρύνεις τα επαγγελματικά σου καθήκοντα και να κάνεις στα επίσημα παιχνίδια τον μασκότ/cheerleader?
άσχετο άλλα τι σόι ομάδα είναι αυτή που προπονείται σε συνθετικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom